Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-16, 06:57   #3091
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Dzień Dobry Ledwo wstałam dziś, po tym weekendzie jestem taka zmęczona, że chyba resztę dnia też prześpię
Wyszłam wczoraj z domu o a 9 wróciłam o 21. Pierwszy egzamin poszedł mi dobrze, dało się ściągać
Ale drugi to nie wiem co to było, niby test, ale ja wszystko strzelałam i.....zdałam, ale tylko dlatego, że byłam na tym przedmiocie(zarządzanie zasobami ludzkimi) na pierwszym wykładzie i wpisałam się wtedy na listę. Zdali wszyscy, którzy na tej liście byli(jakieś 30% roku), reszta to same pały Gostek od tego przedmiotu jest jakiś nienormalny

Zadowolona jestem tylko z tego podkładu mineralnego L`Oreala: makijaż zrobiłam o 8 rano, ok. 12 byłam na uczelni i jak zajrzałam w WC w lusterko to moja buźka była idealnie matowa A zawsze po 2-3 h już się świeciłam, tymbardziej, że miałam makijaż zrobiony na filtrze i tu się zawsze szybko świecę Pierwsze oznaki świecenia zobaczyłam dopiero ok. 17 po powrocie z G.Kazimierz(poszłyśmy z kumpelą na zakupy w przerwie między egzaminami, ale ja nic nie kupiłam ).
Także jak narazie pierwszy test tego podkładu oceniam na 6
---------------

Przeczytałam na szybko co napłodziłyście wczoraj
Hosenko mam nadzieję, że i Tobie się ułoży wszystko; coś tutaj panuje moda na miłości sprzed lat
Kurka ja nie mam żadnej takiej miłości, tzn. podobało mi się w gimnazjum 2 takich chłopaków, ale nigdy z żadnym nawet słowa nie zamieniłam, nawet nie wiem co się z nimi teraz dzieje...także pewnie u mnie nie będzie takiego scenariusza.

Madziarra bardzo ładny avatarek; ja jakoś nie wiem czemu zawsze myślałam, że jesteś brunetką
Stary 2008-06-16, 07:10   #3092
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja nie blondynka, ale czuję, że mi się spodobają dawno nie miałam prawdziwie różowego błyszczydła
Śliczne są
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Tez poczekam na promocje ale obejrzec sobie nie odmowie Burzujkowe cienie sa sliczne...kusza mnie jeszcze ich roze ale jest tyle odcieni ze nie wiem co wybrac..
Miałam ich róże, są bardzo twarde i trzeba się namęczyć, żeby coś było widać na policzkach. Ale bardzo ładnie pachną i mają ciekawe odcienie.
Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1044335 tutaj masz spis kolorów

Co do krycia, to powiem tak: to jest zupełnie inne wrażenie, niż przy np. kryjącej szmince; wtedy struktura itd ust nie wygląda spod szminki, jeśli wiesz, o co mi chodzi. To jest pigment na bazie wody, więc oczywiście jest przejrzysty, ale w zależności od nałożonej ilości może nadawać naprawdę bardzo mocny kolor.

Niniejszym przepraszam wszystkie dziewczęta, które poczuły się trawione zazdrością po moich opisach; chciałam tylko ciekawostką rzucić!

A mi podoba się taki ładny jasny różyk, nie pamiętam nazwy koloru, ale chyba Cabana Crush

No no, czytanie Urody to trochę dużo powiedziane, tam jest więcej obrazków niż tekstu
Chyba wiem o jaki efekt Ci chodzi; oglądam te kolory, ale boję się, że ten różowy będzie dla mnie za ciemny. Używam przede wszystkim jasnych kolorów i błyszczyków. No ale nie ma się co martwić na zapas, jak się u nas pojawią to je obejrzę

Nie trawione zazdrością, ale wiesz jak u nas jest w drogeriach i z gazetami, raczej nic ciekawego. Ja sobie za to powzdycham, może coś się kiedyś zmieni. A te błyszczyki fajne?

Niestety większość gazet to obrazki plus podpis co to jest

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 08:18   #3093
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

ma któraś z Was ostatnie wysokie obcasy (z Grocholą na okładce)?
Wydaje mi się, że widziałam tam promocję w SP na CK Truth, ale w ulotce na stronie jest inny zapach CK. Możecie zerknąć czy mi się nie zdawało? Bo pojadę, zacznę szukać i się zdziwię Aha, i ile kosztują przy jakiej pojemności jeśli to jednak Truth

TŻ do mnie zadzwonił powiadomić mnie, że zaraz za Skierniewicami wykoleił się pociąg towarowy i wszystkie pociągi do Warszawy jeżdżą baaardzo okrężną drogą po 3-4h jeżeli to się do 17 nie zmieni, to TŻ przyjedzie do mnie i będzie sobie oglądał mecze a ja się będę uczyć na jutro
Stary 2008-06-16, 08:49   #3094
gayenka
Zakorzenienie

Dzien dobry Wlasnei wzbieram sie w podroz poprzez Gop...ble...a potem lacina... musze sie wreszcie pozadnie pouczyc ...ale przy okazji ide szukac cosmo

Cmokś- jest Calvin Klein Truth women woda perfumowana 100 ml za 129,99
atomizer gratis ().
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:11   #3095
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, ja w żadnym wypadku nie neguję, sama jestem uzależniona od takich pisemek chciałam jedynie zwrócić uwagę na błąd logiczny Urodę się przegląda, a nie czyta
si, si - urode sie przeglada a nie czyta swoja droga, na dniach ma wyjsc numer lipcowy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:34   #3096
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam. Właśnie wstałam, siedzę z maseczką na twarzy i zaraz trzęsącymi sie rękami zacznę się doprowadzać do porządku przed egzaminem (już widzę liczbę zacięć na moich nogach ) - trzymajcie za mnie kciuki o 16. Jeszcze muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo kilka godzin przed egzaminem to ja już się uczyć nie umiem.

przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:36   #3097
isa666
Zakorzenienie

Krakowianki, widziała któraś może w SP te tusze Lancome za 59 zł? Bo ja patrzyłam, ale nie widziałam nigdzie a się spieszyłam na uczelnię i nie zdążyłam zapytać konsultantek.
BTW. O ile dobrze widziałam, to szafy z kosmetykami chyba przeszły jakiś lifting, bo trochę inaczej wyglądają niż jak byłam tam ostatnio

Ja sobie chyba kupię JOY`a albo cosik w tym stylu, bo w sobotę tata mi kupił Vivę i już w niedzielę rano nie miałam co czytać
W Vivie byla próbka tego żelu Luksja Rituals, ale powiem Wam, że kiepski - wodnisty i bardzo słabo pachnie(wersja Indian Spice czy jakoś tak ). Dlatego już wiem, że się na pełną butlę nie skuszę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-16, 09:40   #3098
iceflower
Przyjaciółka KWC

Tusze Lancome dzień przed wejściem nowej gazetki stały z boku półki z perfumami.

Sama zastanawiam się, czy kupić, ale nie jestem przekonana. Hypnose Onyx średnio mi leży, ale może klasyk lepszy?

A, pochwalę się , postanowiłam całkowicie zrezygnować z peelingów sklepowych. Wczoraj zrobiłam sobie peeling cukrowo-kawowy - nigdy nie miałam lepszego, tak więc koniec z wydawaniem pieniędzy na peelingi.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-16, 09:44   #3099
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Tusze Lancome dzień przed wejściem nowej gazetki stały z boku półki z perfumami.

Sama zastanawiam się, czy kupić, ale nie jestem przekonana. Hypnose Onyx średnio mi leży, ale może klasyk lepszy?

A, pochwalę się , postanowiłam całkowicie zrezygnować z peelingów sklepowych. Wczoraj zrobiłam sobie peeling cukrowo-kawowy - nigdy nie miałam lepszego, tak więc koniec z wydawaniem pieniędzy na peelingi.
Dzięki ice Akurat półki z zapachami omijałam żeby mnie nic nie kusiło
PS. Trzymam kciuki za egzamin

Ja jeszcze nie miałam nigdy nic z Lancome ani tym podobnych firm, ale ta cena wygląda zachęcająco Choć z drugiej strony kupiłam na dniach przecież pogrubiającego Maybelline i już go otwarłam No chyba, że lankomka bym kupiła sobie tak na zapas
Stary 2008-06-16, 09:51   #3100
iceflower
Przyjaciółka KWC

Na zapas jak najbardziej w tej cenie się opłaca. Ja mam niby zapas tuszy do rzęs do końca wakacji (teraz męczę Hypnose Onyx, potem cały High Impact do zużycia), ale w sumie może jeszcze jeden by nie zaszkodził. Zobaczymy.

Ty chyba pytałaś mnie o szampon Elseve Cement - Cearmidy? Już kilka razy używałam, więc mam już wyrobioną wstępną opinię. Bardzo ładnie pachnie, tak brzoskwiniowo, dobrze myje, włosy są miękkie i błyszczące, nie podrażnia jak na razie skóry głowy, a odstawiłam już Nizoral, więc nic jej nie chroni. Nie wiem jeszcze, czy nie obciąża (bo ostatnio musiałam używać zbyt ciężkiej maski, która to robiła), ale nawet jeżeli, to chyba nie do przesady. Na pewno na razie włosów nie wysusza.

Właśnie idę umyć nim łeb.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-16, 10:12   #3101
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Agniesko studiuje z wielkiej milosci do Czech i czeskiego.Na poczatku bzlo tragicznie...dostalam sie na dwa inne kierunki jeszcze i plakalam po nocach ze tam nie poszlam.Dojezdzalam codziennie z Bytomia do Sosnowca i wstawalam o 5 bo musialam wyjsc o 6 na autobus a zimą nawet wczesniej mialam zajecia 5 dni w tygodniu z tego bywalo ze 4 razy na 8 i od 8 do 17:50...Generalnie nie mialam syans na przeprowadzke wiec nie bylo najweselej...Przedmiotow bardzo duzo - same jezyki czeski,rosyjski,scs,angie lski... duzo przedmiotow literaturoznawczych i jezykoznawczych i malo czasu na wszystko..ilosc slownictwa do opanowania ogrooomna plus na 2 roku drugi jezyk [w moim przypadku macedonski].Zajecia z lektorka po czesku bo nei znala polskiego..taki maly szok ale macedonczyk jak zaczal mowic i ani slowa po pol to dobiero bylo zabawnie Teray polubilam moje studia.w czechach czuje sie jak w domu literetura czeska mnie fascynuje i chce byc literaturoznawca.Dostalam sie na specjalizacje Wiem juz ze magisterke skoncze napewno..Tylko nie wiem gdzie.Bo studiuje w Sosnowcu.
Ciesze sie ze nie dostalam nerwowego szalu albo nie rzucilam wszystkiego w diably ale duza w tym zasluga mojego Tz ta ktory zebym mogla sie przeprowadzic blizej uczelni zmienil prace ,wyprowadzil sie z Rybnika do Katowic i po czesci mnie utrzymuje.Gdyby nie on to nie wiem jak bym sobie poradzila... Agniesko jak chcesy wiecej informacji i jakies linki to wysle co Pw Aha! dla mnie wazne jest to ze juz teraz dostaje oferty pracy w zawodzie
Bardzo chcę się dostać na czeski dzienny, tyle że we Wrocławiu - w zeszłym roku zabrakło mi dwóch punktów Klasyczny model rozmowy z ludźmi wygląda tak:
-A co teraz studiujesz?
-Filozofię
<wielkie oczy rozmówcy, wywracanie gałkami>
-No i co ty po tym będziesz robić?
<mój uśmiech szaleńca>
-Pójdę na czeski!

I w tym momencie rozmowa się kończy Jakoś nikt nie może uwierzyć, że studiowanie czeskiego ma sens... Już nawet pomijam oferty pracy (super, dzięki za informacje ) ale samą swobodę poruszania się w Czechach. Irytuje mnie to, że są tak blisko a wielu rzeczy się nie rozumie

Ewentualnie będę probować na wieczorowe

Cytat:
Ach, ja w żadnym wypadku nie neguję, sama jestem uzależniona od takich pisemek chciałam jedynie zwrócić uwagę na błąd logiczny Urodę się przegląda, a nie czyta
Gwoli ścisłości żadnego błędu logicznego w tym nie ma
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 10:50   #3102
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Na zapas jak najbardziej w tej cenie się opłaca. Ja mam niby zapas tuszy do rzęs do końca wakacji (teraz męczę Hypnose Onyx, potem cały High Impact do zużycia), ale w sumie może jeszcze jeden by nie zaszkodził. Zobaczymy.

Ty chyba pytałaś mnie o szampon Elseve Cement - Cearmidy? Już kilka razy używałam, więc mam już wyrobioną wstępną opinię. Bardzo ładnie pachnie, tak brzoskwiniowo, dobrze myje, włosy są miękkie i błyszczące, nie podrażnia jak na razie skóry głowy, a odstawiłam już Nizoral, więc nic jej nie chroni. Nie wiem jeszcze, czy nie obciąża (bo ostatnio musiałam używać zbyt ciężkiej maski, która to robiła), ale nawet jeżeli, to chyba nie do przesady. Na pewno na razie włosów nie wysusza.

Właśnie idę umyć nim łeb.
Tak to ja pytałam o ten szampon Dziękuję za opinię
Może się skuszę na niego, ale też mam na oku tą promocję na Herbal Essences w SP i nie wiem na co się zdecyduję, bo kosmetyków HE jeszcze nigdy nie używałam a z Elseve miałam wiele razy szampony
Stary 2008-06-16, 10:55   #3103
snowqueen
Zakorzenienie

isa nie polecam Ci HE, niemal z każdego byłam niezadowolona (a próbowałam chyba 3 albo 4 róznych) - szampony koszmarnie wysuszały mi włosy po kilkunastu dniach stosowania, włosy były matowe, plątały się, a odżywki nic soba nie prezentowały - ani szkodziły, ani pomagały
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 10:58   #3104
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
isa nie polecam Ci HE, niemal z każdego byłam niezadowolona (a próbowałam chyba 3 albo 4 róznych) - szampony koszmarnie wysuszały mi włosy po kilkunastu dniach stosowania, włosy były matowe, plątały się, a odżywki nic soba nie prezentowały - ani szkodziły, ani pomagały
Ja też nie polecam Herbal Essences i mam dokładnie takie samo zdanie. Najbardziej w pamięć zapadło mi to plątanie i matowe włosy. Paskudztwo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-16, 11:03   #3105
truheart
Zakorzenienie

Witam Was kochane
Wróciłam nadrabiam zaległości i adaptuje się do rzeczywistości
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 11:18   #3106
snowqueen
Zakorzenienie

tru
Witaj młoda mężatko
Stary 2008-06-16, 11:33   #3107
iceflower
Przyjaciółka KWC

Tru miło Cię znowu widzieć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-16, 12:06   #3108
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Witam Was kochane
Wróciłam nadrabiam zaległości i adaptuje się do rzeczywistości
Tru witaj; jak miło, że nas odwiedzasz znów
Opowiadaj jak tam po ślubie

snow, ice mówicie, że takie badziewne te HE? A mi się tak podobają ich zapachy i opakowania
Generalnie mi szampony nie szkodzą i jedyne, które mi nie podeszły to Garnier Fructis - miałam kilka i każdy okazywał się kiepski, one mi włosy plątały i wysuszały
A i jeszcze np. szampon Nivea Diamond Gloss ma na KWC okropne opinie: że tłuści i obciąża włosy, że ciężki itp. a mi na przykład się spodobał
Może ja mam jakieś inne włosy?
Ale tak na poważnie, to rozważę jeszcze dokładnie zakup czegoś z HE
Stary 2008-06-16, 12:13   #3109
iceflower
Przyjaciółka KWC

HE kuszą zapachami, ale działanie poniżej krytyki. Chyba nawet moim zdaniem są gorsze od Fructisów za którymi też nie przepadam.

Zaraz mnie pożre stres, nienawidzę egzaminów późnym popołudniem. Tak o 13 to by była optymalna pora - można się wyspać, a nie zdąży się wpaść w panikę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-16, 12:23   #3110
snowqueen
Zakorzenienie

isa podpisuję się pod słowami ice - te szampony to nic poza zapachem i też chyba z dwojga złego lepsze już Fructisy!

ice ja miewałam egzaminy o 20 To dopiero było...
Stary 2008-06-16, 12:35   #3111
isa666
Zakorzenienie

Przekonałyście mnie; w takim razie kupię coś lepsiejszego do moich włosków Odkąd o nie dbam(nie suszę, nie prostuję, stosuję odżywki i maseczki) są naprawdę w bardzo dobrym stanie i nie chciałabym tego zaprzepaścić

ice ja miałam egzamin z Prawa podatkowego w sobotę wieczór ok. 17-18 i prof. nie dość, że czytał nas alfabetycznie, to jeszcze dzielił na 4 grupy i każdego osobno usadzał tzn. prawieże brał za rękę i kazał siadać w wyznaczonym miejscu a mając 300 osob na egzaminie zajmowało mu to wieki. Siedzieliśmy wtedy chyba coś do 21 na uczelni(bo się akurat tak "szczęśliwie" załapaliśmy dopiero na ostatnią turę ). Skończyliśmy pisać jak akurat ochrona nas już wypraszała z kampusu, bo zamykali szkołę
Stary 2008-06-16, 12:41   #3112
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
tru
Witaj młoda mężatko
Cytat:
Tru miło Cię znowu widzieć.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Tru witaj; jak miło, że nas odwiedzasz znów
Opowiadaj jak tam po ślubie
Cieszę się, że już mogę znów wizażować z Wami poniedziałkowy poranek w pracy zaczęłam od przeglądu Truskawy coby spisać małą listę zakupów Jak to z tym strajkiem pocztowym było? taki totalny paraliż? nie wiem czy zamawiać teraz paczkę czy poczekać trochę, żeby zaległości się przewaliły w urzędach?
Idę dziś ściąć wlosy na krótko Po ślubie super, masa wspomnień, czekamy na zdjęcia ze ślubu i z wesela. Sukienka wyprana i czeka na sesję w plenerze.

Cytat:
HE kuszą zapachami, ale działanie poniżej krytyki. Chyba nawet moim zdaniem są gorsze od Fructisów za którymi też nie przepadam.

Zaraz mnie pożre stres, nienawidzę egzaminów późnym popołudniem. Tak o 13 to by była optymalna pora - można się wyspać, a nie zdąży się wpaść w panikę.
Też mnie denerwowały popołudniowe terminy, nie wiadomo czy czegos jeszcze się uczyć, czy juz rzucić wszystko w cholerę...będzie dobrze, trzymam kciuki

A jak tam spotkanie NK w Krakowie-odbyło się?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 13:15   #3113
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry Wlasnei wzbieram sie w podroz poprzez Gop...ble...a potem lacina... musze sie wreszcie pozadnie pouczyc ...ale przy okazji ide szukac cosmo

Cmokś- jest Calvin Klein Truth women woda perfumowana 100 ml za 129,99
atomizer gratis ().
super atomizer gratis jak sie kupuje perfumy za min. 89,99 chyba ze 3 by mi się przydały

podjadę dzisiaj z TŻtem do Arkadii, jak wejdę to SP to się załamie pewnie
Stary 2008-06-16, 13:30   #3114
Organzza
Zakorzenienie

a czy w Sephorze jest jakaś promocja na CK in 2U? koleżanka przeglądała Wyborczą i tak coś mi śmignęło, ale nie jestem pewna, o ile dobrze pamiętam cena to 99zł i jakieś inne rzeczy też były tylko nie zdążyłam już zobaczyć

Za to udało mi się kupić 4 zestawy Avene (Estella jesteś wielka ) tylko jeden rodzaj był (do skóry odwodnionej), ale i tak jestem szczęśliwa
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 13:40   #3115
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Madziarra bardzo ładny avatarek; ja jakoś nie wiem czemu zawsze myślałam, że jesteś brunetką
Dzięki, ja od zawsze blondynka naturalna

Cytat:
Witam. Właśnie wstałam, siedzę z maseczką na twarzy i zaraz trzęsącymi sie rękami zacznę się doprowadzać do porządku przed egzaminem (już widzę liczbę zacięć na moich nogach ) - trzymajcie za mnie kciuki o 16. Jeszcze muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo kilka godzin przed egzaminem to ja już się uczyć nie umiem.

Trzymamy!

Padam Na szczęścia zaliczyłam te nieszczęsne ćwiczenia (ledwo bo ledwo, ale zaliczone), ale kobieta i tak chce oblac 30% grupy - przed samym licencjatem
Miałam też examin z psychologii - 4 odpowiedzi do wyboru, z czego 4 mogą być dobre, ale trzeba wybrać najlepszą Wyniki dziś wieczorem bądź jutro rano.
Marzy mi się , żeby pójść spać, albo poobijac się, ale muszę poprawiać pracę licencjacką, bo w środę muszę oddać wersję ostateczną .... Jeżeli zdam dzisiejszą psycho to mam na szczęście koniec z examinami/zaliczeniami.

Mam brązujący róż Diora Ide zaraz na maseczkę i wyprobuję to cudo (w opakowaniu piękne )

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 14:00   #3116
zizou
Zakorzenienie

powoli dochodza moje paczuszki - odebralam od mamy l'oreale [zapach ] i szachownice clinique cudna

jutro ide na sklepy z przyjaciolka. jutrzejsze buszowanie to bedzie takie ostatnie, wielkie kupowanie przed wakacjami.

schowalam juz l'oreale do walizki, ale chyba sie nie opre i umyje dzis wlosy szamponem a potem naloze maske
Stary 2008-06-16, 14:04   #3117
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Mam brązujący róż Diora Ide zaraz na maseczkę i wyprobuję to cudo (w opakowaniu piękne )
łaaa, super ja już zdecydowałam - po odwyku kupuję Exotic Roses, jak mi się spodoba wezmę jakiś następny

u mnie w skrzynce awizo x2, mam nadzieję, że któreś to chanelkowy brązer
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-16, 14:11   #3118
cmoksia
Zakorzenienie

dostalam dzisiaj maila z Sephory
Promocja od 16 do 29 czerwca lub do wyczerpania zapasów
Stary 2008-06-16, 14:17   #3119
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
dostalam dzisiaj maila z Sephory
Promocja od 16 do 29 czerwca lub do wyczerpania zapasów
Dzięki Daria
czyli jednak dobrze zobaczyłam myślę czy by się nie skusić na CKin2U chociaż awizo pewnie obejmuje letnie perfumy CK.. może najpierw nimi się nacieszę
Double with me?
Stary 2008-06-16, 14:26   #3120
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
łaaa, super ja już zdecydowałam - po odwyku kupuję Exotic Roses, jak mi się spodoba wezmę jakiś następny
exotic roses to cudo kolor nie jest jakos mocno widoczny, ale efekt - uch ach. ja na wieczor zaaplikuje sobie golden bronze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości