|
|
#1321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
my również mamy sesje na tygodniu, podejrzewam, ze w poniedziałek
![]() Gosiaczek, na prawde piekne zdjecia, pokazuje nastepne
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Gosiaczek zdjęcia są cudowne ,ślicznie razem wyglądacie
Ja też mam Z....a po obejrzeniu twoich zdjęć wiem że dobry to był wybór
|
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
cdn5
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
cdn6
|
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
cdn7
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
cdn8
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia - piękne zdjęcia
i bardzo odważne niektóre Cudo... ![]() Z tej serii najfajniejsze na trzepaku i na schodach przed zamkiem Zresztą wszystkie bardzo pomysłowe i widzę, ze coraz bardziej odważne...
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-06-14 o 21:06 |
|
|
|
#1330 |
|
Rozeznanie
|
Gosia....WOW...pewnie się powtórze, ale zdjęcia rewelacyjne i bosko wyglądaliście
![]() ![]() ![]() Pan Z. jest naprawdę niesamowity....
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcia są po prostu boskie!!! to uwielbiam: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1213467415 tez chcę takie
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
mi się bardzo podoba to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1213467476 też poprosimy o takie Pana Z.
|
#1335 |
|
Rozeznanie
|
A gdzie jest taka fontanna?
|
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Rozeznanie
|
Dawno tu nie zaglądałam, a dziś proszę na jaką cudną sesję trafiłam. Gosiu jesteście bardzo dobrymi modelami, tacy naturalni i odważni. Nie będę podawać które zdjęcie mi się najbardziej podoba, bo za dużo by ich było
... choć może to w fontannie, wyjątkowe, takie poetyckie.
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu sesja naprawdę udana
i na pewno nie tylko za sprawą zdolnego fotografa . Musze powiedzieć (bo mi się ciśnie na usta ) że wyglądałaś uroczo, tak naturalnie! Widać na zdjęciu śliczną Pannę Młodą, w ładnej prostej sukience i świetnym naturalnym makijażu. No strasznie mi sie podobasz . Szczególnie dlatego mi się ciśnie to na usta, bo byłam ostatnio na ślubie i Panna Młoda wyglądała okropnie, okropnie przez duże O. Suknia taaaaka ciężka (i bynajmniej nie chodzi o jej wagę ) miała na sobie wszystko - koraliki, perełki, cekinki, falbanki, koronki, kwiatuszki..... i ta wielka sukienka wisiała na bardzo małej i bardzo chudej dziewczynie (była bez ramiączek i cały czas ją podciągała ) do tego makijaż adekwatny do ciężkości sukienki . Tapeta wyglądała tak sztucznie i ciężko, że aż się nie dało patrzeć. Fryzury nie opisze, bo na głowie zamiast tradycyjnego welonu miała jakiś taki...... koronkowy melonik to tak wyglądało. coś jak czapka z koronki. No całą resztę pomińmy...
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
aaa... właśnie (przepraszam, że tak post pod postem)... odnośnie pana Z. Marzą mi się zdjęcia nad morzem
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1213171973) po prostu coś niesamowitego... ale chyba nie dałoby rady się dogadać... to w sumie baaaaardzo daleko (chyba, że umówić się na sam plener z kimś np. z Gdańska) A co myślicie o Janowie Podlaskim - np. w stadninie która tam jest i blisko nad Bug gdzie też mogą wyjść ciekawie zdjęcia... a szczególnie piękne są tam łąki. Dołączam zdjęcia (okolicie Serpelic). Myślicie że dałoby się namówić pana Z?
|
#1341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dziwie sie dziewczynom, bo przesiedziec swoje wlasne wesele, nie bawiac sie to porazka, bynajmniej dla mnie. Ja tak szalalam na swoim ze lalo sie ze mnie strumieniamiA co do makijazu to sama go robiłam wiec tym bardziej milo mi slyszec pochwaly, staralm sie zeby byl lekki i naturalny. dziekuje jeszcze raz za pochwaly i komplementy, bardzo mi milo. |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1343 |
|
Przyczajenie
|
Witam szanowne już i przyszłe Mężatki
![]() Mam do Was pytanie z nieco innej beczki: zakładam, że były u Was osoby, które zapraszaliście tylko na ślub. Pytanko: czy dla tych osób szykowaliście zaproszenia na ślub czy zawiadomienia o ślubie (i jeżeli to drugie, to jakie były reakcje? ) z góry dzięki - mnie to czeka niebawem bo ślub już w lipcu więc czasu mało a mam spory dylemat ![]() z góry
|
|
|
|
#1344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja co prawda jeszcze nie zapraszałam takich osób, ale ostatnio znajoma zapraszała na swój Big Day , i u mnie w domu na weselę idę tylko ja, a mój brat i rodzice dostali na ślub zaproszenia bez adnotacji o weselu.A jak zapraszała to powiedziała, że bardzo miło by jej było jakby przyszli na uroczystość do Kościoła... Ale przyznam, że tak sama się krępuję jak pomyśle jak będę mówić komuś, że tylko do Kościoła , ale chyba zrobię tak jak ona...Pozdrawiam ![]() PS 1: Gosiaczek jesteś bardzo fotogeniczna, więc nie dziwota że ślicznie wychodzisz na zdjęciach .Ja to pewnie okropnie wyjdę bo aparat to mnie nie lubi , po prostu nie umiem pozować do zdjęć i jak wiem że ktoś mi robi je to idiotyczne miny robię .PS 2: Gosiaczek czy kwiaty w twoich włosach i bukiecie to jest storczyk nowozelandzki? Edytowane przez Ana844 Czas edycji: 2008-06-15 o 15:27 |
|
|
|
|
#1345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gosiaczku, piękne zdjęcia.... hmm piękne to za mało powiedziane, ja też trochę zaczynam żałować, że zrezygnowaliśmy z Pana Z., a miał wolny termin.... Mam nadzieję, że nasz też się "spisze"
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
Gosiu!!!! brak mi slow by opisac mysli jakie mi kraza po glowce patrzac na wasze zdjecia,sa poprostu zaje........sorki za slownictwo ale naprawde cudo!!!
Dziewczyny co do wyborowej to sie teraz niezle wystraszylam jeszcze nie kupilam ale jakos nic innego mi do glowy nie przychodzi,jak smakuje ta biala dama i poloneise to nie mam pojecia
|
#1347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiele razy widzialam zaproszenia tylko i wylacznie na slub- nie ma w tym nic niestosownego. po prostu drukuje sie specjalne zaproszenia tylko na slub, ewentualnie jak kupilas gotowe, to nie dołączasz karteczki z zaproszeniem na wesele. |
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje za kolejne pochwaly ale powiem Wam szczerze ze ja ladnie na zdjeciach nie wychodze Nie przejmujcie sie na pewno pieknie wyjdziecie na zdjeciach, kazda panna mloda wyglada pieknie |
||
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Małgorzato, bój się Boga co Ty pleciesz
. Wyglądasz świetnie, obydwoje wyglądacie zachwycająco
|
|
#1350 |
|
Rozeznanie
|
Mój tż to już na samą myśl o zdjęciach w przyszłym roku się spina bo mu pozowanie fatalnie idzie...żartujemy sobie, że na sesje plenerową wypożycze jakiegos innego fotogenicznego tżta
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

i bardzo odważne niektóre 

flejksy
... choć może to w fontannie, wyjątkowe, takie poetyckie.
z góry
, i u mnie w domu na weselę idę tylko ja, a mój brat i rodzice dostali na ślub zaproszenia bez adnotacji o weselu.
.
, po prostu nie umiem pozować do zdjęć i jak wiem że ktoś mi robi je to idiotyczne miny robię
.
. Wyglądasz świetnie, obydwoje wyglądacie zachwycająco