|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Posprzątałam trochę w kuchni i bolą mnie plecy :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Wam, że mnie na ten moment najbardziej trapi właśnie to, że jednego dnia jest wszystko dobrze a następnego może się rozegrać dramat. Asiula dla mnie to, co napisałaś, że te nasze dzieci z dnia na dzień są coraz większe i "jakby co" również z dnia na dzień ich szanse rosną nie są głupotą, bo ja o tym często myślę. Mam w bliskiej rodzinie wcześniaka, przechodziłam przez to nie jako matka i nie wiem czy bym udźwignęła ten stres gdyby mnie to spotkało. Ale musi być dobrze, musi być terminowo! ![]() Selina "szapoba" dla Twojego partnera za akcję na warsztatach! Zaimponował mi! ![]() Odnośnie spania: ja śpię jak zabita, budzę się koło 6.00 wyspana (i mam swój kochany malutki budzik, który zaczyna dzień między 5.00 a 6.00
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę wystraszylam się tych historii z bateriami w gąbce... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratuluję mgr! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mały off top wróciła stara wersja aplikacji wizaż
Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
|
|
|
|
#4238 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Torrence, gratuluje
strasznie szybko dyplom wyrobili (brawa dla nich). Ja zawsze z pół roku czekałam na papiery z uczelni zawsze. I jeszcze większe brawa dla pani kasjerki mnie ostatnio kasjer tylko zapytał który to miesiąc jak juz po odstaniu w kolejce płaciłam za zakupy i nie umiałam sie szybko zebracSpędziłam 2 godziny w kuchni. Mam z 3 tuziny ciasteczek kruchych z czekolada i w piekarniku jeszcze sernik (pierwszy w życiu! mam nadzieje, ze wyjdzie). Zjadłam obiad i jeszcze czeka mnie sprzątanie mieszkania, a nie mam sił juz. Zaprosiłam koleżanki z pracy na taką posiadówke i chyba sie ze swoimi możliwościami przeliczyłam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-11-10 o 13:10 |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Torrence No to Gratuluję pani mgr!
![]() A i wczoraj też doświadczyłam tego cudu w Biedrze! Za to dzisiaj byłam w sparze osiedlowym o 10:00 i już nie było pieczywa w ogole (zawsze jest tam multum) a kolejka do mięsa i wędlin na 20osób same stare ropuchy żadna się nie kwapiła żeby mnie przepuścić także po 5minutach stania i nie ruszenia się nawet o krok zrezygnowałam... Czaro-dziejka Fajne to coś do wanienki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeciez jutro jest zamknięte te trzeba zakupy zrobic takie na miesiąc nie rozumiem tego podejścia u ludzi. A stare baby to juz w ogóle przechodzą same siebie. Choć ja dzis nie mogę narzekać. Na bardzo miłą starszą panią w autobusie, która próbowała ustawić do pionu jakiegoś chłopa zeby mi miejsce zrobił. Chłop sprawe olał, bo miał słuchawki w uszach, ale mi sie miło zrobiło, bo po raz pierwszy ktoś sam z siebie zauważył, ze ja w ciąży (i to na dodatek w płaszczu)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
Torrence, gratulacje!
![]() I dla pani w Biedronce ![]() Selina, czy to co miał na sobie ważyło tyle co ciąża? Bo u nas ten przebrany pan siadał i chodził jak ciężarna ![]() Paczka rzekomo omyłkowo została oznaczona jako dostarczona, pozostaje w doręczeniu Mąż się dodzwonił
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może Ty będziesz musiała podpisać jakiś aneks Cytat:
super, ledwie południe minęło a tu taki miły dzień ![]() Ja byłam na Thorze w kinie, nie wszystko rozumiałam bo to jest jakaś kontynuacja ale było nawet zabawnie Tylko znowu mnie dopadła senność i ciągle się musiałam sama wybudzać Lecę z psem i odebrać paczkomaty Jeden to jego worki do nieczystości a drugi to nie pamiętam więc będę mieć niespodziankę |
||
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej one kupowały po 3 bochenki chleba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
I dobrze, w niedzielę będzie pusto w sklepach
A wtedy ja będę robić zaopatrzenie o ile coś zostanie
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na drzemkę :siewa:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiał się najpierw przekręcić na bok i na kolana, widziałam siebie Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja juz po wizycie. Nic tylko sie zalamac. Glukoza wyszla zle, do powtorki
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może i te starsze Panie są wkur!@#$%^&, ale bez przesady ciekawe jakie my będziemy. Poza tym, ja jestem w ciąży i nie liczę na ulgi typu wpuszczę Cię w kolejce itp. Czy same wcześniej puszczałyście?? Ja np. sporadycznie. Poza tym, w moim przypadku i rozpięta kurtka nie pomoże, bo nikt nie zauważy. Jakoś moi przełożeni też mają gdzieś, że jestem w ciąży i po mimo trzech rozmów nie dotarło do nich, więc co... Gdy będę oficjalnie potrzebna to idę na zwolnienie. Życie. |
|
|
|
|
#4250 |
|
Wtajemniczenie
|
Lelowa
mus to mus i dla siebie i dziecka bedziesz musiała jeszcze raz przez to przejsc. Szybko musisz zrobic powtórkę?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie juz nie boje picia, fakt przedtem mnie to napawalo lekiem ale teraz bardziej sie boje, ze znowu bedzie zly wynik i cukrzyca...
Ginka cos wspomniala, ze moze zjadlam za duzo poprzedniego dnia i moze to tylko to, oby. |
|
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za wysoki cukier Ci wyszedł, czy ogólnie badanie źle zrobione? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja liczę na przepuszczanie bo w sumie dlaczego nie ? Jestem z osób która dość często przepuszczała kobiety w ciąży, z małym dzieckiem czy tą starszą osobę która widziałam że jest schorowana także miło by było jakby ktoś to w końcu odwzajemnił. A moi przełożeni sami powiedzieli ze będzie im beze mnie bardzo ciężko ale chcą żebym wykorzystała czas ciąży na odpoczynek i regenerację sił bo będą mi potrzebne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba muszę zacząć się wpraszać |
||
|
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
Kornelciaczek, tu nie chodzi o nasze jakies czepialstwo, widzimisie itd. Każdy wiek rządzi sie swoimi prawami. Niekiedy naprawdę ciezko jest stać w kolejce razem ze wszystkimi. Idąc na badania nie domagam sie zebym weszła bez kolejki. Czekam ze wszystkim. I nie mam na tyle odwagi zeby zwracać komuś uwagę, ze powinien mnie przepuścić, bo w ciąży (z Komą juz o tym pisałyśmy kiedyś). To powinien byc wyrobiony nawyk u innych ludzi, ze widzi ciężarna, to ją przepuszcza. A nie, ze idę pomału w biedrze (wąskie alejki) to nie mozna mnie wyprzedzić) i słyszę za sobą głos co sie tak wlekę, nawet jak przeproszę, ze szybciej nie mogę, bo w ciąży jestem (od jakiegoś czasu mam tak wolne tempo chodzenia, ze mnie to na poczatku denerwowało i do tego ciągła zadyszka) to nawet poblazliwego uśmiechu nie ma. Smutno w takich chwilach.
Odkurzcie za mnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogą byc ogórki. Konserwowe albo kiszone. Pozwolę wybrac :p (ale jak kiszone, to bedziesz musiała mycie podłogi w pakiet włączyć )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o pieczywo to w większości supermarketów podpiekają mrożone na miejscu i jest codziennie świeży, nawet w niedzielę Lelowa mogę przybić piątkę... Ja dziś robiłam mocz i wyniki też zepsuły mi dobrą passę dzisiejszego dnia Białko 25 (miałam już taki wynik i wiem, że nie jest tragedią, moja koleżanka przy stanie przedrzucawkowym miała w tysiącach) ale nowość to glukoza - 50. Wiem, że nie powinno jej być ale nawet nie wiem, czy to dużo czy mało No i pojedyncze kryształy szczawianu wapnia - klasyka
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w końcu z moczem lepiej, tylko nieliczne bakterie, ale brak białka i innych świństw
może w końcu nauczyłam się pobierać próbkę z nudów pokupiłabym trochę rzeczy, ale nie mam gdzie trzymać klienci na tapczan zrezygnowali, na szczęście jutro będą oglądać kolejni - w końcu się wkurzę i wystawię przed blok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

:
), że zaprasza mnie na początek. Jako, że miałam trzy produkty i przede mną objazdówka w celu załatwiania róznych spraw to chętnie skorzystałam. I nie było problemu, że cała taśma już załadowana zakupami panów ani to, że przejście było zastawione ich wózkami - pani puściła mnie przejściem, które należało do zamkniętej kasy obok. Brawo pani kasjerka Ania z Biedronki przy Weteranów w Radzyminie!

strasznie szybko dyplom wyrobili (brawa dla nich). Ja zawsze z pół roku czekałam na papiery z uczelni zawsze.
mam nadzieje, ze wyjdzie). Zjadłam obiad i jeszcze czeka mnie sprzątanie mieszkania, a nie mam sił juz. Zaprosiłam koleżanki z pracy na taką posiadówke i chyba sie ze swoimi możliwościami przeliczyłam
same stare ropuchy żadna się nie kwapiła żeby mnie przepuścić także po 5minutach stania i nie ruszenia się nawet o krok zrezygnowałam... 

13.03.2008
ej one kupowały po 3 bochenki chleba

mus to mus i dla siebie i dziecka bedziesz musiała jeszcze raz przez to przejsc. Szybko musisz zrobic powtórkę?