|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
podwójne
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caperucitaroja masz rację z tym meczem, kicha za kichę , tylko szkoda nerwów ja zawsze wpadam przed meczem w jakąś nieuzasadnioną euforię i liczę na cud, a później jak jest standard to jestem zawiedziona, ale powinniśmy się przyzyczaić przecież ![]() Wkurza mnie jedno, że piłkarze tyle kasy zarabiają, jeżdzą Bentleyami - jak np. Krzynówek i inni a niewiele potrafią , masakra- rozumiem wysokie zarobki ale chyba za jakieś wyniki ???!!! ![]() Dzięki kiecka moja jest podobna aczkolwiek nie identyczna, ale też fajna ![]() Cape... jak u Ciebie - wszystko masz na ślub ? Cytat:
Jak Wam się mieszka ? Wszystko już na tip-top ? |
||
|
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Wiecie co, obrona to rzeczywiście formalność...mogę tak powiedzieć już po, ale powiem wam też, że przed straaasznie się zestresowałam. Nawet bardziej niż na rozmowach kwalifikacyjnych. A z pracy bardzo się cieszę, bo z finansami krucho...wykończenie mieszkania wykończyło nas finansowo....Cieszę się też, że udało mi się znaleźć pracę w niecałe 3 tygodnie, bo jak czytałam, że czasami trwa to miesiącami to miałam czarne wizje ![]() Cytat:
Nowy etap, pierwsza praca, taka poważna ![]() Jeszcze nie mieszkamy to właśnie mnie wkurza ostatnio....bo były opóźnienia, deweloper się nie wyrobił. W mieszkaniu wszystko zrobione, nie mamy aktu i media nie załatwione, Tż nie chce mieszkać na lewo więc czekamy, ale ja mu powiedziałam, że jak on sobie chce, ja 1 lipca mieszkam już w nowym mieszkaniu
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za praca, jeśli to nie tajemnica?
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wolałabym dokładnie nie zdradzać praca w biurze, 8 godzin i raczej nie będę miała czasu na wizaż w pracy
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że ze znalezieniem pracy tak szybko się uwinęłaś Aga ja bym zamieszkała skoro wszystko już macie zrobione, przeciez opóźnienie nie jest z Waszego powodu, wprowadzajcie się i juz |
|
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję!!! Cytat:
Ooo, to do bani.Zmieniaj pracę. jakieś nieludzkie warunki.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro idziemy do mieszkania sprzątać i przewozimy część rzeczy. Mam takiego plana, żeby powoli zwozić rzeczy i tak po prostu jakoś samo wyjdzie, że się przeprowadzimy. Jeszcze tylko go namówię, żeby wypowiedzenie napisać właścicielce mieszkania ![]() Dziękuję ![]() Hehe nie będę na razie zmieniała, chciałam tam dostać pracę a warunki jakoś przeboleję |
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ciesze sie za to bardzo z sukcesow Kubicy! Cytat:
Jeszcze jest czas. A sama nie mozesz do nich zadzwonic? Nie wiem . Ciagle jestem na tym samym etapie. Najgorzej, ze zimno sie zrobilo i obawiam sie ze zmarzne niezle.
|
||
|
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak juz niedlugo ![]() Capri, ja tam wierze ze bedziecie mieli sliczna pogode i procz tego jeszcze bedzie Ci goraco z emocji. Wiec na pewno nie zmarzniesz ![]() Aga gratuluje pracy!!!! Trzeba to opic |
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki ANITKO
Trzeba opić, koniecznie. Wybieram się po winko do sklepu i będę czekała na Tż
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, gratuluję
![]() Moczę nogi w misce i mam wielki dylamat... Kończy mi się olejek... Co zamiast niego kupić? |
|
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Aga gratuluję
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
ja też zaczynam weekendowy sajgon naukowy:/Ja też nie mam nic do piątków 13-go/ L_V moja Mama też broniła się w piątek 13-go ![]() Cytat:
Dokładnie pod koniec meczu usłyszałam jak komentator mówi: Smolarek" i mówię do TŻa: to on cały czas grał? Cytat:
Cytat:
![]() ps. Do mnie dziś dzwonili w sprawie rozmowy i idę w przyszłą środę
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() twin powodzenia na rozmowie Fajna jest atmosfera na rozmowach kwalifikacyjnych, ale już się cieszę, że mam to z głowy na dłuuugi czas.A jutro może jeszcze się wybiorę na jakieś zakupy, ubrania do pracy muszę kupić, bo dress code w dżinsach nie można
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zawsze robię coś innego w czasie meczu, nawet wolałabym, żeby tż gdzieś wtedy szedł do innych oglądać, ale był wczoraj w domu, jak wróciłam z rundy po mieście i sklepach, zabrałam się za sprzątanie, potem maseczka na twarz i tylko okrzyki słyszałam
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziękuję aga na ostatniej rozmowie wcale nie była fajna atmosfera, tzn. najpierw w dziale HR było super ale jak już spotkałam się z kierowniczką działu nie było tak fajnie...Właśnie Dziewczyny doradźcie w co się ubrać na rozmowę. Do tej pory jak byłam 3 razy to było chłodno i nie miałam problemu a teraz gorąco i nie wiem co mam założyć.
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie są prognozy na 19 czerwca ? Może wykombinuj sobie jakiś szal na w razie czego ???? masz sukienkę na ramiączka ? Mogę zadzwonić ale nie wzięłam wizytówki i nie mogę namierzyć sklepu w internecie, nieźle się skamuflowali a mnie naszło dzisiaj z tą kiecką i usiedzieć na dupie nie mogę Jak dotrę do domu to zadzwonię wieczorem ![]() No tak Kubica jest the best Cytat:
może będzie kolejna trafiona praca na wątku |
||
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twin ja byłam na rozmowie tydzień temu i w tym tygodniu ubrana w taką sukienkę pod która nakładałam białą koszulę i na to żakiecik niestety W tym tygodniu było już tak gorąco, że założyłam go przed samym wejściem. Niestety uważam, że trzeba się przemęczyć....ale wyglądać jak lepiej.
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tamtej atmosfery to może i lepiej, bo miałabym być asystentką tej kierowniczki, która wypadła niesympatycznie w moich oczach.
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
W Sephorze sa takie kostki dą kąpieli - w różnych zapachach. Mają właściwości nawilżające. Do kąpieli ciała najbardziej lubię owocowe, monoi i kokos, a do stóp włąsnie miętowa.
|
|
|
|
#1435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W spodniach będzie Ci bardziej gorąco. Może jakaś spódnica?
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też niedługo czekaja rozmowy o prace
słabo mi na sama myśl. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej kwestii . Jest znacznie wiecej rozmow, które przeprowadzilam, niz tych na których mnie przepytywano. Bardzo nie lubię szukać pracy . Ale w obecnej już nie wytrzymuję, tak po prostu się nie da pracować w wakacje muszę coś z tym zrobić.
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komfortowo czuję się w spodniach więc raczej na rozmowę nie odważyłabym się wystąpić w spódnicy.Cytat:
bo ja właśnie tam się staram o praktyki
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym zmienić pracę... ale to chyba dopiero po wakacjach, bo na razie desperacko potrzebuję urlopu... a w nowej pracy mi nikt nie da dwóch tygodni urlopu od razu
a szkoda
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Tylko że nie wiem co z tego bedzie bo atmosfera zrobiła się gęsta i nie wiem czy dotrwam tu do sierpnia...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

pracę dziś dostałam
a później szukanie pracy 

, tylko szkoda nerwów ja zawsze wpadam przed meczem w jakąś nieuzasadnioną euforię i liczę na cud, a później jak jest standard to jestem zawiedziona, ale powinniśmy się przyzyczaić przecież 

to właśnie mnie wkurza ostatnio....bo były opóźnienia, deweloper się nie wyrobił. W mieszkaniu wszystko zrobione, nie mamy aktu i media nie załatwione, Tż nie chce mieszkać na lewo
co to za praca, jeśli to nie tajemnica?
Jeszcze jest czas. A sama nie mozesz do nich zadzwonic? 

Mam chyba ze sześć zaliczeń teraz i nie wiem czy mi się siódme nie wpakuje, jeśli tak to dzisiejsza noc należy do kawy i książek
Mogliby wygrać choć raz.
ja też zaczynam weekendowy sajgon naukowy:/
a mnie naszło dzisiaj z tą kiecką i usiedzieć na dupie nie mogę