| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-06-15, 10:49 | #4501 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat: 
  ale ogólnie obiadzisko dobre  ja zapewne fasolkę będę miała z piersią z kurczaka ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
  tak jak dziś i przez następne 5 dni   | ||
|     | 
|  2008-06-15, 10:51 | #4502 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  z octem i sola i pieprzem   
				__________________ Idą wakacje a ja idę na plaże   | |
|     | 
|  2008-06-15, 10:57 | #4503 | 
				 | 

mhm, a nie lepiej mizerię z jogurtem naturalnym? ;-) próbowałaś już tak jeść?

| 
|     | 
|  2008-06-15, 11:06 | #4504 | 
| Zadomowienie | 

nie probowalam, ale sprobuje nastepnym razem bo nie mam nawet w domu jogurtu naturalnego, a masz racje bedzie chyba bardziiej pozywne

__________________ Idą wakacje a ja idę na plaże   | 
|     | 
|  2008-06-15, 11:06 | #4505 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Marzenko skakanka była w ruchu  Zaledwie 10m minut, ale postanowilam stopniowo zwiekszac czas  Poza tym był twisterek 10 min, agrafka chyba z pol godziny, brzuszki skosne ok 80., przysiady i cwiczenia na brzuch, posladki i uda - taka mieszanka najlepszych moim zdaniem z 8 min  Ogolnie nawet sporo tego wyszlo, wiec nie proznowalam  No a dzisiaj rano czulam miesnie uda  czyli to dziala  Mam ndzieje, ze bol w nodze szybko ustapi  Aha, nie martw sie zastojem, ja juz z nim wlacze od ponad 2 tygodni  ale cierpliwie czekam  Heh, ja tez na sniadanie mialam kromke razowca z salata ,serkiem zoltym (tylko nie wiem czy na diecie nielaczenia mozna taka mieszanke) i troszke papryki + ogorek. Pozstanowilam jesc wiecej warzyw, bo ostatnio az tak duzo ich nie bylo w moim menu...Aha, tez mialam w planach serek wiejski, juz go otwarlam, ale potem mi sie przypomnialo, ze na nielaczenia wiesniak z weglami zabroniony. Nadal sie ucze wprowadzac ta nielaczenia w zycie, ale czasem to nie jest latwe. Szczegolnie jak jem owoce po 12...  Ale dzisiaj postaram sie poprawic, bo truskawki juz jadlam, wiec moze ich juz dzisiaj nie rusze... A ja tu widze, ze na forum mamy tak rozne osoby z roznymi tytułami na koncie  od maturzystek przez studentki, broniacych prace licencjacką, magisterska i nawet  doktorancka  Ale mimo tych "roznic" mamy jeden cel - zdrowe odzywianie i zgubienie kilku kg, a co najwazniejsze wspieramy sie   Guśka 3mam kciuki za egzamin  Lawenda dasz rade z postanowieniem o bialkowej niedzieli  Udanej niedzieli   
				__________________ SB Reaktywacja - 21.06.2010   Ach, jak tu cudownie  Zaręczyny - 1.05.2009  Ślub - 05.06.2010   | 
|     | 
|  2008-06-15, 11:14 | #4506 | 
				 | 

Elffee pożywniejsza by była i chuda smaczniejsza   bo takto, to nie mizeria, ale pokrojony ogórek  (a swoją droga, narobiłaś mi ochoty na mizerię  ) Domi jaki zestaw ćwiczeń wczoraj, fiu fiu  ja tam wczoraj 5 minut brzuszków i 15 minut skakanki  tak jak zawsze + hantelki  ale chyba sobie włączę do moich ćwiczeń przysiady, tak jak Ty  co do sera... niby w produktach wysokobiałkowych jest podane "sery" ale przecież taki ser żółty, to tego białka nie ma chyba, za dużo, więc chyba śniadanko było zgodne z zasadami dn  edycja: laseczki, ja lecę czytać książeczkę  odezwę się jeszcze dziś ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) miłego dzionka   | 
|     | 
|  2008-06-15, 12:02 | #4507 | 
				 | 

Dzieczynki, zrobilam sobie dzisiaj zdjecie. Widać róznice?   15.06.2008 http://www.voila.pl/026/ts1x9/index.php?1 lipiec 2007 http://www.voila.pl/032/ovf19/?1 Niestety inaczej nie umiem tego tu zamiescic   
				__________________ SB Reaktywacja - 21.06.2010   Ach, jak tu cudownie  Zaręczyny - 1.05.2009  Ślub - 05.06.2010   | 
|     | 
|  2008-06-15, 12:11 | #4508 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  naprawde widac znaczna roznice, gratuluje   
				__________________ Idą wakacje a ja idę na plaże   | |
|     | 
|  2008-06-15, 12:16 | #4509 | 
| Rozeznanie | 

