|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Aaa tak apropo, macie może opis, który oddałby moje zdziwienie? W sensie, że nie wiem o co chodzi pewnej osobie, co się stało, że przestała się do mnie odzywać i w ogóle? I jednocześnie pokazujące, że chciałabym, żeby się odezwała.
Może _Anusia_ albo thinspiration? Uwielbiam wasze opisy! Bardzo potrzebuję! ![]() A żeby nie było, to coś ode mnie: dopóki mnie nie znasz, chcesz mnie znać. nie ganiaj za mną chyba, że jesteś gotowy mnie złapać. ja nie odmawiam, ja odraczam. chcesz? czuć dotyk, mój dotyk mieć? bad at being good. /zła w byciu dobrą/ gdy przestrzegasz zasad zadowoleni są wszyscy inni. |
|
|
|
#872 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ten opis gdzieś znalazłam jakiś czas temu, nie mam pojęcia skąd pochodzi ![]() Cytat:
To nie będzie łatwe. Długie skazanie na obojętność tworzy grube mury. Milczenie kłuje. Jest takie dźwiękoszczelne, tak szczelnie dźwiękoszczelne. świat przestał się obracać. wstrzymała oddech... cisza. Jak morderca doskonały swym milczeniem skręcasz kark. wieczór, powiało niepokojem. chyba muszę uszczelnić okna. Niech będzie jak sobie chce. Byle nie tak. pytanie za 100 punktów i dropsa - co się stało? No i masz. Przyszło nam żyć w czasach, gdy za szczerość trzeba dziękować. Nie czas na racjonalność. To zbrodnia emocje tłumić. może kiedyś zrozumiem. dziś jeszcze nie umiem. Jest siła, która łamie duszę. I jest siła, która może ją uleczyć. w tobie moje niepokoje. Nie udała mi się ta podróż do wnętrza sprawy. wypuszczam wolno z ust parę. kilka słów zbitych w zdanie. pytanie. .[?!]. Twoja ignorancja czy moja pycha... sama tego dobrze nie wiem.
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#874 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
buźkaCytat:
rozbawiłaś i rozbawiaj częściej, dobrze Ci poszło buźka i takie ode mnie: 1. Przypływ morza łez.. nieoczekiwany ![]() 2. Hedonista i kobieciarz... I to jaki..mmmm.. ![]() 3. Przeczytać co mężczyźni wiedzą o kobietach.. to jak kupić paczke papieru ksero.. i poczytać ![]() 4. Spotkac się z Toba, choćby i na księżycu 5. I przytul mnie mocno, pocałuj, pozwól zapomnieć o nadchodzącym świcie 6. "Płomienie co noc.. to mają tylko strażacy" - "Samotność w sieci" 7. Ile pocałunków mam złożyć na twym ciele, żebyś pokochał bezgranicznie..? 8. Podarłam zdjęcia, oddałam prezenty, rzeczy Twoje nauczyłam latać z 5 piętra.. 9. Każda ma taki moment, że poleciała na 2 dni do Paryża.. ![]() 10. Zabrałam Ci sny, gram w nich główna rolę i jestem z tego dumna ![]() 11. Sprzedałam duszę nie temu, komu powinnam. Serce też. ![]() 12. Nie zbieram złamanych przeze mnie serc. Tak po prostu z czasem ich przybywa. ![]() 13. Czego chce? Niewiele. Czy może miłość to zbyt wiele? 14. Każda kobieta uwodzi. Świadomie lub nie ![]() 15. - Kochanie, dużo się spóźniłam? - Ach, drobiazg. Data się jeszcze zgadza... ![]() 16. - Adam, daj żebro..! - Nie dam, mam jakieś złe przeczucie 17. - Kochanie, weźmiemy ślub? - Nie. Zdzwonimy się. 18. 2 gejów.. : - Ch*j Ci w dupę! - To już między nami zgoda ? 19. Na sprzedaż: pies, je wszystko, lubi dzieci ![]() 20. Po śmiertelnym przedawkowaniu Viagry.. przez 3 dni nie można zamknąć trumny ![]()
|
|
|
#875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje ;* _Anusia_ może Ty coś masz?
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
Mogłby ktoś coś wrzucić o zawiedzionej przyjaźni ?
wiem, że takie opisy już się pojawiały, ale naprawde nie mam czasu szukać...Pilne ![]() // "...niech płyną lata, niech ucieka czas, nie obchodzi mnie..." "...nie będę nikim innym nigdy już, może jestem tym kim chce?" "...nie będzie wielkiej rewolucji, nie potrzeba jest..."
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
Czy jesteś jednym z tych kolesi których powinnam ignorować?
Pewnie nigdy nie ujawniałeś swoich uczuć Byłam tak wysoko a teraz czuję się tak nisko. Każdego dnia jest coraz gorzej, może powinniśmy usiąść i wreszcie pogadać? niebezpieczeństwo jest twoim przebraniem. Twoje oczy muszą strasznie płonąć, bo w ogóle nie mrugasz xD mały promień słońca.. Światło księżyca, całujemy się na fioletowym brzegu Mogę poczuć fale twojego bijącego serca To może być coś złego poznać cię trochę bliżej.. Intrygujesz mnie jak nikt inny wcześniej
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
nie daj sie. ludzie niech swoje myślą.
Bez ciebie żyć jakoś będę zupełnie tak jak ty ołowiane słowa te Zadałeś cios prosto w serce, zmieniając życia sens Nie ma nic, co mogło by sprawić, że znów popłyną łzy Od teraz ja z kamienia serce mam Od teraz ja mam zamiast serca zimny głaz. I wciąż płakałam po kryjomu Coś pękło we mnie i juz nigdy więcej nie pozwole Czasami brak mi sił, by przetrwać I złudzeń nie miej, że coś zmienić może się I wiedz, że nigdy już nie będzie nas... ![]()
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
macie może jakieś opisy o tym ze coś sie wydarzylo między mną a pewnym "znajomym" ale chcialabym żeby z tego było coś więcej? bylabym bardzo wdzięczna
bo przyjaciół ma sie przy sobie a nie na liście w NK .... |
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce.
...
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
już nie wiem jak
bez twojego ciepła przetrwać mam. każdy dzień zbyt długi jest. chce do ciebie biec lecz trochę boje się. codziennie myślami błądzę gdzieś. odpływam w marzenia, szukam Cię. Właśnie Ty sprawiłeś, że nic nie ważne jest kiedy ponad świat unoszę się... unoszę się... kiedy jesteś obok wprost do nieba. lekka tak jak obłok ponad ziemią. Bez ciebie umiera cząstka mnie i z każda chwilą spadam w dół. Serce mam kruche jak szkło. Proszę Cię ostrożny ze mną bądź. Nie mów nic, co mogło by, świat na zawsze zmienić cały. Pamiętaj, że jeśli skrzywdzisz mnie, Ty możesz kiedyś cierpieć też. serce nie zniesie więcej ran. jeśli nie czujesz nic to sam zastanów się. że jeśli spadnę nie podniosę się.
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
Takie tam z przymrużeniem oka
![]() - Próbuję wprowadzić PIN do mikrofalówki. - Jeśli będziecie walić głowa o ścianę, w ciągu godziny spalicie 150 kalorii! - Zamiast iść do psychoterapeuty pogadaj z wylewką betonową przed domem... - Zaraz żylaków na mózgu dostane! - Cały czas pada od 15 minut... - Papieros to smoczek dla dorosłych. - Uwolnić mrożone truskawki!
|
#883 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem tu nowa, od dawna już "kradnę" opisy i postanowiłam wreszcie dać coś od siebie
![]() ` Nie przespane noce przez sfałszowane więzi ` Łzy płyną a gdy wyschną otwiera się rana.. Ze strzępków zdań, składamy świat.. czas zatarł twoją twarz lecz pamięć w sercu głęboko będzie trwać do końca życia(bez spacji) ...Że potrafiłam Ci zaufać tak w ciemno, bez niczego.. Jeszcze wczoraj tak banalnie Brzmiały słowa "Za mną chodź" A ja mam taką dużą prośbę czy macie może jakieś opisy o: 1. Obojętności, która mnie rani. 2. O tym, że nie mam szansy na przyjaźń z pewną kumpelą (niedosłowne) 3. Że bardzo chce pomóc mojej przyjaciółce a nie potrafię i że fatalnie się czuję z tego powodu;((
|
|
#884 |
|
BAN stały
|
a moze znajdziecie tego typu.. "Wieczorne wyznania cichną dopiero nad ranem .." pilne. na teraz. nie musza byc jakies wielce ladne i orginalne byleby znacyzly to samo
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Tylko Tobie chce powiedzieć to, to co czuje dziś kiedy przychodzi noc... '
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oskarża się nocy o brak Słońca, a dnia o nieobecność Księżyca.
nie kocha sie nie zyje i nie umiera na probe
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
so, of course, you were supposed to call me tonight \ taak, oczywiście, ty miałeś zadzwonić do mnie tej nocy we would have slept together, have a nice breakfast together \ moglibysmy[w s sensie mielismy] spać razem, razem zjeść miłe sniadanie but you never tried to reach me no, you never called me back / ale ty nigdy nie spróbowałeś się ze mną skontakować nie, ty nigdy nie oddzwoniłeś i would have met your mum she would have said "please, can you make some beautiful babies?" \ miałam\ moglabym spotkać twoją mamę, ona miała powiedzieć: „proszę, mogłabyś zrobić kilkoro pięknych dzieci?” if i find her, i swear, i swear... i'll kill her, i'll kill her . \ jeśli ją znajdę, przysięgam, przysięgam… zabiję ją, zabiję ją ____ I cannot find a way to describe it \ nie potrafie znalezc sposobu by to opisac It's there inside / to jest tam w srodku .. My words are cold, I don't want them to hurt you \ moje swiaty sa zimna , nie chce nimi ciebie zranic If I show you, I don't think you'd understand \ jesli ci pokaze , watpie ze zrozumiesz Take me away \ zabierz mnie stad .
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Don't lust for what you see... Desire what you know... -nie pozadaj tego co widzisz... pragnij to co znasz
w martwym punkcie... The best things in life are unseen - that's why we close our eyes when we KISS, CRY and DREAM.. -najlepsze rzeczy na świecie są niewidoczne... dlatego zamykamy oczy kiedy całujemy,płaczemy i śnimy... (troszke za długie ale można coś wybrać )I żaden człowiek, którego kochasz, nie bedzie już zwyczajnym człowiekiem There's nothing else. No noise, no other people, no yesterday, no tomorrow-Nie ma nic więcej. Zadnego hałasu, ludzi, nie ma wczoraj, nie ma dzisiaj It's the best fucking thing I've ever known or ever felt...- to najlepsza piepsz*ona rzecz jaką kiedykolwiek znałam lub czułam... bede szcześliwa, jak uświadomie sobie swoją rolę... … divide joy, sadness, fear, despair, hope, life…- dzielić radość, smutek, strach, zwątpienie, nadzieję, życie kiedyś... na zawsze zawarta w pamięci. bliska, wieczna... Mam prośbę dziewczeta znajdzie sie jakis opis mówiący o tym ,że brakuje mi pewnej osoby, która jest taka bratnią dusząk która rozumie mnie bez słów ale nie do konca jest świadoma tego ze oboje świetnie się rozumiemy coś się stało że odsuneła sie i nasze wspólne fale oddalają sie ehh... mile widziane jakies metafory nie zupełnie bezpośrednie z góry dziekuje
|
#889 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Może coś takiego: Ciszę kusi niemy chłód... Bo kiedy jesteś blisko nawet słowa są zbędne Pewnie nigdy się nie dowiesz jak wiele znaczysz... Tą pustkę możesz wypełnić tylko Ty Znów do szczęścia brakło kilku słów.. "To nieprawda, że Ciebie już nie mam " Chciałabym, żeby wróciły tamte dni.. A ja głupia znów wspominam te nasze rozmowy Ee.. nie wiem czy pasują do sytuacji ale tylko coś takiego mi na myśl przyszło;] P.S miałam kiedyś podobną sytuacje i jakoś się ułożyło, Czasami warto po prostu porozmawiać;]
|
|
|
#890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piosenka "Fall" Natalii Lesz - uwielbiam ![]() Take me away a secret place - Zabierz mnie daleko do sekretnego miejsca, Z nadzeją patrze na kolejne dni... Już a parę dni, za dni parę... Wakacje ![]() W poszukiwaniu lepszego świata
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje no ja nie za bardzo mam okazje porozmawiac... a poza tym drogi Pan pewnie nie widzi różnicy, pewnie po prostu sie znudziłam...
|
|
#892 |
|
Rozeznanie
|
c.d nieco malancholijnych... chociaż różnie można interpretować
![]() Nikt nie potrafi wybierać bez lęku… Czasem łatwiej zamknąć oczy niż trzasnać drzwiami… „czy się boję? Już chyba nie. Raczej czuję ból… i żal, tak wielki żal, że dawno za mną tamte dni.” Twarz zbladła, ręce opadły… serce nieśmiało bije w pierś… Łzy jak złoty proszek lśnią na twarzy… Oczy zachodzą mgłą, a w uszach szept Już wiem czego pragnę… tylko nie wiem gdzie to jest… Nocą śniąc o tym, czego nigdy nie było w szaleńczym zamyśle To już jest koniec... od dawna już nie płoniemy Tylko tyle pozostało... czy to możliwe? Bezdenny wzrok rzucony w kat, spoglada w martwą przestrzeń
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
A tu coś ode mnie:
" Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą" " Lubie jej farbowane rzęsy, piegi i policzki blade" " ...i powiedziałam sobie, ze nie będę już wchodzić mu w drogę" " Prawda o prawdzie jest taka, ze rani...więc kłamiemy" " Tam gdzie rodzi się nadzieja..." " Może mam kogoś, a może właśnie kogoś mi brak?" "...bo nikt tak pięknie nie mówił, ze się boi miłości jak Ty" " A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam" " Nie pytaj czy jej fajnie, nie fajnie jej z tym" " Nie o uśmiech mi chodzi, bo się śmiałeś nie raz" " Chce umieć to, co Ty umiesz. Wiesz, Ty umiesz kochac. " Obydwoje patrzymy w przeciwne strony. Nie zmieni się to chyba. " Bez nadziei nie wzlecisz ku słońcu" " Wiem, wybaczysz mi, ze to wszystko przeze mnie" " Nie aj się. Ludzie niech swoje myślą. " Porwała księcia i już nigdy go nie oddała. Chroniła go i kochała" " Umrę, a Ty będziesz moim mordercą" " Spójrz poza horyzont" " Cudownie tak oddychać przez różową słomkę" "Osłodzi nam usta ciepła czekolada" " Z plastikowych rzęs płynie sztuczna łza" " Chodź pójdziemy razem kraść powietrze" " Zachłysnę się powietrzem, aż się nim zakrztuszę" " Huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie" " cały mój świat potrzebuje psychologa" "kiedyś kupię nóż, powyrzynam wszystkich" " Mów do mnie szeptem. Szeptem się nie kłamie." " Chciałabym umrzeć z miłości..." " Kolejka do szczęścia, stoję na jej końcu" "Sumienie miał czyste...nieużywane" " Gdzie są...Gdzie są jej marzenia?" "Dziwny jest ten świat" " Kapryśnie kosmacą sie myśli" " łza na rzęsie mi się trzęsie" " Dwie lufy dla odwagi w skroń" " Przepraszam za łzy..." Są to cytaty, fragmenty piosenek i moje wymysły ![]() |
|
|
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small
I za każdym razem, gdy próbuję latać spadam bez moich skrzydeł czuję się taka mała |
|
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Zwracam się pierwszy raz z prośbą w tym wątku. Liczę na pomoc
![]() Chodzi mi o opisy na temat tego, że pragnę spełnienia mojego marzenia, ale potrzebuję to tego pomocy pewnej osoby... Buziak ![]() Frizzelicious, muszę Ci wyznać, że w sprawach opisów na gg jestem Twoją cichą fanką Może i w mojej sprawie coś poradzisz? burzo mózgów weź mnie deszczem myśli mnie zalej Byli jak ogień i woda. Jeden parzył, a drugi łagodził ból.
Jesteś drzwiami które otworzyłam, a potem przycięły mi palce...
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Serce obawia się cierpień (...) Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...
Jak dziwną jest rzeczą, że ludzie zawsze umieją odpowiedzieć na pytanie, ile posiadają owiec, natomiast nie umieją podać liczby przyjaciół ani ich wymienić - tak nisko ich cenią. To gra która nigdy nie ma końca, jak nadzieja, jak promienie słońca Zdobyć wysokie progi, odnaleźć się w świecie surowych zasad do przesady chorych ideologii Wiele szans w życiu do wykorzystania - nie zliczysz tylko trzeba umieć je wychwycić
|
|
#898 |
|
BAN stały
|
Mozee sobie cos wybierzecie ;*
1. Chciałam dać Ci siebie, ale ty nie zrozumiałeś... 2. Stchórzyłam chłopaku.Po raz kolejny boję się Twoich oczu,dłoni,ust. 3. Spadam w ciemną odchłań... czemu mnie nie łapiesz... ?? 4. Zapachem nocy wracać w dzień do Ciebie chcę.. 5. Obojętność która boli..Przez którą cierpię niekiedy.. 6. Lecz pamięć w sercu głęboko będzie trwać do końca życia. 7. Pamiętam moment, kiedy złudzenia przykryły rzeczywistość.. 8."Wspomnienie nie nasyci serca".. 9. Skąd wiesz że mnie kochasz? A skąd wiesz że Cię dotykam? Czuję to. No właśnie. 10. "Chcę żebyś wiedział, żę myślę o Tobie. A myślę dużo i często. Właściwie myśli o Tobie towarzyszą mi w każdej sytuacji. I nie masz pojęcia jak mi z tym dobrze. Bardzo wysoko cenię fakt, że zaistniałeś w moim życiu. Dlatego dziekuję Ci. Dziękuje ci z całą powagą i nieuchronnym lękiem za to, że jesteś. I że ja mogę być." ( J.L.Wiśniewski "Samotność w Sieci") kochane..Potrzebuje opisów okreslających mniej wiecej takie uczucia. Długo juz nie widzialam sie z moim facetem.. Ii strasznie za nim tesknie..Nie moge sie juz doczekać kiedy bedzie blisko.. Kiedy bede mogla go pocalowac..przytulic..Tak ie drobne rzeczy..a tak bardzo ciesza..licze na was ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedawno miałam podobną sytuację, a opis na gadu miałam: "Gdybym umierała też napisałbyś, ze jutro?" Nic innego do głowy mi nie przychodzii...
|
|
#900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marzenia moje zawisły w próżni...TY możesz pomóc mi je ziścić. Ziszczą sie marzenia- wiem. Więc czekam na twą pomoc. Może Ty potrafisz sprawić, ze moje marzenia staną się realne? Zostań moja inspiracją- pomóż mi ziścić me marzenia.! Dzięki Tobie nierealne staje się realne. Ziścij moje marzenia.! Wierzysz w to, ze marzenia się spełniają? Ja wierzę, ze Ty możesz spełnić moje. Takie łoo wymyśliłam. Może Ci się spodobają. Dzisiaj jakoś brak mi weny ;p Aaa i przepraszam, ze nie edytowałam poprzedniego postu tylko nowy napisałam ;p
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

.
buźka
rozbawiłaś i rozbawiaj częściej, dobrze Ci poszło