|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Coś u mnie?
Oddam: The Vert Bvlgari Paradise Passion Naomi Campbell Very Valentino Smoczy Ekstrakt Obsession Exceptional Because You Are Femme de Mont Blanc Rubylips Ferre Rose Tendre Poison Flower by Kenzo Esprit d'Amouage Messe de Minuit Dzongkha Fantasy Britney Spears Firefly Demeter (odrobinka) Szukam: Indomtee i lol Lulu CastagnetteStyle Jil Sander Tea Rose Oil The Body Shop Life Circle Fruit Oriflame Absolutely Givenchy i wielu, wielu, wielu innych - można mnie kusić do woli
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-06-17 o 16:39 |
|
|
|
#4082 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Angel, więc może:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4083 |
|
czyli Endżi
|
Może byc
![]() Chyba mam Twój adres, ale na wszelki wypadek wrzuc mi na PW /edit/ Nosku, ja jeszcze Mirę Bai chcem...
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-06-08 o 01:43 |
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4085 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Angel czyli może tak:
- Lychee - Pomegranate - Heliotrope (Etro) - L L.A.M.B - My Insolence - I Love Dior - Miss Charming (Juliette Has a Gun) - Miss Me (Stella Cadente) za: Demeter Waffle Cone-moge odlać ile chcesz, nawet z 5ml Baby Powder-z 0,5ml Rain jw Snow jw BLV Notte 2ml Happy Spirit mam firmową probke ona ma 1,2 albo 1,5ml Coco Extreme jego jest malutko jakieś 0,2-0,3ml
|
#4086 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A wówczas na test globalny nie mam co liczyc ![]() Wszystkie wybrane przez Ciebie zapachy, poza Miss Charming (której jest ok 0,3ml w firmowej próbce Luckyscentu) więc mogę psiknąc obojętnie ile Najfajniej byłoby miec conajmniej te 0,5ml
|
|
#4087 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Szukam: Micallef Patchouli, Note ambree, Rose Aoud Believe Spears Kenzo Amour EDT CdG-wszystko z serii Sweet CsP: Vanille Mokha, Vanille Passion, Vanille Pineapple, Princesse Muscat, Coeur de Vahine, Sultan Safran MAC MV2, MV3 A*Men Pure Coffee Eau de Cacao Showtime Molecule 01, 02, Escentric 01 Demeter-różnych Stella Sheer 2008 Zapachów l'Occitane A.Goutal Vanille Exquise FM Lipstick Rose, une Rose Princess VW Un The au Sahara T. Ford Tobacco Vanille, Black Orchid Fragonard Vanille Desperate Housewives Kate Moss edp SL Five O'Clock au Gingembre W zamian próbki: Aquolina Mleczko Migdałowe, Chocolovers, Pink Sugar Sweet Darling, Darling L LL Escada Magnetic Beat Oriflame Life Circle Blossom, Amethyst Fatale, White Gold Demeter Waffle Cone Curious B.Spears Rose Absolue le parfum Extraordinary Love at First Glow J.Lo Cat Deluxe at Night Kate Moss edt Spring in Paris C.Dion Today Avon (mogę oddac miniaturkę) BLV Notte Nina Just Cavalli Her, Just Pink Puma Create Ambre Russe parfum d'Empire Demeter: Heart Breaker Chopard Wish Tourquoise Diamond Sun&Bath J.Sander Eau de Dali Splendor EA L'Air du Temps Flower by Kenzo CdG Ouarzate, Jaisalmer Histoire d'Eau Brosseau Ombre Bleue The Parfum Jourdan Madame p.Sagane Lancome Miracle So Magic BLV PF A.Goutal Songes Rush2 Crystal Noir Morgan de Toi, Love Love de Toi Słoń L'A Navegar Tesori Lotos VI Sensual Morabito Or Noir Ghost Cherish Trussardi Inside Burberry The Beat CK One Summer Paris Roses des Vergers Tourbillon de Joie YR ++ Diesel Skin Trussardi Tea Rose Amber Hugo XX Noir Lacroix X Pose Galmour, Passion Angel lilowy E. Tracy różne Kelly Caleche Donna Tacchini AdP Mandorlo di sicilia F Ferragamo Emporio, Armani Night Palazzo Fendi Premier Jour Lucky Day L'Eau St. Dupont Treselle Seduction Ferre Rose Mexx Diversity Cabotine Gres Masaki Cerruti Collection Be Delicious Versace Baby Rose Jeans Davidoff Echo XOXO Young Sexy Lovely Escada Magnetism L'Instant edp Venezia Pastello Organza edp
|
#4088 |
|
|
jasne
![]() poproszę adres na pw (wymieniałyśmy się już kiedyś, ale nie wiem, czy jeszcze go mam )
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Uaktualniam się kolejny raz
![]() Szukam: Arpege Absolute Blue Bvlgari Ambra z Zary Addict Eau Fraiche Gloria Vanderbilt Envy Me Glow Muse Joop Style, Stylessence Jil Sander 1881 Black, 1881 Blanc, 1881 Eau d'ete Green, Zero plus Diesel Wild Musk, Vanilla Fields Coty Diva, Fleur de Diva Ungaro Celebration Fendi Drole de Rose, L'eau d'ambre, L'eau de navigateur, Ananas Fizz, Mandarine tout simplement, L'ete en douce, Verte Violette, Timbuktu, Jour de fete, Vanilia L'Artisan Samsara Shine Jaipur Boucheron Kobako, Evasion Bourjois Bazar Lacroix zapachy Chloe no 19, Coco Mademoiselle EdT, EdP, Chance, Chance eau Fraiche Chanel Winter Kiss N. Campbell, N. Campbell klasyczna By D&G Obsession Sheer Panthere AA Flora Nerolia, Foliflora, Gentiana, Orange Magnifica, Pivoine Magnifica, Rosa Magnifica, Tutti Kiwi, Lemon Fresca, Lavande Velours Gio Rahat Loukoum, Muscs Koublai Khan, Santal de mysore, Bois de violette, Un bois sepia, Bois et musc, Bois et fruits, Chene, Iris silver mist, Encens et lavande, Mandarine-Mandarin, La myrrhe, Vetiver Oriental, Un lys, Rose de nuit, Fumerie Turque, Clair de Musc, Datura Noir, Fleurs de citronnier, Santal Blanc Lutens wody Aquolina (poza Pink Sugar, Chocolovers, Mleczko Migdałowe, Wanilia i Anyż, Owoce kandyzowane w polewie czekoladowej, Toffi i jabłuszko, Jeżyny z piżmem) wody Sephora waniliowe i owocowe (te dawne perfumetki 10 ml) Elle YSL Opium Fleur de Shanghai, Opium eau d'ete, Opium fraicheur d'Orient Vocalise Shiseido Innocent Illusion, Secret, Rock Mugler Stella Sheer 2007, 2008 zapachy CdG (poza kadzidłami, Palisandrem, Sequoią, Rhubarb, CdG 2, Anbar, Harrisą) Incense Norma Kamalli jestem też otwarta na inne propozycje ofkors ![]() Oddam próbki gotowe: Osmanthus Interdite Parfums d'Empire Incensi Villoresi Gaiac M. Micaleff Sephora Brown Gloria olejek Cacharel Rush 2 Gucci Tea Rose Amber Perfumer's Workshop Ombre Rose Brosseau Acqua della Terra Borsari Jasmin Imperatrice Eugenie Creed Annayake Miyako Flowerbomb EdP a f Latte di Mandorlo Aquolina Raving Etro Verbena, Ambra L'occitane Bambus YR Adidas Pure Lightness a f Shine Avon So pretty Cartier Darling K. Minogue Ocean dream Giorgio Beverly Hills a Vent Vert miniatura 4 ml Be CK a f Agent Provocateur eau emotionelle Jasminesensation The Healing Garden a Salt Air Demeter a Toffi i Jabłuszko Aquolina Prada Infusion d'Iris f Tygrys (plus flakonik z zatyczką) - reszteczka, 3 ml Robione z flakonów (może być kilka ml): Shalimar EdT Shiny Creation La Perla Extraordinary Delice d'epices za coś specjalnego mogę odlać lub zrobić próbkę: Belle de Minuit Kyoto Zagorsk Ambre Sultan Mure et Musc Black Cashmere a - z atomizerem f - fabryczna
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-06-26 o 11:35 |
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnysko, mam pół fabrycznej próbki bez atomizera, dorzucę Ci do naszej wymianki jak już poczta się ogarnie
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, jasne, chętnie. Odezwę się na PW.
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
Agnysko, moja poczta ruszyła - więc przesyłkę nadałam.
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
kolejna aktualizacja
![]() mam [oryginalne i robione]: - Davidoff Cool Water [męski oraz damski] - Dior J’adore Summer Fragrance alcohol free [odrobinka] - Joop! What About Adam - Gucci Rush - Diesel ++ - Armani Mania - Armani Mania - czarna - Kenzo Amour - Angel Violette [mała] - Juicy Couture - Lacroix Tumulte - Max Mara EDP - Chanel Chance EDT - Fendi Fantasia - Nina Ricci Les Belles Almond Amour; Delice d'Epices?! - Ralph Lauren Pure Turquoise - Giorgio Armani Emporio White Woman - Thierry Mugler Angel - Trussardi Inside - Balenciaga Cristobal - Lagerfeld Sun Moon Stars - Dior Midnight Poison - Aquolina Owoce Kandyzowane w czekoladzie - CsP Caramel Sunset - Bvlgari Petits et Mamans - Priscilla Presley Indian Summer - Lolita Lempicka Midnight - Mauboussin Histoire d'Eau - Demeter Snow, Cotton Candy, Bonfire, Pina Colada [troszkę], Violet, Creme Brulee - Parfum d'Empire Ambre Russe - Lubin Idole de Lubin - Slava Zaitsev Maroussia - L'Artisan Ambre Extreme w dalszym ciągu poszukuję: - Sin Garden Vivienne Westwood - Guerlain Mahora - Trussardi Bianco - Bvlgari Voile de Jasmin - Musc Ravageur - Comme des Garcons - różne [oprócz Wood Coffee, Zagorsk, Jaisalmer] - zapachy Demeter - raczej te bardziej przyjazne, tzn nie Dirt itp. - Jil Sander Sun Delight - Il Profumo Vanille Bourbon - Jo Malone Blue Agava Cacao - Tom Ford Tobacco Vanille - wszelkie niszowce zwłaszcza waniliowe [oprócz Messe, Rousse, Douce Amere, Ambre Sultan, Ambre Extreme, Ambre Rousse]- SL Five O'Clock au Gingembre
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-06-27 o 13:24 |
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję pilnie Baby Powder Demeter !!!
W zamian na pewno coś się znajdzie np Ange Ou Demon Givenchy, Nina Nina Ricci, DKNY NY, Demeter czkoladowa, Kenzo la Monde Est Beau, różyczkowy Avon ...
**Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-06-11 o 15:17 |
|
|
|
#4096 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
hej
oddam: demeter - white russian, pina colada, salt air, rain pupa - love yves rocher - vanille bourbon yves rocher - kwiat pomaranczy aquolina - owoce kandyzowane w polewie czekoladowej aquolina - toffi i jabłuszko aquolina - piżmo i jeżyna bruno banani - not for everybody dkny - be delicious zielone the healing garden - jasminesensation kate moss - kate avon - little black dress avon - celebre za HAPPY IN BLOOM YVES ROCHER - verveine CK in2U BRITNEY SPEARS CHOCOLOVERS BVLGARI - black SALVADOR DALI - purplelips. purplelight Amour de Cacao Vera Wang - princess chetnie wymienie wieksze odlewki, bo mam duze flakony ![]() ale nie tylko - bardzo mnie ciekawia tez np zapachy i hate perfume i inne, ale nie smiem ich nawet tutaj wymieniac w kazdym razie interesuje mnie wszystko czego nie znam, a ze malo znam, wiec interesuje mnie prawie wszystko ![]() czekam na kontakt przez pw
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-06-18 o 09:44 |
|
|
|
#4097 |
|
|
Może być B. Spears Fantasy?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Envy Me 2 Acqua di Gio Caleche Delicate Murmure Jette Cytat:
Cytat:
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
oddam:
e.coudray-givrine-o ange ou demon-o image-r lolita lempicka-o moschino cheap and chic-o euphoria-o organza indecence-r lacroix tumulte-o cabaret-o thumderstorm demeter-r roma-o aquolina pink sugar-o poeme-r shalimar edt-r 24 f edt-r theorema-r innocent-o carla fracci-o hot -r agent provocateur-r coco mademoiselle-o kenzo jungle elephant-r etro raving-r aa angeulique lilas-r kenzo flower-o o-oryginalna r-robiona jestem w stanie oddac 2 za jedna inna szukam: wszystkiego czego nie znam
|
#4100 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam do zaoferowania miniaturki: Dior Dolce Vita i Guerlain Mitsouko, obie 5 ml (bez kilku kropli
).Poszukuję: Miracle Lolita Lempicka Euphoria Słonik
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
Paulinko, który to zapach, bo nie jestem pewna: Bvlgari Pour Femme czy BLV - Bvlgari?
Ile go masz i czy ewentualnie zainteresowałoby Cię coś u mnie? Lista w podpisie. |
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
bardzo chciałabym poznać Tygrysa Kenzo - może być niewielka ilość
![]() chętnie również większe wymiany
|
#4104 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Piszę do Was w pilnej dla mnie sprawie. Pilnie poszukuję perfum podobnych do ESCADA Pacific Paradise. Znacie może jakieś podobne perfumy o zbliżonej nucie zapachowej? Z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z zupełnie innej beczki: mogę zrobić odlewke Vanili&Carmelu Sephora. WITCH Sorbet Gourmand
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
To może i ja się przypomnę
![]() Posiadam: o-oryginalna r-robiona MaxMara -o - około 1 ml l'eau d'issey - o - ok.1,1ml cacharel Amor Amor - o - ok.1,0ml CK One - o -ok.1,0ml Acqua Di Gio - o - ok.1,0ml Gaultier2 - o - ok 0,9ml Miracle forever - o - ok 1ml Hugo Pure purple - o - ok 1,5ml Rumeur - o - ok 1,8ml Lacosta pour homme - o - ok 1,8ml Roma Uomo - o - ok 1,8ml Must - r - ok 0,5ml Shalimar - o - ok 1,0ml Masaki masaki - o - ok 0,7ml Intimately Beckham - r - ok 0,9ml Bruno banani Not 4ever body - r - ok 0,9ml Demeter - Lilly of the walley - r - ok 0,9ml Demeter Prune – r – ok. 0,8ml Dior DUNE – r – ok. 0,7ml Givenchy EXTRAVAGANCE D'AMARIGE – r – ok. 0,7 ml Celine FEVER – r – ok.0, 8ml Celine ORIENTAL SUMMER – r – ok. 0,8ml Emporio she – r – ok. 1ml Cacharel Noa – r – ok. 1ml Givenchy Hot Couture edp – r – ok. 0,5ml Kenzo Jungle Elephant - r – ok. 0,5ml Smok ekstrakt – r – ok.0,5ml Armani Diamonds – o – 0,7ml Kenzo Le monde est beau-r- ok. 0,5ml Balmain Balmya – o – ok. 0,5ml Dior Addict fraiche – r- ok. 0,4ml N.Rodriguez edp –r – ok.1ml Nisze : Bond no9 West Side - o – ok. 0,7ml Bond no9 Nuits de Noho – r – ok. 0,8ml Creed Royal Delight – r – ok 1ml Clive Christan No 1 Women – r – ok 0,4ml? E.Coudray Ambre et Vanille – r – ok 0,8ml E.Coudray Vanille et Coco – r – ok 0,8ml Penhaligons Artemisia – r – ok 0,7ml Menard Leau de Kasaneka – r – ok 0,7ml Lartisan Poivre Piquant –r – ok 0,5ml Serge Lutens AMBRE SULTAN – r – ok. 0,8ml Serge Lutens FIVE O'CLOCK AU GINGEMBRE – r – ok. 0,5 ml Serge Lutens ROUSSE – r – ok. 0,5 ml Mogę zrobić : Euphoria Casmir Alien Code Pure poison Sexy212 Eternity Linstant Kenzo Amour Pure poison elixir Amarige Mariage La perla Charme Poszukuję: Trussardi Skin CH 212 Venezia Noa perle Aomasai Balenciaga Talisman Eau De Cristobal Kenzo Kashaya Armani Emporio night Armani Emporio White Addict Lalique Flora Bella Lalique Le Parfum Amarige Amarige D'Amour Etro etra Python Attraction Absolu by Rochas Arpege by Lanvin White by CH Balmain for Women Black Pearls Infiniment Just Cavalli Her La perla : Eclix, Jaime,Shiny Creator Amour D`Amandier Betsey Johnson Mulled Cider Sweet Darling Image Guerlain Teracota Molinard Nirmala Daim Blond Nina Ricci,Les Belles Almond Amour Mont Blanc Femme de Mont Blanc Versace Signature Frederic Malle Musc Ravaqeur Clinque Simply Hermes Elixir des Merveilles edp Prada prada Prada Intense delux L`or Indian Holi Hermes Kelly Calache Trouble Ktoś chętny ? Preferuję większe wymiany
Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-07-22 o 22:52 |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan
mam prada- prada interesowalaby cie wymianka wiekszej poj. np. 4-5ml?? ewentualnie wiecej?? mi zalezaloby na Alienie ;]
|
|
|
|
#4108 |
|
Wtajemniczenie
|
ivanna nie znam zupełnie prady i chciałam tylko do testów. Jeżeli masz coś więcej z tego co mnie interesuje to chętnie się wymienię. Na 1 próbeczką raczej się nie opłaca.
|
|
|
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pomoc
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Lulu Castagnette

A wówczas na test globalny nie mam co liczyc 

)