Panny Młode 2009 cz. III - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-16, 10:26   #2041
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

a dziekuje dziekuje tez jestem happy Ma rozmowe o 11 takze wy tez trzymajcie kciuki

Ja musze spadac do nauki a tak mi sie nie chce juz teoretycznie druga godzine powinnam sie uczyc, ale len ze mnie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 10:29   #2042
ewurka
Wtajemniczenie

Trzymamy, Trzymamy kciuki bedzie dobrze, zobaczysz!!!!!! I zmykaj do nauki!!!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 10:42   #2043
kaska87
Zakorzenienie

Magda ale pomyśl sobie, że jutro już będziesz po wszystkim z tytułem pani magister a jedyny co Ci pozostanie to czekać na ten najpiękniejszy dzień w życiu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 10:47   #2044
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Magda ale pomyśl sobie, że jutro już będziesz po wszystkim z tytułem pani magister a jedyny co Ci pozostanie to czekać na ten najpiękniejszy dzień w życiu
i własnie tak non stop mysle, aby jakoś zagłuszyc ten mój stres i bicie serca

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 11:22   #2045
atomufka
Zakorzenienie

Samba!Super że ten Twoj TZ wreszcie zmądzrzał
A ja zaczynam wielkie odliczanie do wizyty w Polsce,jeszcze tydzien i 3 dni <jupi>
pozdrawiam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 11:57   #2046
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde a ja to sie nic dzisiaj nie naucze chyba Wlasnie dzwonil do mnie facet, ze mam przyjechac w piatek na rozmowe w sprawie pracy do Katowic ;P a raptem 1 CV z glupoty poslalam ;P nooo to juz jestem cala podjarana hehe i zestresowana
Stary 2008-06-16, 12:00   #2047
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba o no prosze widze, ze same miłe niespodzianki cie dzis spotykają

ja siedze i sie ucze i co jakis czas do was zaglądam a o 16 jade do Olsztyna (3 godziny w dusznym autobusie) a jutro wielki dzien mam nadzieje, ze moja współlokatorka dzis tez przyjedzie bo razem zdajemy u tej samej promotorki

Stary 2008-06-16, 12:14   #2048
eseska
Zakorzenienie

Samba! Bardzo ciesze sie razem z Tobą i z tego że Tż wreszcie zmądrzał ( a może on chciał sie tylko upewnić co do Twoich uczuć?) i z tego ze już masz propozycje pracy. trzymam kciuki za rozmowę Tż, Twoja obronę i Twoja rozmowę o prace. Właśnie zaczął sie Twój szczęśliwy czas!

Madzialenka! Zobaczysz jutro ich powalisz na obronie! Trzymam kciuki!!!!!!!
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 12:17   #2049
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba o no prosze widze, ze same miłe niespodzianki cie dzis spotykają

ja siedze i sie ucze i co jakis czas do was zaglądam a o 16 jade do Olsztyna (3 godziny w dusznym autobusie) a jutro wielki dzien mam nadzieje, ze moja współlokatorka dzis tez przyjedzie bo razem zdajemy u tej samej promotorki
noooo fajnie by bylo jakby sie udalo Wtedy to moglabym sie od razu do Tżta przeprowadzic i widywalibysmy sie codziennie Tylko moja mama juz przezywa, ze chce sie wyniesc na slask i ze praca nie taka To bylo ogloszenie ze szukaja kogos na recepcje do hotelu No i mama juz przezywa ze to praca na zmiany i w ogole No ale ona nigdy nie byla zadowolona z zadnej mojej pracy, jak stalam na promocjach to narzekala, znalazlam prace w biurze podrozy to tez narzekala ze charowka za mala kase normalnie szok, ale juz sie przyzwyczailam ze jej to nie dogodzisz Moim zdaniem matka powinna sie cieszyc ze dziecko chce pracowac i cos robic, a nie siedziec na garnuszku i zebrac na kino
Stary 2008-06-16, 12:17   #2050
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Madzialenka! Zobaczysz jutro ich powalisz na obronie! Trzymam kciuki!!!!!!!
aby tylko wiedza a nie jej brakiem hehe (zartuje) nie dziekuję

Stary 2008-06-16, 12:30   #2051
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja tez mojemu mlodszemu braciszkowi pupke podcieralam i kuzyna pomagalam troche opiekowac bo tez jeszcze bylam za mala zebym mogla sama sie nim zajmowac No ale to nie zmienia faktu ze do wlasnych dzieci jakos mi nie spieszno Tak jak ty bym sie chciala jeszcze nacieszyc Tżtem itd na dziecko przyjdzie czas A moja przyjaciolka tez ma zamiar sie starac o dzidziusia w najblizszym czasie (tzn po obronie ktora bedzie miala we wrzesniu) nooo ale ma ode mnie zakaz bo potem zamiast na moje wesele pojdzie rodzic A ja ja chce na swiadka Chociaz jeszcze o tym nie wie

...

Nooo a Tż podjal decyzje ze jednak nie jedzie do tych czech i bedzie szukal pracy tutaj Dzis ma rozmowe - mam nadzieje ze sie uda

kurde musze wreszcie siadac do nauki do obrony Ehhh...
No a ta moja przyjaciółka będzie na moim weselu z półrocznym maleństwem No i bardzo się cieszę, że salę mam na miejscu i w dodatku niedaleko ich domu ( jakieś 3 min drogi), to przynajmniej nie będzie problemu, gdyby chcieli dziecko do domu zabrać, albo co jakiś czas zaglądać do niego. Zapewne do opieki nad bobasem wynajmą rodziców
Bardzo się ciesze, że Tż podjął taką a nie inną decyzję
To siadaj do tej nauki, za kilka dni będziesz już po i będziesz się obijać tak jak ja
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Wy tu o obronach, a ja to jutro mam egzamin
Oczywiście trzymam kciuki żeby dobrze wypadł

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Samba!Super że ten Twoj TZ wreszcie zmądzrzał
A ja zaczynam wielkie odliczanie do wizyty w Polsce,jeszcze tydzien i 3 dni <jupi>
pozdrawiam
No już niedługo Pewnie sporo spraw do załatwienia w PL związanych ze ślubem macie, co?

Cytat:
kurde a ja to sie nic dzisiaj nie naucze chyba Wlasnie dzwonil do mnie facet, ze mam przyjechac w piatek na rozmowe w sprawie pracy do Katowic ;P a raptem 1 CV z glupoty poslalam ;P nooo to juz jestem cala podjarana hehe i zestresowana
ooo super wiadomość co to za praca?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 12:44   #2052
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
No a ta moja przyjaciółka będzie na moim weselu z półrocznym maleństwem No i bardzo się cieszę, że salę mam na miejscu i w dodatku niedaleko ich domu ( jakieś 3 min drogi), to przynajmniej nie będzie problemu, gdyby chcieli dziecko do domu zabrać, albo co jakiś czas zaglądać do niego. Zapewne do opieki nad bobasem wynajmą rodziców
To siadaj do tej nauki, za kilka dni będziesz już po i będziesz się obijać tak jak ja

ooo super wiadomość co to za praca?
no ja sie wlasnie o to martwie ze jak moja przyjaciolka zacznie sie starac o bobasa we wrzesniu czy tam pazdzierniku to na moj slub bedzie albo tuz po rozwiazaniu, albo akurat rozwiazanie bedzie na dniach (mam slub 5.09) no a wiadomo, ze z powiedzmy 1miesiecznym czy 2miesiecznym dzieckiem na wesele nie przyjdzie, a znowu w domu zostawic z rodzicami?? przeciez dzidzie trzeba karmic itd itp, a poza tym nie wiem czy w tak krotkim czasie by na tyle wydobrzala ze mialaby sily i ochote na calonocne party A nasza sala jest niestety dosc daleko od niej bo nie mieszka w tym samym miescie co ja, a my tez mamy sale w jeszcze innym miasteczku bo w moim miescie nie ma zadnej interesujacej sali. Dlatego wolalabym zeby zaczekala z tymi staraniami no ale to ich decyzja, nie moja

Noo jak ja mam sie uczyc jak co chwile ktos do mnie dzwoni i mnie rozprasza dzis juz dzwonily 2 pomylki, obsluga klienta, ten gosciu od rozmowy normalnie centrala teraz to sie skupic nie moge
Praca na recepcji w hotelu, nigdy nie pracowalam w hotelu na recepcji ale mysle ze by mi sie podobalo, bo to praca z ludzmi, poza tym sie nie narobisz Zwlaszcza ze chce isc na drugie studia to moze mialabym czas uczyc sie w pracy No ale nie zapeszajmy bo jeszcze nie wiadomo czy mnie przyjma Ale najbardziej cieszyloby mnie to ze bede z Tż czesciej sie widywac bo musialabym sie przeprowadzic do jego miasta
Stary 2008-06-16, 12:49   #2053
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Praca w recepcji w Hotelu to bardzo fajna praca

Stary 2008-06-16, 12:56   #2054
kliwia
Zakorzenienie

Moja mama pracowała jako recepcjonistka- w wcale to nie jest fajna praca.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 12:57   #2055
baja_86
Zakorzenienie

hehe co człowiek inna opinia ja w każdym razie trzymam kciuki żeby ci się udało
Stary 2008-06-16, 12:57   #2056
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga najlepiej to się pracę mgr lub każdą inną drukuje w pracy, za darmo i to nawet w kolorze
Jak sie pracuje. Ja nie pracuje i raczej nie zapowiada sie bym do ukonczenia studiow znalazla odpowiednia dla mnie prace... A szkoda...

Samba, to gratuluje decyzji TZ i spotkania w zwiazku z praca.

A ja wczoraj z TZ bylam na chrzcinach (TZ zostal chrzestnym ). Mialam nie pic, ale i tak dzis mam lekkiego kaca... Nie powiem ile wypilam, bo wstyd... A moze to tylko zmeczenie, bo sie nie wyspalam?... Bo w sumie glowa mnie nie boli, mdlosci nie mam tylko spac mi sie chce... Dodam, ze na chrzcie babci malego, czyli matki TZ nie bylo...

Przy okazji w sobote TZ mi powiedzial, ze tesciu zabiera mi auto. Szkoda, ze sam osobiscie mi tego nie powiedzial, tylko przez TZ. Szcegol... J. mowil, ze jak to uslyszal, to malo sie nie poplakal. Bo stwierdzil, ze to tak nie ladnie komus dawac, obiecywac a pozniej zabierac. No i zal mu tej calej pracy jaka wlozylam w odczyszczenie auta (bo zebyscie widzialy jakie "zasyfione" te auto dostalam; na odczyszczeniu wnetrza spedzilam kilka godzin kaleczac przy tym palce; po kosmetyce wygladal tak jak po profejsonalnym czyszczeniu, prawie jak nowka). Co racja to racja, ale ja nie nastawialam sie na to, ze tym samochodem bede wieki jezdzic... Niemniej to troche dziwnie wyglada, bo ojciec TZ oddal mu to auto, zeby mial czym do mnie dojezdzac. Jasno okreslil zasady, ze to juz jego auto, ale pod warunkiem, ze sam bedzie oplacal ubezpieczenie, placil za paliwo i naprawy. I tak tez bylo. Ojciec TZ jezdzil drugim autem, ktore wczesniej sobie kupil, pozyczajac od TZ przy okazji, a wlasciwie wyciagajac od niego, bez jego wiedzy, 6 tys zl i nie oddal. Z czasem TZ kupil drugi samochod (wyciagajac od ojca 6 tys., ktore ojciec pozniej kazal sobie zwrocic... , na co TZ mu przypomnial, ze wczesniej on jemu taka sama kwote pozyczyl, tak wiec sa juz kwita), wiec aby ten samochod sie nie zniszczyl (stal nieuzywany w garazu) porozmawial z ojcem i zapytal sie czy moze mi go dac. Zasada "najmu" sie nie zmienila, czyli, ze ojciec TZ grosza by do auta nie dokladal. Tak wiec kazdy z nas jezdzil innym samochodem. Z czasem ojciec TZ swoje auto sprzedal, bo jezdzil autem swojej kobiety, a teraz stwierdzil, ze on autem kochanki jezdzic nie bedzie, bo to nie auto dla niego i dlatego zabiera mi te. (no tak, fajnie jest jezdzic wypucowanym, pachnacym autkiem...) TZ bedzie z nim negocjowac czy moge go miec chociaz do sierpnia, a w sierpniu mu juz oddam. Po prostu auto by mi sie przydalo na czas przyjazdu rodzicow, bo zaraz bede musiala z nimi czy to do dziadkow pojechac, czy jakas sprawe zalatwic. Zawsze to latwiej i szybciej niz autobusem. No i sale bym im pokazala, a bez auta to nijak by to wyszlo...

Ogolnie rodzina TZ sciaga od niego kase na maxa. Roluja go jak tylko sie da. Wczoraj byl chrzest, to TZ musial i za zloty lansuszek z medalikiem zaplacic (to zrozumiale) i za chrzest (), bo niby taki jest zwyczaj... Chrzestna malego, lub nawet jej rodzina nie zaoferowala, ze moze po polowie sie zrzuca na calosc. Chrzestna kupila malemu tylko ubranko na chrzest... I takim oto sposobem z polowy kwoty jaka mielismy odlozona na wesele (jeszcze w piatek TZ liczyl), tak mamy juz tylko 1/3... A szykuje sie kolejny wydatek, bo TZ musi naprawic swoje auto... Juz nawet wczoraj sie poplakalm przy TZ, bo ile mozna sie tak dawac? Nie dosc, ze bracia maja go za nic to jeszcze ojciec... Jeden z braci wisi mu 600 zl, to oddaje mu po 200 zl i to tez z wielka laska. A wczoraj rozmawialam z jego zona a ona na to, ze kase juz dano mial oddac, tylko ten zawsze cos innego sobie wynajdzie do kupienia. Ostatnio za kase, ktora jego zonka dala mu do reki, by oddal TZ, pojechal na gielde samochodowa i kupil poloneza by... "gume palic"... Co ciekawe nie tylko ma zone ale juz dzieciaka na utrzymaniu...

Ach, i ciotki TZ uwazaja, ze ja, zonka tego brata co kupil poloneza i dziewczyna drugiego brata (u ktorego TZ jest ojcem chrzestnym jego synka) uwazaja nas za najgorsze... Bo my nie dajemy chlopakom z kolegami sie spotkac, bo zabieramy od nich pieniadze, i wogole i w szczegole... CO najciekawsze ja non stop TZ mowie, by sie z kolegami na taki meski wieczor przy piwku sie umowil, zeby nie sadzili, ze u mnie pod pantoflem siedzi, a on ciagle mi powtarza, ze on sie na nich w pracy napatrzy i ma juz ich przez caly dzien dosc, ze woli ze mna posiedziec.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 12:58   #2057
atomufka
Zakorzenienie

[quote=baja_86;7901712]No a ta moja przyjaciółka będzie na moim weselu z półrocznym maleństwem No i bardzo się cieszę, że salę mam na miejscu i w dodatku niedaleko ich domu ( jakieś 3 min drogi), to przynajmniej nie będzie problemu, gdyby chcieli dziecko do domu zabrać, albo co jakiś czas zaglądać do niego. Zapewne do opieki nad bobasem wynajmą rodziców
Oczywiście trzymam kciuki żeby dobrze wypadł

No już niedługo Pewnie sporo spraw do załatwienia w PL związanych ze ślubem macie, co?

No trochę mamy.Teraz to tylko pójdziemy podpisać umowę do restauracji i z fotografem ,bo jedziemy w sumie tylko na 6 dni - na weselicho znajomych. Jak mi się uda to zacznę już przymierzać sukienki a jak nie to dopiero w lipcu.
Bo w lipcu jedziemy na dwa tygodnie więc załatwimy resztę

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 12:59   #2058
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Moze zalezy od Hotelu. moi rodzice maja Hotel i atmosfera jest bardzo fajna, kobietki bardzo sobie chwalę tę prace. a jak ostatnio jedna kobietka odchodziła na emeryturę to juz każda babka kogos z rodziny polecała na to miejsce sama pracowałam tam przez jakis czas, choc nigdy na noce. zawsze tak o 7-14

Stary 2008-06-16, 13:16   #2059
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Praca w recepcji w Hotelu to bardzo fajna praca
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Moja mama pracowała jako recepcjonistka- w wcale to nie jest fajna praca.
Cytat:
Moze zalezy od Hotelu. moi rodzice maja Hotel i atmosfera jest bardzo fajna, kobietki bardzo sobie chwalę tę prace. a jak ostatnio jedna kobietka odchodziła na emeryturę to juz każda babka kogos z rodziny polecała na to miejsce sama pracowałam tam przez jakis czas, choc nigdy na noce. zawsze tak o 7-14
heheh tylko mi sie tu nie pozabijajcie pewnie to zalezy od hotelu, w niektorych jest pewnie fajna atmosfera a w innych mniej fajna Pewnie zalezy tez od ilosci ewentualnych klientow w hotelu bo jak jest duza rotacja gosci to moze byc bardziej nerwowa atmosfera od hotelu w ktorym 5 razy dziennie zadzwoni telefon nooo ale zobaczymy Orientujecie sie moze ile taka recepcjonistka moze zarabiac?? W centrum duzego miasta (Katowice)? bo nie wiem co powiedziec jak mnie spytaja o zarobki a to czeste pytanie zdaje sie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
hehe co człowiek inna opinia ja w każdym razie trzymam kciuki żeby ci się udało
dzieki
Stary 2008-06-16, 13:22   #2060
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

w centrum duzego miasta?? hm... mysle, ze 2 tys to spokojnie na reke. zalezy tez jaki to Hotel

Stary 2008-06-16, 13:46   #2061
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
w centrum duzego miasta?? hm... mysle, ze 2 tys to spokojnie na reke. zalezy tez jaki to Hotel
Z tym 2000 to trochę przesadziłaś. Wszyscy moi znajomi pracują w Katowicach/Sosnowcu i owszem niektórzy z nich zarabiają 2000 ale jako specjaliści w różnych dziedzinach (bankowość, informatyka, human resources). Koleżanka na recepcji w hotelu pracuje i ma 1300. Myślę, że jak zawołasz 1500 netto, będzie ok
Stary 2008-06-16, 13:49   #2062
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Z tym 2000 to trochę przesadziłaś. Wszyscy moi znajomi pracują w Katowicach/Sosnowcu i owszem niektórzy z nich zarabiają 2000 ale jako specjaliści w różnych dziedzinach (bankowość, informatyka, human resources). Koleżanka na recepcji w hotelu pracuje i ma 1300. Myślę, że jak zawołasz 1500 netto, będzie ok
no tak wlasnie myslalam zeby zawolac dzieki
Stary 2008-06-16, 13:55   #2063
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak wlasnie myslalam zeby zawolac dzieki
Nie ma sprawy
Stary 2008-06-16, 13:55   #2064
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz to zalezy od miasta (tu mowa o centrum duzego miasta), o wielkosci Hotelu, o tym czy jest oblegany itp itd.
u mnie pracownice mialy do tej pory na rekę 1500zł (jakos tak) teraz była podwyżka wiec nie wiem ile zarabiają dokładnie. a moja miejscowosc to nie jest jakies wielkie miasto

Stary 2008-06-16, 14:03   #2065
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, moja mama jest zapobiegliwa i juz szykuje dla mnie poslubna "wyprawke"... Juz zakupila reczniki, bo fajne byly, miesiste i w promocji, wiec grzech nie kupic... Do tego kupila niebieski, gdzie ja nie trawie kolorowych recznikow... W przeciwinswte do niej... Ja lubie biale jub kremowe. Powiedziala, ze jeszcze dokupi. Poza tym do poki nie mamy domu z TZ to bedziemy mieszkac w moim rodzinnym mieszkaniu (bez rodzinki rzecz jasna), ktore duze nie jest i nie ma gdzie juz czegokolwiek trzymac, bo kazdy kat jest zawalony gratami, a tu musze jeszcze te reczniki upchac. Poza tym myslalam, ze jak sie pobudujemy to sami bedziemy sobie kupowac to co bedziemy chcieli. Na dzien dzisiejszy moj "posag" wyglada nastepujaco:
- robot kuchenny (ktory stoi od lat nieuzywany i sie zastanawiam czy w zwiazku z tym dzialac bedzie wogole,
- welniana posciel (o ile go mole nie zjadly),
- komplet pocieli (o ile go mole nie zjadly, dostalam go od chrzestnej na komunie),
- niebieskie reczniki...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 14:07   #2066
popscene
Wtajemniczenie

My już od 2 miesięcy mieszkamy "u siebie" i też się trochę tego nazbierało: ręczniki, walizka ze sztućcami, filiżanki, talerzyki, srebrne łyżeczki i cukiernica, pościel, narzuta na łóżko. Większość z tych rzeczy leżało już od kilku lat i czekało na odpowiednią chwilę
Stary 2008-06-16, 14:16   #2067
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja to jak zwiozę z Olsztyna wszytskie moje graty, to nie wiem czy jeszcze cos na poczatek bedzie trzeba dokupić chyba juz wszytsko bedziemy mieli

Stary 2008-06-16, 14:19   #2068
baja_86
Zakorzenienie

heheh mnie mama jeszcze nie wyposaża w takie sprzęty, ale babcia owszem zaczęła od mojej 18 wtedy to dostałam od niej serwis obiadowy, ciocia poszła za jej przykładem i kupiła serwis do kawy w tym samym wzorze, żebym komplet miała
Potem babcia dała mi jeszcze 12 łyżeczek, bo w promocji były wydała mi też swoje nieużywane wysokie szklanki do soku- fajne są podobają mi się akurat
Natomiast pierwszą wspólną rzeczą jaką z Tż sobie sprawiliśmy na nową drogę życia, a raczej los i to w dosłownym słowa znaczeniu to wygrane w losach na balu karnawałowym szklanki do soku
Stary 2008-06-16, 14:26   #2069
popscene
Wtajemniczenie

Hehe, a nasza pierwsza wspólna rzecz, która sobie sprawiliśmy, to grill za 10 zł
A zapomniałam. Od babci dostałam książkę kucharską, taka starą, że wszystkie ciotki (a córki mojej babci) zawsze chciały mieć tę książkę Aż głupio było mi brać. No ale w końcu jestem pierwszą wnusią, która wychodzi za mąż.
Stary 2008-06-16, 14:29   #2070
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, a nasza pierwsza wspólna rzecz, która sobie sprawiliśmy, to grill za 10 zł
A zapomniałam. Od babci dostałam książkę kucharską, taka starą, że wszystkie ciotki (a córki mojej babci) zawsze chciały mieć tę książkę Aż głupio było mi brać. No ale w końcu jestem pierwszą wnusią, która wychodzi za mąż.
grill coż za inwestycja a babcia miała gest zostałaś wybrana na pewno się cieszysz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości