|
|
#3931 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LXI
snad kothy
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
24 słoiki dyni i gruszki przetworzyłam, tzn część gruszki w syropie, resztę zamarynowałam, i mam dość przetworów na cały rok
![]() I chałupę całą odgruzowałam Zostały szafy, ale nie mam siły ani nastroju na dokładną przebiórkę
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze zapomłam dodac ze karmie piersia i jakos mi z cebulami i paprykami nie po drodze teraz. Chyba bedzie dynia z tymiankiem. Tz ja ją przetwarzam na bezpośrednio do spożycia. O żadnych słoikach nie ma mowy u mnie czasowo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-11-08 o 08:57 |
|
|
|
#3934 |
|
Panaroja
|
Rejcz cebulę i czosnek przy karmieniu jak najbardziej można , chyba że paniczowi mleko nie będzie smakowało, to jedyny powód niejedzenia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tę pastę zrobię ale no bez susz pomidorcow. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() też mam dynię na stanie ale weny do przetwarzania brak, ani możliwości za bardzo gdyż ponieważ w poniedziałek skręciłam nogę w kostce i chodzę o kulach i się muszę oszczędzać (przy dwulatku śmiech na sali ) Szłam szybko po schodach no i jakoś tak poleciałam A wyniki Dida z eeg przyszły dziś pocztą i niepoprawny zapis znowu, eh, ciągle coś |
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ołłłł maaaan Ewus Za szybką odmianę tego stanu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3938 |
|
Mother of Cats
|
Ewuś
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też problemów zdrowotnych c.d - jak nie zęby, to urok, to ech..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() i pakowania ![]() i obcięcia włosów pierwszy raz od 5 lat u fryzjera ![]() Cytat:
ściskam
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Zabiłam wątek
Znad piwa na lotnisku |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś
Betty, poka! Albo przynajmniej napisz ile obcięłaś i ile zostało.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3943 |
|
Panaroja
|
Ewuś
![]() ![]() : kciuki:Leeeejeeeee
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu
Betty - myslę, że jest fajnie. Z włosami. A ja po operacji Gucia, na szczęście poszło szybko i bezboleśnie. I tylko 2 dni w szpitalu. Jest ok Spałam 14 godzin po powrocie do domu
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - oł maaan
Jak to dobrze ze juz historia i ze regenerujecie sie. Sama drze na mysl ze rok temu wkroczyłam do tej krainy niewyobrażalnego stresu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze co za ulga! Gucio nie narzeka, cięcia Go nie bolą, nie potrzebuje żadnych przeciwbóli> I ma doskonały humor - cieszy się, ze już PO
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma chyba nic bardziej pokrzepiajàcego serce mamy w takiej sytuacji! :brawo:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-11-12 o 12:08 |
|
|
|
#3949 | |
|
Mother of Cats
|
Jak błękitnie
Cytat:
Zapisz
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
mnie gupie smiesza. i stare. takie typu 3cia planeta od slonca albo community
usciskaj gucia ode mnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z dyni (tzn z jej części), w końcu zrobiłam to: https://www.kwestiasmaku.com/pasta/d...a/przepis.html bardzo smaczne i Cytat:
Dzielny Gucio i dzielna Ty Nadal kuśtykam ale boli jakby mniej
|
||
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Za 3 razem kliknęłam w Bar
Cytat:
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Piątunio
w robcoie sajgon, nareszcie nieco odpocznę Nieco, bo w sobotę impreza ![]()
|
#3955 |
|
Panaroja
|
Spod szaroburości i ogólnego zdechu . Dlaczego nie ma wymiaru urlopu 36 dni albo jeszcze lepiej 40
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-11-17 o 13:34 |
|
|
|
#3956 |
|
Piers do przodu
|
A ja dziś lecę na spotkanie ze starymi znajomymi z poprzedniej pracy to była zgrana paczka - ciekawe jak będzie ...
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki, polecialo z 10 cm
zostalo za zapiecie stanika, sciete w U ale sciela wszystkie rozjasniane, pokruszone, sianowate na majorce upolowalam maske AIK na wyprzy w Eroskach (ichniejsze delikatesy, nie sexshopy ) za 1,15 euro. nawet udalo mi sie przemycic 300ml w podrecznym ![]() zaluje ze tira tych masek nie wzielam ![]() a w londynie dopadlam konski szampon i odzywke mane 'n tail i teraz nie moge przestac ich dotykac, gladkie, sypkie, sprezyste |
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez spod zdechu.
Katt - takie spotkania sa hiper relaksujace . Chce mi sie nowych perfum - ach co za frazes ![]() Przy dziecku nie stosuję ale wychodząc z domu sama juz koniecznie. Czy YR cos wydal nowego? I w ogole chyba nie chce nowosci tylko starosci tez trudno juz znalezc konkretne. Jakis cynamonowy gourmand jak zwykle chodzi mi po glowie. Cos jak wycofiony Ambre z Loccitane. Chyba zeby wreszcie tego Dolcesira capnąć? Bett - zazdraszczam wywczasu. Ale by mi sie przydał taki tera. Ile tam stopni w list było? Boli mnie wszystko a to dopiero początek. Malż juz cos mówi o ucieczce na termy ale to nie to samo. A ja znów rozjaśniona w końcu przestałam być kloszardem. Tylko teraz na nowo zabawa w odżywki i maski eeeech... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-11-17 o 14:23 |
|
|
|
#3959 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Też mi się kciało perfum co zaowocowało nagłą miłością do Slumberhouse i skupowaniem odlewek. I do Jaislamera wróciłam po roku A teraz denkuję odlewki i powoli będę drenować niektóre flaszki żeby mieć 10 sztuk.
|
||
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomy był 2 tygodnie przed nami i im konkretnie grzało. Chociaż to kwestia szczęścia, mnie straszyli że w listopadzie może lać cały pobyt a dopiero w dzień wylotu 2 h popadało, a potem słoneczko.W TK maxxx po 3 funty Jak na efekt to niewiele ale poczytaj recenzje, bo różnie z nimi bywa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

. 
śmiech na sali
Za szybką odmianę tego stanu.

.