Ooo kurczę, ładnie, ładnie    | 
|     | 
|  2008-06-15, 12:27 | #4510 | |
				 | 

Cytat: 
   a tak na serio, to co to w ogóle za pytanie?  booska różnica, gratuluję Ci straasznie    | |
|     | 
|  2008-06-15, 12:29 | #4511 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

dzien dobry!!   jestem po moim weekendzie alkoholowym i dzisiaj odpoczywam   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-06-15, 12:30 | #4512 | 
| Zadomowienie | 

przylaczam sie do was   od jutra SB faza I  jestem raczej normalna, zeby nie powiedziec szczupla (177 wzrostu 59), ale jeszcze SB nie probowalam, wiec co mi szkodzi, a wiecej niz 4 kg nie powinnam chyba schudnac  czyli na tej diecie musze jesc 6 posilkow dziennie tak? a powiedzicie mi co z jogurtami? albo chociaz mlekiem 0% ? | 
|     | 
|  2008-06-15, 12:31 | #4513 | |
				 | 

Cytat: 
  jogurty owocowe odpadają  ale myślę, że to mleko to na I fazie, od czasu do czasu możesz.   | |
|     | 
|  2008-06-15, 12:47 | #4514 | 
| Zadomowienie | 

no to mam nadzieje, ze jakos dam rade i wytrwam te 2 tyg, bo ponoc te sa najgorsze...  ale nie wiem co jutro sobie do szkoly wziac  i jeszcze jedno - mozna ogorki konserwowe albo kiszone jesc? | 
|     | 
|  2008-06-15, 12:49 | #4515 | 
				 | 

wiecie co  rzucił mnie chłopak    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-15, 12:52 | #4516 | 
| Zadomowienie | 

biedna   ile z nim bylas?  jak dlugo to moze jeszcze nie wszystko stracone ja tez niedawno mialam kryzys  ale na szczescie wrocilismy... --- zeby nie pisac dwoch postow: co z czosnkiem i szczypiorkiem? | 
|     | 
|  2008-06-15, 12:53 | #4517 | 
				 | 

Alka - ogorki kiszona tak, konserwowe nie. Czosnek i szczypiorek tak  dziekuje kochane za pozytywne oceny - to takie budujące    
|     | 
|  2008-06-15, 12:54 | #4518 | |
				 | 

Cytat: 
 chciałabym się z nim rozstac ale nie potafię rzucic tego wszystkiego w nie pamięc tak nagle.. za dużo czasu razem spędziliśmy  szkoda mi tego  czosnek i szczypiorek mozna   | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:02 | #4519 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 to dobrze, ze to mozna.. a sluchajcie - bo ja mam taki ser fetikos i to jest niby feta ze szczypiorkiem i czosnkiem.. moge to jesc? :P | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:05 | #4520 | |
				 | 

Cytat: 
 ja sama nie wiem czego chcę  wiem tylko, ze szkoda tego wszystkiego.. ale nie mam już sił na to zeby to ciągnac. zalezy ile % tłuszczu ma ale wydaje mi się, że nie bardzo- lepsza feta light   | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:11 | #4521 | 
| Zadomowienie | 

bedzie dobrze   najgorzej 'nowy poczatek' po rozstaniu, a potem juz jakos dasz rade  to musze jutro zakupic jakies beztluszczowe cuda | 
|     | 
|  2008-06-15, 13:15 | #4522 | |
				 | 

Cytat: 
  a ja mam takie serduszko, ze mi ciezko  beztluszczowego nie znajdziesz ale light tak  a miedzy nimi jest spora roznica- light ma np 13% tluszczu a zwykly 50 | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:18 | #4523 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  ale budujące te fotki..  Oj ojj...  Ale wiesz co...? jesli sie dlugi czas nie układa i momentami masz wrażenie ,ze ten związek Cię meczy to moze lepiej się rozstać.. Wiesz, pół światu tego kwiatu,a teraz,jak robisz sie super chuda laseczka to w ogóle- wszyscy Twoi  alka132 - podstawowe zasady SB  na pierwszej fazie mozesz jesc wszystko co NIE ZAWIERA  cukru, duzej ilosci tluszczu, skrobii ziemniaczanej, mąki , marchewki, owoców, alkoholu  Top te takei podstawowe zasady   I dlatego : kiszone mozna, szczypiorek,czosnek,wszel kie warzywka mozna,ale konserwowych ogórów nie, bo robi je sie za pomoca cukru  Co do serów- najlepiej twarozki odtluszczone, wszystko co light(czyli z minimalna iloscia tluszczu i z 0 cukru) 
				__________________ Cele na 2016:  hiszpański A2->B1  Tomorrowland lub UltraMusic Festival  dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów  | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-15, 13:20 | #4524 | |
				 | 

Cytat: 
 wiem, masz rację- lepiej się rozstac niż męczyc ale ja nie potrafię tak nagle sie z nim rozstac i koniec  bo w nim mam oparcie, wiem że zawsze bedzie kiedy bede chciała i .. no same wiecie o co chodzi prawda | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:24 | #4525 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 życzę Ci siły przy podejmowaniu tej właściwej decyzji..   
				__________________ Cele na 2016:  hiszpański A2->B1  Tomorrowland lub UltraMusic Festival  dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów  | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:48 | #4526 | |||||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: R-m 
				 | 

Barbara Erskine - „Szepty Pustyni”. Zabrałam książkę mamie i muszę powiedzieć, że całkiem ciekawa. Nawiązuje trochę to kultury/wierzeń starożytnego Egiptu i naprawdę wciąga. Ale to już zależy od upodobań. Bo ja np. lubię książki takie, które mają szybką akcję, jakiś watek romantyczny, duuużo przygód i jakieś ciekawostki historyczne (najlepiej ze starożytności). A Ty Marzenko jakie czytujesz?   [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7881944]A ja właśnie wróciłam z egzaminu FCE i mam humor do d...  bo czuję, że tak własnie poszło!! wrrrrr i po co mi to było??? teraz na pocieszenie upiekłam ciastka owsiane tylko dodałam modyfikację bo dodatkowo dołożyłam biały serek ... pycha i zjem je wszytskie!!! oooo na poprawę humoru i kawe wielka zaraz też zrobię !!!!a co!!  [/quote] Nie załamuj się, na pewno nie poszło Ci tak źle…  Cytat: 
    Cytat: 
  Powoli, powolutku, ale się spełniają! Moje też się spełnią, bynajmniej w to wierzę!  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Nie mieszczę się, jeszcze jeden post muszę napisać!   | |||||||
|     | 
|  2008-06-15, 13:49 | #4527 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Ale skoro tak postępuje, to wg mnie oznacza, iż nie zasługuje w pełni na kogoś takiego jak Ty. Bo jeśli Cię kocha, to powinien szanować Twoje uczucia i nie zmieniać co chwilę zdania. Znam wiele dziewczyn, które też przeżywają takie rozstania i znów przebaczają i wracają do facetów. Ale to nie ma tak, że on będzie cały czas z Tobą, nawet jeśli Ci to zapewnia… To jest tylko na chwilę. Rozumiem, że Ci ciężko, ale powinnaś to bardzo poważnie rozważyć i przemyśleć, żeby nie okazało się, że złamie Ci serduszko… Związek nie tylko polega na miłości, ale też zaufaniu i wierności. Dlatego buziam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło      Uff…. Ale miałam stron do nadrobienia…  A tak w ogóle, to: Witam Kochane!   | ||||
|     | 
|  2008-06-15, 13:56 | #4528 | 
				 | 

aj sama nie wiem co mam robic   i tak wiem, ze w koncu sie rozstaniemy bo nigdy sie nie wchodzi drugi raz do tej samej rzeki jak to mówi przyslowie  ale mi ciezko z tym skonczyc i to rzucic tak nagle.. ale jestem glodna a w lodowce mam tylko bialy ser i nic wiecej ! nawet jajka   | 
|     | 
|  2008-06-15, 13:59 | #4529 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam nadzieję, że wszystko ułoży się dla Ciebie jak najkorzystniej... Wspieram z całej siły   | |
|     | 
|  2008-06-15, 13:59 | #4530 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Domi bardzo ladnie  widac roznice oj widac  lolly_girl ja nie wiem co poradzic, bo nigdy w takiej sytuacji nie bylam  To jest tylko przyslowie i lepiej sie nim nie kierowac, bo czasami warto wejsc drugi raz  Ide dzis na roczek czyli bedzie duuuzo niedrowego jedzonka  poza tym kupilam sobie letnia spodniczek, bluzeczke bez rekawow, a tu dzis deszcz pada i ziiimno jest   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

wystarczy Marzena
 wystarczy Marzena