Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-15, 22:24   #1351
mkosmi02
Przyczajenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Witam, od dłuższego czasu czytam forum i zbieram ciekawe informacje - to forum jest jak narkotyk, uzależnia od siebie zaglądam tu prawie codziennie - teraz przyszedł czas na przywitanie się z Wami.

Mam prośbę do was, potrzebuję namiar na dobrego złotnika w Lublinie, aby wykonał nam obrączki z powierzonego złota.
Stary 2008-06-16, 01:07   #1352
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mkosmi02 Pokaż wiadomość
Witam, od dłuższego czasu czytam forum i zbieram ciekawe informacje - to forum jest jak narkotyk, uzależnia od siebie zaglądam tu prawie codziennie - teraz przyszedł czas na przywitanie się z Wami.

Mam prośbę do was, potrzebuję namiar na dobrego złotnika w Lublinie, aby wykonał nam obrączki z powierzonego złota.
Witamy serdecznie nową Wizażankę Mogę Ci polecić jubilera na Zamojskiej 14, my kupiliśmy tam obrączki i jesteśmy nimi zachwyceni. Co do ceny to musiałabyś dowiedzieć się na miejscu jak to wygląda ze swoim złotem. Dziewczyny polecały też na forum jubilera z Narutowicza, ale nie pamiętam numeru.

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 08:40   #1353
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Mój tż to już na samą myśl o zdjęciach w przyszłym roku się spina bo mu pozowanie fatalnie idzie...żartujemy sobie, że na sesje plenerową wypożycze jakiegos innego fotogenicznego tżta
mój TŻ stwierdził, że za takie pieniądze to i on będzie ząbki szczerzył a zazwyczaj na zdjęciach się nie uśmiecha bo ma trochę krzywe te ząbki

gosiaczek zdjęcia są przepiękne, strasznie ci zazdroszczę przepięknej pogody w czasie pleneru bo oświetlenie na zdjęciach jest super
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 08:40   #1354
katia0117
Zadomowienie

Gosiaczek katuje od rana twoje zdjęcia i nie mogę oderwać od nich wzroku....cudowne ...i jeszcze raz cudowne!!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-06-16, 08:55   #1355
niebieska.lwica
Rozeznanie

zapomniałam zapytać. jak to jest z tymi kotylionami? wiem, że kawalerom przypina się kokardki z jednej strony a żonatym z drugiej, ale któremu z której strony? moje kochanie na 5 dni przed ślubem przypomniał sobie, że chce takie coś mieć i teraz muszę latać i tego szukać bo on pracuje a ja siedzę cały czas w domku
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 08:57   #1356
gosia j.
Rozeznanie

My bedziemy mieli zdjecia od Zomera w tym tygodniu. Ale widze ze pozy sa niektore te same . Fontanne tez mielismy. My mielismy sesję po Gosi, przynajmniej tak mi sie wydaje. Gosiu, mieliście w poniedzialek po slubie o 10? A zdjecia sa naprawde zachwycajace. Ciekawe jak nasze wyjdą .

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:13   #1357
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
zapomniałam zapytać. jak to jest z tymi kotylionami? wiem, że kawalerom przypina się kokardki z jednej strony a żonatym z drugiej, ale któremu z której strony? moje kochanie na 5 dni przed ślubem przypomniał sobie, że chce takie coś mieć i teraz muszę latać i tego szukać bo on pracuje a ja siedzę cały czas w domku
Z tego co pamiętam to kawalerom przypina sie po lewej,a zonatym po prawej
To tak samo z siebie wychodzi
Ja tez hcciałam kotyliony,a teraz jakos mi sie obwidziało i chyba zrezygnuje...pomyslałam sobie,że i tak potem połowa z nich bedzie się walać po podłodze,więc mimo tego,że kosztuje to grosze to chyba dam se siana...jeszcze skonsultuję sie ze świadkową i podejmiemy jakąś decyzję
Stary 2008-06-16, 09:15   #1358
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
My bedziemy mieli zdjecia od Zomera w tym tygodniu. Ale widze ze pozy sa niektore te same . Fontanne tez mielismy. My mielismy sesję po Gosi, przynajmniej tak mi sie wydaje. Gosiu, mieliście w poniedzialek po slubie o 10? A zdjecia sa naprawde zachwycajace. Ciekawe jak nasze wyjdą .
gosia czekamy też na Twoje cuda

U mnie zostało równo 2 miesiące
Aktualnie rozdajemy zaproszenia - trochę z tym schodzi czasu

Szukamy jeszcze 10 nauki - także jak któraś z Was wie co i kiedy i gdzie to będę wdzięczna za info

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:32   #1359
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Hehe, miło , jest nas coraz więcej,będziemy dzieliły się relacjami,tzn. ja rok i dwa tygodnie po Tobie, ale jest jedna osóbka z wizażu , która będzie miała weselicho w Oli 2 tygodnie przed Tobą, i ja na nim będę tzn. jeszcze mnie nie zaprosiła ale myślę, że zaprosi
Jeszcze nie zaprosiła, bo zaproszeń nie ma:P Ale zaprosi napewno

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Wiem nawet o którą osóbkę chodzi To dzięki niej zarezerwowałam Olę, gdy zarejestrowałam się na Wizażu byłam w trakcie poszukiwania sali, chodziło mi o konkretną datę i nie chciałam nic zmieniać. I to właśnie ona powiadomiła mnie, że w Oli mają wolny mój termin, dlatego czym prędzej tam pojechaliśmy i podpisaliśmy umowęJeszcze raz dziękuję Ci Skrzatku
Naprawdę nie ma za co Mam tylko nadzieję, że to dobry wybór Po weselu napewno zdam relację

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
gosia czekamy też na Twoje cuda

U mnie zostało równo 2 miesiące
Aktualnie rozdajemy zaproszenia - trochę z tym schodzi czasu

Szukamy jeszcze 10 nauki - także jak któraś z Was wie co i kiedy i gdzie to będę wdzięczna za info
10 nauka będzie w środę o godz. 19 w kościele pw. św. Rodziny. My prawdopodobnie na niej będziemy bo brakuje nam tylko tej ostatniej nauki

Mam jeszcze jedno pytanko do dziewczyn, które same projektowały zaproszenia. Czy możecie polecić jakąś solidną i w miarę niedrogą drukarnię??
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:35   #1360
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mkosmi02 Pokaż wiadomość

Masz racje w 100%, wciąga jak narkotyk...mój dzień zaczyna się od sprawdzenia co tu słychać i kończy się też tak samo, oczywiście zaglądam w międzyczasie z 20 razy
Witamy na forum
A gdzie masz wesele, no i jak tam załatwienia???
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 09:54   #1361
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość

Mam jeszcze jedno pytanko do dziewczyn, które same projektowały zaproszenia. Czy możecie polecić jakąś solidną i w miarę niedrogą drukarnię??
My drukowaliśmy sami i naprawde bardzo dobrze wyszło.

Stary 2008-06-16, 10:23   #1362
skrzatek24
Rozeznanie

[quote=gosia j.;7900104]My drukowaliśmy sami i naprawde bardzo dobrze wyszło.[/quote

Też o tym myślałam, ale na naszej atramentówce nie wyjdzie to najlepiej. Niby drukarki nie sa teraz drogie, ale nie bedziemy już kupować. Dlatego szukamy drukarni
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 10:26   #1363
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:

Też o tym myślałam, ale na naszej atramentówce nie wyjdzie to najlepiej. Niby drukarki nie sa teraz drogie, ale nie bedziemy już kupować. Dlatego szukamy drukarni
My też atramentowa, ustawiliśmy tylko rodzaj papieru na papier wysokiej jakości. Do tego drukowaliśmy też na kopertach. Więc wyszło korzystniej niż dalibyśmy do drukarni. Ale w drukarni chocia nie musisz sie martwić ze cos zepsuja, jak to sie nam przytrafilo z kilkoma sztukami.

Stary 2008-06-16, 11:10   #1364
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze nie zaprosiła, bo zaproszeń nie ma:P Ale zaprosi napewno

Naprawdę nie ma za co Mam tylko nadzieję, że to dobry wybór Po weselu napewno zdam relację

10 nauka będzie w środę o godz. 19 w kościele pw. św. Rodziny. My prawdopodobnie na niej będziemy bo brakuje nam tylko tej ostatniej nauki

Ostatnio kolega mojego Tż'a był na weselu w Oli, mówił, że było bardzo fajnie- dobre jedzenie, dobra obsługa... Tylko dziwi mnie jedna rzecz- podobno było to jakieś nieduże wesele a jak zapytał ile u nas będzie osób i usłyszał, że 180 to swierdził, że się tam tyle nie zmieści... Chyba jakiś bardzo pijany był na tym weselu bo to przecież niemożliwe. Jak zamawialiśmy salę to stoły były ustawione chyba na 130 osób i zajęta była może 1/3 sali, było jeszcze mnóstwo miejsca do tańczenia.
My już po naukach Byliśmy na weekendowych i w tą niedzielę nam się skończyły.
Sami robimy zaproszenia i sami będziemy je drukować, nawet szczególnie na tą okazję kupiliśmy urządzenie wielofunkcyjne Wcześniej jak było mi coś trzeba wydrukować to musiałam z rodziców komputera i drukarki korzystać, a tak teraz się uniezależniłam Projekt już mamy, kolega Tż'a nam zrobił tzn. ja zaprojektowałam a on tylko zrobił ten projekt w Corelu. Teraz na dniach przydałoby się pojechać po papier, ale jakoś nie mogę się wybrać.

Stary 2008-06-16, 11:50   #1365
niunka1985
Raczkowanie

dziewczyny potrzebuje szybciutko pomocy,powiedzcie gdzie powinnam pojechac ,mam na mysli hurtownie zeby kupic obrusy ,materialy typu tiul,balony i takie tam.wiem ze pisalyscie gdzies wczesniej ale nie moge znalezc a musze juz wyjezdzac do lublina... prosze o szybka odp.
Stary 2008-06-16, 11:52   #1366
Monica80
Raczkowanie

Balony ozdoby- Salon Balon:
Salon Balon. Hurtownia balonów i dekoracji okazjonalnych
tel. 0 81 718 59 59 - telefon/fax
adres
20-816, Lublin, Choiny 9d
woj. lubelskie
godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 9-17 (ale byłam ostatnio i było do 18 czynne)
sobota: 9-13

Różne fajne i tanie tiule widziałam też w OBI.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 12:45   #1367
Joasia***
Rozeznanie

wrócę do tematu ciast/tortów jako, że nasz lokal nam w cenie za osobę załatwia ciasto i tort, więc mam pytanie do dziewczyn które już wybrały, co sądzicie o Ninie i Zbyszek??Zbyszko jakoś tak sie zwą te dwie cukiernie z usług których korzystają, a ja nie mam pojęcia czy będziemy zadowoleni z nich czy nie....powiem tak, jestem bardzo wybredna w stosunku do ciast i tortów, może aż za.... wiem, że w Świdniku u Buchajskiej sa pyszne torty śmietanowe bo zamawiałam tam baaardzo dawno temu na 18tkę i nie słyszałam, żeby się pogorszyła opinia...
dodam jeszcze że ostatnio jak organizujemy nasze wesele to nie bywalismy na weselach za często, dokładnie na jednym ale tort był okropny a ciasta pieczone w domu, więc rozeznania nie mam....
Stary 2008-06-16, 13:04   #1368
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
wrócę do tematu ciast/tortów jako, że nasz lokal nam w cenie za osobę załatwia ciasto i tort, więc mam pytanie do dziewczyn które już wybrały, co sądzicie o Ninie i Zbyszek??Zbyszko jakoś tak sie zwą te dwie cukiernie z usług których korzystają, a ja nie mam pojęcia czy będziemy zadowoleni z nich czy nie....powiem tak, jestem bardzo wybredna w stosunku do ciast i tortów, może aż za.... wiem, że w Świdniku u Buchajskiej sa pyszne torty śmietanowe bo zamawiałam tam baaardzo dawno temu na 18tkę i nie słyszałam, żeby się pogorszyła opinia...
dodam jeszcze że ostatnio jak organizujemy nasze wesele to nie bywalismy na weselach za często, dokładnie na jednym ale tort był okropny a ciasta pieczone w domu, więc rozeznania nie mam....

Ciasto od P. Buchajskiej mieliśmy na naszym ślubie- BARDZO POLECAM! Tort po prostu PYCHOTA. Jadłam też tort z Niny - i muszę powiedzieć nie dość że bardzo ładnie wyglądał to smakował równie dobrze jak ten se Świdnika.
Zbyszka nie znam.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 13:25   #1369
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Dzięki za informację, pewnie się wybierzemy

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 13:45   #1370
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
My nasze ciasto i tort mieliśmy z cukierni Nina. Wszystko było rewelacyjne. Mój siostrzeniec na samym początku wyjadl wszystkie ptysie. Rurek zostało z 5 szt. A tort.. cudo. Jak bede miala fotki i bedzie on ujety to napewno pokaze.
Gorąco polecam.

Stary 2008-06-16, 14:24   #1371
Joasia***
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny, na was zawsze można liczyć
Jeszcze jakby któraś z was coś słyszała o Zbyszek/Zbyszko to byłabym wdzięczna...
Chyba wybiorę się z mamuśka i moja przyjaciółką-druhną i jej mamcią w wakacje na degustację tam po prostu, zakupimy sobie jakieś ciasta, może torcik jakiś mały zamówimy i zrobimy sobie słodką impreskę
Stary 2008-06-16, 14:55   #1372
nicky_1981
Rozeznanie

Witam serdecznie wszystkie lubelskie (jeszcze ) panienki. Ja udzielałam sie tutaj niecały rok temu. Co do cukierni Zbyszek Joasiu to my mieliśmy od nich tort i ciacha. Powiem szczerze były bardzo pyszne a totr śmietanowo- jagodowy po prostu pycha. Ludziskom tez bardzo samakowało i tort poszedł cały. Poza tym jest co cukienia artystyczna i torty sa przepiękne. Nie wiem jak tam jest teraz cenowo ale w tamtym roku było standartowo jak wszedzie.
Wiecej info na stronie www.cukierniazbyszek.pl

A tak wyglądał nasz tort
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 15:09   #1373
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie lubelskie (jeszcze ) panienki. Ja udzielałam sie tutaj niecały rok temu. Co do cukierni Zbyszek Joasiu to my mieliśmy od nich tort i ciacha. Powiem szczerze były bardzo pyszne a totr śmietanowo- jagodowy po prostu pycha. Ludziskom tez bardzo samakowało i tort poszedł cały. Poza tym jest co cukienia artystyczna i torty sa przepiękne. Nie wiem jak tam jest teraz cenowo ale w tamtym roku było standartowo jak wszedzie.
Wiecej info na stronie www.cukierniazbyszek.pl

A tak wyglądał nasz tort
WOW super
Ja myślałam o białym z wierzchu dekorowanym też na biało a w środku czekoladowym, jako że uwielbiamy czekoladowe ciasta mmmmm
Stary 2008-06-16, 16:24   #1374
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to kawalerom przypina sie po lewej,a zonatym po prawej
To tak samo z siebie wychodzi
Ja tez hcciałam kotyliony,a teraz jakos mi sie obwidziało i chyba zrezygnuje...pomyslałam sobie,że i tak potem połowa z nich bedzie się walać po podłodze,więc mimo tego,że kosztuje to grosze to chyba dam se siana...jeszcze skonsultuję sie ze świadkową i podejmiemy jakąś decyzję
Co, do kotylionów, to jak byłam starszą, to przypinałam też dzieciom, bo wiadomo, że to dla nich atrakcja Są zwykłe kokardki,i serduszka z różnymi elementami, ja wtedy zainwestowałam w serduszka, są troszkę droższe, ale moim zdaniem ładniej i efektowniej wyglądają.U mnie, kotyliony należą do obowiązków starszej.Dokładnie nie pamiętam, ale za sto serduszek płaciłam jakieś 23albo 33 zł, a było to 3 lata temu...
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 16:31   #1375
czarnula76
Raczkowanie

Witam
Chciałam zachecić wszystkie was dziewczyny do robienia próbnych upięć. Ja miałam nie robić, ale namówiona doświadczeniem koleżanki poszłam zrobić. To był koszmar. Byłam w Oazie Urody na Zana - porażka, nie dość, że panie mi powiedziały, że głowę mam umyć dzień wcześniej i pianką sobie natrzeć, to jak poszłam (późnym popołudniem) to Pani mi właściwie nie zrobiła upięcia. To znaczy-mówiłam jej jak chcę mniej więcej, że z kręconych, że chce trochę wypuszczonych.a mam dość delikatne i cienkie włosy. A co Pani na to?? Pani mi boli przylizała, zero kręcenia jakiegoś, żeby zobaczyć jak to będzie, zebrała wszystkie gładziutko z tyłu, wzięła troszkę prostownicą porobiła takie na końcach niby skręcenia i tyle. NIe pokręciła, nie porobiła praktycznie nic. Najlepsze, że zaczęłam jej mówić, że chciałam wyciągnąć wiećej włosów, że na skręconych bo teraz to jakbym wogóle włosów nie miała, nie ma odbicia. A Pani na to, że tak, tak, że tak sie zrobi na już prawidłowym - tu się wyciagnie, i będzie na kręconych, będzie mogła wtedy podnieść, bo są długie i wogóle to praktycznie tak samo ale inaczej Znaczy się próbne będzie inne niż właściwie upięcie, bo teraz sobie olała machnęła tylko kilka razy prostownicą i tyle. Zapłaciłam 40 zł i tyle- po wyjściu nikt nie zobaczył że coś miałam na włosach - bo kazałam rozwalić bo się wstydziłam. Do niczego to nie było podobne -takie do połowy zrobione, a nawet nie. A na końcu powiedziała, że na właściwą też dzień wcześniej umyć włosy i sobie piankę wetrzeć.
Wpadłam w panikę i zacżęłam szukać. Dzisiaj poszłam do "Fryzjera u Ani" i jestem zachwycona - Pani zrobiła mi od początku wszystko, umyła, poskręcała, pozapinała spinkami. I fryzura mi sie trzyma do teraz.Fotki zrobione, wieć później przyjdę tylko z wydrukowanymi, aby jej przypomnieć i już Mogłabym iść szaleć bo gotowa jest jak już ta właściwa. Naprawdę zachwycona jestem podejsciem. Nie wiem jak sie robi próbne upięcia, ale podejscie "U Ani" jestem zachwycona i dzielę się tym. Róbcie próbne upięcia-moze to oczywiste, ale dla mnie dopiero od teraz Kilka złotych więcej a jakie poczucie, że jest super
czarnula76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 17:33   #1376
Daisy_80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnula76 Pokaż wiadomość
Witam
Chciałam zachecić wszystkie was dziewczyny do robienia próbnych upięć. Ja miałam nie robić, ale namówiona doświadczeniem koleżanki poszłam zrobić. To był koszmar. Byłam w Oazie Urody na Zana - porażka, nie dość, że panie mi powiedziały, że głowę mam umyć dzień wcześniej i pianką sobie natrzeć, to jak poszłam (późnym popołudniem) to Pani mi właściwie nie zrobiła upięcia. To znaczy-mówiłam jej jak chcę mniej więcej, że z kręconych, że chce trochę wypuszczonych.a mam dość delikatne i cienkie włosy. A co Pani na to?? Pani mi boli przylizała, zero kręcenia jakiegoś, żeby zobaczyć jak to będzie, zebrała wszystkie gładziutko z tyłu, wzięła troszkę prostownicą porobiła takie na końcach niby skręcenia i tyle. NIe pokręciła, nie porobiła praktycznie nic. Najlepsze, że zaczęłam jej mówić, że chciałam wyciągnąć wiećej włosów, że na skręconych bo teraz to jakbym wogóle włosów nie miała, nie ma odbicia. A Pani na to, że tak, tak, że tak sie zrobi na już prawidłowym - tu się wyciagnie, i będzie na kręconych, będzie mogła wtedy podnieść, bo są długie i wogóle to praktycznie tak samo ale inaczej Znaczy się próbne będzie inne niż właściwie upięcie, bo teraz sobie olała machnęła tylko kilka razy prostownicą i tyle. Zapłaciłam 40 zł i tyle- po wyjściu nikt nie zobaczył że coś miałam na włosach - bo kazałam rozwalić bo się wstydziłam. Do niczego to nie było podobne -takie do połowy zrobione, a nawet nie. A na końcu powiedziała, że na właściwą też dzień wcześniej umyć włosy i sobie piankę wetrzeć.
Wpadłam w panikę i zacżęłam szukać. Dzisiaj poszłam do "Fryzjera u Ani" i jestem zachwycona - Pani zrobiła mi od początku wszystko, umyła, poskręcała, pozapinała spinkami. I fryzura mi sie trzyma do teraz.Fotki zrobione, wieć później przyjdę tylko z wydrukowanymi, aby jej przypomnieć i już Mogłabym iść szaleć bo gotowa jest jak już ta właściwa. Naprawdę zachwycona jestem podejsciem. Nie wiem jak sie robi próbne upięcia, ale podejscie "U Ani" jestem zachwycona i dzielę się tym. Róbcie próbne upięcia-moze to oczywiste, ale dla mnie dopiero od teraz Kilka złotych więcej a jakie poczucie, że jest super
Czy to jest fryzjer na ulicy Fabrycznej?? Bo nazwa jest dokładnie taka sama jak to tego fryzjera do którego jestem zapisana.. Zapisałam się tam na czesanie na mój ślub, a w lipcu jestem zapisana na czesanie próbne na wesele na które idziemy z tz... Mam nadzieje, że będę również tak zadowolona... I mam nadzieję, że chodzi o tego samego fryzjera :P

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 17:35   #1377
kumeika
Przyczajenie

Witam po przerwie.
Dziewczyny pomóżcie i doradzcie.
Czy ktoras z was widziała zdjecia Embingera. Zaczynam sie zastanawiac nad zmiana fotografa. Gosiaczek masz piękne zdjecia. Juz id jakiegoś czasu sie wachałam czy dobrego fotografa wybrałam i Twoje zdjęcia wzmogły moj niepokoj. Może macie namiary na innych dobrych fotografów oprocz Zomera bo jego dzieło juz widziałam i podziwiałam
Mam jeszcze jedną prośbe. Możecie podać namiary na kamerzystę. Nie planowaliśmy mieć kamery na ślubie i weselu ale rodzice dość mocno naciskaja wiec możliwe ze bedziemy go potrzyebowac.
z góry dziekuje
kumeika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 19:04   #1378
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kumeika Pokaż wiadomość
Witam po przerwie.
Czy ktoras z was widziała zdjecia Embingera. Zaczynam sie zastanawiac nad zmiana fotografa. Gosiaczek masz piękne zdjecia. Juz id jakiegoś czasu sie wachałam czy dobrego fotografa wybrałam i Twoje zdjęcia wzmogły moj niepokoj. Może macie namiary na innych dobrych fotografów oprocz Zomera bo jego dzieło juz widziałam i podziwiałam
Mam jeszcze jedną prośbe. Możecie podać namiary na kamerzystę. Nie planowaliśmy mieć kamery na ślubie i weselu ale rodzice dość mocno naciskaja wiec możliwe ze bedziemy go potrzyebowac.
z góry dziekuje
Podaję ci linka do naszej wizażowej stronki gdzie są wszelkie namiary na kamerzystów i nie tylko:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=9732

Co do fotografa, to pomóc Ci nie mogę bo ja tylko jednego chciałam od początku i nie za bardzo rozglądałam się za innymi, jedynie jakis czas temu jak miałyśmy na wizażu małe spory na temat 'niby' to reklamy Pani fotograf to z ciekawości zajrzałam na jej stronkę, zdjęcia ma ładne:
http://www.monikawasylewska.com/
jej w naszym spisie chyba nie ma, i dobre jest to że ma kalendarz więc można sobie popatrzec czy ma wtedy wolne czy nie
Stary 2008-06-16, 20:00   #1379
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Witam po przerwie.
z góry dziekuje
My mamy Embingera i jego wspólnika, oglądałam zdjęcia wielu fotografów, ale ich najbardziej mi się spodobały. Na targach jeszcze utwierdziłam się w swojej decyzji. Zomer robi bardzo ładne zdjęcia, ale mi osobiście bardziej się podobają zdjęcia Embingera. Nie do końca rozumiem co miałaś na myśli- czy masz już zamówionego Embingera i chcesz zrezygnować i wziąść kogoś innego? My z kamerzysty zrezygnowaliśmy, woleliśmy te pieniążki przeznaczyć na dobrego fotografa, bo film obejrzelibyśmy raz (albo w ogóle), a do zdjęć będziemy pewnie wracać bardzo często.

Stary 2008-06-16, 20:05   #1380
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Witam po przerwie.
z góry dziekuje

my mamy Partykę - polecam gorąco! fenomenalne zdjecia! ogladalismy "wyniki prac" wielu fotografow, ale zadne nam sie tak nie podobaly jak jego. zdjecia niebalne, a jednoczesnie bez poz rodem z filmu erotycznego, jak co u poniektorych - ale to pewnie kwestia indywidualnego ustalenia, na co sie para zgodzi
no i oczywiscie wszystko jest kwestią gustu - co sie komu podoba i odpowiada!
najwazniejsze zeby Wam sie podobaly zdjecia!
a jakiego macie fotografa obecnie?
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości