|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
nie ma sprawy
pytaj , jak będę wiedziała, to odpowiem
|
|
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Domi22
tylko tyle powiem: takie zdjęcia najlepiej mobilizują do wytrwania przy diecie, bo myślisz sobie jak ona tak mogła to ja też! i to jest super! ![]() lolly_girl całe liceum byłam z jednym chłopakiem... jak mnie rzucił koleżanka powiedziała mi "zapamiętaj bo to jeden z najszczęśliwszych dni w twoim życiu" kazałam popukać się jej w głowę... a dziś... wiem, że miała rację chociaż wtedy wydawało mi się, że świat się kończy, tym bardziej, że to była moja pierwsza poważna miłość ale gaduły jesteście, nadążyć za wami nie można!
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
czlowiek sie zdrzemnal na chwile i juz tyle do czytania
co do milosci to kochane ja niestety szczescia do niej nie mam. za kazdym razemmowie ze sie nie zakocham a i tak wpadam jak sliwka w kompot no i oczywiscie potem cierpie. ja juz nawet przestaje wierzc ze milosc istnieje. i nie pamietamco mialam wiecej napisac bo tle tgo bylo. zjadlam ogoreczka i koncze odpisywac pewnemu facetkowi na sympatii hihi
|
|
#4565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy mozna obliczyc tt w jakis inny sposob, ale jesli jest to chetnie poznam sama znalazlam: http://www.sfd.pl/Mierzymy_poziom_tk...j-t123556.html oraz http://www.*******/forum/showthread.php?t=6851
|
|
|
#4566 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Plażowiczki, jakiś taki smętny dzień, czuję sie ciężka jak słoń i ciągle ziewam.
Ciekawe gdzie sie podziały weteranki tego wątku Telik, Ahcak, McDulka, Jennuś? Cytat:
![]() Zniewalająca różnica. Bardzo, bardzo mocno gratuluję.
|
|
#4567 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 |
|
Rozeznanie
|
Boże, co za okropna baba
chciałam się wywinąć tą chorobą od ciotkowych obiadków, a ta przyszła do mnie z garnkiem zupy ryżowej, schabowymi z metrową panierką, mizerią na śmietanie i sernikiem na zimno z truskawkami na biszkopcie i czuje się teraz jak kloc, pewnie te dwa dni na marne poszły... na obiad oprócz tego, co sama sobie przygotowałam czyli kilku gotowanych kawałeczków piersi z kurczaka, czekało na mnie pół miski rosołu z ryżem, starałam się nie łowić ryżu, ale wiadomo, że z zupy ziarenek wydłubywać nie będę... trochę ogórków i pomidorów, teoretycznie w śmietanie, ale starałam się żeby od kapały, i 3/4 schabowego, którego ciotka smażyła na oleju, przyszła do mnie i zaczęła na mnie krzyczeć, że nie mam normalnego oleju tylko oliwe, a na oliwie to będzie obrzydliwe, jak odsmaży..... A potem zjadłam najcieńszy z możliwych kawałków tego sernika, ale i tak był (( dzisiaj nie zjem już nic oprócz pomidora, przed antybiotykiem, czuję się okropnie....
|
#4569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapomnj o tym jakby sie nic nie stalo
|
|
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
Domi cudnie
wracam na plaże w przyszły poniedziałek
|
#4571 |
|
Zadomowienie
|
a ja w ogole chcialabym do przyszlego weekendu cokolwiek stracic [bo ja sie widzi chociaz troche ze ruszylo to od razu sie czlowek bardziej mobilizuje, a ze jade do rodziny chcialabym sie pochwalic ze schudlam a nie ze przytylam, chociaz i tak oni mnie pamietaja jako laseczke.
moja mama nie wie ze sie odchudzam bo ona juz ma mnie dosc, bo jednego dnia sie odchudzam a drugiego juz nie. i ona do mnie wez sobie od brata czipsow, no to mowie ze cos mi nie dobrze, nie mam ochot, chyba sobie herbate zrobie, a ona do mnie: dobry kompocik zrobilam... tak na owocach i cukrze.
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
A mi coś nie wychodzi ta białkowa niedziela, ale jakoś tak się czuję więc nie będę w siebie pchać tych wieśniaków
pogoda nie nastaraja dietetycznie zaraz gotuję pomidorową i zjem z razowym makaronem przynajmniej.
|
#4573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
..kurcze, tak sobie czasami myślę, że już mam dość, chciałabym zjeść normalny obiad, a nie sobie wszystkiego odmawiać, nie patrzeć na godzine, czy już minęło 3 godziny od poprzedniego posiłku i pić wodę, jak jestem głodna, zamiast wziąć sobie kawałek chleba... ...tak bardzo chciałabym już 65 kg. chlip, chlip. a czemu tak? mż się znudziła?
|
||
|
|
|
#4574 |
|
Wtajemniczenie
|
No i po obiadku...mniej więcej plażowym
Teraz czas poleniuchować.Tak sobie myślę, może znowu wykupię karnet na fitness?...jakiś czas temu zrobiłam sobie "krótką" przerwę, ale wyszło, że nie byłam tam już chyba od połowy lutego trza się jakoś zmobilizować. Tyle tylko, ze lenia mam i z czasem też tak jakoś średnio
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przeraża mnie myśl, że miałabym chodzić sama... dlatego też z tego rezygnuję. |
|
|
|
|
#4576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dołaczam się różnica OGROMNA! I JESZCZE MAM PYTANKO CZY JEST SENS PRZEDŁUŻĄĆ PIERWSZA FAZĘ CZY MOŻE PO PROSTU DODAWAĆ MNIEJ WĘGLI?
|
|
#4577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja patenty mam dwa na mobilizację: 1) zachęcić koleżankę- potem jakoś głupio się wyręcać 2) wykupić od razu karnet- ja kupuję największe jakie mają w moim klubie, czyli na 20 wejść, ważny 2-m-ce. Jak się już zapłaci, no to trochę szkoda wyrzucać kasę i trzeba chodzic No a poza tym takie większe karnety są z reguły sporo tańsze niż jak wykupować pojedyncze wejścia
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe Plażowiczki!
Hej wszystkim! Mam dużo stron wątku do przeczytania, ale jutro nadrobię ![]() Waga mi spadła w ciągu tego tygodnia Marzenko - jutro wyślę Ci aktualne dane do listy i chciałam powiedzieć, że super sobie radzisz z tym naszym spisem powszechnym Wczoraj zrobiłam sobie zupkę krem brokułowo-kalafiorową z mrożonki Hortex i powiem Wam, że - pycha, polecam, chociaż kolorek średnio zachęcający, ale smak wyśmienity ![]() Dziś był grill na obiadek, ale zgodnie z SB, chociaż ciut za dużo i niestety i wczoraj i dziś tylko 3 posiłki, bo nie udało się inaczej ![]() Wczoraj byłam na dłuuugich zakupach i kupiłam świetne spodenki-bermudy i T-shirt w Mango i tunikę w Orsayu i komplet ręczników do nowej łazienki w nowym domku
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
mówiłam, że wrócę na plaże
|
#4580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tez robilam kidys ta zupe kalafiorowo brokulowa ale wszlo jej tak duzo ze musialam ja w koncu wyrzucic bo sie zepsula. a ty jak robilas? bo mi srednio dobra wyszla, ale ja kiepska kucharka jestem.
|
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczynam od jutra
Dzisiaj jeszcze miałam rodzinny obiadek, i nie chciałam się tłumaczyć każdemu z osobna dietą więc rozpoczynam od poniedziałku. Jak uważacie, czy na śniadanie odpowiednie będzie np. jajko na miękko + pomidor czy trochę mało? A i czy serek wiejski o którym tutaj dużo piszecie jest dozwolony w I fazie? Bo właśnie staram sobie jakoś skomponować menu
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Shiny_Diamond- moim zdaniem zamiast samego pomidora do tego jajka zjedz sobie sałatkę- z pomidora, ogórka, sałaty i czego tam jeszcze chcesz. A serek wiejski można, ale lekki (3% tłuszczu) |
|
|
|
|
#4583 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno, jakiś rewelacyjnych efektów nie ma lepiej już przyzwyczajać organizm do węgli. ![]() Cytat:
![]() dlatego zostają treningi w domciu. Cytat:
i na pw czekam ![]() Cytat:
wiesz, nie że ja Cię tu nie chce ![]() tylko tak się pytam.przecież wiesz, że marzeniatko zawsze i wszędzie Cię przejmie z otwartymi rękami Cytat:
a wieśniak - pewnie, że można.
|
|||||
|
|
|
#4584 |
|
Raczkowanie
|
Hmm właśnie też mi się zdawało że trochę mało jak na śniadanie... Także chyba jednak zrobię tą sałatkę albo może drugie jajo ugotuje
A co do wieśniaka... To może być jakikolwiek ? Bo we wcześniejszych wypowiedziach czytałam coś o tym z Piątnicy. W sprzedaży są też np z Romlecza i innych. To nie ma różnicy? Bo tych light nigdzie koło mnie w sklepie nie widziałam... Chyba, że muszę się bardziej przyjrzeć
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Ten 3% jest z Piątnicy
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam tylko na chwilkę, by powiedzieć Domi że jest moim bóstwem
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
moim też.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje że gdzieś tutaj koło mnie kupie
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
No mam nadzieje że znajdę
A na śniadanie będę męczyć to jajo xD
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

jeszcze wiele pytan bede zadawac 
wystarczy Marzena 

tylko tyle powiem: takie zdjęcia najlepiej mobilizują do wytrwania przy diecie, bo myślisz sobie jak ona tak mogła to ja też! i to jest super!

chciałam się wywinąć tą chorobą od ciotkowych obiadków, a ta przyszła do mnie z garnkiem zupy ryżowej, schabowymi z metrową panierką, mizerią na śmietanie i sernikiem na zimno z truskawkami na biszkopcie

SB