Panny Młode 2009 cz. III - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 20:35   #1921
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

aga zapomnialam zapytac jaka prace dostalas??

Samba.. wspierac nie znaczy ze masz mu niepowiedziec co o tym myslisz.. i to tak jak pisaly dziewczyny ogromne argumenty itd.. powiedz ze mowil ze bez ciebie niegdie juz niejedzie ze anglia to blad ze niechcesz faceta na weekendy chcesz miec mezczyzne tu obok itd.. i zeby nipodejmowal decyzji na goraco bo moze sie okazac ze jest ona zla... a ja mysle ze on jest na tyle rozsadny ze wezmie to poduwage.. patrz moze on chcestowrzyc ci jka najlepsze warunki finansowe, wije gnazdko, tylko czasem jak to facet zabiera sie do tego od zlej strony usmiechnij sie mimo ze niejest do konca wesolo... i powiedz co myslisz
Stary 2008-06-13, 21:04   #1922
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Samba.. wspierac nie znaczy ze masz mu niepowiedziec co o tym myslisz.. i to tak jak pisaly dziewczyny ogromne argumenty itd.. powiedz ze mowil ze bez ciebie niegdie juz niejedzie ze anglia to blad ze niechcesz faceta na weekendy chcesz miec mezczyzne tu obok itd.. i zeby nipodejmowal decyzji na goraco bo moze sie okazac ze jest ona zla... a ja mysle ze on jest na tyle rozsadny ze wezmie to poduwage.. patrz moze on chcestowrzyc ci jka najlepsze warunki finansowe, wije gnazdko, tylko czasem jak to facet zabiera sie do tego od zlej strony usmiechnij sie mimo ze niejest do konca wesolo... i powiedz co myslisz
No wiem, wiem. Ja juz mu wszystko to co Wam, a nawet jeszcze wiecej powiedzialam wczoraj i dzisiaj jeszcze raz, zeby mu sie utrwalilo. No ale Tż jeszcze nie podjal decyzji, powiedzial ze musi to powaznie przemyslec, takze co mi pozostaje? chyba tylko czekac na to jaka bedzie ta decyzja i pozostaje mi w to wierzyc ze wezmie tez mnie w tym wszystkim pod uwage. No ale jesli nie wezmie to chyba bedzie to koniec naszego zwiazku, bo ja juz drugiego rozstania pod rzad nie zniose psychicznie niezaleznie od tego jak bardzo go kocham. Wiem, ze praca jest bardzo wazna, szczegolnie dla faceta, ktory ma zakodowane ze jest glowa rodziny itd itp ale mimo wszystko wydaje mi sie ze ta druga osoba powinna byc wazniejsza. Tż nie jest w jakiejs nieciekawej sytuacji zeby musial brac pierwsza lepsza prace, ta oferta tez nie jest jakas super hiper rewelacyjna... a jednak jestem na drugim miejscu bo "on musi miec jakas prace", tak samo bylo z anglia "on jedzie, bo tam jest super i bedzie nam lepiej". Wiem ze on chcialby zeby nam bylo dobrze i zebysmy mieli za co zyc, ale jednak ja wolalabym byc z nim niz zeby zarabial 500 zl wiecej ale siedzial w czechach np. Tym bardziej ze on potem tych 500 zl nie wyda na moje zachcianki (z anglii nic mi nie przywiozl) tylko schowa se do skarpety lub se wyda na cos do samochodu lub do aparatu. I wcale nie chodzi o to ze jestem materialistka czy chce dostawac drogie prezenty, bo tak to moglo zabrzmiec hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:05   #1923
atomufka
Zakorzenienie

Teraz coś z moich zbiorów :
Nr 1 i 2 Linea Raffaelli salon w Warszawie
Nr 3 ,4, 5 i 6 salon Madonna w Poznaniu

Niestety nie znam cen (jeszcze )

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:15   #1924
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

ja co prawda nie powinnam sie jeszcze ogladac za sukniami bo na dzien dzisiejszy to mi sie odechcialo tego slubu ale najbardziej mi sie podoba 1 i 5 z tymze ja chce biala
Stary 2008-06-13, 21:30   #1925
gwareczek
Raczkowanie

Dziewczyny, dawno mnie tu nie było, a powodem jest urwanie głowy w pracy.
Po ostatniej wizycie w miejscu, w którym chcemy urządzić weselisko, zdecydowaliśmy się przesunąć termin wesela z 16.05.2009 na 06.06.2009.
Na razie mamy załatwione: miejsce, fotografa i wizażystkę+fryzjerkę
Musimy jeszcze urobić urzędnika - zupełnie nie wiem jak
Ale wierzę, że się uda
gwareczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:52   #1926
jaga_2001
Zakorzenienie

A propos sukien, to sa juz modele na 2009 rok. Jak dla mnie w sumie nie ma na czym oka zawiesic, wiec chyba suknie kupie z tegorocznej kolekcji...

Musicie kliknac na zakladke 2009.

http://www.sanpatrick.com
http://www.splasposa.com/ls2008/index_real.html

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 22:22   #1927
popscene
Wtajemniczenie

Samba, a może on potrzebuje jakiegoś zapewnienia z Twojej strony, że nic się nie stanie, jak nie będzie mial pracy przez jakiś czas. Że to są początki, że na początku zawsze jest trudniej, co nie znaczy, że trzeba się decydować na tego typu rozląkę.
Kurcze, dla mnie życie jest zbyt krótkie, żeby tak żyć jak chce Twój TŻ. Uważam, że lepiej być razem, nawet jeśli jest biednie, ale jak jest się razem w takiej chwili i ma się wsparcie, to bieda nie jest taka straszna. Nie podoba mi się jak tak ludzie gonią za kasą. Moja siora też miala takie priorytety. Teraz ma ponad 30 lat, jest sama i ostatnio myśli o dziecku, tylko że ciągle jest sama...Rodzina zawsze na pierwszym miejscu, kasę zawsze zdążysz zarobić a o rodzinę trzeba dbać, być z nią "na dobre i na zle".
No ale kazanie teraz walnęlam
Stary 2008-06-13, 22:53   #1928
jaga_2001
Zakorzenienie

No tak, ale chlopak pewnie sie zamarwia calymi dniami i nocami skad wezmie kase czy to na slub lub na przyszle wspolne zycie. Wiem, bo moj TZ kiedys mi powiedzial, ze obawia sie przyszlosci, a raczej tego, ze nie bedzie w stanie zapewnic mi a pozniej naszej powiekszonej rodzinie bytu... My co prawda wiemy, ze lepiej bieednie, ale razem, ale faceci tez maja wpojone od malego, ze to oni zajmuja sie rodzina od strony materianej (no i maja przez ojcow spojone meskie "ego" i dume ). A jak kasy nie ma to chocbys sobie i zyly wyprol to i tak to nic nie da. Ja po czesci zachowanie TZ Samby rozumiem. Ale Samba, tez powinnas przedstawic swoje zdanie i swoj punkt widzenia. I mimo, ze z nim juz rozmawialas, to ffaceci czesto potrzebuja ciaglego potwierdzenia, ze tak myslisz nadal. A bo moze przez ten czas zdanie zmienilas, albo cos.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 23:06   #1929
martucha84
Zakorzenienie

a mowia ze to kobiety sa trudne... ehsss samba trzymam kciuki

skonczylam poprawiac lincencjata jestem z niego dmna mam rowne 80 stron (limit 60-80) wiec sie zmiescilam, jutro rano zrobie spis tresci, wsadze bibliografie spisy aneks.. i w niedziele mozna zawiesc.. mam nadzieje ze do wtorku mi powie czy moge drkowac wiecej i oprawiac... boje sie ze znowu cos wynajdzie.. a do wtorku 24 mam ostatni termin oddania.. wiec mam nadzieje ze juz niebedziekrecic nosem...
Stary 2008-06-13, 23:17   #1930
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Samba, a może on potrzebuje jakiegoś zapewnienia z Twojej strony, że nic się nie stanie, jak nie będzie mial pracy przez jakiś czas. Że to są początki, że na początku zawsze jest trudniej, co nie znaczy, że trzeba się decydować na tego typu rozląkę.
Kurcze, dla mnie życie jest zbyt krótkie, żeby tak żyć jak chce Twój TŻ. Uważam, że lepiej być razem, nawet jeśli jest biednie, ale jak jest się razem w takiej chwili i ma się wsparcie, to bieda nie jest taka straszna. Nie podoba mi się jak tak ludzie gonią za kasą. Moja siora też miala takie priorytety. Teraz ma ponad 30 lat, jest sama i ostatnio myśli o dziecku, tylko że ciągle jest sama...Rodzina zawsze na pierwszym miejscu, kasę zawsze zdążysz zarobić a o rodzinę trzeba dbać, być z nią "na dobre i na zle".
No ale kazanie teraz walnęlam
to tez mu juz mowilam, wszystko na nic jak grochem o sciane

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No tak, ale chlopak pewnie sie zamarwia calymi dniami i nocami skad wezmie kase czy to na slub lub na przyszle wspolne zycie. Wiem, bo moj TZ kiedys mi powiedzial, ze obawia sie przyszlosci, a raczej tego, ze nie bedzie w stanie zapewnic mi a pozniej naszej powiekszonej rodzinie bytu... My co prawda wiemy, ze lepiej bieednie, ale razem, ale faceci tez maja wpojone od malego, ze to oni zajmuja sie rodzina od strony materianej (no i maja przez ojcow spojone meskie "ego" i dume ). A jak kasy nie ma to chocbys sobie i zyly wyprol to i tak to nic nie da. Ja po czesci zachowanie TZ Samby rozumiem. Ale Samba, tez powinnas przedstawic swoje zdanie i swoj punkt widzenia. I mimo, ze z nim juz rozmawialas, to ffaceci czesto potrzebuja ciaglego potwierdzenia, ze tak myslisz nadal. A bo moze przez ten czas zdanie zmienilas, albo cos.
noo jak tak dalej pojdzie to juz sie nie bedzie musial zamartwiac, bo ja mam juz tego wszystkiego dosc.

Dzieki dziewczynki Ja juz dzisiaj ide spac, bo normalnie zmeczona jestem, oczy mam juz takie spuchniete i czerwone ze nie wiem co to bedzie jutro jak sie obudze az sie boje ale to mi sie samo tak placze jutro trzeba wziac sie za nauke do magistra nie chce mi sie ;( A w ogole to ogladalam przed chwila Opole Premiery i jestem zbulwersowana ocenami jury: na drugim miejscu dorota miskiewicz?? toz to w ogole nie byla piosenka wrrrr ;/

Martucha trzymam kciuki zeby sie udalo Wiem jak to jest bo moja promotorka stale cos wymyslala i nie bylam pewna czy w koncu uda mi sie zdazyc z ta praca na czas czy nie No ale na szczescie zdazylam. Mam nadzieje ze Twoja promotorka tez da se juz siana
Stary 2008-06-13, 23:19   #1931
popscene
Wtajemniczenie

Kurcze, to mój TŻ nie mial od kogo przejąć takich zachowań, niestety. Jego tata cale życie żyl w cieniu swojej żony. Moja przyszla teściowa zalatwiala zawsze wszystko za niego i jest 1000 razy bardziej męska od swojego męża. Więc mój TŻ nie mial najlepszych wzorców. Może też dlatego nie mam z nim takich problemów, mimo tego że jest świadom naszych potrzeb teraz i w przyszlości.
Stary 2008-06-13, 23:22   #1932
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A w ogole to ogladalam przed chwila Opole Premiery i jestem zbulwersowana ocenami jury: na drugim miejscu dorota miskiewicz?? toz to w ogole nie byla piosenka wrrrr ;/
No ta piosenka Miśkiewicz ma taki glupi tekst, że aż się dziwię. Jak dla mnie bylo to ustawione. Akurat piosenki Biff czy Depres czy Ani Szarmach byly 1000 razy ladniejsze od jakiegos leszcza i zakopower. Ściema jakaś.

Teraz można wytlumaczyć, dlaczego Cerekwicka byla zdziwiona, ze dostala nagrodę. Bo oni wszyscy wcześniej już o nich wiedzą.
Kompromitacja..
Stary 2008-06-13, 23:28   #1933
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, to mój TŻ nie mial od kogo przejąć takich zachowań, niestety. Jego tata cale życie żyl w cieniu swojej żony. Moja przyszla teściowa zalatwiala zawsze wszystko za niego i jest 1000 razy bardziej męska od swojego męża. Więc mój TŻ nie mial najlepszych wzorców. Może też dlatego nie mam z nim takich problemów, mimo tego że jest świadom naszych potrzeb teraz i w przyszlości.
heheh kochana o ile Twoj przyszly maz nie jest "ciapciusiem" i nie musisz mu podstawiac wszystkiego pod nosek i wszystkiego za niego zalatwiac to nie masz chyba czego zalowac

Ja niestety nie mam jak sprawdzic jak to bylo w rodzinie Tż, bo mama Tż już nie zyje. No ale Tż mowil mi ze jego tata duzo pracowal i ze nie bylo u nich pojecia "wspolnych wakacji". Tż byl pare razy gdzies tam na jakims wyjezdzie, ale zawsze sam z siostra, a tak to dupa. Ja do konca 8-klasy jezdzilam praktycznie co roku nad morze, co prawda tylko z mama i bratem bo moj tata tez byl ciezko zapracowany, nie lubial slonca, piasku i nie wiadomo czego jeszcze (jakos przed slubem mu to nie przeszkadzalo hehe) no ale zawsze to cos. Takze mozliwe ze on to wyniosl z domu. Ale nie wiem czy tesciu prace przekladal ponad rodzine i czy to on dowodzil w domu?? raczej tesciu mi sie wydaje potulny i cichutki ale nie mam porownania.
Stary 2008-06-13, 23:32   #1934
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No ta piosenka Miśkiewicz ma taki glupi tekst, że aż się dziwię. Jak dla mnie bylo to ustawione. Akurat piosenki Biff czy Depres czy Ani Szarmach byly 1000 razy ladniejsze od jakiegos leszcza i zakopower. Ściema jakaś.

Teraz można wytlumaczyć, dlaczego Cerekwicka byla zdziwiona, ze dostala nagrodę. Bo oni wszyscy wcześniej już o nich wiedzą.
Kompromitacja..
No mi sie podobala najbardziej Ania Szarmach i Kasia Cerekwicka, bo jej piosenka pasowala do mojego dzisiejszego nastroju zreszta ona ma same takie piosenki

A z Miskiewicz to na pewno bylo ustawione, bo to corka jakiegos kompozytora, a ta piosenka to byla wedlug mnie najgorsza ze wszystkich. Moze dziewczyna ma talent, ale piosenka w ogole mnie nie przekonala.
Stary 2008-06-13, 23:35   #1935
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
heheh kochana o ile Twoj przyszly maz nie jest "ciapciusiem" i nie musisz mu podstawiac wszystkiego pod nosek i wszystkiego za niego zalatwiac to nie masz chyba czego zalowac

Ja niestety nie mam jak sprawdzic jak to bylo w rodzinie Tż, bo mama Tż już nie zyje. No ale Tż mowil mi ze jego tata duzo pracowal i ze nie bylo u nich pojecia "wspolnych wakacji". Tż byl pare razy gdzies tam na jakims wyjezdzie, ale zawsze sam z siostra, a tak to dupa. Ja do konca 8-klasy jezdzilam praktycznie co roku nad morze, co prawda tylko z mama i bratem bo moj tata tez byl ciezko zapracowany, nie lubial slonca, piasku i nie wiadomo czego jeszcze (jakos przed slubem mu to nie przeszkadzalo hehe) no ale zawsze to cos. Takze mozliwe ze on to wyniosl z domu. Ale nie wiem czy tesciu prace przekladal ponad rodzine i czy to on dowodzil w domu?? raczej tesciu mi sie wydaje potulny i cichutki ale nie mam porownania.
Wiesz, mój TŻ przez dluższy czas też nie rozumial idei podróżowania. Aż go zabralam to tu, to tam i zaczyna to rozumieć i chyba nawet mu się to spodobalo.
A co do ciapciusia Na początku trzeba bylo go trochę poduczyć, ale teraz już nie mam mu nic do zarzucenia w tej kwestii. Nawet sam zauważa to, czego brakuje jego tacie. Że nie potrafil sobie wychować żony, dlatego teraz ma jak ma, a jest calkowicie pod jej dyktando. Zresztą teściowa sama mi narzeka, żebym wymagala od TŻta, bo później będę musiala sama borykać się z przeciwnościami losu. Bo ona oczywiście nie wymagala. Jednym zdaniem: jak sobie pościelesz tak się wyśpisz
Stary 2008-06-13, 23:43   #1936
mala2241
Raczkowanie

boze samba ten twoj tz to mega trudny przypadek nie wiem co ci poradzic bo nigdy nie bylam w twojej sytuacji ale trzymam kciuki za decyzje ktora zadowoli i jego i ciebie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 23:53   #1937
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, mój TŻ przez dluższy czas też nie rozumial idei podróżowania. Aż go zabralam to tu, to tam i zaczyna to rozumieć i chyba nawet mu się to spodobalo.
A co do ciapciusia Na początku trzeba bylo go trochę poduczyć, ale teraz już nie mam mu nic do zarzucenia w tej kwestii. Nawet sam zauważa to, czego brakuje jego tacie. Że nie potrafil sobie wychować żony, dlatego teraz ma jak ma, a jest calkowicie pod jej dyktando. Zresztą teściowa sama mi narzeka, żebym wymagala od TŻta, bo później będę musiala sama borykać się z przeciwnościami losu. Bo ona oczywiście nie wymagala. Jednym zdaniem: jak sobie pościelesz tak się wyśpisz
mojemu Tż chyba az za bardzo spodobalo sie podrozowanie skoro najpierw Anglia, a teraz Czechy...szkoda ze to wszystko beze mnie.
A co do tego stwierdzenia to jest ono bardzo prawdziwe, tyle ze czesto nie zdajemy sobie z tego sprawy, jakie nasze zachowanie moze wywolac skutki. Tesciowa pewnie lubila przewodzic i rozkazywac i na poczatku nie sprawialo jej to problemu ze tesciu ulegly i jej slucha, no a teraz z perspektywy czasu to chcialaby zeby tesciu tez przejawil inicjatywe no ale tesciu juz sie przyzwyczail ze wszystko sie za niego robi No a my z Tżtem to chyba mamy ten problem ze ja lubie przewodzic, decydowac i chce zeby moje zdanie bylo brane pod uwage, poza tym jestem bardzo uparta, a moj Tż nie chce sie podporzadkowywac i zawsze robi wszystko po swojemu i tez jest uparty. I nie raz ciezko jest nam dojsc do kompromisu, tyle ze ja jestem w stanie isc na pewne ustepstwa i zrezygnowac z czegos dla dobra sprawy, ale nie jestem w stanie poswiecic siebie, swoich marzen, planow itd i podporzadkowac sie calkiem woli meza to juz dla mnie za duzo
Stary 2008-06-13, 23:57   #1938
popscene
Wtajemniczenie

Oj Sambusia, na pewno coś wymyślicie. Szkoda, że nie potrafi ustąpić. Ja bym pewnie drugi raz nie chciala ustąpić i wolalabym, żeby to on chociaż raz dla dobra sprawy to zrobil. Może się prześpij a jutro świeżym wzrokiem na to spojrzysz. Ja na razie oglądam koncert Debiuty. Lubię Mlynarskiego, wzruszają mnie jego teksty
Stary 2008-06-14, 01:28   #1939
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja też się dziwię, że TŻ Samby taki egoistyczny, przecież oni mają być małżeństwem i powinni podejmować decyzje wspólnie. Ja bym tak nie wytrzymała

Sas, jak tam samopoczucie przed jutrzejszym ślubem?
fNIE ZE KRTOS PAMIETAL) DZIeKI. nio mialam dzis pracowity dzionek a od rana to nawet sobie nie wyobrazam tego stresu napisze najprawdopodbniej w niedziele..jak ktos bedzie pamietal to trzymajcie kciuki buziaki

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2008-06-14 o 01:54
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 08:46   #1940
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
fNIE ZE KRTOS PAMIETAL) DZIeKI. nio mialam dzis pracowity dzionek a od rana to nawet sobie nie wyobrazam tego stresu napisze najprawdopodbniej w niedziele..jak ktos bedzie pamietal to trzymajcie kciuki buziaki
ja trzymam kciuki i mam nadzieje, że pogode masz sliczną

Samba mam nadzieje, że się wszystko ułoży przepraszam, że tak lakonicznie właśnie wychodze i tylko tak szybko chciałam jeszcze wejsć na wizaż
Stary 2008-06-14, 08:58   #1941
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
sas u mnie pogoda wysmienita.. mam nadzieje ze u ciebie tez ;* napweno wszytko bedzie idealne

Samba jak samopoczucie?

a wogole co sie stalo z zottel nasza pierwszza mezatka?
Stary 2008-06-14, 09:03   #1942
kalinka77
Raczkowanie

a ja dziś lecę na weselicho koleżanki-muszę wszystko dokładnie podpatrzeć
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 09:12   #1943
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 09:20   #1944
annfas
Zakorzenienie

Witam i ja Dawno tutaj nie byłam. Wczoraj wróciłam z mazur, byłam na wycieczce z uczniami. Super było

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 10:19   #1945
sas
Wtajemniczenie

cze dziewuszki nio i tak jak myslalam zaczynam sie denerwowac...a tujeszcz tyle godzin...jak na razie swieci sloneczko ale co bedzie pozniej sie okaze..buziaki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 10:36   #1946
Taverney
Zakorzenienie

sas, będzie dobrze, zobaczysz nie stresuj się, bo to Twój dzień i powinnaś tryskać radością Powodzenia!
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 10:38   #1947
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
cze dziewuszki nio i tak jak myslalam zaczynam sie denerwowac...a tujeszcz tyle godzin...jak na razie swieci sloneczko ale co bedzie pozniej sie okaze..buziaki
ale Ci zazdroszczę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 11:07   #1948
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem zdecydowana: biel biel i tylko biel!
Ja także bardzo bym chciała śnieżnobiałą suknię Jestem blondynką (teraz mam dodatkowo rozjaśnione włoski) i myślę, że ecru zlał by mi się z włoskami.

SAMBAdiJANEIRO osz kurcze, trudną masz sytuację, naprawde... próbuję sobie wytłumaczyć zachowanie Twojego tż... jak piszesz nie chcesz rezygnować z marzeń i planów, może on też? problem w tym, że Ty raz już z nich zrezygnowałaś, a Jego zachowanie nadal jest bierne... Może dobrym pomysłem (tylko trzeba mieć czas, a zdaje się, że Ty Go nie masz ze względu na obronę) byłoby poszperanie np. w internecie i znalezienie jakiejś ciekawszej oferty pracy i podsunięcie pod nos? Może mu się poprostu już nie chce szukać? Sama już nie wiem.

Cytat:

Ostatnia suknia bardzo ładna.

Cytat:
Mam nadzieję, że pogoda dopisze... napewno tak będzie. Trzymam kciuki.
Aha i wszystkiego najlepszego jakby nie patrzeć, na Nowej Drodze.

Właśnie, a co się dzieje z pierwszą żonką- Zottel? hm...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 11:11   #1949
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

Ostatnia suknia bardzo mi się podoba...tez ją miałam na oku dopóki nie znałam jej ceny....prawie 5 000zł to jak dla mnie ciut za duzo
Stary 2008-06-14, 11:35   #1950
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Sambusia, na pewno coś wymyślicie. Szkoda, że nie potrafi ustąpić. Ja bym pewnie drugi raz nie chciala ustąpić i wolalabym, żeby to on chociaż raz dla dobra sprawy to zrobil. Może się prześpij a jutro świeżym wzrokiem na to spojrzysz. Ja na razie oglądam koncert Debiuty. Lubię Mlynarskiego, wzruszają mnie jego teksty
Ja nie ogladalam debiutów, bo juz premiery wystarczajaco mnie wkurzyly No mam nadzieje, ze jakos to sie wszystko ulozy. Tylko ze jak tak o tym mysle to chyba tylko ja mam takie problemy z tym moim Tżtem i juz sama nie wiem czy to ja jestem jakas niedorobiona, czy przesadzam i za duzo od niego wymagam, czy w ogole o co chodzi. No ale kurde chcialabym zeby liczyl sie z moim zdaniem, ja nie mam zamiaru siedziec tu i czekac kolejne pol roku i zastanawiac sie czy na ten weekend wroci czy nie, a co jak potem sie okaze ze jednak nie stworza oddzialu w polsce i tz bedzie mial zostac w czechach? w ogole dla mnie ten pomysl z praca w czechach jest poroniony. Nie chce by zawsze praca byla wazniejsza ode mnie i od tego zebysmy mogli byc razem.

Cytat:
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
ja trzymam kciuki i mam nadzieje, że pogode masz sliczną

Samba mam nadzieje, że się wszystko ułoży przepraszam, że tak lakonicznie właśnie wychodze i tylko tak szybko chciałam jeszcze wejsć na wizaż
dziekuje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
sas u mnie pogoda wysmienita.. mam nadzieje ze u ciebie tez ;* napweno wszytko bedzie idealne

Samba jak samopoczucie?

a wogole co sie stalo z zottel nasza pierwszza mezatka?
a no lepiej dalej nie podoba mi sie pomysl jego wyjazdu do czech, ale mam inne sprawy na glowie jak moja obrona np wiec czas wziac sie w garsc i wziac sie za nauke. Ale jak moj Tż stwierdzi ze jednak jedzie to chyba pojedzie z pierscionkami, bo ja mam dosc bycia ciagle na 2 miejscu.

No wlasnie ciekawe jak tam Zottel czyzby to malzenskie zycie tak ja wciagnelo ze nie ma czasu zajrzec?

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
a ja dziś lecę na weselicho koleżanki-muszę wszystko dokładnie podpatrzeć
baw sie dobrze kochana

Cytat:
no podziwiam, ze jeszcze masz sile siedziec na necie w tak waznym dniu Trzymaj sie cieplutko, myslami jestem z Toba na pewno wszystko pojdzie super i nie ma czym sie stresowac Za kilka godzin bedziesz juz mezatka super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości