|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Mój Tz poszedł na impreze wczesniej z kolega zając loze dla naszej 'ekipy". Ja przyjechałm cos przed 22 z kolega i kolezanka, bo nie chcialo mi sie isc wczesniej.
Ubrałam sie w białe spodenki, buty na koturnie,czarna bluzke baby doll, ta puszczaną dołem, i czerwonone dodatki kolczyki i bransoletki Wyglądałam ładnie, podobało mi sie i czulam sie fajnie ![]() ![]() Na poczatku bylo nudno, impreza dopiero sie rozkręcała. Znów przyjechala była mojego TZ na imreze akurat tutaj ![]() Wypiłam piwo,siedzialismy ze znajomymi, głupio gadalismy, ogólnie spoko. Towarzystwo troszke sie podpiło Najlepsz y przyjaciel mojego Tz ta tez (Kiedys proponował mi "szybki numerek" na imprezie,oczerniał mnie w jego oczach ale sie juz wyjasniło i jest miedzy nami relacja kumpel kumpela) Atmosfera zaczeła sie robić coraz dziwniejsza( po % zapewne )wygłupialismy sie ,ja z przyjacielem Tz ta mój Tz z jego dziewczyna, tak sie zgrywalismy było smiesznie, dostałam od niego lizaka potem ja mu dałam tez lizaka, potem poszłam sie bawić ![]() I mogłam sie nie ruszac z tej lozy to by bylo lepiej ![]() Dowiedziałam sie( jak sie wracalismy z imprezy, oczywiscie wczesniej niz chciałam bo Tz sie wsciekł jak ja to sie bawie) -ze bawie sie dwuznacznie ze sie ocieram o tego własnie jego najlepszego przyjaciela eee szkoda gadac,on nie widzi jak on sie bawi ![]() - ze mam sie zastanowic nad swoim zachowanie bo "nastepnym razem to sie inaczej wszytsko skonczy" -takiego smsa dostałam ![]() ![]() -Ze w ogóle nie mialam oporów zeby "tak" sie z nim bawic, ze z nim rozmawialam, smiałam sie do niego ![]() - ze mam sie zastanowic nad swoim zachowaniem ![]() - nie zachowywac sie jak puszczalska ![]() jestem zła jak osa. Normalnie sie bawialam, tak jak zwykle, o nikogo sie nie ocierałam ani niz z tych rzeczy a on sie zachowuje jakby nie wiadomo co, on mi robił lepsze numery ![]() od rana sie klócimy przez smsy, ja swoje on swoje. Bolał mnie brzuch strasznie nad ranem, zrobiłam sobie sniadanie-w ogole nie czułam smaku ( czy to oznaka kaca![]() Przesadziłam z %, wiem, Boze , nienawidze takiego stanu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy narzekacie na te niedziele
ja tam je lubię,aczkolwiek zawsze w poniedziałek czeka szkoła itp,więc to jedyny minus![]() no a dzisiaj mam w planach spacer a potem jadę do TŻ-ta Miłego dnia Orzeszku - mam nadzieję,że z TŻ-tem sobie wszystko wyjaśnisz i będzie normalnie. Wierzę,że naprawdę się o nikogo 'nie ocierałaś',jednak wiesz,alkohol robi swoje i może Twój TŻ inaczej to odebrał ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy - nie znałam
Ewusia, jabłuszko - dziękuję A teraz pakuję się i zmykam na wiochę
|
#4025 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj Boze z tymi chłopami , zazdrosni ze Jezu...a jemu to wolno wszystko....ech...Mam nadzieje ze się jakos dogadacie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeju!a ja tez dzis miałam przygode z NiM.Otóz ja byłam w kosciele i on przyszedł i stanął obok mnie..... !Ja taaakie gały ale nie dałam po sobie poznac-ale nic sie do mnie nie oddzywał , najlepszy był znak pokoju-troche dłuzej na mnie popatrzył....ale nic sie nie oddzywa a ni nic...po mszy normalnie poszedł i jest tak jakbysmy sie nie znali... a mi sie tak smiac chciało przy tym znaku pokoju.....![]() Ech...no ja juz po bardzo sytym obiedzie-jak to zawsze w niedziele... Ter az ide oglądac TV..i lenic sie![]() Miłego popołudnia!
