Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-14, 16:24   #1321
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek 82 Pokaż wiadomość
dzieki za cieple slowa dziewuszki, cieszymy sie ze wam sie podobaja zdjecia.
mamy i bardziej odwazne ale troche obawiam sie waszej reakcji...
To przestan sie obawiać i dawaj tu te cudenka,bo na pewno są rewelacyjne,chętnie obejzymy
Stary 2008-06-14, 16:27   #1322
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
To przestan sie obawiać i dawaj tu te cudenka,bo na pewno są rewelacyjne,chętnie obejzymy
Popieram

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 17:17   #1323
kajka270
Raczkowanie

my również mamy sesje na tygodniu, podejrzewam, ze w poniedziałek
Gosiaczek, na prawde piekne zdjecia, pokazuje nastepne
Stary 2008-06-14, 18:22   #1324
Kama24
Raczkowanie

Gosiaczek zdjęcia są cudowne ,ślicznie razem wyglądacie
Ja też mam Z....a po obejrzeniu twoich zdjęć wiem że dobry to był wybór
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 20:14   #1325
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn5
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 20:16   #1326
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn6
Stary 2008-06-14, 20:17   #1327
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn7
Stary 2008-06-14, 20:18   #1328
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn8
Stary 2008-06-14, 20:36   #1329
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Gosia - piękne zdjęcia i bardzo odważne niektóre

Cudo...

Z tej serii najfajniejsze na trzepaku i na schodach przed zamkiem
Zresztą wszystkie bardzo pomysłowe i widzę, ze coraz bardziej odważne...

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2008-06-14 o 21:06
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 20:58   #1330
Joasia***
Rozeznanie

Gosia....WOW...pewnie się powtórze, ale zdjęcia rewelacyjne i bosko wyglądaliście
Pan Z. jest naprawdę niesamowity....
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 21:10   #1331
ladyinred85
Rozeznanie

Zdjęcia są po prostu boskie!!! to uwielbiam: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1213467415 tez chcę takie
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 21:17   #1332
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Zdjęcia są po prostu boskie!!! to uwielbiam: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1213467415 tez chcę takie
Hhehe widzę coraz więcej miłośniczek tego zdjęcia

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 21:34   #1333
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
MUSZE SIE POCHWALICZ ZE TO ZDJECIE I TA POZA TO MOJ POMYSL, TAKZE NA SESJI INWENCJA TWORCZA JAK NAJBARDZIEJ MILE WIDZIANA
Stary 2008-06-14, 21:41   #1334
Joasia***
Rozeznanie

mi się bardzo podoba to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1213467476
też poprosimy o takie Pana Z. koniecznie
Stary 2008-06-14, 21:48   #1335
ladyinred85
Rozeznanie

A gdzie jest taka fontanna?
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 22:18   #1336
froggie
Zakorzenienie

Gosiu piękne zdjęcia
Stary 2008-06-14, 22:58   #1337
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
A gdzie jest taka fontanna?
w botaniku ale podobno ja wyłaczyli
Stary 2008-06-15, 00:27   #1338
anadun
Rozeznanie

Dawno tu nie zaglądałam, a dziś proszę na jaką cudną sesję trafiłam. Gosiu jesteście bardzo dobrymi modelami, tacy naturalni i odważni. Nie będę podawać które zdjęcie mi się najbardziej podoba, bo za dużo by ich było ... choć może to w fontannie, wyjątkowe, takie poetyckie.
Stary 2008-06-15, 01:24   #1339
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Gosiu sesja naprawdę udana i na pewno nie tylko za sprawą zdolnego fotografa . Musze powiedzieć (bo mi się ciśnie na usta ) że wyglądałaś uroczo, tak naturalnie! Widać na zdjęciu śliczną Pannę Młodą, w ładnej prostej sukience i świetnym naturalnym makijażu. No strasznie mi sie podobasz . Szczególnie dlatego mi się ciśnie to na usta, bo byłam ostatnio na ślubie i Panna Młoda wyglądała okropnie, okropnie przez duże O. Suknia taaaaka ciężka (i bynajmniej nie chodzi o jej wagę ) miała na sobie wszystko - koraliki, perełki, cekinki, falbanki, koronki, kwiatuszki..... i ta wielka sukienka wisiała na bardzo małej i bardzo chudej dziewczynie (była bez ramiączek i cały czas ją podciągała ) do tego makijaż adekwatny do ciężkości sukienki . Tapeta wyglądała tak sztucznie i ciężko, że aż się nie dało patrzeć. Fryzury nie opisze, bo na głowie zamiast tradycyjnego welonu miała jakiś taki...... koronkowy melonik to tak wyglądało. coś jak czapka z koronki. No całą resztę pomińmy...
Stary 2008-06-15, 02:06   #1340
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

aaa... właśnie (przepraszam, że tak post pod postem)... odnośnie pana Z. Marzą mi się zdjęcia nad morzem ( http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1213171813
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1213171973) po prostu coś niesamowitego... ale chyba nie dałoby rady się dogadać... to w sumie baaaaardzo daleko (chyba, że umówić się na sam plener z kimś np. z Gdańska) A co myślicie o Janowie Podlaskim - np. w stadninie która tam jest i blisko nad Bug gdzie też mogą wyjść ciekawie zdjęcia... a szczególnie piękne są tam łąki. Dołączam zdjęcia (okolicie Serpelic). Myślicie że dałoby się namówić pana Z?
Stary 2008-06-15, 02:06   #1341
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Gosiu sesja naprawdę udana i na pewno nie tylko za sprawą zdolnego fotografa . Musze powiedzieć (bo mi się ciśnie na usta ) że wyglądałaś uroczo, tak naturalnie! Widać na zdjęciu śliczną Pannę Młodą, w ładnej prostej sukience i świetnym naturalnym makijażu. No strasznie mi sie podobasz . Szczególnie dlatego mi się ciśnie to na usta, bo byłam ostatnio na ślubie i Panna Młoda wyglądała okropnie, okropnie przez duże O. Suknia taaaaka ciężka (i bynajmniej nie chodzi o jej wagę ) miała na sobie wszystko - koraliki, perełki, cekinki, falbanki, koronki, kwiatuszki..... i ta wielka sukienka wisiała na bardzo małej i bardzo chudej dziewczynie (była bez ramiączek i cały czas ją podciągała ) do tego makijaż adekwatny do ciężkości sukienki . Tapeta wyglądała tak sztucznie i ciężko, że aż się nie dało patrzeć. Fryzury nie opisze, bo na głowie zamiast tradycyjnego welonu miała jakiś taki...... koronkowy melonik to tak wyglądało. coś jak czapka z koronki. No całą resztę pomińmy...
Az mi sie cieplutko na sercu zrobilo od tych Twoich komplementów-dziekuje, dobrze zauwazylas ze moja suknia byla baaardzo prosciutka, procz widocznego z boku kwiatka nie miala nic. Wiedzialam ze chce sie dobrze bawic na weselu a nie siedziec bo nie bede mogla sukni udzwignac. Takie suknie gdzie jest napchane wszystkiego waza baardzo duzo i ciaza strasznie i podczas tanca i na sesji rowniez, mysle ze podnoszone zdjecia by nie wyszly bo Pan mlody nie dal by rady.Dziwie sie dziewczynom, bo przesiedziec swoje wlasne wesele, nie bawiac sie to porazka, bynajmniej dla mnie. Ja tak szalalam na swoim ze lalo sie ze mnie strumieniamiale wszyscy bawili sie z nami, bo jak mlodzi sa drentwi to i wesele do kitu ,bo goscie nie tancza.
A co do makijazu to sama go robiłam wiec tym bardziej milo mi slyszec pochwaly, staralm sie zeby byl lekki i naturalny.
dziekuje jeszcze raz za pochwaly i komplementy, bardzo mi milo.
Stary 2008-06-15, 09:47   #1342
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Marzą mi się zdjęcia nad morzem po prostu coś niesamowitego... ale chyba nie dałoby rady się dogadać... to w sumie baaaaardzo daleko
Nam nasz fotograf sam zaproponował zdjęcia nad morzem, albo w gorach. Powiedział, że to żaden problem wyjezdzamy raniutko samochodem 3-4 godziny sesji i wracamy. Ale my sami nie bardzo chcemy, bo to strasznie meczace, jeśli jechac to tylko z noclegiem, a to dodatkowy koszt
Stary 2008-06-15, 12:40   #1343
marrtac
Przyczajenie

Witam szanowne już i przyszłe Mężatki

Mam do Was pytanie z nieco innej beczki: zakładam, że były u Was osoby, które zapraszaliście tylko na ślub.
Pytanko: czy dla tych osób szykowaliście zaproszenia na ślub czy zawiadomienia o ślubie (i jeżeli to drugie, to jakie były reakcje? ) z góry dzięki - mnie to czeka niebawem bo ślub już w lipcu więc czasu mało a mam spory dylemat z góry
marrtac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 15:07   #1344
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marrtac Pokaż wiadomość

Mam do Was pytanie z nieco innej beczki: zakładam, że były u Was osoby, które zapraszaliście tylko na ślub.
Pytanko: czy dla tych osób szykowaliście zaproszenia na ślub czy zawiadomienia o ślubie (i jeżeli to drugie, to jakie były reakcje? ) z góry dzięki - mnie to czeka niebawem bo ślub już w lipcu więc czasu mało a mam spory dylemat z góry
Cześć
Ja co prawda jeszcze nie zapraszałam takich osób, ale ostatnio znajoma zapraszała na swój Big Day , i u mnie w domu na weselę idę tylko ja, a mój brat i rodzice dostali na ślub zaproszenia bez adnotacji o weselu.
A jak zapraszała to powiedziała, że bardzo miło by jej było jakby przyszli na uroczystość do Kościoła...
Ale przyznam, że tak sama się krępuję jak pomyśle jak będę mówić komuś, że tylko do Kościoła , ale chyba zrobię tak jak ona...
Pozdrawiam

PS 1: Gosiaczek jesteś bardzo fotogeniczna, więc nie dziwota że ślicznie wychodzisz na zdjęciach .

Ja to pewnie okropnie wyjdę bo aparat to mnie nie lubi , po prostu nie umiem pozować do zdjęć i jak wiem że ktoś mi robi je to idiotyczne miny robię .

PS 2: Gosiaczek czy kwiaty w twoich włosach i bukiecie to jest storczyk nowozelandzki?

Edytowane przez Ana844
Czas edycji: 2008-06-15 o 15:27
Ana844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 16:39   #1345
lenka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
Cześć
PS 2: Gosiaczek czy kwiaty w twoich włosach i bukiecie to jest storczyk nowozelandzki?
no właśnie, też zwróciłam uwagę na bukiet? możesz powiedzieć nam czyje to dzieło? piękny.....

Gosiaczku, piękne zdjęcia.... hmm piękne to za mało powiedziane, ja też trochę zaczynam żałować, że zrezygnowaliśmy z Pana Z., a miał wolny termin.... Mam nadzieję, że nasz też się "spisze"

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 16:48   #1346
niunka1985
Raczkowanie

Gosiu!!!! brak mi slow by opisac mysli jakie mi kraza po glowce patrzac na wasze zdjecia,sa poprostu zaje........sorki za slownictwo ale naprawde cudo!!!

Dziewczyny co do wyborowej to sie teraz niezle wystraszylam jeszcze nie kupilam ale jakos nic innego mi do glowy nie przychodzi,jak smakuje ta biala dama i poloneise to nie mam pojecia
Stary 2008-06-15, 17:54   #1347
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marrtac Pokaż wiadomość

wiele razy widzialam zaproszenia tylko i wylacznie na slub- nie ma w tym nic niestosownego. po prostu drukuje sie specjalne zaproszenia tylko na slub, ewentualnie jak kupilas gotowe, to nie dołączasz karteczki z zaproszeniem na wesele.
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:21   #1348
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
Cześć
Ja co prawda jeszcze nie zapraszałam takich osób, ale ostatnio znajoma zapraszała na swój Big Day , i u mnie w domu na weselę idę tylko ja, a mój brat i rodzice dostali na ślub zaproszenia bez adnotacji o weselu.
A jak zapraszała to powiedziała, że bardzo miło by jej było jakby przyszli na uroczystość do Kościoła...
Ale przyznam, że tak sama się krępuję jak pomyśle jak będę mówić komuś, że tylko do Kościoła , ale chyba zrobię tak jak ona...
Pozdrawiam

PS 1: Gosiaczek jesteś bardzo fotogeniczna, więc nie dziwota że ślicznie wychodzisz na zdjęciach .

Ja to pewnie okropnie wyjdę bo aparat to mnie nie lubi , po prostu nie umiem pozować do zdjęć i jak wiem że ktoś mi robi je to idiotyczne miny robię .

Cytat:
Napisane przez lenka79 Pokaż wiadomość
no właśnie, też zwróciłam uwagę na bukiet? możesz powiedzieć nam czyje to dzieło? piękny.....

Gosiaczku, piękne zdjęcia.... hmm piękne to za mało powiedziane, ja też trochę zaczynam żałować, że zrezygnowaliśmy z Pana Z., a miał wolny termin.... Mam nadzieję, że nasz też się "spisze"
Z tego co wiem to jest to wlasnie ten storczyk, a bukiet ,no wlasnie zapomnialam dodac w godnych polecenia-nna ratajska go robila, byl piekny, dokladnie taki jak zamowilam i trzymal sie pieknie.Zreszta same widzicie plener byl w poniedzialek i cena zachecajaca
dziekuje za kolejne pochwaly ale powiem Wam szczerze ze ja ladnie na zdjeciach nie wychodzeZreszta na co poniektorych wklejonych tez sie sobie nie podobam.
Nie przejmujcie sie na pewno pieknie wyjdziecie na zdjeciach, kazda panna mloda wyglada pieknie
Stary 2008-06-15, 20:29   #1349
*kaalinaa*
Zadomowienie

Małgorzato, bój się Boga co Ty pleciesz . Wyglądasz świetnie, obydwoje wyglądacie zachwycająco . Ja Ci mówię, musisz mi uwierzyć a ja się nigdy nie mylę

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:30   #1350
Joasia***
Rozeznanie

Mój tż to już na samą myśl o zdjęciach w przyszłym roku się spina bo mu pozowanie fatalnie idzie...żartujemy sobie, że na sesje plenerową wypożycze jakiegos innego fotogenicznego tżta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości