![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szwagierka nie ma wstydu
Przecież to jest troll wątek
![]() Tak mocno przeżywać jakąś pierdołę już tyle czasu i z takim zaangażowaniem odpowiadać na każdy nowy post? C'mon.
#422 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W mojej biedrze sprzedają tylko rozpacz, bałagan i depresję, ale zaraz skoczę i zobaczę, czy nie mają. Jeśli nie, to musisz wytrzymać do poniedziałku. ![]() Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2017-11-19 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Autorko czy nie uważasz, że w prezencie liczy się gest, pamięć o danej osobie?
Owszem może Ci się nie spodobał prezent ,ale nie powinnaś pisać że przyszła szwagierka zniszczyła Ci urodziny że Cię nie szanuje. A Ty piszesz na forum publicznym ,że nie pracuje w zawodzie jaka ona jest niedobra.I dlatego jest burza na forum publicznym. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale syf steaszny bo chyba molniej niż 10 zł za słoiczek, więc nie wypada. Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co jeżeli ta szminka była kupiona w Rossmannie? Czy to zmienia sytuację? ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
I w Hebe, no przecież. Tam kiedyś sobie ich puder dla cery wrażliwej kupowałam. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-11-19 o 13:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Konto usunięte
|
Przedmiot sporu zakupiłam, mam na to, wybaczcie roztrzaskany aparat w telefonie, dowody: https://i.imgur.com/tq7Oxe2.png
Oprócz tego, że chciałabym żeby była bardziej zgaszona, jak w opakowaniu, niż tak intensywna jak na ustach, jest naprawdę fajna. Przede wszystkim, może być zupełnie normalnym, sympatycznym prezentem, a nie żadnym tanim śmieciem, czy jak tam sobie chcesz to nazywać. Nie rozumiem. Już tak całkowicie serio. Mam brzydkie podejrzenie, że gdybyś nie znała ceny i pochodzenia szminki, to tak uroczo byś się o niej nie wypowiadała. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
sissy that walk
|
Dzewczyny, postawa drugiej strony może wzbudzać emocje ale proszę prowadzić dyskusję bez osobistych wycieczek/obraźliwych określeń
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakby ten wątek to była akcja reklamowa Bell, to bym nawet coś kupiła, bo genialny lan marketingowy ![]()
![]() |
#430 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez mellitus Czas edycji: 2017-11-19 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wszystko poniżej dychy. Całej rodzinie pokupowałam (wiem, faux paux, teraz mi głupio) i wszyscy zachwyceni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Za niedługo lecę do polski i idę do szafy bell 🤣 serio. Limonka pokaz kredkę do brwi to szukam fajnej majak dobra to sobie kupie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyno, wszyscy na wątku śmieją się z twojego niewdzięcznego podejścia, ale jesteś tak w siebie zapatrzona, że nawet nie pomyślisz o tym. Przez myśl ci nie przejdzie, że możesz się mylić. Skoro już teraz robisz problem o prezent na urodziny, to co będzie przy innych uroczystościach? Zadziwiający brak refleksji. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Wieczorem będę w domu to zrobię zdjęcie. Nie wiem tylko jak się zużywa, bo używam bardzo rzadko, ale słyszałam, że bardzo szybko, co potwierdzają głosy mojej mamy i post wyżej. ^^
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#437 |
Rozeznanie
|
Skonczylam czytać w polowie wiec wybaczcie jeśli coś ważnego przegapilam.
To chyba najlepszy wizazowy wątek ostatnio xD Autorko: 1. Jesteś niestabilna emocjonalnie i wymagasz natychmiastowej pomocy specjalisty. Sympatyczny gest siostry Twojego narzeczonego (wszak na ciasto zaproszona nie była, nic nie musiała Ci dawać), odebrany został niczym potwarz i gotowa jesteś iść z nią na noże, bo osmielila się podarować Ci drobiazg. Zdajesz sobie sprawę, ze dorośli ludzie nawet jak dostają jakiś średnio udany prezent (który subiektywnie im się nie podoba), to się uśmiechają, grzecznie dziękują, a o rzeczonym prezencie albo zapominają, albo wydają komuś dalej, albo mimo wszystko starają się go jakoś wykorzystać? W Tobie SZMINKA wywolala falę wscieklosci, agresji i poczucia krzywdy. Śmiech na sali, gorzej niż dziecko w podstawowce. 2. Dopowiadanie sobie historii i drugiego dna do otrzymania tego upominku może świadczyć nawet o schizofrenii paranoidalnej, doszukujesz się w niej sposobu szwagierki na publiczne upokorzenie Twojej osoby. Z pewnością planowała napluc Ci tak w twarz od miesięcy. Na twoim miejscu wybadalabym jeszcze teściowa, może byly w zmowie i tesciowa zaprosila Cie do siebie tylko po to, by szwagierka miała okazję wręczyć Ci szminke. Teraz pewnie siedzą razem, jedzą resztki Twojego tortu i zasmiewaja się w głos. 3. Jesteś wyrachowaną materialistka. Dlaczego zestawiasz na równi szminke z prezentem gwiazdkowym? Przecież na święta tez dostaliscie od niej świeczkę. Przypominam Ci ze ona nic nie dostaje od Ciebie na urodziny wiec to ona ma prawo czuć się poszkodowana. 4. Jakim w ogóle cudem od etapu rozmyslan nad swym zalosnym losem ze szminka w dłoni doszlas do fragmentu w którym wypominasz szwagierce, ze jej wlasna matka dała jej pieniadze na studia? Jaki był Twój ciąg myślowy? Co to ma w ogóle wspólnego? I jakim prawem śmiesz to w ogóle wypominac? Tobie nikt nie zasponsorowal studiów i zazdroscisz? XD ah no tak, tobie zasponsorowano tylko szminke za 8zl, jak mi przykro xD 5. Dlaczego od razu nie powiedzialas tego swojej szwagierce? Dlaczego nie wykrzyczalas jej w twarz jak bardzo upokorzena czujesz się tą szminka? Balas się może czegos? 6. Baardzo chcialabym, zeby ten wątek zobaczyl narzeczony, szwagierka i tesciowa. Coś czuje ze slubik i domek mógłby się oddalić od Ciebie o kilka kroków. 7. Jesteś wrednym, roszczeniowym, wyrachowanym, paskudnym babskiem. Mam nadzieje że się szybko poznają na tobie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Istielig, Autorka raczej już się nie odezwie. Komentarze pod wątkiem były nie po jej myśli.
Odn. punktu 6. Też bym chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odezwać może się nie odezwie, ale pewnie przeczyta. Wniosków nie wyniesie, ale nawet na to nie liczylam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że ten wątek jeszcze się ciągnie.
![]() Czytałam tylko do połowy, ale i tak zdążyłam poczuć się urażona, bo sama posiadam 7 pomadek Bell z Biedry, a okazało się, że to byle co i w ogóle żal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek musi być sprawka kogoś z biedronki , nie ma innej opcji
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej podeszły płynna matowa nr 3, zachowuje się jak bajka, trzyma cały dzień, jest po prostu piękna na ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Jakie smieszne gadanie autorki, ze udajemy ze idziemy po szminke aby jej dopiec :-D Ja nie robie tego z takiego powodu, po prostu sprawdzilam, ze fajna szminka. Ogolnie lubie Bell i mam od nich np krem BB, a od przyjaciolki dostalam kiedys z Bella wlasnie blyszczyk i ona tez lubi ich kosmetyki. Autorka za taki prezent by sie obrazila :-D A ja ucieszylam bo w moim guscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to się zawsze mogę na rajstopach powiesić (tych od teściowej), a szminką to co se zrobisz ? Lewatywę chyba (jak rozpuścisz). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że spuści trochę z tonu
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
No wlasnie autorko...skad pewnosc, ze szminka byla zakupiona w Biedronce? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
A jeśli zła, holenderska szwagierka chciała Ci pokazać, że jesteś nikim wręczając szminkę z Bell za 8 zł to chyba jej się udało, sądząc po twoim bólu dolnej części pleców i ilości stron w tym wątku.
![]() ![]() Chociaż więcej dramatyzmu byłoby gdyby po zjedzeniu kawałka tortu wyjęła pomadkę od Estee Lauder i nałożyła ją patrząc z pogardą na Ciebie.
#449 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ktoś jeszcze kolekcjonuje perełki ale ten wątek to jest top 3 w tym roku zdecydowanie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#450 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.