Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-17, 07:44   #3451
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Przysypiam w pracy...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oby jak najszybciej zlecialo!
Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej
Ja dziś wizytuje a pozniej od razu ten cholerny szpital. :/
Musze mlodego obudzic, zeby mi po 12 zasnal na drzemke, bo wykonczy tesciowa jak nie będzie spal w dzien.
Ide zmierzyc paczke, musze zamowic kuriera do jednej, druga wyśle poczta przed wizyta.
Pogoda kiepska, obudzilam sie spuchnieta jak ten ludzik z reklamy opon... zyc nie umierac. W nocy mnie obudzil taki bol brzucha, ze sie ruszyc nie moglam, myslalam, ze to juz... a tu sie okazalo, ze nawet nawet spalam i za.dlugo w wc nie bylam.

Wanilka super ze tatuś taki zaangazowany. Duzo.sil dla Ciebie, z kazdym dniem coraz lepiej sie będziesz czula. A ta kobitka porazka. W takim zaduchu oddychać sie nie da. Psychiczna

Dzieki dziewczyny za kciuki.

Daj znac co Ci pani doktor powie. Wciaz nie moge uwierzyc ze juz niedlugo Ewcia przywita sie na swiecie 😍
Cytat:
Napisane przez Fragaria_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Trzymam za dzisiejsze wizyty

Dołączam do klubu osób, którym się dzisiaj nic nie chce... Pogoda nie pomaga

Śniło mi się, że moja Siostra była w ciąży i urodziła synka I chwaliłam Wam się na Wizażu I jeszcze dziewczyna z innego wątku też zaczynała rodzić
Wszystkim pracujacym zycze zeby godziny w pracy szybko lecialy!!
Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, kciuki za Wasze wizyty
Ja dzisiaj też źle spałam, budzilam się co chwilę. I pół nocy snily mi się wózki
A macie jakis wozek juz? Moze Ci mloda przez sen sugerowala ze czas najwyzszy kupic jej pojazd
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze stres jest normlany

Gratuluję

Dziś znowu 9 h. I jutro do pracy
Od kilku dni oglądamy horrory wieczorem. Wczoraj TŻ pojechał z ciocią na rehabilitację. Więc zostałam sama w domu po 17. Siedzę sobie i nagle w całym domu zrobiło się ciemno. Stres mnie ogarnął.

TŻ chciał się zabawić i korki wyjął
ale zartownis z Twojego tz

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Sympatyczny
Pierwsza część była najbardziej romantyczna, druga była śmieszna a ta trzecia hmmm wątki miłosne dla mnie naciągane mocno, ale dużo było o relacjach rodzinnych. Ogólnie jestem na tak - mam sentyment do tego filmu 😉

Mała a jakie wrażenie zrobił na Tobie ?

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Dzięki pocieszyłaście mnie pierwszy cykl mierze temperaturę już zdążyłam się wkręcić, a tu takie coś. Czekam w takim razie aż wszystko wróci

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Kciuki za dzisiejsze wizyty

My moze dzis na ten film w koncu pojdziemy, bo tz sie cos ociaga i wybrac sie nie moze
Cytat:
Moj syn zagina reguly.
Mialam plan obudzic go dzis o 8, zeby go polozyc o 12 na drzemke, zeby pospal i nie dokuczal tak teściowej jak pojade. I co? Obudziłam go, usiadl na lozku, przytulil sie. Poszlam do lazienki na chwile wracam a on spi

spac mu sie chcialo to co sie bedzie matki sluchal
Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Hej
Mi się śniło, że mój mąż był moim nauczycielem historii. Miałam egzamin ustny i nic nie umiałam i strasznie się denerwowałam i tak się w tym śnie zaczęłam zastanawiać jak z tego wybrnąć i za chwilę eureka:"zaraz... przecież ja z nim sypiam... nawet jak nic nie będę umieć to i tak wystawi mi najlepszą ocenę...". I tak było
Invi, powodzenia )
I miłego piątunia wszystkim

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 07:47   #3452
bonjourbelle
Zakorzenienie

