|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że już nigdy takich idiotycznych pomysłów. Cytat:
![]() Teraz trzeba tylko częściej powtarzać, nie czekaj na kolejną rocznicę ![]() Hypnotic, to było urocze ![]() Cytat:
Agness, miałam wysłać do Ciebie PW, ale skoro Iza poruszyła ten temat, to napiszę tutaj, wszak 'sami swoi'. Ten wątek nazywa się 'Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść'. Chcieć z tego wyjść = podejmować jakieś działania, a nie siedzieć przed komputerem i narzekać, och, jaka jestem biedna, bo jem mało, mam wyrzuty i jeżdżę na rowerku. Powiem wprost: niektóre Twoje posty i całokształt postawy czasem aż proszą się o co najmniej ostrzeżenie, którego przyznać nie mogę, bo nie mam takich uprawnień. I wcale bym nie chciała, ale to jasne. Mogę Cię jedynie prosić o zmianę zachowania... Jednak to mnóstwo z nas robiło mnóstwo razy. Głupia sytuacja. Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale Ty jesteś irytująco uparta i... ech. Nie chcę następnego konfliktu, nie chcę, abyś post mój i Izy odebrała jako nagonkę, ale to trzeba było napisać.
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhhh
|
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
No widzisz.
I niedługo się przełamiesz Funky i będziesz sobie jadła od czasu do czasu coś słodkiego Nikt nie każe Ci się rzucać na czekoladę, albo zjadać na raz całej tabliczki. Chodzi o sam fakt, że jesz kiedy masz ochotę, a nie dlatego, że musisz, albo coś tam! To jest wielki krok w przód, ale pamiętaj że nie wolno Ci się cofać, zaprzepaszczać tego co już osiągnęłaś.
|
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
funky supeeeeeeeeeeeeeeer!
![]() agness mam nadzieje, ze slowa Ludowej i Izy przemowia Ci do rozsadku, ja sie podpinam. iza dzisiaj napisalam `porzadniejszy` jadlospis na NCJ, nie wiem, czy nie za `porzadny` tj. czy to juz P czy jeszcze U. Prosze Cie o szczera ocene, bo wiem, ze Ty sie znasz
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() Cytat:
bo już myślałam, że zacznie się nagonka, ale na mnie taka jest prawda, że każda z dziewczyn tutaj robi jakieś postępy - Hypnotic teraz je naprawdę na luzie, Funky dziś super pomijając rowerek (ale ona się leczy! a Aga nie :/ próbuje sobie pomóc, a ona nie) Krycia - zaczęła z dnia na dzień jeść więcej, mimo wyrzutów pokazuje jak bardzo jest silna, nawet ja coś robię dla siebie, a Ty, Aga? ...
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki iza
A ja sie martwilam, ze to za duzo. To nie bede przechodzila juz na R, tylko bede jadla tyle albo czasami troszke mniej, dla bezpieczenstwa, ale caly czas U Wygram z tym glupim ED!
|
#3219 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj ty ty
dobrze że deszcz cię powstrzymał (tak?) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja to jem na P(hehe i tak na nim jestem)![]() Ehh szkoda gadaćciągnie mnie rowerek i hulahop
|
|
#3220 |
|
Wtajemniczenie
|
Tobie Krytiu P jest koniecznie potrzebne, a mi to tak nie bardzo, dlatego sie obawialam
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wybij to sobie z głowy ja teraz pałaszuję precelki
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenko bo się zawstydzę
Plameczko ty absolutnie nie jesz jak na P No i masz świetny podpis ![]() Krytuś nie daj się! Sport to zdrowie, ale obsesja to nic dobrego. Pokaż sobie, że jesteś silna! Możesz ćwiczyć, ale tylko wtedy gdy będziesz pewna, że to dla przyjemności i dobrej kondycji/samopoczucia, a nie dla spalenia kalorii! W ogóle na tym wizażu to silne dziewczyny są! I ty Agness też taka jesteś, tylko nie dajesz sobie szansy. Nie potrafisz przyznać, że przegrywasz tą walkę. Unosisz się honorem zamiast poprosić o pomoc. |
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
Więc na wstępie podpinam się do gratulacji i głośnych braw dla Funky- Jesteś Boska!!!!!
Sporo się tu działo, właściwie jak zawsze Były wzoty i upadki. Cieszę się, że S(k) odeszła od nierozsądnego pomysłu z R! A jak teraz sobie radzisz?? Krycia też miała mały kryzys, ale jak widzę już wszystko jest na dobrej drodze Wiosenka moja bezcenna podpora, która daje mi wsparcie i nadzieję. Słońce moje, które poświęcam mi swój czas i energię. Kochana nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jest to dla mnie ważne ![]() Enex rety, a Ty cały czas się uczysz Boże, strasznie Ci współczuję. Jak sobie teraz radzisz?Hypnotic serial w domu?! No niezły meksyk Wprawdzie seriali nie oglądam, ale daj znac jak będziesz wiedziała kiedy będzie emisja w TV. Pooglądam sobię jak masz w chacie (Bo zapewne musi byc ładnie Madlen jesteś?? Gratuluję decyzji o wizycie u psychologa Agness niestety zgadzam się z Izą i Ludową. Jednego dnia jesteś na R, drugiego na U. Już właściwie dawno się w tym pogubiłaś i mam wrażenie, że decyzję o tym czy to było utrzymanie czy redukcja podejmujesz wieczorem. Patrzysz na to ile zjadłaś i mówisz sobię- no, dziś było R, albo dziś było U. Jaki w tym sens??? To co piszesz, często wywołuje we mnie irytacje. Wpadłaś w błędne koło, ale to kompletnie nie chodzi o jedzenie. To co wypisujesz woła o pomstę do nieba!!! Wybacz, za moją ostrą reakcję, ale jak będziemy Cię cały czas głaskały po główce to to komplenie minie się z celem ![]() Kasik napisz jak się czujesz?? Tylko szczerze!!!! Siris88, EwelkaaS, plameczko, deMitia i wszystkie inne dziewczyny, które udzielają się na wątku, możecie podac mi swoje namiary na NK?? Chciałabym wiedziec jak wyglądacie Już dużą częśc z Wizażanek z KZ rozpoznałabym na ulicy ![]() Hypnotic, a Ty masz profil na NK? Ah, no i Wiosenko ależ mi nasłodziłaś na "Naszej klasie" Nie wiedziałam gdzie głowę schowac, tak się zawstydziłam!!! Chyba te zawody na których byłaś ostatnio faktycznie dały Ci wycisk i chwilowo straciłaś zdolonośc obserwacji, postrzegania i realnego formułowania swojego zdania (ale zarymowałam ) A może jakieś inne fotki Ci się tam wyświetliły Ja narazie uciekam wziąc prysznic, a jak się juz całkiem ogarne to napiszę co u mnie słychac
|
#3224 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) albo nic . Jutro spróbuje zjeść czegoś więcej a nie 100rzeczy na raz. Ale kalorie będę liczyć po każdym posiłku
|
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda nie mam profilu na NK. Jeśli chcesz to mogę Ci podać mój profil na gronie i tam będą moje fotki
Nie musisz mieć tam profilu, żeby je obejrzeć. A co do twoich zdjęć to musisz na pewno być bardzo ładna i tylko Ci się zdaje, że wyglądasz źle ![]() Krytia za hula-hop to jednak co do tych kalorii to zastanów się, czy chcesz je liczyć do końca życia? To może być trochę uciążliwe, nieprawdaż?
|
|
|
|
#3226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra z jedzeniem to idę w tempie niemowlaka co wszystkiego probuje i boi się nowości, a w moim przypadku rzeczy których dawno nie jadłam.![]() Cytat:
Cytat:
Tak deszczyk mnie powstrzymał, potem chciałam ćwiczyć ale było mi okropne zimno i zaparzywszy kubek herbatki poszłam oglądać mecz. ![]() ![]() Cytat:
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jedzenia - ja też nigdy się nie mogę zdecydować, co zjeść i tak wszystko mieszam kobiety tak mają Ty jesz bardzo ładnie, a co do Twoich słów na ncj, że kiedyś nie tyłaś, powiem Ci jedno - teraz tyjesz tylko do czasu i bardzo wolno. poza tym może wtedy też tyłaś czasem tak jak teraz po 0,5 kg, ale nie zawracałaś Sobie tym głowy.
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
Heja heja
Ja jestem zawalona, w środę egzamin końcowy już ostatni, ledwo łapię o co chodzi w materiale, więc jestem okropnie do tyłu z materiałem. tak tylko skrótowo - Krytia, wysłałam Ci zaproszenie na NK Jesteś śliczna na tych zdjęciach! ale jak na mój gust nawet troszkę za chuda... Na pewno nie ważyłaś na nich zbyt dużo!!! Wręcz przeciwnie. Myślę, że tyle powinnaś ważyć conajmniej.Głodna jestem. I w ogóle mam jakiś nawrót myśli o R. ![]() Edyt: ja też chcę Wiosenki profil na NK!!! I innych dziewczyn teeeż!! wyślijcie mi!!!
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko juz wysyłam PW z namiarem na NK
![]() Krytia, Wiosenka- mam dokładnie tak samo całkiem niedawno na kolację miałam ochotę na pomidorka, masełko orzechowe, fete i coś tam jeszcze, to kanapki sobie porobiłam po pół z tym i z tym
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://nasza-klasa.pl/profile/1669411/gallery/2 - a to mój profil
|
|
|
#3232 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, ze Wy to jak w rodzinie tutaj
a ja tak tylko czasem sie udzielam, ale tez chcialabym Was zobaczyc
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#3233 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) i schudłam jeszcze 1-1,5kg (wszystko to tak samoistnie). A wiem że raczej nie tyłam bo czasami wchodziłam na wage(tak se z ciekawości )Cytat:
Tak więc U prosze![]()
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem o co Ci chodzi, niby jak było dzisiaj?
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza bardzo sympatyczna buzka
![]() Krycia ładna z Ciebie dziewczyna http://nasza-klasa.pl/profile/8151149 a to jak cos moj profil
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#3236 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A TŻ mi dzisiaj oznajmił: nie lubię cię. Nie będę więcej na tobie leżał, te Twoje kości miednicowe ( ) wbijają mi się w brzuch!!! (z wieeeeelkim fochem)
|
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie, Siris- jak usłyszę u ciebie, że redukcja, to oo, ciężko z tobą będzie
![]() TŻ miał rację, że to powiedział ![]()
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, musisz chyba poduczyć TŻa anatomii ![]() no to przejdź jeszcze na r, to już w ogóle...
|
|
|
#3239 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem. Mam mieszane uczucia przez o 200kalorii więcej
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

mam nadzieje że reszta posiłków będzie ładna

proszę Cię - postanów coś i to zrealizuj. nie wiem, czy tylko mnie na tym forum razi Twoje zachowanie, ale cóż. jeśli tak, trudno.

bo już myślałam, że zacznie się nagonka, ale na mnie 

dobrze że deszcz cię powstrzymał (tak?) 

ja teraz pałaszuję precelki 
Boże, strasznie Ci współczuję. Jak sobie teraz radzisz?
jednak co do tych kalorii to zastanów się, czy chcesz je liczyć do końca życia? To może być trochę uciążliwe, nieprawdaż?
z jedzeniem to idę w tempie niemowlaka co wszystkiego probuje i boi się nowości, a w moim przypadku rzeczy których dawno nie jadłam.