|
|
#1861 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem strasznie happy, bo dostałam maila z salonu we Wrocławiu, że mają mój model sukni, który objęty jest teraz mega promocją. Z 3300zl na 999zl. Suknia jest rozmiaru 38/40, a ja mam 38, do ślubu mam zamiar mieć 36, ale na razie się tym nei martwię, zawsze można suknię zwęrzyć, gorzej by było jakby była za mała. |
|||
|
|
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
My to mamy pecha, bo zawsze musimy trafiać na gospodarza (Korea, Niemcy, Austria........)
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
A ja to chyba podroz poslubna wykupie, ale jako wersje 'last minute'...
Co o tym sadzicie?
|
#1864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jaga jesli chodzi o last minute to jak najbardziej taaak i zdecydowanie wtedy trzeba brac all inclusive i ze sprawdzoengo biura podrózy
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
Super! Dzięki za info, wezmę pod uwagę taki wyjazd i dopiszę go do naszej listy z pomyslami. A nuż uda się zrealizować!
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie planuje, bo zawsze z moich planow wychodza nici. Moze zycie idzie zgodnie z ulubionym powiedzeniem mojej mamy: "chlop planowal, ze piardnie a sie z**ral".
![]() Cytat:
no i hotel 4* A co... Dosc biednie zyc jak bogato nie ma za co. Ja przegladalam wlasnie oferty eccoholiday.com
|
|
#1868 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedno pocieszenie:
Za 4 lata, my będziemy gospodarzami ![]() Wyjdziemy z grupy jak nic! |
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
no ale mnie ten sędzia wczoraj wkurzył wrrrr.
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
ten mecz wczorajszy to masakra
![]() a Boruc jakby schudł a last minute jak najbardziej, ja tez już patrzyłam na takie oferty przechodząc obok biur podróży nawet na cenę last minute mnie nie stać pocieszenie - jak nas stać nie bęzie na nic to pojedziemy na tydzień nad morze - do moich rodziców !
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ten sędzia to.. jakiś.. eh
ale Boruc spisał się "śpiewająco" .Podróż poślubna, hmm wczoraj mi się teściówka pytała, gdzie chcemy jechać.
|
|
|
|
#1872 |
|
Raczkowanie
|
Na moim suwaczku rok i 7 dni
ale szybko czas leci...Dziś dostałam pracę, strasznie się cieszę
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że na tapecie temat podróży poślubnej
My to mamy tylko jedno wyjście, wybierzemy się na narty gdzieś, a że bardzo to lubimy, taka forma nam jak najbardziej odpowiada. Z tym, że to chyba dopiero jak będą w szkole ferie, bo jestem uzależniona od szkolnego kalendarza. Ja z tych uczących A co do las minute, świetny pomysł, ale faktycznie trzeba uważać i szukać dobrego biura. A mecz.... hmmm, pozostawię bez komentarza. Oglądałam go ze znajomymi w pubie i lepiej nie mówić co się działo na koniec...
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Nadal cierpię z powodu meczu...
a tak mało brakowało, cholerny sędzia... Ale Boruc był świetny No i udało mi się namówić TŻ na wyjście do pubu ![]() A co do podróży poślubnej: czy wrzesień to w biurach podróży jeszcze sezon czy już nie? Pewnie i tak wykupimy last minute, więc i tak będzie taniej niż by mogło, ale nie wiem czy powinniśmy czekać do września czy ceny są jeszcze "sezonowe" i równie dobrze możemy lecieć w sierpniu, od razu po ślubie? I jakie biura podróży uważacie za godne zaufania? Byłam kilka lat temu (kiedy jeszcze mamusia nie puszczała mnie na wakacje samej ) na Krecie na obozie młodzieżowym z Triady, wszystko było fajnie, bo trafiłyśmy na najlepszy pokój, ale jedzenia było mało i totalnie niejadalne... (jak jestem głodna to naprawdę nie jestem wybredna, ale jak jedzenie wygląda, jakby miało zazielenić się i uciec lada chwila, to po prostu boję się je zjeść ) Jednak słyszałam że jeśli chodzi o wyjazdy indywidualne Triada jest w porządku, wiecie coś może o tym?Co myślicie o tych sukniach? To (moim zdaniem) najładniejsze z mojego dotychczasowego zbioru
|
|
|
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś czuję, że w takich sukniach wyglądałabym najlepiej, takie najprostsze najbardziej mi się podobają. Orientujesz się może ile kosztuje ta z przedostatniego zdjęcia?
|
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie... Znalazłam ją na stronie www.madonna.pl, póki co trochę się bałam sprawdzić, ile kosztują te suknie, bo strona wygląda dość ekskluzywnie
Ale nastawiam się na coś w tym stylu, zwłaszcza że jestem niewysoka (164cm) i mogłaby mnie taka suknia trochę "wydłużyć" ![]() O, a tu jest zdjęcie tej sukni w pełnej okazałości: |
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
No i ja też taka pikusia jestem
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle na tej stronie www.madonna.pl są cudne suknie
takie niepospolite śliczne...
|
|
|
|
#1880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
podroz poslubna....no jakies 2 tygodnie w najszym osrodku jezdzieckim
sesja plenerowa na koniach....pozniej bryczka pojedziemy do Karpacza na dalsza sesje
|
|
#1885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
suknie polskich producentów są dużo tańsze, a równie piękne. Coś znajdziemy dla siebie na pewno. No i nie ukrywajmy, że te drogie suknie są odpowiednio fotografowane i dlatego tak nas zachwycają te zdjęcia, nie wiadomo jak to wygląda w realu
|
|||
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pewnością są dobrze sfotografowane ale popatrzeć zawsze można ![]() a jesteście zdecydowane tylko na biały kolor sukni czy inne też bierzecie pod uwagę? |
|
|
|
|
#1887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zanim się obejrzymy to pewnie będzie już koniec tego roku, a później to już z górki Ja nie wiem jaki bym chciała kolor sukienki, to znaczy jaki do mnie pasuje. Blondynka, jasna cera nie wiem czy w białej nie będzie za blado?
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że do ecru lepiej się wygląda jak jest się opaloną. Ja jestem blada i będę się lepiej czuła w bieli.
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie nie wiem.... mam cerę taką srednią i włosy brązowe- tzn naturalnie bo teraz mam blond pasemka ale zapuszczam i do ślubu już nie farbuję....hmmm
|
|
|
|
#1890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo w ecru byłabym bielsza niż sukienka hehe nie no aż taka blada nie jestem. Oczywiście lekko będę brązowa w dniu ślubu ![]() Moja koleżanka, która zawsze jest opalona lepiej wyglądała w bieli |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

nie płacilibyście dodatkowo
5 jest. Dziękuję wszystkim za wsparcie
Tak, termin faktycznie zmieniliśmy, ponieważ jak w listopadzie
rezerwowaliśmy termim to już 26 był zajety, a bardzo nam zależało na Arkadii 

Co o tym sadzicie?