|
|
|
#4026 | |
|
♥
|
Witam , brat wyjechał na kilka dni z dziewczyna wiec porzyczyłam sobie jej laptopa
dziwnie mi bez neta Ostatni dni u mnie to były zakupy na wesele. kupiłam piekna sukienke i do niej dodatki . na poprawiny kupiłam juz troche wczesniej komplet spodnie i zakiet i bluzke plus dodatki oprócz tego zakupiłam sobie 2 bluzki mama tylko chodzi i płaci karta Cytat:
ja nie nawidze slaskiego obiadu bleee naszczescie od kilkunastu lat nie musze go jesc oj Agnes Agness brak mi juz słów.
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ,ale Ci faceci są dziwni. I mam kolejny powod do bycia szczesliwa singielka :) Mercy: Kurcze...dziwny onn jest :cool: Ale to tylko znak pokoju.SPokojnie:) Mangolina: Ojej tak mi przykro :( A Twoi rodzice mieszkaja razem? To jest pewne ze to jego kobieta? Skad o tym wiecie?<Moze to plotka>? Krytia Haha :D No to czekam na Ciebie po basenie. A ciasta takeigo trudnego to ja nigdy nie upieke:o Ech jak mi sie nie chce na ten piknik isc :mad: Umowilam sie z nim ,ale ja nie chce sie znim widziec. Boze jaka ja jestem dziwna:> Napisal mi ze on gadal z nia bo jego przyjaciel sie w niej zakochal i chcial ich razem poznac. Nie chce mi sie go juz poraz setny splawiac. |
|
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie chcę zakładać nowego wątku bo mam tylko jedno pytanie, choć nie wiem czy dobre miejsce wybrałam bo Wam się tu wciskam z takim czymś a Wy jesteście zajęte bardziej plotkowymi tematami, no nic mam nadzieję że mi się za to nie oberwie
Przejrzałam mnóstwo stron w sieci na temat kalorii, no i tak, z kalkulatora mi wyszło że dzienna dawka to 1700 kalorii (coś koło tego, ale podaję tylko dla przykładu), w tabelach pisze ze jakiś produkt, np. 1 sezamek, ma 20 kcal, na jednej str pisze że 1 kcal = 1000 cal. Więc jak ja mam jeść, skoro ten jeden sezamek ma 20000 cal A może ja źle liczę, już się tak pogubiłam... a może to chodzi o to że to nie ma być 1700 cal tylko 1700 kcal? tylko dlaczego zawsze piszą np. "2000 kalorii" jeśli chodzi o "2000 kilo kalorii" ? Proszę nie śmiejcie się, bo na prawdę nie mam się do kogo z tym zwrócić a strasznie się w tym pogubiłam
|
#4029 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Jeżeli tak ci wyszło to powinnaś zjadać 1700 kilokalorii, Na opakowania jest napisane ***kj /***kcal. Sugeruj się tym kcal. A to kj to nie pamiętam po co jest chyba dla wiadomości cukrzyków . Chociaż wiesz te kalkulatory są w przybliżeniu bo ktoś może mieć super metabolizm i chudnąć na tym.Po co ja się gdzieś wybierała. Pojechałam na basen przepłynęłam 20basenów po 25m i było super. Tylko jak zobaczyłam siebie w lustrze w przebieralni to dopadły mnie myśli ED ale tak jakby w drugą strone. Dalej pojechaliśmy do knajpki wegetariańskiej nie było źle, ale w aucie było tragicznie akurat nie przeze mnie. Teraz w domu wszyscy są smutni.
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
trochę sie zasiedziałam u TŻ-a i dzień mi zleciał ale jak miło było......... ![]() Orzeszku - mam nadzieję zę sie dogadacie z TŻ-em... ale szczerze mówiąc nie podoba mi się to Mango - również pragnę Twojego elaboratu Aniu - fajnie ze masz kompa tymczasowo zazdroszczę zakupów ![]() Jabłuszko - cieszę sie że imprezka udana, oby więcej takich ![]() Agolku - no mam nadzieję że się już będziecie dogadywać z tą koleżanką z pracy fajnie mieć takiego kogoś Mercy - no sytuacja dzisiejsza jak z kiepskiej komedii.. co ten koleś wyczynia ![]() a co do niedzieli to dla mnie dzień jak każdy inny, jedynie smutno ze po niedzieli jest poniedziałek spadam sie uczyć bo mnie noc zastanie ![]() miłego wieczoru
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro postaram się jakoś sensownie napisać o wszystkim
Dziś powiem tylko bardziej szczegółowo o moim tacie...W piątek nie chciało mi się wstać o 6, nie wybrałam się do szkoły. Tata tego dnia miał być na służbie w pracy, ale dostał wychodną. Remontował łazienkę, ja zamknięta w pokoju siedziałam na wizażu Mama zauważyła telefon leżący odwrotnie. Wzięła go do ręki i przeczytała smsa w stylu "Dzieńdobry kochanie, miłej pracusi...bla bla bla..." nadawca zatytułowany na M. zdrobniale. Moja mama nie wytrzymała, nie spisała numeru, nie przeczytała innych smsów, wpadła w szał. Usłyszałam to, wyszłam z pokoju - musiałam trzymać jej ręce, była nieobliczalna (wiem, bo gorszy numer miał miejsce w ostatnie święta Bożego Narodzenia). Masakra trwała ok. 0,5h. Wymyślił takie coś, że ręce opadają. Chociaż zastanawiam się, jak mógłby mieć w na co dzień używanym telefonie jawnie zapisaną (w dodatku zdrobniale) kochankę![]() Oczywiście w ten dzień przewinęły się tematy dotyczące wyprowadzi, rozwodu, bla bla bla. Mama jednak stwierdziła, że nie da się wyfrajerzyć i jakoś to wszystko ucichło. (Właściwie nawet lepiej się dogadują )Tego samego dnia tata dzwonił do niej kilka razy, wmawiał, że ona pewnie kogoś ma. Pytał czy on ma się napewno wyprowadzić, że ona ma się zastanowić. Przyjechał też do niej do pracy 0,5h wcześniej i prawie płacząc mówił, że on się zmieni, że zaczną wspólnie wyjeżdżać, że on ją tak kocha, chce z nią być... I mogła sobie na ten numer zadzwonić ![]() Takie teksty i sceny padły w jeden dzień, że łoooo xD No cóż...
|
|
#4032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
K cal to skrót od Kilocaloriesczyli Kilokalorie kj to Kilojules czyli Kilodżule ![]() Dżule to jednostka energii, na pewno uczyłaś się/będziesz się uczyła o tym na fizyce. Kilodżule to jednostka uznana oficjalnie w unii europejskiej jako przelicznik energii, kalorie zostały zniesione, jednak dalej są umieszczane na etykietach, ponieważ ludzie się do nich przyzwyczaili. Natomiast jednostki obliczeń dla diabetyków (cukrzyków) to BE. ![]() Dobra i tak to pokręcone i przynudzam :P Mangolinko musi ci być bardzo trudno, współczuję
|
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ! Cytat:
Ja spędzam z rodzicami niedziele na błogim lenistwie..
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - mam nadzieję, ze wszystko się wyjaśni, chociaż jak dla mnie to dla zdrady i tego typu krętactw nie ma wytłumaczenia ani wybaczenia.
Orzeszku- pogadaj z TŻ, innej rady nie da. Mercy - nie rozumiem tego typa.. Albo próbuje jakoś się zachowywać specjalnie albo serio jest jakiś nie ten terentiew ![]() Jabłuszko- fajnie, ze impreza się udała. Oby więcej takich imprez ![]() A ja wczoraj byłam na młodzieżówce i... kurcze - dawno takiej młodzieżówki nie było! takie słowo, ze ahh! Coś cudownego ^^ Do tera zto przeżywam ![]() Psizecie, ze dla Was niedziele są do bani - u mnie wręcz odwrotnie. Ja tam już od piątku zacieszam, ze niedziela, że nabożeństwo, ze się z ludźmi spotkam ^^ Dzisiaj były chrzty (u mnie są chrzty takie jak w Biblii: całe zanurzenie w wodzie. Przy ambonie mamy taki mały basen ze schodkami ). Kochane.. chrzest przyjmowała... 84 letnia kobieta!~Jakie to było wspaniałe! Ale jak to stwierdziłysmy z kumpelami : lepiej późno niż wcale Chrzest przyjmowała także 3 młodych chrześcijan. Łzy mi leciały ze wzruszenia, że to ich dzień połączenia sie z Panem Pięknie.. naprawdę pięknie...Za 13 dni z TŻ się widzę. Mam nadzieje, że to szybko zleci... Dzisiaj mieliśmy dziwną rozmowę... Zszokował się trochę, ze chcę współżyć dopiero po ślubie.. Ehh... W sumie sama nie wiem jak to będzie, bo skąd mam wiedzieć jak to będzie jak zamieszkamy razem. Jednak byłabym najbardziej szczęśliwa wtedy, gdybyśmy spędzili super noc poślubną ^^. Co do pracy to nie wiem czy mam jutro iść czy co.. Puszczałam esa kumpeli to ta nie odpisała.. Nadal czekam ehh... Nic, lecę poczytać i później atakujemy z TZ-em kurnik
|
#4035 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo coś tam mi się odrobine pomieszało.
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wyrazy współczucia...
![]() Teraz jednak trudno myśleć o rozstaniu - remonty, kredyty, wymieniony samochód (jeszcze nawet nieprzejestrowany). Tata w dodatku przechodzi w przyszłym roku na emeryturę - zawsze kolejne zabezpieczenie na przyszłość "jakby co". Zapewe jak do tej pory każdy będzie żył własnym życiem, o ile nic się nie zmieni. A jednak chyba dokończę dziś przynajmniej część Związaną oczywiście z A. i R. Skrócę jak się da ![]() Tak jakoś się stało, że pod wpływem emocji znów zaczęłam się wyżalać A. Był zszokowany, chciał wyciągnąć mnie z domu. Umówiliśmy się ok. 16. Przeszliśmy się piechotą do marketu w sąsiedniej dzielnicy. Wracając natknęlismy się na ich (Jego i R.) kolegę z klasy ze swoją dziewczyną (w ciąży - 16letnią...). Dodam jeszcze, że owy gość kręci z moją przyjaciółką ... Był bardzo zaskoczony widząc nas razem. Wspomniał nawet, że przed chwilą R. jechał do mnie - a konkretniej do mojej dzielnicy. Wsiadał do autobusu i machał mu... Wracając "zachaczyliśmy" o Mc'a. Wpadłam na pomysł, byśmy poszli sprawdzić, czy R. siedzi przy "barierkach". Nie zastaliśmy go tam. A. puścił mu sygnał, pech chciał, że nierozłączył się - R. słyszał nasze głosy. Resztę wieczoru spędziliśmy w parku. Nie wiem jak to jest, że nam zawsze tak szybko płynie czas... I ciągle jest o czym z nim rozmawiać Tak dobrze się z nim czuję...A jego chyba też do mnie ciągnie. Obejmował mnie i tulił pocieszając... Nawet dwukrotnie na ławce powiedział: "Przysunęłabyś się do mnie... ". Ale nie poznaję siebie - już nie uległam tak łatwo. Tak na marginesie: Jak wiadomo po zerwaniu z R. zachęciłam go do pierwszego (po ponad miesiącu) spotkania - we wtorek. On w ten piątek wyciągnął mnie pod wiadomym pretekstem. Pomyślał pewnie, że jak mi zależy na nim to zacznę wokół niego "hasać". A ja nie chcę już kolejny raz przejąć inicjatywy i się wycofałam. Zadziałało, bo teraz ciągle pisze, zaprasza etc. ![]() Więc wracając - gdy już wróciliśmy do domów, R. napisał mu, że nas widział, jadąc autobusem... Opowiadał jak spędził samotnie czas na polach.Na szczęście nie nachodzi mnie Poprostu bywa w okolicy i siedzi tam sam. Nawet napisał mi ładną "wiadomość pożegnalną" wczoraj. Nie wiem czy na początku to normalna reakcja, ale jakoś tak brakuje mi go. Jak już przekonałam się, że (prawdopodobnie ) nie zrobi mi krzywdy...Ach, życie, życie...
|
|
#4037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poki co ciesze sie,ze jakas nic porozumienia sie zawiazala..hej laleczki, ja dopiero usiadlam do kompa, caly dizen za dome, bieganie po sklepach z kuchniami itp. Zamowlilismy szfaki(jutro do odebrania), kupialm piekarnik i palniki, blat i zaczelismy remont.. zaczelismy od kucia kafelek w kuchni, ma-sa-kra ![]() ile syfu i kurzu i guzu.... Wszystkie rzeczy wynioslam do duzego pokoju ale kurzy sie tak i nosi pyl,ze szok.. nie cierpie takiej rozpierduchy... ogolnei jestem zrabana na maxa a jutro do pracy.. nie czuje,ze mialam weekend wogole.. poczytam was chwilke i uciekam sie polozyc. buziaki
|
|
#4038 | |
|
♥
|
Cytat:
ja dzisiaj uczyłam sie chodzic w moim butach na obcasie jak dla mnei wysokim bo ja uwielbiam niskie buty i jakos nigdy nie kupowałam butów na dosc wysokim obcasie. miejmy nadzieje ze do soboty naucze sie chodzic i tanczyc |
|
|
|
|
#4039 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
atw. niewiele jest dziewczyn które chcą współżyć dopiero po ślubie , więc gratuluje tej decyzji![]() Cytat:
![]() Kurcze może to dziwne ale uwielbiam twoje historie ![]() Cytat:
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Niedzielny obiad to typowo Śląski rosół tłusty z makaronem,kluchy,rolada,p ieczenie jakieś tam ,modra kapusta,kapusta biała zasmażana ,kompot z truskawek albo zgniłych owoców[suszonych
]![]() ble,ble ![]() Mangosiu tak mi przykro z powodu taty ![]() Orzeszku mam nadzieję,że szybko pogodzisz się z Tż-etem chociaż dla mnie to troszkę dziwne,Ty bawisz się z jego kolegą,On z dziewczyną kolegi,ja już się chyba starzeję ![]() ![]() Jabłuszku-cieszę się,że impreza udana,oby więcej takich .Agolku-no niech teraz tylko ta dziewucha z pracy spróbuje coś kręcić,lepiej niech nie zadziera z plotkarami wizażystkami [ nie mogę wytrzymać jak ktoś tak pisze ] no i oby przyszły wygląd wnętrza mieszkania wynagrodził Ci te stresy towarzyszące remontowi![]() Tak ogólnie widzę,że zapanowała tu miłosna atmosfera,a ja czuję się jak stara żona ![]() Kurczę a ja mam jakiś wypchany brzuch w dolnej partii,taki twardy,nadmuchany,nie wiem od czego to,bo jeszcze nie czas na okres
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i fajny szalona sytuacja, a ta tęsknota normalna jest - w końcu był Ci bliski "a jego chyba też do mnie ciągnie" piszesz. CHYBA?! ![]() bardzo współczuję sytuacji z Tatą trudno powiedzieć, czy naprawdę zdradził... ale skoro żałuje...? ja jutro nie idę do szkoły już wakacje prawie w piątek było nas w klaie 6 osób, dziś pewnie jeszzcze mniej ;d idę z przyjaciółą na lody dobranoc Wam, dziewczyny, wizaż uzależniaaa...
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agolek-ale wiesz jak bedziesz miec pieknie jak juz skonczycie remont ![]() Mangoś-oby Ci sie wszystko poukładało i ten A. okazał sie dla Ciebie, a po R nie miej juz wyrzutów sumienia Ja sie juz zabieram spać Dobranoc
|
|
|
#4043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
współczuję, nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić takiej sytuacji....![]() dobrze że chociaż sprawy z "kolegami" się polepszyły ![]() Cytat:
ja też nie znoszę remontów mam nadzieję ze szybko Wam pójdzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę ![]() pouczyłam się ładnie, elegancko poza tym sie dowiedziałam ze z literatury z której miałam 3 mam jednak 3,5 bo wykładowca nam podwyższył ocenę fajnie, zawsze to jakoś ładniej wygląda, jakbym trochę więcej umiała ![]() a jutro rano idę po wpis z włoskiego dobrej nocki |
||||
|
|
|
#4044 |
|
Zadomowienie
|
ech dziewuszki uczę się, uczę, a wiedzy nie przybywa... dobrze, że egzam jutro na 14 to może jeszcze rano czegoś się dowiem...
Wpadłam tylko prosić Was o kciuki bo czuję się ze swoją wiedzą naprawdę źle ![]() Buźka, śpijcie dobrze ![]()
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry. Kochane, podczytam was i pokomentuje później, a teraz ide zjeść śniadanie i do szkoły na jedną godzine a potem na miasto ![]() Miłego dnia
|
|
|
#4046 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko po co ja tak wcześnie wstawałam Cytat:
Będę trzymać mocno
|
|
#4047 | |
|
♥
|
witam
za chwilke spadam na zawody koszykówki w spodku heheCytat:
z tego wszystkiego lubie tylko kapuste biał madz modra ale sama ugotowana i tylko przyprawy nic wieceja co ja mam powiedziec ? ponad 2 lata z tym samym iza , krytia, tamonita hehe widze ze baardzo Wam sie chce isc do szkoły Ewus oj smiesznie było mama tylko tak na mnie patrzała hehe no to fajnie ze wam podwyższył Madame_apple bede trzymac kciuki
|
|
|
|
|
#4048 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzien dobry i mileog dnia wszystkim, ja juz uciekam, zmeczona jetsem spraszebni, nie czuje,ze weekend byl wcale.. Kuchnia wyglada koszmarnie teraz, pol sciany brakuje bo kafelki nie chcialy ladnie schodzic... ktos przed nami niezla fuszerke odstawil..Ja jestem przerazona ale TZ mowi,ze on wie co robi no w sumie pan inzynier to mu wierze ale i tak czulabym sie pewnie jakby to ekipa fachowocow robila ![]() uciekam juz. papapappa
|
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już zaczynam trzymać na wypadek jakby wcześniej się egzam zaczął ![]() no to już po prostu weterani ![]() Cytat:
no to trzymam kciuki żeby łądnie mu wyszło remontowanie byłam na uczelni po wpis z włoskiego (marne 3, jestem zła ), później w banku omówić się do pracy (w środę ostatecznie idę ), na zakupach spożywczych no i tyle, w domku jestem i idę sie uczyć ![]() miłego dnia
|
||
|
|
|
#4050 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny, już mi wszystko wyjaśniłyście z tymi kaloriami
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Najlepsz y przyjaciel mojego Tz ta tez
potem ja mu dałam tez lizaka, potem poszłam sie bawić
ze sie ocieram o tego własnie jego najlepszego przyjaciela

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)