Domii, właśnie nie mamy, a wczorajsze popoludnie spędziłam na czytaniu i szukaniu. Później to przerabialam w głowie w nocy widocznie
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 07:47   #3453
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Jaki żartowniś
Co oglądałaś ciekawego? Mojego tz nie da się namówić na horror, sama się boję, może z mamą bym coś w weekend obejrzała

Oglądaliśmy Obecność 1 i 2 ( 1 najlepsza) Annabell 1 i 2

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 07:50   #3454
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Wszystkim pracujacym zycze zeby godziny w pracy szybko lecialy!!
Jeszcze 6 godzin.
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 07:51   #3455
liven
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już nie oglądam horrorów, bo boję się nawet do wc pójść TŻ też nie lubi horrorów, więc po temacie :P
Kilka miesięcy temu oglądaliśmy thriller "Labirynt" z Hugh Jackamanem (polecam!) oczywiście przy włączonym świetle a potem musiałam zrobić obchód w domu i sprawdzić czy wszystkie drzwi pozamykane - nie powiem, bałam się
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 07:56   #3456
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Domii, właśnie nie mamy, a wczorajsze popoludnie spędziłam na czytaniu i szukaniu. Później to przerabialam w głowie w nocy widocznie
No to juz wiadomo skad ten sen
Cytat:
Uwielbiam horrory ale sie ich boje
Cytat:
Jeszcze 6 godzin.
Zleci zanim sie obrocisz
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Ja już nie oglądam horrorów, bo boję się nawet do wc pójść TŻ też nie lubi horrorów, więc po temacie
Kilka miesięcy temu oglądaliśmy thriller "Labirynt" z Hugh Jackamanem (polecam!) oczywiście przy włączonym świetle a potem musiałam zrobić obchód w domu i sprawdzić czy wszystkie drzwi pozamykane - nie powiem, bałam się
Tez tak mam!

Stary 2017-11-17, 07:58   #3457
naamarelle
Zakorzenienie

Nat!

Invi dobrze kombinuje młody

Ja tez nie lubilam chodzić do pracy jak widzialam załogę w domu pod kolderkami, a ja na snieg i mroz...

Vanessa prosta historia ale jaka cudowna!
Gratuluję raz jeszcze

Ja dzis jade z młoda do lekarza. Tak kaszlala wczoraj w nocy... 2h się meczyla a dzis nic! Ale zbadać nie zaszkodzi przed weekendem...

Stokrotka trzymaj się w podróży i w autobusie!

Ja smaruje brzuch balsamem dla dzieci z Babydream. Taki z jeżem

Wanilka medal dla męża!
Pani od drzwi bu umarla u nas na porodowce... Zima a dzieci bez czapeczek i chlodek, nie jakos super cieplo

Edytowane przez naamarelle
Czas edycji: 2017-11-17 o 07:59
naamarelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 07:58   #3458
kasia0912
Zakorzenienie

Ja też się boje,ale i tak uwielbiam ja oglądać;p a TŻ jeszcze mnie potem straszy:P

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-11-17, 08:04   #3459
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się boje,ale i tak uwielbiam ja oglądać;p a TŻ jeszcze mnie potem straszy:P
Też się boję horrorów, ale czasem ogladamy. Zawsze po filmie mąż odpala youtube i włącza mi filmy ze szczeniakami by złagodzić wrażenie po horrorze
Takich o opętaniach tylko nie oglądam bo za bardzo mi działają na wyobraźnię.

Edytowane przez bonjourbelle
Czas edycji: 2017-11-17 o 08:06
Stary 2017-11-17, 08:08   #3460
invi_08
Zakorzenienie

Dalej spi

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:11   #3461
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Też się boję horrorów, ale czasem ogladamy. Zawsze po filmie mąż odpala youtube i włącza mi filmy ze szczeniakami by złagodzić wrażenie po horrorze
TŻ potem mówi,że jak pójdę do łazienki to zaatakuje mnie zjawa i będzie powtarzać :Kasia, Kasia:

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 08:15   #3462
gr8ania
Moderator

Cytat:
Jeszcze 6 godzin.
U mnie 5 bo się zrywam godzinkę

Stary 2017-11-17, 08:16   #3463
Minita
Rozeznanie

Hej

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem już po wizycie.. Jest pecherzyk ciążowy, niestety nie ma jeszcze serduszka..
Według usg to 6tc.. Czyli wszystko się zgadza, skoro mi aplikacja pokazuje 6+2? Bo lekarze liczą skończone tygodnie?? Z tych nerwów i stresu zapomniałam zapytać o to i zabrać zdjęcie usg.

Następna wizyta 28.11.17

No i niestety ale lekarz prywatny znów odwalił numer i dziś go też nie było. Wkurzyłam się bardzo, nie będę do niego chodzić. Jedna nieobecność jest do zaakceptowania, dwie to już przesada.. Byłam dziś u mojej byłej ginekolog na NFZ.. I zostaje u niej.

Co do łososia, mam odpuścić, tak samo tuńczyka.
Dobrze, że udało Ci sie załapać do ginki Na pewno było za wcześnie na serduszko.
Trzymam kciuki, abyś następnym razem ujrzała upragnione serduszko

Cytat:
Buuuuuuuuu 😔😔😔😔 tak bardzo chciałam przeczytać inna wiadomość.

Choć który dziś dc??? Może za wcześnie
Jakimś cudem wyszliśmy z domu !
I pomyśleć, że 8 lat temu to jedyny problem przed wyjściem z domu to był taki w co się ubrać : hahaha:
Kiedy to zleciało
22dc, ale beta by wyszła już

I jak wrażenia po randce?

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Minita Ja bym tej wysokiej prolaktyny tak bardzo na razie nie brała do serca, bo wiadomo, jak to było grunt, to żebyś znalazła dobrego ginekologa, jakiś plan działania. Będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Minita ja to już Ci chyba odpisuje 50 raz ciągle mi coś przeszkadza. Mam nadzieję że lekarz do którego się wybierzesz okaże się konkretny i szybko zacznie działać. Idziesz prywatnie czy na nfz?
Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość

Ta prolaktyna pewnie przez to obfite śniadanie, głowa do góry! Nowy plan działania i ra dwa będą 2 kreski
Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Minita trzeba zmienić gin. Życzę Ci tego by ta zmiana przyniosła szybkie efekty w postaci dwóch kreseczek 😘
Plan jest, po @ robie full badań, w międzyczasie zapiszę się do tego nowego gina - chciałabym na NFZ, bo nawet w mojej okolicy tylko tak przyjmuje, prywatnie tylko w Rzeszowie, a tam nie będę jeździć

Prolaktyna na pewno była ponad normę bo piersi okropnie bolą, bardziej niż na okres, ale już się przyzwyczaiłam i jakoś to przeżyję.

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie i tym niewyszczególnionym w poście też

Cytat:
Film podobał mi się i się pośmiałam a, że jestem bardzo wrażliwa to i łezka była 😊 a samopoczucie już teraz lepiej, działamy z tz dalej, ja pójdę w tym cyklu na monitoring a jeśli się uda to w grudniu tz pójdzie na badanie☺️
Tak zachwalacie ten film, ze teraz i mnie kusi oglądnąć A nie miałaś nigdy monitoringu?

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Lece spac, musze wczesnie wstac bo jutro mam kontrole u diabetologa a tym razem czeka mnie wycieczka 80km autobusem 👍
Matko, jak daleko
Daj znać po wizycie

Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
Invi ja jeszcze w ciąży nie bylam, a tyłek i biodra mam w paski. Strach pomyslec co będzie w ciąży...
Mam tak samo - tyłek i biodra, nawet co tydzień peelinguje przegotowanymi fusami z kawy i nic nie daje

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Dobry
Przespalam się parę h z 2 przerwami bo pani karmila dziecko obok M.musial iść do pracy ale mama przyjedzie mi pomóc bo nie czuje się na siłach po cc jeszcze;((
Powiem wam że ma cudownego Męża tak mi pomaga zna się tym nie boi się brać małej do tego został okrzyknięty "pan położnik bo pokazuje innymi tatusia jak trzymać Mała itp.
Oby dziś wyniki były dobre Małej j damy rade
A no i na sali jest jedna matka wariatka;/
Duszno a ona nie pozwoli otworzyć 1 dzwi na taki mały holik później są 2 na korytarz bo dziecko jej się przeziębienie a zaduch że masakra;/
To świetnie że wyniki są dobre Jakaś przewrażliwiona matka

Cytat:
Napisane przez Vanessa37 Pokaż wiadomość
Co tu opowiadać. Poddaliśmy się i pogodziliśmy się z myślą że nie będzie malucha. Odstawiliśmy wszystkie witaminy i zaczęliśmy żyć normalnie. Minęły 2 miesiące i szok. Od przeszło dwóch tygodni zamieszkał we mnie cud. 😁
Ale super, ze sie Wam udało Podpowiedz jak to sobie w głowie zakodować żeby odpuścić

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość

Minita, swiruj razem z nami, kaza ma/miala rozne mysli, przemyslenia. Nakrecania na makasa (btw ja w cyklach "nieciazowych" mialam tyle objawów 'pewniaczkow' że byście padly, dolaczylam akurat w 10 cs to wam zaoszczedzilam). Badaj się, zmieniaj lekarza i trzymamy kciuki!

Ja np co do obecnosci chlopa przy porodzie naczytalam się tyle... Ze nie powinien, ze niektorzy mają jakies "urazy" później, ze się naogladaja i potem serdushkowac nie chca itp itd.
A d.pa u nas wyszla z tego. Pozniej sam kolegom mowil i namawial zeby byli! Mimo ze momentami myślałam, ze go udusze, to jednak sama bym sobie momentami wody nie podala, pomagał mi schodzic/wychodzic na lozko i materace. Moglam chodzić pod cieply prysznic ile razy chcialam bo mnie zaprowadzal i pomagal przy kąpieli, sama bym nie dala rady a polozne mialy jeszcze 2 rodzace do obskoczenia, ktore były same i im pomagaly... Ze się corka urodzila to zobaczylam dopiero po jego reakcji bo ja tu pre a on ryczy i O co kaman?? A tu zerkam "w dol" i jakiś slonik mały na rekacy u poloznej

Może jednak skończę z ty świrowaniem na chwile

Ja też mam takie rozkminy, że M. brzydziłby sie mnie potem. W sumie to na razie jak pytam, to mówi, ze to nie na jego nerwy
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:22   #3464
domii29
Zakorzenienie

Fiole z okazji urodzin zycze Ci przede wszystkim spokoju i zdrowego maluszka!!

Stary 2017-11-17, 08:28   #3465
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Stokrotko, Invi, powodzenia dzisiaj u lekarzy
Ciekawe jak u mnie będzie z rozstepami, na razie dostałam od małej popękane naczynka, które pewnie nie znikną nie chce mi się niczym smarować, czasem maziam się 2 razy dziennie, a czasem co kilka dni dopiero jak skóra zaczyna swedziec.. Od oliwek robią mi się krostki, nawet od olejku migdałowego a takie balsamy ciążowe to żadna przyjemność, ani to ładnie pachnie, ani ma fajną konsystencję.. Palmersa się boję że będzie zbyt intensywny, muszę poszukać czegoś innego.

Wanilka, widać pani z sali trochę przewrażliwiona, u mojej siostry była na sali babka której przeszkadzało jak ktoś kichnal

ja sie nie smarowałam :P i brak rozstepów - zrobilam taki reaserch bo na necie jest gdzeis strona pod ktora kobiety pisaly czym sie smarowaly, ile maja lat i czy wyszly im rozstepy - i nie zauwazylam zadnego systemu:P
a ze nienawidze sie smarowac to to olałam
tylko jak bralam kapiel wkrapialam olejek do wody, a tak to no way

Aha - jesli chcesz smarowac sie olejem to nigdy na suchą skórę - oleje daje sie na mokrą skórę - czyli wychodzisz z pod prysznicu i od razu olej, a potem dopiero sie wycierasz (a brzuch mozesz wytrzec na koncu
moze wtedy Ci krosteczki nie wyjdą

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Hej
Mi się śniło, że mój mąż był moim nauczycielem historii. Miałam egzamin ustny i nic nie umiałam i strasznie się denerwowałam i tak się w tym śnie zaczęłam zastanawiać jak z tego wybrnąć i za chwilę eureka:"zaraz... przecież ja z nim sypiam... nawet jak nic nie będę umieć to i tak wystawi mi najlepszą ocenę...". I tak było
Invi, powodzenia )
I miłego piątunia wszystkim
swietny sen !!
Cytat:
Dalej spi

i jak tam? wstał śpioszek?

Musiałam przelecieć wasze posty pobieżnie bo pisałyście o okropnych rzeczach a ja takich nie czytam ! uprzedajcie bo naprawde mnei słabi jak czytam, że ktoś pobił maluszka. Mozecie pisac na szary kolor takie info albo - WRAZLIWCE PROSZE NIE CZYTAC

mam dzis w chooolerke do roboty ! :O
kupilismy meble do lazienki, trzeba wszystko z lazienki wywalic , wyniesc stare szafki i zlew, a nowe maz bedzie po poludniu skrecal wiec ja mam popoludnie z Sarkenio.

Cos mialam jeszcze pisac ale pewnie za chwile sobie przypomne

Fiole!!! <3 sto lat Kochana
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 08:29   #3466
nadzieja_nadzieja
Raczkowanie

Hej, zacytowałam i mi szlak trafił wszystko...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, testowania.
Gratuluję tym którym się udało
Ja od dziś jestem na diecie i zaczęłam ćwiczyć.
A wczoraj dowiedziałam się że moja bratowa jest w ciąży 11 tydzień. I w pierwszym podejściu im się udało . Super cieszę się ale....
Buziaki dziewczyny trzymam za Was kciuki

nadzieja_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:33   #3467
asioka92
Zakorzenienie

Fiole wszystkiego najlepszego 😘

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:36   #3468
Coccinellla
Zakorzenienie

Dziewczyny, czytać Was od rana to humor +100
Kasia - mąż niezły dowcipniś Invi - ludzik z reklamy opon

Dzisiaj pałeczkę urodzinową przekazuję Fiole ! Kochana, przede wszystkim oby badania Was uspokoiły, a dzieciątko okazało się zdrowe reszta sama się ułoży bo miłości Wam nie brakuje

Invi - za wizytę i oby w szpitalu nie było tak źle (bo na pewno Cię skierują ?)

Ja dziś mam dzień pełen pracy...jutro przyjeżdża rodzinka na urodziny. Ciasta, sałatki
Przepis na salatkę bez kukurydzy i danie jednogarnkowe, ktoś coś ??

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:36   #3469
Vanessa37
Raczkowanie

Fiole wszystkiego naj....🌷😘

Vanessa37 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 08:39   #3470
mialavi
Zakorzenienie

Fiole wszystkiego najlepszego, najważniejszego aby Maluszek był zdrowy 😘😘😘
Cytat:
Podobała mi się ta część jak i poprzednie, było śmiesznie a z moją wrażliwością to i nawet łezkę uroniłam i tak bardzo dużo było o relacjach rodzinnych, a z racji tego, że również mam sentyment to jestem na tak 😊

Czyli mamy podobne odczucia mi było szkoda, że się skończył można się przy nim zapomnieć i pozytywnie nastroić
Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Hej

Dobrze, że udało Ci sie załapać do ginki Na pewno było za wcześnie na serduszko.
Trzymam kciuki, abyś następnym razem ujrzała upragnione serduszko

22dc, ale beta by wyszła już

I jak wrażenia po randce?

Plan jest, po @ robie full badań, w międzyczasie zapiszę się do tego nowego gina - chciałabym na NFZ, bo nawet w mojej okolicy tylko tak przyjmuje, prywatnie tylko w Rzeszowie, a tam nie będę jeździć

Prolaktyna na pewno była ponad normę bo piersi okropnie bolą, bardziej niż na okres, ale już się przyzwyczaiłam i jakoś to przeżyję.

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie i tym niewyszczególnionym w poście też

Tak zachwalacie ten film, ze teraz i mnie kusi oglądnąć A nie miałaś nigdy monitoringu?

Matko, jak daleko
Daj znać po wizycie

Mam tak samo - tyłek i biodra, nawet co tydzień peelinguje przegotowanymi fusami z kawy i nic nie daje

To świetnie że wyniki są dobre Jakaś przewrażliwiona matka

Ale super, ze sie Wam udało Podpowiedz jak to sobie w głowie zakodować żeby odpuścić

Może jednak skończę z ty świrowaniem na chwile

Ja też mam takie rozkminy, że M. brzydziłby sie mnie potem. W sumie to na razie jak pytam, to mówi, ze to nie na jego nerwy
Randka hmm jak by to powiedzieć, po filmie poszliśmy do maca żeby szybko coś zjeść i wzięliśmy na wynos, żeby wrócić szybko do Igi ( bo może jeszcze nie śpi &#128514 wzięliśmy torcik z Sowy też na wynos i zjedliśmy w łóżku a potem padliśmy jak dzieci. Jak widzisz nasza randka była szałowa 😂😂😂
Ale było miło

A Iga wczoraj zagięła system a właściwie babcia, położyła ja do łóżeczka i mówi do niej
- babcia pójdzie siku, a Ty tu czekaj(chciała zobaczyć milionerów bo ktoś tam coś wygrywal), no i wyszła a, że Igusia była cicho to sobie przypomniałam o niej i po 15 minutach weszła, a ona śpi

Muszę spróbować tej nowej metody usypiania jak jestem w pokoju, to ona chce się przytulić potem nie chce do łóżka potem do łóżeczka, chce baje, potem chce tatę itd. czasem pada w 10 minut czasem leżę z nią godzinę w południe zasypia szybciej wieczorem kombinuje, może dlatego że ja bym sobie życzyła żeby 20.30 już spala i za wcześnie się z nią kładę . Jak ja położę po 21 to zasypia szybciej.

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2017-11-17 o 08:43
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:43   #3471
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś mam dzień pełen pracy...jutro przyjeżdża rodzinka na urodziny. Ciasta, sałatki
Polecam tego łososia, którego niedawno robiłam - w sosie pomidorowo śmietanowym i z makaronem, no pyszne.
A sałatka.. może z tortellini, awokado i fetą? Do tego ogórek zielony, pomidorki koktajlowe, trochę cebulki i oliwa. To taka lekka i 'świeża' sałatka

O tu jest przepis na sałatkę: http://misiulubizjesc.blox.pl/2014/1...erem-Feta.html
Ja tylko ten dressing pomijam bo nie wyszedł mi za dobry Bez niego też jest ok! A i bez kaparów robię bo się ich boję

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Fiole - z okazji urodzin: sto lat, spełnienia marzeń i przede wszystkim duuużo zdrówka dla Ciebie i maluszka

Edytowane przez bonjourbelle
Czas edycji: 2017-11-17 o 08:46
Stary 2017-11-17, 08:46   #3472
liven
Zakorzenienie

Cytat:

Cwaniara
ja jeszcze 6godzin 15min
Cytat:

Gyros bez kukurydzy, porowa, kuskus z szynką, papryką, ogórkami kiszonymi
A z jednogarnkowym może jakiś ratatouille (nie wiem jak się to pisze ) z kurakiem?
Stary 2017-11-17, 08:47   #3473
Polinezyjka
Zakorzenienie

Widzialyscie nowego firefoxa !!!!!!!!
jaram sie jaram !!!!!
ma taka funkcje na gorze trzy kropeczki ! i tam mozna robic screeny ! o jak mi tego brakowalo do szczescia <3
do tego teraz mozna uzywac funkcji pocket i zapisywac ullubione i korzystac z nich na wielu urzadzeniach <3 tego tez mi bardzo brakowalo!
i ten czarny design uuuuu <3

tylko mi sie okrutnie zacina ale nei wiem czy to wina tej przegladarki czy czegos innego ...

Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
Hej, zacytowałam i mi szlak trafił wszystko...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, testowania.
Gratuluję tym którym się udało
Ja od dziś jestem na diecie i zaczęłam ćwiczyć.
A wczoraj dowiedziałam się że moja bratowa jest w ciąży 11 tydzień. I w pierwszym podejściu im się udało . Super cieszę się ale....
Buziaki dziewczyny trzymam za Was kciuki

och rozumie , niedługo Ty się będziesz na pewno chwalić
i odliczać tygodnie
Cytat:
Fiole wszystkiego najlepszego, najważniejszego aby Maluszek był zdrowy 😘😘😘

Czyli mamy podobne odczucia mi było szkoda, że się skończył można się przy nim zapomnieć i pozytywnie nastroić

Randka hmm jak by to powiedzieć, po filmie poszliśmy do maca żeby szybko coś zjeść i wzięliśmy na wynos, żeby wrócić szybko do Igi ( bo może jeszcze nie śpi &#128514 wzięliśmy torcik z Sowy też na wynos i zjedliśmy w łóżku a potem padliśmy jak dzieci. Jak widzisz nasza randka była szałowa 😂😂😂
Ale było miło

A Iga wczoraj zagięła system a właściwie babcia, położyła ja do łóżeczka i mówi do niej
- babcia pójdzie siku, a Ty tu czekaj(chciała zobaczyć milionerów bo ktoś tam coś wygrywal), no i wyszła a, że Igusia była cicho to sobie przypomniałam o niej i po 15 minutach weszła, a ona śpi

Muszę spróbować tej nowej metody usypiania jak jestem w pokoju, to ona chce się przytulić potem nie chce do łóżka potem do łóżeczka, chce baje, potem chce tatę itd. czasem pada w 10 minut czasem leżę z nią godzinę w południe zasypia szybciej wieczorem kombinuje, może dlatego że ja bym sobie życzyła żeby 20.30 już spala i za wcześnie się z nią kładę . Jak ja położę po 21 to zasypia szybciej.

jaaaaaaaaaaaka agentka ! ale co tu duzo mowic z rodzicami zawsze jest inaczej hihi boziu ale ta Twoja Igusia jest kochana
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 08:48   #3474
liven
Zakorzenienie

Fiole wszystkiego najpiękniejszego i zdrowia dla Malucha!
Stary 2017-11-17, 08:48   #3475
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Zleci zanim sie obrocisz
No już godzina minęła, bo miałam lekki sprint w pracy

Cytat:
Jak słodko

Cytat:
Farciara Ale ja też już mam 5

Fiole wszystkiego co najlepsze! Dużo, dużo szczęścia i spełnienia marzeń!
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:48   #3476
nadzieja_nadzieja
Raczkowanie

Fiole wszystkiego najlepszego

nadzieja_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:50   #3477
Feliska
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Jak widzę tę pogodę to mi się wszystkiego odechciewa...

Fiole Wszystkiego naj naj z okazji urodzin, a przede wszystkim pozytywnych wyników badań i zdrowego, kochanego maluszka w czerwcu

Cocci Jednogarnkowe - leczo zawsze spoko Albo zupka pomidorowo-marchewkowo-imbirowa, też super sycąca , a z sałatek bez kukurydzy to mi przychodzi na myśl pieczarkowo-jajkowo-porowo-serowo żółtowa )
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:51   #3478
Feliska
Zakorzenienie

A z sałatek bez kukurydzy może też być sałatka z zupek chińskich
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:52   #3479
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość

Plan jest będzie dobrze 😘

Miałam w maju jakoś monitoring, później już nie robiłam, więc teraz pójdę znow 😊

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Fiol, wszystkiego najlepszego kochana 😘

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
A z sałatek bez kukurydzy może też być sałatka z zupek chińskich
Uwielbiam 😊

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 08:52   #3480
Bruised
Wtajemniczenie

Fiole, wszystkiego naj! Jak już Cocci wspomniała, miłości Wam nie brakuje, więc życzę Ci zdrowia przede wszystkim

Invi, kciuki za Ciebie i Ewcię

Ja dziś do roboty dopiero na 11, nie lubię takich zmian, bo cały dzień do Ale zdążyłam z rana zrobić nowe hybrydy przynajmniej. I na dobry początek dnia szykowałam śniadanie, a tam spleśniały chleb. Więc zjadłam jajko z majonezem bez pieczywa, obym dożyła do przerwy. A takie miały być pyszne kanapeczki...

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości