![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Laski rzucila sie ktorejs z Was gdzies jakas elegancka sukienka ciazowa? Potrzebuje na grudzien wiec musze sie juz pomalu rozgladac i cos kupic. Przepatrzylam allegro ale jakies takie jak koszule nocne te sukienki tam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Teraz to już za późno
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Na H&M jest -30% na wybrane rzeczy
![]()
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz piję głównie herbatę czarną, earl grey, czasem jakąś owocowa, soki, wodę i uwaga uwaga ostatnio codziennie puszka Mountain Dew 😀 w pracy w biurku zawsze schowana na czarną godzinę 😉 Ja zaczynam myśleć o ręcznym laktatorze medeli, bo chciałabym teraz spróbować z butelką medeli i smokiem calma. Niby elektryczne to luksus ale przeraża mnie ten dźwięk np w nocy... Jeszcze 1h w pracy i weekend 😀 zapowiada mi się bardzo pracowity, bo trochę zalegam z porzadkami w domu. Dziewczyny jak z myciem okien? Myślałam żeby w dużym na szybko przejechać. Bo już aż się prosi i firana czarna ![]() Muszę pogonic też męża zwierzątka, które tylko miejsce zajmują. A że są tak specyficzne to niewiadomo co teraz z nimi zrobić. Jemu ciężko oczywiście się ich pozbyć, bo je lubi. A ja bym chciała odgracić mieszkanie trochę, bo za dużo tego wszystkiego już... A wiadomo, czym mniej rzeczy, tym większy porządek. W dodatku, że zaraz znowu nam przyjdzie wstawić łóżeczko i inne niemowlęce rzeczy. To sobie pogadałam 😀 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za każdym razem po zielonych i białych pampersach. Używaliśmy DADA biedronkowych, ale tylko jednego rodzaju, bo ten drugi też robił zaczerwienienia. Wtedy zasypywałam mąką ziemniaczaną. Kąpiel z nadmagnianem potasu (przemywałam też wtedy roztworem pachwiny przy zmianie pieluchy, dobrze osuszałam). Kilka razy smarowałam babydream na odparzenia i po sprawie było. Na początku smarowaliśmy za każdym razem linomagiem, a potem już tylko mąka, albo nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje okna tez sie prosza o umycie tylko u mnie jest tak ze jak umyje to po tygodniu takie same bo taka okolica ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Nie dam rady teraz nadrobic. Napisze tylko ze schudlam od ostatniej wizyty 24.10 65dag i diabetolog powiedziala ze niedojadam i to przez to... I ze mam wiecej jesc rzeczy ktore podbija te wymienniki weglowodanowe. Kolejna wizyta 1.12. Bede tak w kolko tu jezdzic, ech.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2017-11-17 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Witam się w 3 części! ![]() Jutro usg genetyczne ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro zostawiamy synka u teściowej i mamy całe popołudnie i wieczór dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie jestem w stanie nic zrobić z furą upranych sto lat temu i ugniecionych ofutrzonych rzeczy więc piorę od nowa ![]() No i pół kosza to jakieś szmaty, których nie noszę bo gniotą się od samego patrzenia, albo coś jest zaciągnięte, nie da się doprać - generalnie muszę to uporządkować, powywalać itd. Wreszcie mam moc i czas to trzeba to wykorzystać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Zakorzenienie
|
1 raz w życiu robię kapustę na ciepło - ciekawe co wyjdzie
![]() nooo zamówiłam koszulkę sobie (nie ciązowa ale XL bedzie ok) i Fasolinie body 56 i 62 białe na kr rękaw i na ramiączkach. Szkoda nie brać za tą cene. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A co z ciemieniuchą? mieliśmy przy AZS okropną - jak skorupka od jajka - olejowanie, specjalne olejki itp nie działało nic - pamiętam, że uratował nas krem na ciemieniuchę AA ale chyba juz go nie ma w sklepach. Może masz jakiś inny patent?
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam i lubię ![]() pełna konfigurowalność! Dużo można dostosować po siebie, przerobić jak się jednak zdecyduje inaczej, kombinować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7889132 1]Ja wzięłam się właśnie dziś za odgracanie powoli. Jestem przerażona. Pod kanapą miałam nierozpakowaną paczkę, którą odebrałam przed L4 i zapomniałam
![]() Nie jestem w stanie nic zrobić z furą upranych sto lat temu i ugniecionych ofutrzonych rzeczy więc piorę od nowa ![]() No i pół kosza to jakieś szmaty, których nie noszę bo gniotą się od samego patrzenia, albo coś jest zaciągnięte, nie da się doprać - generalnie muszę to uporządkować, powywalać itd. Wreszcie mam moc i czas to trzeba to wykorzystać ![]() Ty Rumiansowa chyba o mnie z tym praniem piszesz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- My też mamy pax w sypialni - rewelacja i środek zrobiłam pod siebie. U młodego hemnes mamy - jestem też zadowolona, ogólnie lubię IKEA ![]()
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
te babydream się dziwnie zbijały po oddaniu 1 moczu - pampers rozchodził się równo, a babydream u nas robił się tak, że w 1 miejscu mega zgrubienie a w innym sucho. Mam jednak dużo zadowolonych znajomych nawet bratowa tylko je używała.
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już chcę 17 i do domu ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
kuchnie no mają drogie - mój brat właśnie remontuje i jak zrobił projekt to wyszedł dużo drożej niż u stolarza na okucia blum. Aranżacje mają fajne - lubię je oglądać.
#141 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#143 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak się tu wprowadzałam to moje ciuchy mieściły się w jednej walizce, nie wiem jak to się rozrosło do takich rozmiarów ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Rumians u mnie pralka była w łazience na dole na początku i tez tak wyglądało jak opisujesz - poświeciliśmy jeden mały pokój na dole i teraz tam graciarni - 2 duże szafy, pralka i na 3 suszarki miejsce wiec czasem wisi coś tydzień albo i więcej
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#145 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, to są dwa węże. I ogólnie to mnie nie irytują same w sobie, ale ich terrarium, które zajmuje całą komodę w naszym dużym pokoju (w 2pokojowym mieszkaniu) już tak. Chcę się pozbyć wszystkiego, co nie jest niezbędne do przeżycia 😀
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
camaieu? mohito medicine quiqusuie w pierwszej ciąży kupiłam "zwykłą" luźniejszą w camaieu, teraz nosiłam z TOP SECRET. Typowo ciążowe w happy mum. niektóre ładnie się prezentują, Bo te co widziałam w innych sklepach to takie koszule nocne, albo worki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo tak to już też powylatywało z głowy ![]() z ciemieniuchą sposobu nie znalazłam... przerobiliśmy chyba wszystko. Firmy od ziaji, musteli, aa, olwiki, olej kokosowy (on jedynie cokolwiek ruszył), wyczesywanie grzebieniem przy kąpieli też trochę pomagało. A potem Młody dostał lek p/ histaminowy i zniknęło w ciągu tygodnia... Także długo utrzymująca się to u niego był ewidentnie objaw alergiczny... ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Groszku, ja mam kartę ciąży w takiej plastikowej kopercie małej, że akurat się mieści. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7889269 1]Przynajmniej masz pralnię, to Ci w oczy nie wchodzi ![]() Jak się tu wprowadzałam to moje ciuchy mieściły się w jednej walizce, nie wiem jak to się rozrosło do takich rozmiarów ![]() Właśnie odgruzowuje mojego PAXa ; )[/QUOTE] "lecisz parownicą", i one tak na wieszakach, parownica w ruch i odprasowane? taka parownica karcher, czy specjalna do ubrań? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też znalazłabym im inne miejsce 🙈🙊🙉 ale to chyba też by rozwodem się skończyło 😀 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.