|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Forma podrywu?
To fakt, jego zachowanie jest bardzo niespojne, zauważyłam to już wcześniej, a najbardziej ta propozycja o byciu znajomymi, a pozniej pretensje, malo tego nastepnego dnia stwierdzil, ze ja podchodze do calej znajomosci na luzie. Mnie zastanawia tylko jedno, dlaczego on zachowuje sie tak tylko przez smsy, a na zywo jest fajnie
|
|
|
|
#182 |
|
BAN stały
|
Zawsze Cię będzie coś zastanawiać, zawsze będziesz szukać dowodu na to, że nie jest w 100% schematycznie, więc jest jakaś szansa, że go zmienisz albo że on tylko na początku tak ma, potem będzie normalnie. Pójdziesz na każde jego zawołanie wmawiając sobie, że się nie zaangażujesz.
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
To zastanawiaj się dalej.
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się ze stewardesa. Przecież właśnie o to chodzi, żebyś się ciągle nad czymś (nad nim) zastanawiała.
Gdyby przez smsy był taki jak na spotkaniu to pewnie nawet nie powstałby ten wątek, bo nie miałabyś takich rozkmin. Gdyby na spotkaniu był taki jak przez smsy to pewnie uznałabyś, że to jakiś oszołom i zakończyła znajomość. I gdzie wtedy cała zabawa Twoją niepewnością i emocjami? Przecież gdybyś miała jasny jego obraz i spójność, to nad czym byś miała się zastanawiać? Pogubionym człowiekiem łatwiej sterować i robić mu wodę z mózgu. I fajniejsza zabawa przy tym jak wie, że się miotasz. Poza tym on chyba niespecjalnie się rwie do spotkania, to o czym w ogóle mowa? Łatwiej i wygodniej siedzieć w chacie i pisać brednie niż ruszyć dupę i te same brednie rzucać w 4 oczy. No i wtedy musiałby się trzymać jednej wizji siebie, a co z tego by miał? |
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
Twoje slowa duzo mi uswiadomily, szczegolnie te odnosnie niescislosci w jego zachowaniu, teraz widze to wyraznie. Jednego dnia pisze, ze jest na nie, a nastepnego odzywa sie jak gdyby nigdy nic. Postanowilam sie z tego wymiksowac i przestac odpisywac na wiadomosci. Boje sie, ze sie zaangazuje bardziej, a on sie mna znudzi. Moglabys opowiedziec w skrocie jak przebiegala i zakonczyla sie Twoja znajomosc/zwiazek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ogolnie mialam wrazenie, ze te propozycje spotkan to mialy za zadanie byc jakas nagroda dlatego bylo ich tak malo, zebym sie nie przyzwyczaila Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=cornet;78782071]Twoje slowa duzo mi uswiadomily, szczegolnie te odnosnie niescislosci w jego zachowaniu, teraz widze to wyraznie. Jednego dnia pisze, ze jest na nie, a nastepnego odzywa sie jak gdyby nigdy nic. Postanowilam sie z tego wymiksowac i przestac odpisywac na wiadomosci. Boje sie, ze sie zaangazuje bardziej, a on sie mna znudzi. Moglabys opowiedziec w skrocie jak przebiegala i zakonczyla sie Twoja znajomosc/zwiazek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] Wiem, że jesteś już wkręcona i naprawdę nawet to rozumiem. Ale nie trać kontaktu z rzeczywistością, dystans dziewczyno! - to tylko jakiś facet, nie żaden bóg czy autorytet. Jak Ci emocje opadną trochę to możliwe, że takich nieścisłości i bzdur zobaczysz więcej. Intuicja gdzieś coś Ci podpowiada, że coś nie do końca tu gra. Słuchaj jej trochę, zamiast słów właściwie obcego typa. Powiem Ci w skrócie - znajomość przebiegała tak, że przez większość czasu mój stan umysłu i emocji to było dosłownie coś takiego: A zakończyła się tak, że teraz piszę Ci żebyś była ostrożna i nie leciała jak ćma do światła. Po prostu. |
|
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
Ale zakonczylas to Ty czy on? Mnie te emocje bardziej wciagnely niz on. Sam po tym 2 spotkaniu to stwierdzil, ze nie zobaczyl jakiegos zainteresowania z mojej strony. On oczekiwal ode mnie odwrocenia rol
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#190 |
|
BAN stały
|
Po przeczytaniu tego wątku doszłam do wniosku, że miałam kontakt z facetem, który mną manipulował, ale mnie męczyły te teksty i zerwałam kontakt. Ciekawi mnie tylko czy tacy ludzie robią to dla zabawy czy może chcą tak sobie urobić przyszłą partnerkę, żeby robiła wszystko co chcą oraz czy jest możliwe że taki facet się zmieni?
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Ostatnio mi napisał, że szuka kobiety, która nie będzie miała wobec niego żadnych oczekiwań i na koniec dodał, że już sie nie będzie odzywał i na koniec napisał żegnaj. Mimo to następnego dnia się odezwał. On strasznie szybko zmienia zdanie, do tej pory pisał mi, z pretensjami, że się nie angażuje, oczekiwał zapewnień, że go nie zostawię, strasznie szybko zmienia zdanie
|
|
|
|
#192 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#194 |
|
live your passion
|
Już znasz opinie, a nic z tym nie robisz. Czekasz na "idź w to, będziecie szczęśliwi"? Nie doczekasz się raczej. Rada - uciąć i zablokować kontakt manipulanta.
|
#195 |
|
BAN stały
|
Sądzisz, że to dalsza manipulacja? Bo mi się nie wydaje, żeby takim tekstem można było manipulować, rozumiem, że pisanie o zdradzie, zranieniu to była manipulacja, ale nie ten
|
|
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Zadaj jeszcze milion pytań o faceta, który już rzekomo Cię nie rusza. I miej z nim jeszcze kontakt kolejne miesiące po to, aby mieć o co pytać. Trudno nie wierzyć w to, że nie jesteś trollem. Naprawdę trudno. |
|
|
|
|
#197 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
To tym bardziej dawno powinien być przez Ciebie zablokowany, skoro jesteś podatna na manipulacje i o tym wiesz. Widać jednak Ci nie przeszkadza to, że byle kretyn chce Ci mieszać w głowie. Ty dokonujesz w życiu wyborów. Ale boisz się w powtarzanie po raz enty tych samych pytań i udawanie (?) że nie rozumiesz odpowiedzi. Udajesz "głupią" na własne życzenie.
|
|
|
|
#199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
NIE MUSISZ i NIE ZROZUMIESZ. Może nie być żadnego celu. Podtrzymujesz kontakt z nim z powodów, które bierzesz z sufitu w tym momencie.
|
|
|
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
Wątpię, żeby komuś chciało się ciągle pisać, z tego co pisze autorka on pisze codziennie i chyba całkiem sporo wiadomości. Uznałam za właściwą interpretację sszyszki, że on chce ją urobić, serwuje różne teksty, żeby była skołowana, może nawet za jakiś czas napisze, że mu jej brakuje o zmienił zdanie, ze chce spróbować i tak w kolko będzie
|
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-11-16 o 14:39 |
|
|
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Autorko serio jeszcze z nim piszesz?
Prowadzisz ankiety na temat takich zachowań iz ciągniesz znajomość? Zachowujesz sie tak jakbyś studiowała psychologię i prowadziła badania. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Za niedługo będzie miesiąc od założenia wątku. Ile Cie ominęło od tego momentu. A tu nadal rozkminy „co on myśli, ja go nie rozumiem a chce zrozumieć” ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------
|
|
|
|
#204 |
|
BAN stały
|
Nie rozumiem jak mozna tak szybko zmienic zdanie i na spotkaniu mowic jakbysmy byli razem, o nastepnym spotkaniu, na odchodne powiedzial mi do zobaczenia. A nastepnego dnia stwierdzil, ze nic z tego jest wystopowany i boi sie porazki i zaangazowac
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
No nie, bo przedtem jeszcze pisal fajnie, teraz caly czas, ze nic nie wyjdzie
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
Tzn?
|
|
|
#209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio autorko, gdzie się podział twój instynkt samozachowawczy. Bo jeśli nie piszesz o kolesiu doktoratu z psychologii, to możesz wyjaśnić, co tak właściwie chciałabyś odkryć analizując przyczynę napisania przez niego każdego słowa? Przecież już widzisz jaki on jest, wszyscy to widzą, od pierwszego postu w tym wątku. Nie dokopiesz się do skarbu, dam sobie za to głowę uciąć. |
|
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
Mi mimo wszystko najbardziej prawdopodobna wydaje sie opinia sszyszki. Co nie zmienia faktu, ze on ma cos z glowa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.