|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Dzień Dobry
Ledwo wstałam dziś, po tym weekendzie jestem taka zmęczona, że chyba resztę dnia też prześpię ![]() Wyszłam wczoraj z domu o a 9 wróciłam o 21. Pierwszy egzamin poszedł mi dobrze, dało się ściągać Ale drugi to nie wiem co to było, niby test, ale ja wszystko strzelałam i.....zdałam, ale tylko dlatego, że byłam na tym przedmiocie(zarządzanie zasobami ludzkimi) na pierwszym wykładzie i wpisałam się wtedy na listę. Zdali wszyscy, którzy na tej liście byli(jakieś 30% roku), reszta to same pały Gostek od tego przedmiotu jest jakiś nienormalny Zadowolona jestem tylko z tego podkładu mineralnego L`Oreala: makijaż zrobiłam o 8 rano, ok. 12 byłam na uczelni i jak zajrzałam w WC w lusterko to moja buźka była idealnie matowa A zawsze po 2-3 h już się świeciłam, tymbardziej, że miałam makijaż zrobiony na filtrze i tu się zawsze szybko świecę Pierwsze oznaki świecenia zobaczyłam dopiero ok. 17 po powrocie z G.Kazimierz(poszłyśmy z kumpelą na zakupy w przerwie między egzaminami, ale ja nic nie kupiłam ). Także jak narazie pierwszy test tego podkładu oceniam na 6 ![]() --------------- Przeczytałam na szybko co napłodziłyście wczoraj ![]() Hosenko mam nadzieję, że i Tobie się ułoży wszystko; coś tutaj panuje moda na miłości sprzed lat Kurka ja nie mam żadnej takiej miłości, tzn. podobało mi się w gimnazjum 2 takich chłopaków, ale nigdy z żadnym nawet słowa nie zamieniłam, nawet nie wiem co się z nimi teraz dzieje...także pewnie u mnie nie będzie takiego scenariusza. Madziarra bardzo ładny avatarek; ja jakoś nie wiem czemu zawsze myślałam, że jesteś brunetką
|
#3092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie trawione zazdrością, ale wiesz jak u nas jest w drogeriach i z gazetami, raczej nic ciekawego. Ja sobie za to powzdycham, może coś się kiedyś zmieni. A te błyszczyki fajne? Niestety większość gazet to obrazki plus podpis co to jest
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś z Was ostatnie wysokie obcasy (z Grocholą na okładce)?
Wydaje mi się, że widziałam tam promocję w SP na CK Truth, ale w ulotce na stronie jest inny zapach CK. Możecie zerknąć czy mi się nie zdawało? Bo pojadę, zacznę szukać i się zdziwię Aha, i ile kosztują przy jakiej pojemności jeśli to jednak Truth ![]() TŻ do mnie zadzwonił powiadomić mnie, że zaraz za Skierniewicami wykoleił się pociąg towarowy i wszystkie pociągi do Warszawy jeżdżą baaardzo okrężną drogą po 3-4h jeżeli to się do 17 nie zmieni, to TŻ przyjedzie do mnie i będzie sobie oglądał mecze a ja się będę uczyć na jutro
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
musze sie wreszcie pozadnie pouczyc ...ale przy okazji ide szukac cosmo![]() Cmokś- jest Calvin Klein Truth women woda perfumowana 100 ml za 129,99 atomizer gratis ( ).
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja droga, na dniach ma wyjsc numer lipcowy
|
|
#3096 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam. Właśnie wstałam, siedzę z maseczką na twarzy i zaraz trzęsącymi sie rękami zacznę się doprowadzać do porządku przed egzaminem (już widzę liczbę zacięć na moich nogach
Jeszcze muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo kilka godzin przed egzaminem to ja już się uczyć nie umiem.
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Krakowianki, widziała któraś może w SP te tusze Lancome za 59 zł?
Bo ja patrzyłam, ale nie widziałam nigdzie a się spieszyłam na uczelnię i nie zdążyłam zapytać konsultantek.BTW. O ile dobrze widziałam, to szafy z kosmetykami chyba przeszły jakiś lifting, bo trochę inaczej wyglądają niż jak byłam tam ostatnio ![]() Ja sobie chyba kupię JOY`a albo cosik w tym stylu, bo w sobotę tata mi kupił Vivę i już w niedzielę rano nie miałam co czytać W Vivie byla próbka tego żelu Luksja Rituals, ale powiem Wam, że kiepski - wodnisty i bardzo słabo pachnie(wersja Indian Spice czy jakoś tak ). Dlatego już wiem, że się na pełną butlę nie skuszę
|
#3098 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Tusze Lancome dzień przed wejściem nowej gazetki stały z boku półki z perfumami.
Sama zastanawiam się, czy kupić, ale nie jestem przekonana. Hypnose Onyx średnio mi leży, ale może klasyk lepszy? ![]() A, pochwalę się , postanowiłam całkowicie zrezygnować z peelingów sklepowych. Wczoraj zrobiłam sobie peeling cukrowo-kawowy - nigdy nie miałam lepszego, tak więc koniec z wydawaniem pieniędzy na peelingi.
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Trzymam kciuki za egzamin ![]() Ja jeszcze nie miałam nigdy nic z Lancome ani tym podobnych firm, ale ta cena wygląda zachęcająco Choć z drugiej strony kupiłam na dniach przecież pogrubiającego Maybelline i już go otwarłam
|
|
#3100 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Na zapas jak najbardziej w tej cenie się opłaca.
Zobaczymy.![]() Ty chyba pytałaś mnie o szampon Elseve Cement - Cearmidy? Już kilka razy używałam, więc mam już wyrobioną wstępną opinię. Bardzo ładnie pachnie, tak brzoskwiniowo, dobrze myje, włosy są miękkie i błyszczące, nie podrażnia jak na razie skóry głowy, a odstawiłam już Nizoral, więc nic jej nie chroni. Nie wiem jeszcze, czy nie obciąża (bo ostatnio musiałam używać zbyt ciężkiej maski, która to robiła), ale nawet jeżeli, to chyba nie do przesady. Na pewno na razie włosów nie wysusza.Właśnie idę umyć nim łeb.
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyczny model rozmowy z ludźmi wygląda tak:-A co teraz studiujesz? -Filozofię <wielkie oczy rozmówcy, wywracanie gałkami> -No i co ty po tym będziesz robić? <mój uśmiech szaleńca> -Pójdę na czeski! I w tym momencie rozmowa się kończy Jakoś nikt nie może uwierzyć, że studiowanie czeskiego ma sens... Już nawet pomijam oferty pracy (super, dzięki za informacje ![]() Ewentualnie będę probować na wieczorowe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się skuszę na niego, ale też mam na oku tą promocję na Herbal Essences w SP i nie wiem na co się zdecyduję, bo kosmetyków HE jeszcze nigdy nie używałam a z Elseve miałam wiele razy szampony
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
isa nie polecam Ci HE, niemal z każdego byłam niezadowolona (a próbowałam chyba 3 albo 4 róznych) - szampony koszmarnie wysuszały mi włosy po kilkunastu dniach stosowania, włosy były matowe, plątały się, a odżywki nic soba nie prezentowały - ani szkodziły, ani pomagały
|
|
|
|
#3104 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
Wróciłam nadrabiam zaległości i adaptuje się do rzeczywistości![]()
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
tru
Witaj młoda mężatko
|
|
|
|
#3107 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Tru
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj jak tam po ślubie snow, ice mówicie, że takie badziewne te HE? A mi się tak podobają ich zapachy i opakowania Generalnie mi szampony nie szkodzą i jedyne, które mi nie podeszły to Garnier Fructis - miałam kilka i każdy okazywał się kiepski, one mi włosy plątały i wysuszały A i jeszcze np. szampon Nivea Diamond Gloss ma na KWC okropne opinie: że tłuści i obciąża włosy, że ciężki itp. a mi na przykład się spodobał Może ja mam jakieś inne włosy? ![]() Ale tak na poważnie, to rozważę jeszcze dokładnie zakup czegoś z HE
|
|
#3109 |
|
Przyjaciółka KWC
|
HE kuszą zapachami, ale działanie poniżej krytyki. Chyba nawet moim zdaniem są gorsze od Fructisów za którymi też nie przepadam.
Zaraz mnie pożre stres, nienawidzę egzaminów późnym popołudniem. Tak o 13 to by była optymalna pora - można się wyspać, a nie zdąży się wpaść w panikę.
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
isa podpisuję się pod słowami ice - te szampony to nic poza zapachem i też chyba z dwojga złego lepsze już Fructisy!
ice ja miewałam egzaminy o 20 To dopiero było...
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Przekonałyście mnie; w takim razie kupię coś lepsiejszego do moich włosków
Odkąd o nie dbam(nie suszę, nie prostuję, stosuję odżywki i maseczki) są naprawdę w bardzo dobrym stanie i nie chciałabym tego zaprzepaścić ice ja miałam egzamin z Prawa podatkowego w sobotę wieczór ok. 17-18 i prof. nie dość, że czytał nas alfabetycznie, to jeszcze dzielił na 4 grupy i każdego osobno usadzał tzn. prawieże brał za rękę i kazał siadać w wyznaczonym miejscu a mając 300 osob na egzaminie zajmowało mu to wieki. Siedzieliśmy wtedy chyba coś do 21 na uczelni(bo się akurat tak "szczęśliwie" załapaliśmy dopiero na ostatnią turę ). Skończyliśmy pisać jak akurat ochrona nas już wypraszała z kampusu, bo zamykali szkołę
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to z tym strajkiem pocztowym było? taki totalny paraliż? nie wiem czy zamawiać teraz paczkę czy poczekać trochę, żeby zaległości się przewaliły w urzędach?![]() Idę dziś ściąć wlosy na krótko Cytat:
A jak tam spotkanie NK w Krakowie-odbyło się?
|
||
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atomizer gratis jak sie kupuje perfumy za min. 89,99 chyba ze 3 by mi się przydały podjadę dzisiaj z TŻtem do Arkadii, jak wejdę to SP to się załamie pewnie
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
a czy w Sephorze jest jakaś promocja na CK in 2U? koleżanka przeglądała Wyborczą i tak coś mi śmignęło, ale nie jestem pewna, o ile dobrze pamiętam cena to 99zł
i jakieś inne rzeczy też były tylko nie zdążyłam już zobaczyć ![]() Za to udało mi się kupić 4 zestawy Avene (Estella jesteś wielka
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Padam Na szczęścia zaliczyłam te nieszczęsne ćwiczenia (ledwo bo ledwo, ale zaliczone), ale kobieta i tak chce oblac 30% grupy - przed samym licencjatem Miałam też examin z psychologii - 4 odpowiedzi do wyboru, z czego 4 mogą być dobre, ale trzeba wybrać najlepszą Wyniki dziś wieczorem bądź jutro rano.Marzy mi się , żeby pójść spać, albo poobijac się, ale muszę poprawiać pracę licencjacką, bo w środę muszę oddać wersję ostateczną .... Jeżeli zdam dzisiejszą psycho to mam na szczęście koniec z examinami/zaliczeniami. Mam brązujący róż Diora )
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
powoli dochodza moje paczuszki - odebralam od mamy l'oreale [zapach
] i szachownice clinique ![]() jutro ide na sklepy z przyjaciolka. jutrzejsze buszowanie to bedzie takie ostatnie, wielkie kupowanie przed wakacjami. schowalam juz l'oreale do walizki, ale chyba sie nie opre i umyje dzis wlosy szamponem a potem naloze maske
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już zdecydowałam - po odwyku kupuję Exotic Roses, jak mi się spodoba wezmę jakiś następny ![]() u mnie w skrzynce awizo x2, mam nadzieję, że któreś to chanelkowy brązer
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli jednak dobrze zobaczyłam myślę czy by się nie skusić na CKin2U chociaż awizo pewnie obejmuje letnie perfumy CK.. może najpierw nimi się nacieszę
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor nie jest jakos mocno widoczny, ale efekt - uch ach. ja na wieczor zaaplikuje sobie golden bronze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

Ledwo wstałam dziś, po tym weekendzie jestem taka zmęczona, że chyba resztę dnia też prześpię 
Gostek od tego przedmiotu jest jakiś nienormalny
A zawsze po 2-3 h już się świeciłam, tymbardziej, że miałam makijaż zrobiony na filtrze i tu się zawsze szybko świecę
Pierwsze oznaki świecenia zobaczyłam dopiero ok. 17 po powrocie z G.Kazimierz(poszłyśmy z kumpelą na zakupy w przerwie między egzaminami, ale ja nic nie kupiłam
). 

musze sie wreszcie pozadnie pouczyc ...ale przy okazji ide szukac cosmo

A mi się tak podobają ich zapachy i opakowania
). Skończyliśmy pisać jak akurat ochrona nas już wypraszała z kampusu, bo zamykali szkołę
)