|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
a macie może dziewczynki jakieś ładne opisy o prawdziwej przyjaźni?;> byłabym bardzo wdzięczna. ;* Liczę na Was... ;*
opis.: I can't help myself.. I can't stop myself.. I want you...!!!! |
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może pomogę: *I have some pictures but what might be the deuce /Mam obrazy, gdzie pustkowie moze być rownowagą * In this little piece of typical tragedy,justified candy / W tym małym kawałku tragedii,cukierek sprawiedliwości *I can`t see you through the snowblind / Nie mogę dostrzec cię w stanie śnieżnej ślepoty *I wasn't there for you / Nie byłam tam dla Ciebie. _________________________ _________________________ __________________ *Niebo nade mną oróżowiało! *Zmelancholizowana jeszcze bardziej. *Znów się śmieję. Nawet w środku. *Cudowna lekkość bytu.
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Słońce znów ogrzało serce - chyba nie chcę stąd odchodzić...
A niebo znów jest błękitne, znów zaczyna słodko pachnąć. Ta miłość jest taka urocza, błekit nieba widze w twoich oczach. Serce zrobiło się zielone . Mam miłość, szczęście ,ciebie.. To jakies powalone. You`ll never want to leave. | Abyś nigdy nie chciał odejść. ! Moje usta są różowe, oczy błyszczą znów. To twoja wina kochanie.. ;]] Być z tobą to jak złapać w dłonie promyk słońca.. Może coś się Wam przyda? buzia ;*
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Dziewczyyny.! Baardzo proszę o pomoc.
Opisy,że chłopak mógł się starać walczyć o NAS, ale się poddał tak jak i ja.. ![]() Bardzo proszę jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ~~ 1.Sumienie mnie dręczyło. Dzisiaj w nocy przyszło.. 2.Wbrew rozsądkowi odrzucił ostrożność.. 3.Czy możesz podciągnąć się do pozycji siedzącej?
|
|
#785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
a macie coś o kłamstwie ?
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś mnie kiedyś zauważy...
-------------------------------------------------
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
a cos o dzisiejszym komersie? : )
|
#790 |
|
Rozeznanie
|
oto historia z kantem, co powdójne ma dno . gdyby napisał ją Dante, to nie tak by to szło..
chwilunia, momento - nie daj opętać się pacjentom, którzy dilują cynizmem i pięścią .!
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Siemka, jestem nowa jak widać, chciałabym się podzielić moim archiwum z opisami, Pozdrawiam i siebie polecam...
~Jeszcze raz chce powrócić tam gdzie spełniają się marzenia.. ~ \"Nie płacz, że coś się skończyło, ciesz się, że mogłeś to przeżyć\" ~ UwierzMocnoWSiebieINiePat rzNaNikogo StarajSięPrzezWodePrzejść SuchąNogą ~ Miłość jest jak powietrze,nie widzimy jej lecz bez niej żyć nie możemy
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
ja cie widze tylko nie wiem czy potrafie pomoc .... ale juz sie staram
...::: Zostawmy wszystko, niech mówi serce::... heh mam swojego ochroniarza ze skrzydłami buziaki aniołku![]() czasami jeden usmiech moze sprawic ze dzien staje sie lepszy... wystarczy Twoj usmeich bym i ja byla usmiechnieta... zasloniles mi oczy, by nauczyc mnie sluchac... niech chwila, gdy zyje dla kogos innego, trwa wiecznie... Jednym oddechem przywracasz mi radość życia ![]() Do you see? You're all I need // Widzisz? Jesteś wszystkim czego potrzebuje. wpatrzona w jego oczy ... nie widzi świata poza nimi ... Poczułam, ze oczy bola mnie z pragnienia, zeby go zobaczyć...' "Mogłabym nie spać cała noc, tylko po to, aby slyszeć jak oddychasz..." zaaferowana, z zamglonymi różową mgłą oczami.. osypana czarem miłości.. (; zakochana.! a ona zakochana, szalona, w jego oczy wpatrzona.! świat jej zawirował. 'Cause I can breathe again, dream again / (...) bo mogę znów oddychać.. znów marzyć "Niech kończy się świat.. pojutrze, czy dzieś- nieważne." Kocham. yy..Tfu! Wróć! Koniec. Idę się schować do szafy. Czułam dotyk jego dłoni i nie próbowałam nawet uniknąć tej pieszczoty jesteś. jestem Ciebie całkowicie pewna. siedziała sama na trawie z kartką, i rysowała serca .. dla Niego Kim jest On? Kimś dla niej ważnym. Książe do mnie przypatatajał xD no nie wiem pewnie odeszlam od tematu a to pewnie dlatego ze juz dawno nie bylo w mom sercu milosci ... dlatego tez nie mam na ta okazje za duzo opisow ale chcialm zebys zostala zauwazona i zycze cie wszystkiego dobrego oby to byl ten jedyny p.s twoje opisy rowniez uwielbiam ![]() *** ja prosze o cos szczesliwego ... wczoraj konczylam rok z moja wspolnota i bylo cuudownie ... dowiedzialm sie jak jestem im potrzebna ... i okazalo sie ze mam tyle bratnich dusz a za czesto o nich zapoominam ... cos o dobrze tego swiata skaldajacym sie ze wspanialych ludzikow prosze
|
#793 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: Z pięknego miastaaa... z piękną panoramą i okolicą ;**
|
[quote=Daiquiri;7877249]
![]() ![]() ![]() Wbrew pozorom trudny orzech do zgryzienia, hehe - Ani wódka ani wino nie zastąpią ci bambino ![]() - Lody orzeźwiające na gorące słońce ![]() - Kiedy smutno ci i źle, zjedz loda i rozchmurz się ![]() dziękujęęę ; ** jesteś cuuudnaa i wspaniaałaa ; ** no i coś ode mnie :
![]() ![]() ![]() `Potrzebuję ciebie jak snu twoich czułych słów. `A księżyc opowiada mi, najpiękniejsze w jego życiu sny. `Przeszłości nie zmienisz, więc zmień przyszłość. |
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękować dziękować... ![]() Od dziś nie liczą się dla mnie cudze łzy. Od dziś jestem taka jak Ty. Wiem, że już nie możesz mnie zranić. Wygrałam. Dla Ciebie nieosiągalna kolego. I nie zmienisz już tego! Kłamię i to doskonale. W końcu uczyłam się od mistrza. ;] Nie będę już kochać. To w cholerę nieopłacalne. Wiem, że wrócisz. Przyjmę Cię wtedy, powiem że kocham, a rano porzucę. ;] Faceci są nawet interesujący. Mają tylko jedną wadę: notorycznie kłamią. Widzisz jak to jest gdy ktoś podciera tyłek Twoimi uczuciami? Teraz widzisz? !
|
|
|
#795 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Daiquiri;7877249]
![]() ![]() ![]() Wbrew pozorom trudny orzech do zgryzienia, hehe - Ani wódka ani wino nie zastąpią ci bambino ![]() - Lody orzeźwiające na gorące słońce ![]() - Kiedy smutno ci i źle, zjedz loda i rozchmurz się ![]() Nie daj się!!! Walcz do samego końca A jak się nie uda to facet nie jest Ciebie wart! - Spadaj mała! - Między nami zły mur... a właściwie jedna wystająca cegła... - A ona czai się, snuje, wślizguje, wkrada... - Przyjdą takie dni gdy popłyną twoje łzy... i wtedy już nie będzie mnie... - Kiedy patrzę w twoją twarz... twoje oczy uciekają gdzieś... dlaczego? - Nic nie warte te noce spędzone we dwoje nie warte nic... - I pojawił się taki wrzód na d.u.p.i.e. ![]() [/qub. B. Dziekuje
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja nowa jestem, nie bić :pmacie moze jakies opisy ironiczne? albo typu : "gasiłabym moje papierosy na Twoich nadgarstkach" ? zeby nie było .nie zobaczysz uśmiechu, zboaczysz jedynei szczęście w oczach. .i choć tyle się działo wszystko przetrwało. .za tymi drzwiami zaczyna się już tylko mój zły świat.
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Oj Stoneczko widzimy Cie ;*
ale wymyślić coś dla Ciebie bedzie nie lada wyzwaniem ![]() wiec proszę Cię blisko bądź kochaj mnie ... dziś oprócz Ciebie nie mam nic ... czując mocne bicie Naszych serc ... s2 Z kimŚ takim jak Ty na koniec świata mogę iść ... Jest serce, w którym żyjesz... ono jest jak Twój drugi dom Uzależniona od Ciebie ... <3 Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia ... ;* Trzymasz w dłoniach mój świat... w rytm Twego bluesa kołyszę się. debiutujesz w moim życiu. bo jest już taki ktoś, o kim myślę...i nie mogę przestać - wcale nie chcę! patrząc przez pryzmat czasu, wiem że to właśnie jest ten JEDYNY! <3 fool, i'm happy for you <3 /gluptasie, jestem szczesliwa dzieki tobie/ yyy nie wiem czy się spodobają ... pozdrawiam cieplutko ;**
|
#798 |
|
BAN stały
|
1. Być Tam Gdzie Ty..prowadzić Cię Za Rękę..z Tobą Śnić...
<3 ![]() 2. Zaczarowana jestem;* 3. Nasz miłość nie przeminie. trwac bedzie w Nas. 4. "To nic ze w oczach łzy.." 5. Plum..stało się-na pewno potrafię żyć bez Ciebie ale za cholerę nie chcę. 6. "wszystko bedzie dobrze". najbardziej idiotyczny tekst na świecie. 7. szaleńczo, obłąkańczo, nieprzytomnie. Kocham;* 8. choć, zabiorę Cię na spacer, nic że 5 rano jest.. |
|
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
|
Może ktoś mnie kiedyś zauważy...
Żyje bo mam dla kogo, umre kiedy nie bedzie Cię !! Chce na zawsze z Tobą Być, z Tobą Marzyć, Kochać, Śnić Miłość*Uskrzydla*Uczy*Lat ać*Za*Tobą*Pojde*W*Ogien* Lub*Na*Koniec*Świata |
|
|
|
#800 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam prosbe macie moze jakies opisty dotyczace sytuacji w ktorej poklocilam sie z przyjaciolką bardzo mi na niej zalezy ale nie chce sie z nia pogodzic bo w swoich opisach robi mi na zlosc udaje ze u niej swietnie czuje sie chocby nasza znajomosc byla jej kula u nogi ale wiem ze tak samo teskni za mna jak ja za nia moga byc takie bardziej dyskretne z gory serdecznie wam dziekuje
no i opis na dzis : Jestem jeszcze troche zkochana resztkami bezsensownej milosci...:/
|
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjaciele są jedną duszą ... mieszkającą w dwóch ciałach ![]() Przyjaciel - osoba która wie o tobie wszystko a i tak cie kocha ... Prawdziwemu przyjacielowi bardziej zależy na twoim uśmiechu niz na swoim własnym ... Przyjaciel to ten który przychodzi gdy cały świat odchodzi... Bo przyjaciel, to ktoś więcej niż anioł... Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech.. "I gdybyś nie istniał, powiedz jak miałabym żyć..." Ja będę obok. To jest obietnica, która mogę Ci dać. Jesteśmy jak puzzle- każdy inny ale razem tworzymy zaj*bistą całość!! bo prawdziwy przyjaciel po prostu jest.. ~~Kocham przyjaciół, Bez nich to życie nie było by nic warte!~~ KoChAm ŻyCiE a W nIm To Że MaM pRzYjAcIóŁ...dZiĘkUjE żE JeStEśCie Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym Przyjaciele to ANIOŁY które zawsze wiedza kiedy przyjść ! >>>KiEdY jEsTeScIe pRzY mNiE sWiAt Na LePsZe SiE zMiEniA<<< Przyjaciele;* ..:: Bo To DlA NaS PoWsTaŁ ŚwIaT, ŚwIeCą GwIaZdY, WiEjE WiAtR ::.. może coś z tego wybierzesz;* |
|
|
|
|
#802 |
|
Przyczajenie
|
a macie może dziewczynki jakieś ładne opisy o prawdziwej przyjaźni?;> byłabym bardzo wdzięczna. ;* Liczę na Was... ;*
przyjaciel pozostaje gdy inni odchodzą ...przyjaciel to TY ![]() |
|
|
|
#803 |
|
Przyczajenie
|
przyjaciel pozostaje gdy inni odchodzą...przyjaciel to TY ![]() |
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że to wierszyk a nie opisy, ale może coś z niego wybierzecie...
Nauczyłam się żyć samotnie bez miłości bez czułości bez czyjegokolwiek wsparcia Było mi ciężko lecz się postarałam by moje życie nie było zmarnowane nikt mnie nie zrujnuje Będę żyć dalej wole kochać samą siebie niż potem znów cierpieć na mą miłość nikt nie zasłużył Cierpiałam bardzo już więcej tak nie chcę nawet nie próbujcie bo ja was nie potrzebuję [nie zauważalna ja]
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
zawsze będę szukać innych ust....
Zasztyletowane słońce oświetla mój azyl... Byle księżniczka to nie dla mnie..ja wolę być NIEGRZECZNA DZIEWCZYNKA!! ![]() Moja głowa to istny odtwarzacz wspomnień o Tobie. ![]() Siedząc w wannie spowiadam się pralce z miłości do Ciebie. Nie pasuje do Ciebie żadne imię, noc żadna - tylko JA.. Horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę.. Zatrzymaj mnie.Jeszcze pora.Jeszcze jest dzisiaj-nie wczoraj.Zatrzymaj mnie.. na drogę całus, przez życie pedałuj! ![]() daj spokój wspomnieniom... daj sie ponieść marzeniom... szept... ten krótki szept.. ![]()
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
...byłeś marzeń moim echem,
słońcem, wiosną, wiatrem, śmiechem... byłeś... Gdybyś wiedział jak ciężko jest żyć marzeniami Ona chciała się zapytać ale bała się usłyszeć prawdę Ty nauczyłeś mnie kochać a sam teraz nie umiesz
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Ręce i stopy są pełne spadania
- co trzyma mnie za język? To jest to miejsce gdzie testujesz swoją czystość płonie cały świat aż w termometrach braknie rtęci 'ona- daje mi pewność, napełnia serce wiarą, ona- daje nadzieję, kiedy plany znów się walą' Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi... W taką noc niebo umiera miliony razy Jestem przypuszczeniem. Rodzę półzdania. erupcja w dłoni wybuchło mi niebo
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a macie opisy cos o zblizajacych sie wakacjach
albo cos ogólnie o wakacjach ?? ![]() ![]() Ktoś przyklei plasterek, podmucha , przytuli i serduszko się zagoi Kilka prostych prawd... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic truskawkowy szał... nie wszystko złoto co się świeci,,, nie kazdy chłop z widłami to posejdon Sedzia kalosz....
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
. z jej ust płynie banał, z jego sączy się stek kłamstw co dnia...
. ja bez Ciebie enie mam szans. . nieszczerość jest wrogiem każdej przyjaźni. . niemożliwe istnieje, uwierzcie . . zestrzelić gwiazdy.
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
-Boże, dziecko, co Ty znowu wymyśliłaś.?
-Optymizmuję się, mamo.! ![]() Zanim coś powiesz to sie zastanów.! Ja nie jestem matołem a to nie jest Pacanów.! ;] Hardkor w duszy,w bani meksyk.! ![]() Leo: poproszę frytki.! Arbiter: a może karny do tego.? xD Życie to nie je*ajka.!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

) <33
buzia ;*

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)