|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
My z tż uwielbiamy sie zapraszać własnie na sniadania jajecznicowe
i jedno drugiego stara sie poboić ![]() a wlasnie wolicie taka"mokra" jajeniczce czy "sucha" ? Mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi. U nas ja lubię mokrą i taką musi jeść moj tz a onlubi strasznie suchą ale dla mnie robi inną
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas to oboje wolimy taka bardziej suchą
no i taka pare razy u niego robilam, bo jajecznica to jedyne danie (nieliczac kanapek, herbaty, kawy...) jakie moge zrobic i wiem ze mi wyjdzie
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilkę. Strasznie wściekłaaa echhhh
![]() Cytat:
![]() Wywloczko dzięki za kartkęęęęę
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię taką sucha a mój tż mokrą
I jak ja robie jajka to najpierw mu nakładam, a potem swoją część dosmażam, a jak on robi to jest mokrą ![]() A teraz porcja bluzek na życzenie olaBulBul Same normalne bluzki ![]() z cropp-town, hausa i teranovy
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Ta biała mi się bardzo podoba
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaasne ze mam
Niestety zdjecia swojego krabika nie mam bo jak zmienialam laptopa to wszystko przepadlo![]() Ale moj byl identyczny jak ten krab teczowy ![]() Co do jajecznicy to ja wole sucha a B. mokra
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie tez ta biala podoba i jeszcze ta turkusowa
ladny kolorek w podobnym kolorze sobie dzisiaj kupilam bluzeczke tezpati fajny krabik
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biała spodobała mi się na samym początku, ale jej nie kupiłam Chodziłam 4 godziny po sklepach a i tak do niej wróciłam A tą turkusową wybrał mi tż
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te z terranowy uroczeA ja lubię jajka mokre
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet dobrze ziemniaków nie potrafię ugotowac Cytat:
faktycznie tak sie mieni . Szkoda ze nie mozna go na rece brac ![]() Widze, ze wszystkie pary prawie lubią inne jajecznice. W sensie ze kobieta i mezczyna lubia inne ![]() Insomnia co jest ? |
||
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Mags, Klaudens - dzięki
![]() dodaja-z PP nie wiem ... hmmm możliwe ![]() Spadam, układać ciuchy w komodzie bo sie nie mieszczą do wieczorka
|
#4182 |
|
Wtajemniczenie
|
taka ja to trzeba było odrazu podrywać a nie się tylko patrzeć, ajjj dziewczyno
A ja sobie pospałam i zaraz idę projekty przeglądać Katerina ładne bluzeczki, najbardziej podoba mi się ta biała ![]() dodaja co do PP to hmmm ja np. miałam kilka zadań związanych z żywieniam, ale może inne mieliśmy takie same.
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wkurzyłam się. Miałam iść na solo, po drodze zajśc do szewca. Idę, a tu z 6 dzieci wyskakuje z balonami pełnymi wody i rzucają koło mnie posypały sie brzydkie słowa z moich ust.. no dobra, idę dalej do szewca. Wychodzę, a oni zaszli mnie z drugiej strony.. No i co? musiałam się wrócić, tak skończyła się moja wycieczka brrrrrrr![]() Aaa i szewc powiedział, że nie wie, czy da radę naprawić moje buty. A miałam je dwa razy na sobie... w czym ja pójde na weseleeeeee?
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , dzieci żadne nie biegają . UWAGA DRASTYCZNE Przypomniał mi sie mok "kochany" sasiad ( miał z 5 lat wtedy a dziś 10 ) brał kupę na patyk i wsz.straszył i biegał i chciał nia dotykać. Pamiętam jak sie go wtedy bałam . Ohyda , a matka nic ( w dodatku mieszkają na parterze).Uuu . Ja to zawsze musze chodzić do szewca z wszystkimi butami, żeby to pod obcasem oo fleki to sie nazywa doczepił , bo zawsze scieram . |
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez z tymi flekami mam pieklo..po tyg.juz sie sciaraly tak ze sie isc nie dalo,bo obcasem szuralam...wscieklam sie i od niedawna chodze w balerinkach i problem z flekami znikl
![]() A tak bedzie wygladac moj pupilek..ale zanim wszystko uzbieram,zrobie mu terrarium to pewnie za miesiac gdzies dopiero u mnie zamieszka
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Pati nie przepadam za takimi pupilkami
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się wkurzyłam, bo nie mam zbyt blisko na solo, a u mnie autobusów nie ma. Nie chce mi się drugi raz lecieć tam ![]() Ja miałam peep'y. Z taką kokardką z przodu. niestety, ona sie rozwiązuje i buty nie nadają się do chodzenia brr... a tak mi pasowały do sukienkiCytat:
boję sie akich stwórków. Moja kolezanka ma legwana zielonego czy jakoś tak i jest zachwycona
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Legwany sa lepsze
Ale to bydle rosnie wielkie A na takie cos nie moge sobie pozowlic bo maly pokoj mam niestety i nie mialabym gdzie tak wielkiego terrarium dac.Wiec musze sie zadowolic taka Agamką Ajj![]()
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wole kraba
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
A ja psy
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Psy to już w ogole
Szkoda, ze moi rodzice po naszym ukochanym nie chcą już nowego . Muszę czekać aż będę na swoim .a jak tam nasza karteczkowa poczta ? u mnie wiszą tylko 4 karteczki a wysłałam 9 ![]() Nie wiecie na jakiej stacji oprocz polsatu bedzie transmisja meczu ? Bo my ogladamy na niemieckim ZDF albo DAS ERSTE ( po niemiecku ), ale dzis transmituja ten mecz Austria z kimś . I chyba sobie nie obejrze . Mogłabym do tża iść ale jestem tak chora ze matka mnie nie pusci. |
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
ja próbuje wyszukac teraz jakas fajna rase i nie umiem sie zdecydowac
u mnie wisza 3 a poszlo 6 jak na razie. Działa u ciebie poczta juz? |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Nio ja chcialam psiaka ale moja mama nie chce;/
Bo ze niby nikt by z nim nie wychodzil i w ogole;/ Ehh juz mnie z gory przekreslaja..ale na jaszczura po krotkich namowach sie zgodzila pod warunkiem ze nie bede go po domu puszczala ![]() B. powiedzialam o moim planie Nawet powiedzial,ze mi zrobi terrarium tylko musze pokupywac szklo i te plyty
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak jest bardzo często. Nie dziwie sie. Swojego czasu miałam taki okres że totalnie nie chciało mi sie wychodzić z psem na dwór. Zawsze jest taki etap. Ale to przechodzi. Mi wszyscy mówią ze do mnie pasuje York
Taka wrzuta troche ![]() Ale marzy mi sie jakis duży typu berneński pies pasterski albo Golden retriver albo labrador najlepiej ze schroniska. o dziwo Goldeny często trafiają sie w schroniskach niedaleko mnie jest to czasami sie wpada z karmami czy coś i faktycznie rasowych psów jest tam mnóstwo. Chociaż takie maleństwo Yorczek no mógłby być hehe
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo Yorki podobaja, ale zyja 2 lata i to jest ich minus, no i chorują .
Labrador ymm chciałabym . Sioko, kiedys w gimnazjum zrobiłam akcje zbiorka pieniadzy na orunskie schronisko
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co dwa lata to chyba za mało. Mojego ex siostra dostala na 18tke Yorka a teraz ma 24 lata już chyba czyli troche sobie żyje
![]() Ale fakt chorują. Ten pies mojego ex wkrecił sobie ze ma cos z jelitami bo okazywali mu mniej uwagi bo budowali dom taki cfaniak |
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Niemozliwe że Yorki tyle żyją.
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na wystawie psów i pracowałam tam . I Ci co hodują psy mówili, ze to ich sredni wiek .
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Yorki zyja normalnie jak kazdy psiak...problem w tym ze czesto choruja. Trzeba szczegolna uwage zwracac na ich pozywienie,sa dla nich specjalne pokarmy. Jezeli dba sie o nie to potrafia spokojnie zyc tyle co kazdy inny psiak
Wychowanie takiego malenstwa jest dosc drogie niesteyy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

i jedno drugiego stara sie poboić

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
posypały sie brzydkie słowa z moich ust.. no dobra, idę dalej do szewca. Wychodzę, a oni zaszli mnie z drugiej strony.. No i co? musiałam się wrócić, tak skończyła się moja wycieczka
. Muszę czekać aż będę na swoim
Taka wrzuta troche