Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-15, 19:52   #3211
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
DziękujęCzyli żeby dostac okres nie ma co kombinowac, potrzeba jest więcej kg, albo mniej niedowagi.

bardzo bardzo dobra decyzja. Chociaz myślałam, ze u Ciebie ok, ale masz rację, zbyt duzo wyrzutów sumienia jak na tak chudziutkie ciałko

Super. I jak sie czujesz? Na pewno to był maciupki kawałeczek, ale spory krok w przód
Dokładnie, ogromny krok do przodu

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Brawo dla tej pani :OKLASKI::cmo k:

A rower dla spaleniaczy dla przyjemności? mam nadzieje że reszta posiłków będzie ładna
Dla spalenia kcal
Stary 2008-06-15, 19:54   #3212
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brak-nicka Pokaż wiadomość
Wiem, że to było głupie i na pewno tego nie powtórzę. Nie mam pojęcia co mi odbiło.
...Masz szczęście, że to napisałaś, inaczej byłby punkcik lub ostrzeżenie.
Mam nadzieję, że już nigdy takich idiotycznych pomysłów.

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Zjadłam kawałeczek torta
Musialam sie pochwalić i podziękowac za mobilizację, Hypnotic, Wiosenko, Enex ,S(K)

Było pycha, co? No przyznaj.
Teraz trzeba tylko częściej powtarzać, nie czekaj na kolejną rocznicę

Hypnotic, to było urocze

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Agness, sorry ale już mnie irytuje Twoje zachowanie. nie mam do Ciebie siły. nie wierzę, że pójdziesz do tego psycholgoa, wybierasz się już miesiąc, a jak widzę jesteś tak niekonsekwentna w tym, co mówisz, że nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. ja byłam na siebie zła, bo zwlekalam dwa tygodnie z psychologiem. ale umówiłam się na wtorek, a nie gadam, gadam, gadam - jak Ty. a potem co robisz? zarzucasz nam, że ignorujemy Twoje posty. no, genialnie po prostu. co mamy robić, skoro to Ty ignorujesz nas, gdy namawiamy Cię, abyś poszła do tego lekarza? może to my powinnyśmy się zdenerwować? narzekasz na swoją figurę, cały czas Ci coś w sobie nie pasuje a rada jest jedna- PSYCHOLOG. bo inaczej całe życie będziesz zamęczać siebie (i innych - bo ile można utwierdzać kogoś w przekonaniu, że jest ładny i że nie powinien być na r.) tym, że jesteś gruba i brzydka, choć tyle w tym prawdy, ile wody na pustyni. weź się za siebie (psycholog...) a nie tkwij w jednym miejscu i użalaj się nad własnym życiem. masz super chłopaka, fajnych znajomych a Ty nic nie widzisz, jesteś zbyt zajęta sobą. a pomoc masz na wyciągnięcie ręki. no ale cóż. dopóki nie pójdziesz do psychologa, nie będę Cię pocieszać, wybacz. bo Twoja postawa w tym momencie (od dłuższego czasu) to po prostu marazm i bierność. my mamy za Ciebie rozwiązać problemy? proszę Cię. jeśli chcesz rady (bo chcesz, skoro denerwujesz się, że Cię ignorujemy), z której i tak nie korzystasz, to chyba powinnaś zwierzać się pamiętnikowi proszę Cię - postanów coś i to zrealizuj. nie wiem, czy tylko mnie na tym forum razi Twoje zachowanie, ale cóż. jeśli tak, trudno.
Nie tylko, Wiosenko. Mocno napisane, ale w stu procentach prawdziwe.
Agness, miałam wysłać do Ciebie PW, ale skoro Iza poruszyła ten temat, to napiszę tutaj, wszak 'sami swoi'. Ten wątek nazywa się 'Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść'. Chcieć z tego wyjść = podejmować jakieś działania, a nie siedzieć przed komputerem i narzekać, och, jaka jestem biedna, bo jem mało, mam wyrzuty i jeżdżę na rowerku. Powiem wprost: niektóre Twoje posty i całokształt postawy czasem aż proszą się o co najmniej ostrzeżenie, którego przyznać nie mogę, bo nie mam takich uprawnień. I wcale bym nie chciała, ale to jasne. Mogę Cię jedynie prosić o zmianę zachowania... Jednak to mnóstwo z nas robiło mnóstwo razy. Głupia sytuacja.
Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale Ty jesteś irytująco uparta i... ech.

Nie chcę następnego konfliktu, nie chcę, abyś post mój i Izy odebrała jako nagonkę, ale to trzeba było napisać.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:01   #3213
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
...Masz szczęście, że to napisałaś, inaczej byłby punkcik lub ostrzeżenie.
Mam nadzieję, że już nigdy takich idiotycznych pomysłów.

Teraz trzeba tylko częściej powtarzać, nie czekaj na kolejną rocznicę

Hypnotic, to było urocze
To było megaaa urocze

.
Był boooski, poczuć smak czekolady po roku czasu , nawet nie wiem do czego to porównać ahhhh
Stary 2008-06-15, 20:26   #3214
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

No widzisz. I niedługo się przełamiesz Funky i będziesz sobie jadła od czasu do czasu coś słodkiego Nikt nie każe Ci się rzucać na czekoladę, albo zjadać na raz całej tabliczki. Chodzi o sam fakt, że jesz kiedy masz ochotę, a nie dlatego, że musisz, albo coś tam! To jest wielki krok w przód, ale pamiętaj że nie wolno Ci się cofać, zaprzepaszczać tego co już osiągnęłaś.

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:26   #3215
plameczka
Wtajemniczenie

funky supeeeeeeeeeeeeeeer!

agness mam nadzieje, ze slowa Ludowej i Izy przemowia Ci do rozsadku, ja sie podpinam.

iza dzisiaj napisalam `porzadniejszy` jadlospis na NCJ, nie wiem, czy nie za `porzadny` tj. czy to juz P czy jeszcze U. Prosze Cie o szczera ocene, bo wiem, ze Ty sie znasz

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:33   #3216
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

Dla spalenia kcal
szkoda

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość

Teraz trzeba tylko częściej powtarzać, nie czekaj na kolejną rocznicę o tak!!!!!!

Hypnotic, to było urocze

Nie tylko, Wiosenko. Mocno napisane, ale w stu procentach prawdziwe.
Agness, miałam wysłać do Ciebie PW, ale skoro Iza poruszyła ten temat, to napiszę tutaj, wszak 'sami swoi'. Ten wątek nazywa się 'Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść'. Chcieć z tego wyjść = podejmować jakieś działania, a nie siedzieć przed komputerem i narzekać, och, jaka jestem biedna, bo jem mało, mam wyrzuty i jeżdżę na rowerku. Powiem wprost: niektóre Twoje posty i całokształt postawy czasem aż proszą się o co najmniej ostrzeżenie, którego przyznać nie mogę, bo nie mam takich uprawnień. I wcale bym nie chciała, ale to jasne. Mogę Cię jedynie prosić o zmianę zachowania... Jednak to mnóstwo z nas robiło mnóstwo razy. Głupia sytuacja.
Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale Ty jesteś irytująco uparta i... ech.

Nie chcę następnego konfliktu, nie chcę, abyś post mój i Izy odebrała jako nagonkę, ale to trzeba było napisać.
dziękuję bo już myślałam, że zacznie się nagonka, ale na mnie taka jest prawda, że każda z dziewczyn tutaj robi jakieś postępy - Hypnotic teraz je naprawdę na luzie, Funky dziś super pomijając rowerek (ale ona się leczy! a Aga nie :/ próbuje sobie pomóc, a ona nie) Krycia - zaczęła z dnia na dzień jeść więcej, mimo wyrzutów pokazuje jak bardzo jest silna, nawet ja coś robię dla siebie, a Ty, Aga?

...

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:35   #3217
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość

agness mam nadzieje, ze slowa Ludowej i Izy przemowia Ci do rozsadku, ja sie podpinam.

iza dzisiaj napisalam `porzadniejszy` jadlospis na NCJ, nie wiem, czy nie za `porzadny` tj. czy to juz P czy jeszcze U. Prosze Cie o szczera ocene, bo wiem, ze Ty sie znasz
oczywiście, że to U! nic się nie martw

Stary 2008-06-15, 20:37   #3218
plameczka
Wtajemniczenie

Dzieki iza A ja sie martwilam, ze to za duzo. To nie bede przechodzila juz na R, tylko bede jadla tyle albo czasami troszke mniej, dla bezpieczenstwa, ale caly czas U Wygram z tym glupim ED!

Stary 2008-06-15, 20:41   #3219
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:

Dla spalenia kcal
Oj ty ty dobrze że deszcz cię powstrzymał (tak?)
Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
No widzisz. I niedługo się przełamiesz Funky i będziesz sobie jadła od czasu do czasu coś słodkiego Nikt nie każe Ci się rzucać na czekoladę, albo zjadać na raz całej tabliczki. Chodzi o sam fakt, że jesz kiedy masz ochotę, a nie dlatego, że musisz, albo coś tam! To jest wielki krok w przód, ale pamiętaj że nie wolno Ci się cofać, zaprzepaszczać tego co już osiągnęłaś.
No właśnie.
Cytat:

Jakie P? ja to jem na P(hehe i tak na nim jestem)

Ehh szkoda gadaćciągnie mnie rowerek i hulahop
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:44   #3220
plameczka
Wtajemniczenie

Tobie Krytiu P jest koniecznie potrzebne, a mi to tak nie bardzo, dlatego sie obawialam

Stary 2008-06-15, 20:49   #3221
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Dzieki iza A ja sie martwilam, ze to za duzo. To nie bede przechodzila juz na R, tylko bede jadla tyle albo czasami troszke mniej, dla bezpieczenstwa, ale caly czas U Wygram z tym glupim ED!
moim zdaniem W OGÓLE nie zjadłaś dużo. jeśli to miało by być P, to ja dziś jadłam jak słoń ;d

Cytat:

No właśnie.

Jakie P? ja to jem na P(hehe i tak na nim jestem)

Ehh szkoda gadaćciągnie mnie rowerek i hulahop
nie, nie, Krytuś! przeczytaj, co napisałam na ncj wybij to sobie z głowy ja teraz pałaszuję precelki

Stary 2008-06-15, 20:55   #3222
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Wiosenko bo się zawstydzę
Plameczko ty absolutnie nie jesz jak na P No i masz świetny podpis
Krytuś nie daj się! Sport to zdrowie, ale obsesja to nic dobrego. Pokaż sobie, że jesteś silna! Możesz ćwiczyć, ale tylko wtedy gdy będziesz pewna, że to dla przyjemności i dobrej kondycji/samopoczucia, a nie dla spalenia kalorii!

W ogóle na tym wizażu to silne dziewczyny są! I ty Agness też taka jesteś, tylko nie dajesz sobie szansy. Nie potrafisz przyznać, że przegrywasz tą walkę. Unosisz się honorem zamiast poprosić o pomoc.

Photoblog
Stary 2008-06-15, 21:15   #3223
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Więc na wstępie podpinam się do gratulacji i głośnych braw dla Funky- Jesteś Boska!!!!! I również jak Ludowa mam nadzieję, że do następnego takiego sukcesu nie będziesz czekałam do następnej rocznicy

Sporo się tu działo, właściwie jak zawsze Były wzoty i upadki. Cieszę się, że S(k) odeszła od nierozsądnego pomysłu z R! A jak teraz sobie radzisz??
Krycia też miała mały kryzys, ale jak widzę już wszystko jest na dobrej drodze
Wiosenka moja bezcenna podpora, która daje mi wsparcie i nadzieję. Słońce moje, które poświęcam mi swój czas i energię. Kochana nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jest to dla mnie ważne To co mi piszesz, Twoja empatia, rozsądek... no po porostu brak mi słów. Kocham Cię za to- autentycznie kocham Cię!! I dziękuję z całego serca
Enex rety, a Ty cały czas się uczysz Boże, strasznie Ci współczuję. Jak sobie teraz radzisz?
Hypnotic serial w domu?! No niezły meksyk Wprawdzie seriali nie oglądam, ale daj znac jak będziesz wiedziała kiedy będzie emisja w TV. Pooglądam sobię jak masz w chacie (Bo zapewne musi byc ładnie )
Madlen jesteś?? Gratuluję decyzji o wizycie u psychologa Czekam na Twoją fotkę
Agness niestety zgadzam się z Izą i Ludową.
Jednego dnia jesteś na R, drugiego na U. Już właściwie dawno się w tym pogubiłaś i mam wrażenie, że decyzję o tym czy to było utrzymanie czy redukcja podejmujesz wieczorem. Patrzysz na to ile zjadłaś i mówisz sobię- no, dziś było R, albo dziś było U. Jaki w tym sens??? To co piszesz, często wywołuje we mnie irytacje. Wpadłaś w błędne koło, ale to kompletnie nie chodzi o jedzenie. To co wypisujesz woła o pomstę do nieba!!! Wybacz, za moją ostrą reakcję, ale jak będziemy Cię cały czas głaskały po główce to to komplenie minie się z celem
Kasik napisz jak się czujesz?? Tylko szczerze!!!!

Siris88, EwelkaaS, plameczko, deMitia i wszystkie inne dziewczyny, które udzielają się na wątku, możecie podac mi swoje namiary na NK?? Chciałabym wiedziec jak wyglądacie
Już dużą częśc z Wizażanek z KZ rozpoznałabym na ulicy Miłe to bardzo. Jak czytam Wasze- posty Kryci, Izy, Sylwii czy innych to w głowie automatycznie pojawia mi się Wasz wizerunek Tak z nas jedna wielka, ześwirowana rodzinka
Hypnotic, a Ty masz profil na NK?
Ah, no i Wiosenko ależ mi nasłodziłaś na "Naszej klasie" Nie wiedziałam gdzie głowę schowac, tak się zawstydziłam!!! Chyba te zawody na których byłaś ostatnio faktycznie dały Ci wycisk i chwilowo straciłaś zdolonośc obserwacji, postrzegania i realnego formułowania swojego zdania (ale zarymowałam ) A może jakieś inne fotki Ci się tam wyświetliły

Ja narazie uciekam wziąc prysznic, a jak się juz całkiem ogarne to napiszę co u mnie słychac

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:20   #3224
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
moim zdaniem W OGÓLE nie zjadłaś dużo. jeśli to miało by być P, to ja dziś jadłam jak słoń ;d

nie, nie, Krytuś! przeczytaj, co napisałam na ncj wybij to sobie z głowy ja teraz pałaszuję precelki
To smacznego
Cytat:
Wiosenko bo się zawstydzę
Plameczko ty absolutnie nie jesz jak na P No i masz świetny podpis
Krytuś nie daj się! Sport to zdrowie, ale obsesja to nic dobrego. Pokaż sobie, że jesteś silna! Możesz ćwiczyć, ale tylko wtedy gdy będziesz pewna, że to dla przyjemności i dobrej kondycji/samopoczucia, a nie dla spalenia kalorii!

W ogóle na tym wizażu to silne dziewczyny są! I ty Agness też taka jesteś, tylko nie dajesz sobie szansy. Nie potrafisz przyznać, że przegrywasz tą walkę. Unosisz się honorem zamiast poprosić o pomoc.
Masz racje już nawet miałam w ręce hulahop ale jakoś tak nie chce żeby mi obrzydło jak rowerek stacjonarny. Tylko kurcze ja nie umiem jeść normalnie chyba, bo jak jem to albo dużo (prawie wszystkiego co mam w szafce po trochu (nigdy nie umiem zdecydować co) albo nic. Jutro spróbuje zjeść czegoś więcej a nie 100rzeczy na raz. Ale kalorie będę liczyć po każdym posiłku
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-15, 21:33   #3225
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Magda nie mam profilu na NK. Jeśli chcesz to mogę Ci podać mój profil na gronie i tam będą moje fotki Nie musisz mieć tam profilu, żeby je obejrzeć. A co do twoich zdjęć to musisz na pewno być bardzo ładna i tylko Ci się zdaje, że wyglądasz źle
Krytia za hula-hop to jednak co do tych kalorii to zastanów się, czy chcesz je liczyć do końca życia? To może być trochę uciążliwe, nieprawdaż?

Photoblog
Stary 2008-06-15, 21:37   #3226
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś to było wyzwanie, nie wiem czy normalnie zdobyłabym się na to, wiem że teraz jak sytuacja będzie tego wymagać to zjem coś słodkiego z grzeczności , ale żeby tak sama od siebie to raczej nie.
Masakra z jedzeniem to idę w tempie niemowlaka co wszystkiego probuje i boi się nowości, a w moim przypadku rzeczy których dawno nie jadłam.

Cytat:

Cytat:
szkoda

dziękuję bo już myślałam, że zacznie się nagonka, ale na mnie taka jest prawda, że każda z dziewczyn tutaj robi jakieś postępy - Hypnotic teraz je naprawdę na luzie, Funky dziś super pomijając rowerek (ale ona się leczy! a Aga nie :/ próbuje sobie pomóc, a ona nie) Krycia - zaczęła z dnia na dzień jeść więcej, mimo wyrzutów pokazuje jak bardzo jest silna, nawet ja coś robię dla siebie, a Ty, Aga?

...
Wiem Wiosenko że szkoda, ale dla mnie sam fakt że to zjadłam to jak skok na głęboką wodę, ja ostatni tydzień żyłam z tą świadomością ze się nie wymigam i że nie dam rady, ale dzięki waszej mobilizacji udało się.

Cytat:
Tak deszczyk mnie powstrzymał, potem chciałam ćwiczyć ale było mi okropne zimno i zaparzywszy kubek herbatki poszłam oglądać mecz.

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Więc na wstępie podpinam się do gratulacji i głośnych braw dla Funky- Jesteś Boska!!!!! I również jak Ludowa mam nadzieję, że do następnego takiego sukcesu nie będziesz czekałam do następnej rocznicy

Sporo się tu działo, właściwie jak zawsze Były wzoty i upadki. Cieszę się, że S(k) odeszła od nierozsądnego pomysłu z R! A jak teraz sobie radzisz??
Krycia też miała mały kryzys, ale jak widzę już wszystko jest na dobrej drodze
Wiosenka moja bezcenna podpora, która daje mi wsparcie i nadzieję. Słońce moje, które poświęcam mi swój czas i energię. Kochana nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo jest to dla mnie ważne To co mi piszesz, Twoja empatia, rozsądek... no po porostu brak mi słów. Kocham Cię za to- autentycznie kocham Cię!! I dziękuję z całego serca
Enex rety, a Ty cały czas się uczysz Boże, strasznie Ci współczuję. Jak sobie teraz radzisz?
Hypnotic serial w domu?! No niezły meksyk Wprawdzie seriali nie oglądam, ale daj znac jak będziesz wiedziała kiedy będzie emisja w TV. Pooglądam sobię jak masz w chacie (Bo zapewne musi byc ładnie )
Madlen jesteś?? Gratuluję decyzji o wizycie u psychologa Czekam na Twoją fotkę
Agness niestety zgadzam się z Izą i Ludową.
Jednego dnia jesteś na R, drugiego na U. Już właściwie dawno się w tym pogubiłaś i mam wrażenie, że decyzję o tym czy to było utrzymanie czy redukcja podejmujesz wieczorem. Patrzysz na to ile zjadłaś i mówisz sobię- no, dziś było R, albo dziś było U. Jaki w tym sens??? To co piszesz, często wywołuje we mnie irytacje. Wpadłaś w błędne koło, ale to kompletnie nie chodzi o jedzenie. To co wypisujesz woła o pomstę do nieba!!! Wybacz, za moją ostrą reakcję, ale jak będziemy Cię cały czas głaskały po główce to to komplenie minie się z celem
Kasik napisz jak się czujesz?? Tylko szczerze!!!!

Siris88, EwelkaaS, plameczko, deMitia i wszystkie inne dziewczyny, które udzielają się na wątku, możecie podac mi swoje namiary na NK?? Chciałabym wiedziec jak wyglądacie
Już dużą częśc z Wizażanek z KZ rozpoznałabym na ulicy Miłe to bardzo. Jak czytam Wasze- posty Kryci, Izy, Sylwii czy innych to w głowie automatycznie pojawia mi się Wasz wizerunek Tak z nas jedna wielka, ześwirowana rodzinka
Ah, no i Wiosenko ależ mi nasłodziłaś na "Naszej klasie" Nie wiedziałam gdzie głowę schowac, tak się zawstydziłam!!! Chyba te zawody na których byłaś ostatnio faktycznie dały Ci wycisk i chwilowo straciłaś zdolonośc obserwacji, postrzegania i realnego formułowania swojego zdania (ale zarymowałam ) A może jakieś inne fotki Ci się tam wyświetliły

Ja narazie uciekam wziąc prysznic, a jak się juz całkiem ogarne to napiszę co u mnie słychac
A ja widzę ten cudowny optymizm, Agatka do nas wraca
Stary 2008-06-15, 21:41   #3227
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

dubel

Stary 2008-06-15, 21:41   #3228
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość

a Ty znowu swoje, Słońce a doszło do Ciebie pw??

Cytat:
To smacznego

Masz racje już nawet miałam w ręce hulahop ale jakoś tak nie chce żeby mi obrzydło jak rowerek stacjonarny. Tylko kurcze ja nie umiem jeść normalnie chyba, bo jak jem to albo dużo (prawie wszystkiego co mam w szafce po trochu (nigdy nie umiem zdecydować co) albo nic. Jutro spróbuje zjeść czegoś więcej a nie 100rzeczy na raz. Ale kalorie będę liczyć po każdym posiłku
co?! Ty nie popadasz ze skrajności w skrajność. albo za dużo?? a co do takiego
jedzenia - ja też nigdy się nie mogę zdecydować, co zjeść i tak wszystko mieszam np. potrafię zjeść jedną kanapkę pół z serem białym, drugie z szyneczką kobiety tak mają

Ty jesz bardzo ładnie, a co do Twoich słów na ncj, że kiedyś nie tyłaś, powiem Ci jedno - teraz tyjesz tylko do czasu i bardzo wolno. poza tym może wtedy też tyłaś czasem tak jak teraz po 0,5 kg, ale nie zawracałaś Sobie tym głowy.

Stary 2008-06-15, 21:45   #3229
Siris88
Rozeznanie

Heja heja

Ja jestem zawalona, w środę egzamin końcowy już ostatni, ledwo łapię o co chodzi w materiale, więc jestem okropnie do tyłu z materiałem.

tak tylko skrótowo - Krytia, wysłałam Ci zaproszenie na NK Jesteś śliczna na tych zdjęciach! ale jak na mój gust nawet troszkę za chuda... Na pewno nie ważyłaś na nich zbyt dużo!!! Wręcz przeciwnie. Myślę, że tyle powinnaś ważyć conajmniej.

Głodna jestem. I w ogóle mam jakiś nawrót myśli o R.

Edyt:
ja też chcę Wiosenki profil na NK!!! I innych dziewczyn teeeż!! wyślijcie mi!!!

Siris88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:45   #3230
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Agatko juz wysyłam PW z namiarem na NK
Krytia, Wiosenka- mam dokładnie tak samo całkiem niedawno na kolację miałam ochotę na pomidorka, masełko orzechowe, fete i coś tam jeszcze, to kanapki sobie porobiłam po pół z tym i z tym

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:50   #3231
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Siris88 Pokaż wiadomość
Heja heja

Ja jestem zawalona, w środę egzamin końcowy już ostatni, ledwo łapię o co chodzi w materiale, więc jestem okropnie do tyłu z materiałem.

tak tylko skrótowo - Krytia, wysłałam Ci zaproszenie na NK Jesteś śliczna na tych zdjęciach! ale jak na mój gust nawet troszkę za chuda... Na pewno nie ważyłaś na nich zbyt dużo!!! Wręcz przeciwnie. Myślę, że tyle powinnaś ważyć conajmniej.

Edyt:
no chyba sobie żartujesz z tym R! właśnie sprawdziłam pocztę - ale masz obojczyki wystające i chude rączki! jejku!!!!!!!! szczuplak z Ciebie straszny!

http://nasza-klasa.pl/profile/1669411/gallery/2 - a to mój profil

Stary 2008-06-15, 21:52   #3232
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Wiem, ze Wy to jak w rodzinie tutaj a ja tak tylko czasem sie udzielam, ale tez chcialabym Was zobaczyc takze jakbym mogla prosic o PW z namiarami na nk bardzo bym sie ucieszyla

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 22:03   #3233
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Magda nie mam profilu na NK. Jeśli chcesz to mogę Ci podać mój profil na gronie i tam będą moje fotki Nie musisz mieć tam profilu, żeby je obejrzeć. A co do twoich zdjęć to musisz na pewno być bardzo ładna i tylko Ci się zdaje, że wyglądasz źle
Krytia za hula-hop to jednak co do tych kalorii to zastanów się, czy chcesz je liczyć do końca życia? To może być trochę uciążliwe, nieprawdaż?
Nie chce ale nie chce też żeby było jak dzisiaj, może w wakacje przestane liczyć

Cytat:
Dziś to było wyzwanie, nie wiem czy normalnie zdobyłabym się na to, wiem że teraz jak sytuacja będzie tego wymagać to zjem coś słodkiego z grzeczności , ale żeby tak sama od siebie to raczej nie.
Masakra z jedzeniem to idę w tempie niemowlaka co wszystkiego probuje i boi się nowości, a w moim przypadku rzeczy których dawno nie jadłam.

Wiem Wiosenko że szkoda, ale dla mnie sam fakt że to zjadłam to jak skok na głęboką wodę, ja ostatni tydzień żyłam z tą świadomością ze się nie wymigam i że nie dam rady, ale dzięki waszej mobilizacji udało się.

Tak deszczyk mnie powstrzymał, potem chciałam ćwiczyć ale było mi okropne zimno i zaparzywszy kubek herbatki poszłam oglądać mecz.

A ja widzę ten cudowny optymizm, Agatka do nas wraca
No i ja teraz kocham deszczyk

Cytat:
a Ty znowu swoje, Słońce a doszło do Ciebie pw??

co?! Ty nie popadasz ze skrajności w skrajność. albo za dużo?? a co do takiego
jedzenia - ja też nigdy się nie mogę zdecydować, co zjeść i tak wszystko mieszam np. potrafię zjeść jedną kanapkę pół z serem białym, drugie z szyneczką kobiety tak mają

Ty jesz bardzo ładnie, a co do Twoich słów na ncj, że kiedyś nie tyłaś, powiem Ci jedno - teraz tyjesz tylko do czasu i bardzo wolno. poza tym może wtedy też tyłaś czasem tak jak teraz po 0,5 kg, ale nie zawracałaś Sobie tym głowy.
Nie wiem bo to było tak że przed wakacjami miałam 49kg później w czasie wakacji zrzuciłam z 2-3. W październiku mi się zdarzały ta czekolada i sok(po tańcach najczęściej ) i schudłam jeszcze 1-1,5kg (wszystko to tak samoistnie). A wiem że raczej nie tyłam bo czasami wchodziłam na wage(tak se z ciekawości)
Cytat:
Heja heja

Edyt:
Siris żadne Rtobie obojczyki kobieto wystają i kosteczki inne też!!! Tak więc U prosze
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-15, 22:08   #3234
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Nie chce ale nie chce też żeby było jak dzisiaj, może w wakacje przestane liczyć

nie rozumiem o co Ci chodzi, niby jak było dzisiaj?

Stary 2008-06-15, 22:10   #3235
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Iza bardzo sympatyczna buzka

Krycia ładna z Ciebie dziewczyna

http://nasza-klasa.pl/profile/8151149 a to jak cos moj profil

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 22:18   #3236
Siris88
Rozeznanie

Cytat:

Siris żadne Rtobie obojczyki kobieto wystają i kosteczki inne też!!! Tak więc U prosze
Cytat:
no chyba sobie żartujesz z tym R! właśnie sprawdziłam pocztę - ale masz obojczyki wystające i chude rączki! jejku!!!!!!!! szczuplak z Ciebie straszny!

http://nasza-klasa.pl/profile/1669411/gallery/2 - a to mój profil
czepiły się moich ślicznych obojczyków

A TŻ mi dzisiaj oznajmił: nie lubię cię. Nie będę więcej na tobie leżał, te Twoje kości miednicowe ( ) wbijają mi się w brzuch!!! (z wieeeeelkim fochem)

Stary 2008-06-15, 22:23   #3237
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Właśnie, Siris- jak usłyszę u ciebie, że redukcja, to oo, ciężko z tobą będzie
TŻ miał rację, że to powiedział

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 22:23   #3238
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
czepiły się moich ślicznych obojczyków

A TŻ mi dzisiaj oznajmił: nie lubię cię. Nie będę więcej na tobie leżał, te Twoje kości miednicowe ( ) wbijają mi się w brzuch!!! (z wieeeeelkim fochem)
no no

hehe, musisz chyba poduczyć TŻa anatomii kości miednicowe

no to przejdź jeszcze na r, to już w ogóle...

Stary 2008-06-15, 22:25   #3239
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Właśnie, Siris- jak usłyszę u ciebie, że redukcja, to oo, ciężko z tobą będzie
TŻ miał rację, że to powiedział
Cytat:
no no

hehe, musisz chyba poduczyć TŻa anatomii kości miednicowe

no to przejdź jeszcze na r, to już w ogóle...
nie będę przechodzić, tak sobie tylko marudzę

Stary 2008-06-15, 22:26   #3240
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
nie rozumiem o co Ci chodzi, niby jak było dzisiaj?
Nie wiem. Mam mieszane uczucia przez o 200kalorii więcej(nawet nie wiem czemu, to tylko 200) Ale jutro mam nadzieje będzie lepiej(chociażby z nastrojem )
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości