|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
jak będzie mniej, lepiej nie będzie ![]() ![]() 200 kcal?! co to jest ?! ja zjadłam tyle tych precelków, że będzie dużo więcej niż zwykle i co?
|
|
|
#3242 |
|
Wtajemniczenie
|
Krytia ma najwyraźniej słabość do liczby 33
3300 kalorii, 330 ml wody. 33 kilo.Oj krytuś nie przywiązuj się tak do niej, bo 333 x 2 = 666... Szatańska liczba Jaka ja jestem inteligentna Na mózg mi padło przez tą matmę |
|
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko wiesz ja nie chce znów zobaczyć 1,6kg więcej przez tydzień wolałabym 0.6-1kg bo z tym łatwiej się 'pogodzić'. Ale nie będę marudzić jest jak jest.
|
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale w rzeczywistości, mogły to być wahania wagi. poza tym zwiększyłaś wtedy do 3000 kcal, więc to normalne. teraz już organizm przywykł do tych kalorii (dobra, lecę dobranoc, Kochane )!
|
|
|
#3245 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrano hmm jutro jak zwykle 6.20
|
|
#3246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dawaj namiary na grono, strasznie jestem ciekawa jak wyglądasz Ano wraca, wraca ![]() Bo ja lubię taka monotematyczna byc A PW doszła, ale byłam dziś niedysponowana fizycznie, natomiast obiecuję, że odpiszę Ci jutro Późno już dosyc więc napiszę tylko w skrócie- choc przyznam, że ciężko będzie, bo ostatnio dużo refleksji mnie dopada, sporo myślę, układam sobię w główce. Jęsli chodzi o jedzenie to jest raczej kiepsko. Straciłam kontrolę, którą miałam jak byłam w Szkocji. Teraz wkradł się chaos i póki co nie jest mi łatwo go okiełznac. Jutro kolejna próba i napewno zadm Wam relacje. Chciałam na jakiś czas, pobyc bez Wizażu, zobaczyc czy to w jakiś sposób na mnie wpłynie, ale raczej jest tak samo, więc wracam. Postaram się byc mniej emocjonalna, trochę bardziej zdystansowana- nie wiem czy uda mi się to w praktyce. Jeśli chodzi o psychikę to różnie bywa. Teraz przechodzę dośc trudny okres, bo jestem w trakcie zmniejszania dawki leków antydepresyjnych. To coś jak głód narkotyczny. Dziś bardzo to odczułam. Wymioty, biegunka, zimne poty na zmianę z uderzeniami gorąca, drętwienie rąk, rozdrażnienie... Nic przyjemnego. Teraz czuję się już dobrze, bo wzięłam leki, ale za 3 dni czeka mnie to samo. Wszystko do czasu aż organizm się przyzwyczai. Jutro napiszę Wam więcej, bo teraz jestem okropnie zmęczona. Poza tym trudno tak wszystko skrócic, bo wszystko wydaje mi się ważne!
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata po fotkach widze, ze spoko z Ciebie dziewczyna
malo sie udzielam, ale czytam codziennie wszytsko na watku i jestescie mi bliskie a ja sie ciesze, bo we wtorek wracam do domu mam nadzieje,ze niedlugo poczuje sie super i bede cieszyc sie zyciem,zamiast tworzyc dziwne scenariusze w swojej glowie i dusic wszystko w sobie... jutro ostatni raz ide do pracy,nie chce mi sie,ale troche zarobie jeszcze i szybciej czas mi minie... w Polsce bede miala ograniczony dostep do neta,bynajmniej na razie
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie laseczki
![]() Ale żeście się rozpisały ![]() U mnie wszystko ok . Agatko jeśli mam być szczera i napisać jak się czuję ,hmm powiedzmy sobie że wszystko jest ok ,poza jedzeniem ![]() Dużo całusków dla Ciebie Współczuję Ci z tymi oduczaniem się od leków...Agness dołączam się do bacików kochanie,musisz się w końcu poważnie za siebie wziąść! Krytuś,Agunia,Hypnotic,Pl ameczko buziaki dla Was ![]() I dla wszystkich pozostałych lasek też ![]() Funky no proszę ,jestem z Ciebie dumna,robisz piękne kroki w kierunku wyzdrowienia Enex współczuję Ci tyle nauki ![]() Niezapominajka ależ z Ciebie laska ![]() Pozdrawiam i spadam
|
|
#3249 | |
|
Zadomowienie
|
Zdarza mi sie byc spoko
![]() Cytat:
Mam szczerą nadzieję, że to będzie dla Ciebie przełomowy krok Ja już lecę spac, dzisiejszy dzień mnie wykończył. Dobranoc
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale po powrocie sie okazalo,ze o dziwo nie. pomijajac wage bawilam sie super, spedzalam czas z rodzina i przyjaciolmi...i moglam juz tu nie wracac...no ale coz...i z tych nerwow, ze robie cos wbrew sobie,zaczelam sie objadac i zaczely powracac stany depresyjne....i waga to w gore poszla teraz na pewno, a nie w Polsce ale musze sie kolejny raz podniesc i wziac za siebie i mam nadzeje,ze bedzie dobrze i w koncu poczuje sie dobrze w swoim ciele,bo juz zaczynalam sie tak czuc 2 tygodnie temu
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I też więrzę, że szybko "odnajdziesz siebie" . Trzymam paluchyAsilos - przykro czytać, że u ciebie tak lipnie , ale nowe miejsce nowe życie, może trzeba trochu poczekać niż wpadniesz w rytm domowy a z tymi antydepresantami to trudno, ale pomyśl o tym, że mniejsze dawki znaczą, że powoli zmierzasz do celu - do życia bez regulatorów twoich emocji i myśli . Kciukasy żeby szybko te nieprzyjemne doznania minęłyKasi30 - pozdrowienie na prawo i lewo a gdzie jakie wiadomości jak tam u ciebie ?Krytia - ale już mi zaprzestać tego kombinowania z powodu takich a nie innych przyrostów wagi, bo . A kysz z niedobrymi myślami !Siris - owocnej nauki! I spoko głowa, napewno znowu wyśmienicie zdasz !Wszystkim, o których zapomniałam miłego wieczorku ja spadam, zaczęłam naukę o 18, bo...przespałam cały dzień nad książkami a teraz był mecz, no nie mogłam nie spojrzeć jak grają nasi z Turcją, chociaż obciach ta końcówka to była i w ogóle, no zmykam do nauki, wpadnę jeszcze przed snem .
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi czy ja jestem aż taka głupia, czy juz mi nie zależy na moim życiu.
Ja czuje, że wpadam w kolejny nałóg i chyba chcę w niego wpaść bo nie robie nic, żeby sie opamiętać. Tym razem za wroga obrałam sobie jedzenie. Ja już przez wiele przeszłam, co depresja to nowe dno osiągam, piłam, probowalam cpac, ciełam się nigdy nie miałam w tym opamiętania, chorobliwe odchudzanie się tez juz przechodzilam, wyszlam z tego nie latwo to 2 lata z zycia wyjete a rok wchodzilam w rownowage, a teraz wraca i juz mam dosc, bo ja chyba nigdy z tego nie wejde wszytsko wroci. To jest takie dziwne, jestem normalna dziewczyna a nagle łapie sie wsztskiego co najgorsze i co przyniesie mi cierpienie... ale wiem, że to zle, kiedy chodzialam dzien w dzien pijana, kiedy nawet w szkole nie trzeziwalam wiedzialam ze to krok do stoczenia sie teraz mam podobna swiadomosc, bo naczytalam sie na tym forum jak grozne anoreksja czy bulimia. A mimo to....;/ nawet nie podoaja mi sie te bardzo szczuple sylwetki...a sama chce taka miec, Ja juz nie wiem gdzie moge porozmawiac z kims o tym, spotkac podobnych ludzi?? I znowu wracam do picia...3 dni pod rzad pilam, ale u mnie to w sumie normalne bo nidgy sobie nie odmawialam...i mam ochote sie pociac... Czemu nie potrafie spojrzec w lustro i powiedziec ze cos jestem w stanie osiagnac w zyciu. Patrze w lustro i widze brzydka gruba dziewczyne. I przeklinam jedzenie.... Teraz nastroj jeszcze gorszy niz zwykle...za duzo zjadlam.. dobrze ze sa wakacje nie musze sie kontaktowac z ludzmi...nie musze chodzic do szkoly....I sorki ze tak o sobie Nie znam was jeszcze.... Ale pewnie nie byłyście tak głupie i świadomie sie w to nie pchałyście... A może dla was tez to była jakaś ucieczka przed rzeczywistocia i proba darzenia do idealu- czyli do tego by wkoncu byc akceptowana i kochana...
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
k0chana polecam umówić się na wizytę u psychologa i to jak najszybciej... Ewidentnie nie radzisz sobie z życiem i my...ci też nie poradzimy. Możemy wspierać kiedy ci trudno, możemy pomagać w wytrwaniu, ale tego problemu za ciebie nikt nie załatwi. Każdy sobie jakoś próbuje radzić z wewnętrznym stresem, są tutej dziewczyny co też kiedyś głupstw nawyprawiały tego typu, żeby sobie ulżyć, więc w pewien sposób nie jesteś sama w tym co robisz, ale problem w tym, że ty to robisz nie szukając pomocy fachowej... Weź się na ile to pójdzie w garść, zbierz odwagę i skontaktuj się z psychologiem, poproś o skierowanie po pomoc do kogoś kto pomaga ludziom w takich sytuacjach, nawet gdybyś była odesłana do poradni psychiatrycznej to stale to są ludzie, którzy naprawdę wiedzą jak pomagać innym w kryzysie, nie osądzają, nie gryzą...robisz sobie z życia piekło...to samo nie minie...
|
|
|
|
|
#3254 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O.o nie wiedziałam że tak działa odstawianie leków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kto wygrał bo nie oglądałam xD![]() Cytat:
Cytat:
Moje humory są dziwne. Wczoraj po tym jak zjadłam tyle to byłam zdeczka podłamana a dzisiaj mi to zwisa Raz jestem zdołowana a za chwile się śmieje.
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie zmienne nastroje to u nas Edkowych chyba norma tez tak mam...sama nie wiem, co mysle juz...teraz sie czuje srednio, patrzac wlustro, bo mi sie wydaje,ze musialam sporo przytyc...bo jadlam jak na P caly tydzien... ale i z 2 strony dzis nowy tydzien,jutro jade do domu, wroce do rownowagi zywieniowej i do wagi,ktora mialam ide do pracy, pogoda straszna,jak sie obudzilam,to lalo na calego,az sie zastanawialam,czy nie zostac w domu
|
|
|
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam takie zmienne nastroje, jak zapomnę psychotropów. Niedługo też będę zmniejszać dawkę, już się boję.
A jak na razie planuję sobie jak to będzie w przyszłym roku (LO). Wyjeżdżam do Francji w lipcu i tutaj odzywa się takie coś jak u Krytii, że głupio mi, że rodzice tyle pieniędzy muszą wydać- 1700zł, ja się dokładam, no ale... potem kurs francuskiego w najlepszej szkole w mieście- 717zł/sem. Też się dokładam, ALE... Niby nie boję się LO, tylko jestem ciekawa jak to będzie. Co do jedzenia, to również denerwuje mnie ten chaos. Nie mogę zdecydować się na jedną rzecz to jem 1000000 po kawałeczku. A to mnie nie wiem czemu denerwuje. Ale teraz zjadłam ładne śniadanie, tj. 2 kanapki, arbuza kawał, wiejski i 2 pierniczki z wafelkiem do kawy i od razu mi lepiej psychicznie. Do szkoły już nie chodzę, bo nie ma po co. W ogóle mam szansę na stypendium jednorazowe. Dostaje najlepszy uczeń w klasie, ja byłam druga (ech), ale kolega co mnie wyprzedził już raz dostał. W ogóle mam druga średnią w szkole, a nasza klasa jest najlepsza ponoć. 180zł piechotą nie chodzi. Kupiłabym sobie wszystkie książki nowe (właśnie, dopisać do listy wydatków rodziców). Po Francji jadę na obóz sportowy SAMA tzn. nie będę znać nikogo. I głupio mi trochę. Wiem, że poznam, ale jakoś tak. No i chyba nie wspominałam Wam, że zmieniam image Zaraz po zakończeniu roku farbuję się na rudzielca Rockowa Ania będzie Dzisiaj sprzedam stare książki w antykwariacie, a wcześniej chyba babcię odwiedzę. Bo już mi wypomina, że o niej zapomniałam :P A z babcią się przecież najlepiej dogaduję. Wczoraj podczas kąpieli tak się patrzę w lustro i stwierdziłam, że w sumie to podobam się sobie ![]() BTW. Z egzaminu miałam 76 pkt- załamka ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3257 |
|
Gość
|
Dziewczyny a ja napiszę tylko, że żyję - nie jest źle. Wczoraj z iście stoickim spokojem zjadłam obiad (były kotlety schabowe z tłusczu z serem). Zero wyrzutów sumienia - niedługo jem śniadanko. No i co przygotowuję się (nerwy zaraz mnie zjedzą) - przed wizytą u psychiatry (to w czwartek) i P. Pani Dorocie wszystko powiem, i podejmę chęć terapii - niestety rzadkie wizyty ale jednak. Potem automatycznie P - czasem jak coś domowego i słodkiego wpadnie to nie będzie źle.
Wczoraj (uwaga!) zjadłam domowy kisiel z truskawek - i zero wyrzutów. Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#3258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
, hmm nie przejmuj się wydatkami (kto to pisze ) jeśli to ma wpłynąć na twoją przyszłość. Druga średnia w klasie Annie ty jesteś super ładna więc każdemu się pewnie podobasz no i teraz na szczęście sobie no po prostu bajka![]() A 76pkt to mało?
|
|
#3259 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie dziwnie. Niby jem normalnie, to na co mam ochotę (pamiętacie moje lody karmelowe = 4 gałki + bita śmietana; zdaża mi się kisiel, budyń, TŻ robi spaghetti, naprawdę jem masę kalorycznych rzeczy, owocowe jogurty itp) a waga dzisiaj rano (tak, zważyłam się...
) pokazała mi 48 kg. Jak przechodziłam na U to było w okolicach 49... w porywach do 50. Nie wiem jak to rozumieć - czy mi się tak metabolizm rozchulał, bo zaczęłam więcej jeść, czy to mięśnie mi zniknęły (bo ostatnio nie ćwiczę, bo uznałam, że to mnie tylko wbija w panikę na temat mojej sylwetki) czy co... No ale jest 48 i w sumie jestem zadowolona, brzuch mam taki płaski... Zjadłam dzisiaj na śniadanie bułkę (ciemną z ziarnami) z serkiem topionym + szynka + kubas kakao (mleko 2%) + pół grejpfruta - chyba ok? Tzn. nie za mało? Ok. 12 będę jadła jogurt i muesli... Nie no, nie wydaje mi się, żebym obcinała kalorie. Może to jakiś czasowy ubytek wody albo co? Dzisiaj mam wyniki egzaminu (tego z czwartku) i siedzę znowu w statystyce. Naprawdę mnie to męczy, prawie nic nie rozumiem...
|
#3260 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny...Mi to chyba nic nie pomoże z jedzeniem,nie wiem co się stało ,jestem na tak totalnym R że szkoda gadać..Chciałabym normalnie jeść ale prawda jest taka że już chyba nie umiem...
Pozdrawiam,miłego dnia
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mogę się przyłączyć? Podczytuje Was, ale jakoś nigdy nie miałam motywacji i odwagi, żeby się odezwać Ja też staram się walczyć ze swoimi schizami z serii ed i jak to bywa ,raz lepiej raz gorze. ostatnio niestety przegrywam. Było dobrze, nawet bardzo dobrze, ale nie układa mi się z rodzicami ostatnimi czasy i zaczęło się wszystko walić...Ale nie będę Was zanudzać swoimi żalami:PMuszę przyznać, że wytworzył sie tu sympatyczny kącik Tak wogole to jestem pod wrazeniem z jaką determinacją niektóre z Was walczą ze swoimi słabościami... (np. jadłospisy Krytii dla mnie normalnie są boskie i S(k) za mądrą decyzję odnośnie R . I oczywiście wielki podziw za siłę empatii dla każdej z WasJa jestem z reguły osobą dość zamkniętą w sobie, więc pewnie nie zawsze będę potrafiła sie otworzyć, choć wiem ze to znacznie pomaga. Mam nadzieję, że jak mnie przyjmiecie to z czasem sie wkręce
|
|
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do egzaminu - nie jest źle. wielu moich b. inteligentnych znajomych napisało dużo gorzej. a to, co ja zrobiłam na części mat. to ![]() Cytat:
choć z pewnym smutkiem, bo to utwierdza mnie w przekonaniu, że ed jest jak bumerang. ja miałam nawrót, jak widzę Ty też ale podobno da się z tego wyjść całkowicie, choć ja w to średnio wierzę. z drugiej strony nie korzystałam z pomocy psychologa (juuuuuuuuutrooo ), więc nie mogę tego jednoznacznie stwierdzić. a Ty, Kochana, korzystałaś?
|
|
|
#3263 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także trzymam mocno kciuki żeby było jak najlepiej Cytat:
Co do antydepresantów to byłam na ten stan gotowa. Bo to już kolejny etap odstawiania. Zaczynałam od brania leków codziennie, później co drugi dzień, niedawno było co trzeci, a teraz przechodze na- co czwarty. Za każdym razem czułam się podobnie przez pierwsze 2-3 tygodnie, później wszystko się normowało. Ciągnie sie to wszystko już kolejny rok i jeszcze długa droga przede mną żeby całkiem odstawic leki, ale nie ma co odkładac tego na później. Rety enex, a Ty cały czas w książkach siedzisz Matko kochana jak to długo trwa!! Jeszcze jak była w Szkocji pamiętam, że Ty wiecznie zarywałaś noce, zasypiałaś nad notatkami... Jesteś mega wytrzymała, serio jestem pełna podziwu!!!A jak u Ciebie z jedzeniem?? Napady minęły?? Cytat:
Rzeczywiście potrzebuję czasu żeby wpaśc w ten rytm. Szkoda tylko, że tak długo to trwa ![]() Niestety tak właśnie wygląda odstawianie leków. Niby trąbi się o tym, że antydepresanty nie uzależniają, ale to g***o prawda. Tzn. fakt może nie uzlaeżniają psychicznie, ale fizycznie niestety tak. Stąd u mnie takie nieprzyjemne objawy. Cytat:
A co do tych Twoich znikających kilogramów to myślę, że tak ładnie rozkręciłaś sobię metabolizm, że nawet na U troszkę schudłaś. Szczerze przyznam, że mój metabolizm jest również o niebo lepszy. Od czasu jak jestem w PL naprawdę jem bardzo dużo (o czym trąbię zresztą w kółko), a nie utyłam dużo. Raczej puchnę, bo jest to niezdorwe jedzenie, ale mój organizm mimo wszystko nieźle sobię z tym wszystkim radzi. Jesteś świadoma, że to tylko do czasu, bo przez takie napady mogę spowolnic metabolizm i już staram się pilonwac. Nie chcę zaprzepaścic tego co już osiągnęłam. Tak w ogóle zaczęłam stosowac metodę 10 min. czyli jak po zjedzeniu posiłku czuje ssanie to robie wszystko żeby przeczekac te 10 min. bez jedzenia, staram sie wyciszyc i po upływie tego czasu jeśli nadal faktycznie jestem głodna to robię sobię dokładkę, a nie rzucam sie bezmyślnie na jedzenie. W ogóle przed posiłkiem staram się wyciszyc. Unikam jedzenia przed TV, bo to mnie rozprasza i nie skupiam się na jedzeniu, przez co jem więcej. Kaśka, rety co Ty robisz!!!! Musisz robic wszystko żeby rozkręcic metabolizm!! W końcu obudzisz się w ręką w nocniku i będziesz tyła od przysłowiowego liścia sałaty!! Po co Ci to??!! Może Ty powinnaś przejśc się do psychologa! Albo choc do dietetyka, który nauczy Cię jeśc racjonalnie. Albo do obydwu tych specjalistów!! Sama sobię z tym nie poradzisz! A my przecież nie jesteśmy w stanie Ci naprawdę pomóc...
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, dokładnie!!!! Także Kasiuniu czas przemyślec sobie na poważnie niektóre sprawy!!!
Izuś i bardzo dobrze, ze nie miałaś nigdy doczynienia z antydepresantami. Żadna to przyjemnośc ![]() Świetny awatarek Ja też szukam jakiegoś nowego, ale narazie nic mi w oko nie wpadło. Podpis też zamierzam zmienic, ale nic mądrego mi do głowy nie przychodzi ![]() A jak Wiosenka sie dzis czuję?? Annie1441 wysłałam Ci zaproszenie na NK Agata R. to ja ![]() Edit: Jeszcze coś do Agness. Choc nie tylko, bo właściwie do nas wszystkich Myślę, że my wszystkie znajdziemy w tym kawałku coś dla siebie: http://youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moje nowe uzależnienie ) ![]() niestety teraz muszę lecieć, więc na pw odpiszę Ci wieczorkiem ale mam nadzieję, że Twój nastrój teraz zmienil się już na lepsze, bo jak czytałam o tych 'skutkach ubocznych' odstawiania antydepresantów, aż mi ciarki przeszły po plecach. to musi być straszne jejku ja mam jeszcze jeden awatar w zanadrzu, ale zbyt optymistyczny żartuję może kiedyż ujrzy światło dzienne... co do podpisuuu? hmmmmmmmmm, 'uparcie i skrycie...' ja też pomysłu nie mam, ściągnęłam od bojestemtegowarta ![]() na szczęście za pozwoleniem to do zobaczenia wieczorem !
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Asilos - do pierwszego egzaminu uczyłam się 6tygodni, teraz do tego 4
. A z tym zarywaniem...zazwyczaj rano się zwlekam około 10 z łóżka, do 12 zasypiam nad notatkami, potem popołudniu też mi to licho wychodzi, w gruncie tylko podkreślam test i dopiero po 18 się rozkręcam toteż zazwyczaj żeby wszystko przynajmniej przeczytać co w planie to chadzam spać około 3nad ranem... .Krytia - nasi przegrali 2:3, no no comment, włosy z głowy rwałam za tak kiepską końcówkę, ale spoko sprawa, bo mi Nederlandzycy łdnie grają to stale jest po co kibicować Vixeen89 - witamy .Kasik30 - co mnie na tobie najbardziej dziwi, że ty sobie żarty tak jakby stroisz z tego, że nie jesz... A u mnie jak u mnie - 4dni wielkiego żarcia pod rząd , ale jak już tym mam zwyczajem - poniedziałek równa się wielka mobilizacja, mama nagotowała mi obiadów do środy, więc nie będzie kanapek z pasztetem i innych upychaczy, znowu będzie regularne jedzenie (obiady w weekendy między 12 a 16 )i głównie będą normalne porcje, bo jednako obiadki dwudaniowe kiedy talerze w szwach pękają od nadmiaru mi nie służą - rozepcham się akurat i za godzię już bym co skubała, tak będą jakieś normalniejsze porcje na talerzu...A z nauką nadal lipnie, trzeba dzisiej znowu skoczyć do sklepu po złoża guarany, potrzebuję teraz naprawdę wziąć się do roboty porządnie, jeśli nie będę w tym siedzieć tych minimum 12h dziennie to cienko to widzę niestety... Ehh, no nic, zmykam dalej walczyć. Miłego dzionka kobitki |
|
|
|
#3268 |
|
Wtajemniczenie
|
Asilos dzięki
![]() 76 pkt to przeciętnie... spodziewałam się chociaż 80. No ale czasu nie zmienię i tak łącznie z ocenami mam 148 ![]() Mam nadzieję, że przez wakacje rozkręcę metabolizm jeszcze bardziej
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też narazie uciekam, idę pocwiczyc
|
|
#3270 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi przykro że musisz przez to przechodzić, ale całe szczęście że je odstawiasz, musisz w końcu nauczyć się bez nich żyćCytat:
Ale cóż na pocieszenie Turcy zostali bez bramkarza dobrze im tak.Cytat:
, niestety widzisz że próbowanie samemu nic nie daje, może jednak skorzystasz z pomocy specjalisty, uwierz mi będzie Ci o wiele łatwiej.Cytat:
Cytat:
Enex szczerze Ci współczuje, ja ledwo dwa tygodnie ryłam do egzaminów i miałam dość, a jak Sobie pomyśle że ty ciągle tak musisz to po prostu wymiękam
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

jak będzie mniej, lepiej nie będzie 

?! ja zjadłam tyle tych precelków, że będzie dużo więcej niż zwykle i co?

3300 kalorii, 330 ml wody. 33 kilo.
Na mózg mi padło przez tą matmę
bo z tym łatwiej się 'pogodzić'.

a teraz był mecz, no nie mogłam nie spojrzeć jak grają nasi z Turcją, chociaż obciach ta końcówka to była i w ogóle, no zmykam do nauki, wpadnę jeszcze przed snem

Raz jestem zdołowana a za chwile się śmieje.

, hmm nie przejmuj się wydatkami (kto to pisze
i S(k) za mądrą decyzję odnośnie R
dobrze im tak.