|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Opatrzność nade mną czuwała![]() Martuś, ale powtarzam sobie, że gdybymi wcale nie wyszła, nie spotkałabym TŻcika
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrowionka kochanych ze wspanialego miejsca u moich konikow
cudownie jest i czas szybko leci...tesknie za tż-tem ale konie zapelniaja mi czas od rana do nocy jutro jade z kolezanka pojezdzic w terenie...po karkonoszach na takie skalki wiec 3 godz jazdy a moze i wiecej wieczorkiem tez robie male party urodzinowe dla dziewczyn co pomagaja w stajni i przyjacilki ze studiow ktora mieszka wlasnie w tej miejscowosci co moje konisie troszku popijemy bo w czwartek 23 lata mi stukna hhehe pozdrowionka moje kochane
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że super spędzasz czas i o nas nie zapomniałaś baw się dobrze
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka mialas nosa
![]() strippi baw sie dobrze.. ![]() ![]()
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki no i po naszym euro
![]() troche mi smutno ![]() samba ciesze sie ze wszystko sie ulozylo i trzymam kciuki za prace ![]() a ja wam sie czyms pochwale ale dopiero za jakis czas zobaczymy czy wyjdzie
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym nam się pochwalisz, czym?
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
reszty mozecie sie domyslac
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
maybe baby??
|
|
|
|
#2110 |
|
Wtajemniczenie
|
Mialam, czy mieliśmy??
|
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę
to trzymam kciuki żeby było po twojej myśli, a zdaje się, że byłabyś z tego faktu zadowolona, prawda?
|
|
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
pewnie ze bym sie cieszyla ale wtedy chyba przesuniemy slub bo dzidzi mialoby trzy miesiace
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje hiehiehieieh my ostatnio ciagle mamy wypadki heehhhe i ostatnio ciagle rano wymiotuje...oprocz dzisiejszego dnia
|
|
|
#2115 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam Kochane Dziekuje ze trzymalyscie kciuki i bylyscie ze mna chociaz przez chwile mmyslami...troszke wam streszcze jak bylo ale na fotki bedzie trzeba poczekac bo niestety wszystkie z aparatu skasowaly sie i mamy tylko nadzieje ze odzyskamy je z karty opamieci....nio chyba ze szgara syn zrobil pare ladnych fotek na innym aparcie wtedy cos zamieszcze... pogoda byla cudna.od rana nerwowa admosfera, szczegolnie w samym urzedzie..podczas skaldania przysiego tak mi drzal glos ze szok i oczywscyie sie usmiechalam bo tak reaguje na stres...ale wzystko poszlo okej i naprawde oboje z wojtkiem to przezywalismy mocno po calej ceremoni zlozeniu podpisow itp. moj kcohane mezus wyniols mnie na ogrod za urzedem na rekach a tam wszyscy sypali w nas ryzem i pieniazkami...potem mielismy sesje na oggrodzie( oby te zdejcia sie odzyskaly)....nastepnie pijchalismy do nas do domu bo przyjecie bylo u nas na ogorodzie..pierwsze cio zrobilkmoj mezus to przeniosl mnie przez prog...nastepnie toast szampan..nie omieszkalam tez zycic kieliskiem na szczescie za siebie...obiadek, torcik i takie male przyjatko..najwaznijesze dla mnie bylo szczescie wypisane na twarzy i w slowach mojego tz...naprawde to bylo i jest cudne... nastepnego dnia rano obudzil mnie taki szczesliwy ze jestem jego zona ehhh nie da sie tego opisac...mam n adzieje, ze w przyslym roku i ebedzie gorzej a ta radosc nie zaniknie nam za szybko...na dzien dzisiejszy jestem szczesliwa zonka....niedlugo postaram sie wdrazyc w wasz e tematy..buziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#2116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko szkoda tych zdjec mam nadzieje ze uda sie je odzyskac...
|
||
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
sas Kochana wielkie gratulacje i buziaki
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fanie, że wszystko się udało Twój opis mnie wzruszył, ech cudownie musiało być Szkoda zdjęć, ale może nie wszystko stracone
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś jest tak masakryczny dzień, że zasnęłam w pracy nad notatkami
![]() Ale chyba mi to dobrze zrobiło bo się trochę lepiej czuję, ale mam też ochotę na schowanie się pod kołdrą, brrrrrr A się wam nie chwailiłam że w wekend pomalowałam na landrynkowy róż paznokcie wyglądaja jak doklejane sztuczne pazury mam fotkę w domu ale lekko niewyraźna;] aparat nam się psuje.Ale są koloru jak te różowe końcówki,. sas nooo trzymam kciukasy. |
|
|
|
#2121 | |
|
Wtajemniczenie
|
No no, co za wiadomość. Rozumiem, że się cieszysz??
Cytat:
![]() Ja właśnie niedawno wróciłam z rozmowy o pracę. Właściwie to byłam tam krótko, babka ma się odezwać za tydzień. Chyba nie poszło mi źle, teraz tylko pozostaje mi czekać. Akurat jutro mam egzamin i ostatni za tydzień i będę w pełni dyspozycyjna W ogóle jak babka mi powiedziała, że niektóre buty kosztują 900zl to o mało się nie przewróciłam heheNo właśnie jutro mam egzamin z logiki i muszę teraz się iść uczyć, a mam takiego lenia, że szok:/ |
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
a propos pracy, piszę właśnie list motywacyjny i cv, znalazłam ogłoszenie o pracy na stanowisku referenta w szkole no i mam pytanie, czy powinnam napisać o wszystkich praktykach zawodowych? skończyłam pedagogikę, więc wszystkie praktyki miałam właściwie w szkole, czy mam to pisać, czy raczej to nie ma znaczenia w pracy biurowej? przyznam, że mam problem bo to moja pierwsza praca i nie wiem co napisać żeby było dobrze
anuulaa trzymam kciuki za egzamin i za pracę
|
|
|
|
#2123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zależy gdzie miałaś praktyki, ale ja bym napisała wszystkie jakie miałam. Na każdej miałaś kontakt z ludźmi na pewno, więc to też jest ważne. |
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spełniam wymagania formalne,no i całe szczęście nie potrzeba doświadczenia, przynajmniej nic nie jest napisane wprost, że ileś tam trzeba mieć przepracowanych lat na podobnym stanowisku
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
w liście motywacyjnym sie pisze te najwazniejsze ktore przydadza się w pracy o ktora się staramy- ja tak zawsze robię
![]() a w cv wszytsko po kolei, zaczynając od najswieższej rzeczy do najstarszej. |
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
NO tak, i w liście najlepiej jest nie pisać jakim to się jest super, ja nigdy nie piszę o swoich zaletach.
Baja, możesz napisać też, że mimo, iż nie posiadasz doświadczenia to szybko się uczysz i nowa praca stanowi dla Ciebie wyzwanie i działa mobilizująco, coś takiego
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakimś cudem trafiłam na to ogłoszenie, do końca tyg trzeba papiery złożyć![]() a co z dyplomem, nie mam jeszcze dyplomu z licencjata, ale napisałam że jestem tegoroczną absolwentką. Dołączyć tylko świadectwo maturalne? |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się dowiedzieć
|
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam moja rozmowe w piatek i powoli zaczynam sie stresowac Ale wlasciwie nie wiem czy sie stresuje rozmowa czy obrona ktora mam w czwartek - chyba jednak obrona.. ![]() Cytat:
ja nawet pisalam ze stalam na promocjach, wykladalam towar, pracowalam na inwentaryzacjach Wbrew pozorom takie doswiadczenia tez sie licza bo to znaczy ze cos starales sie robic w czasie studiow i ze sie nie boisz pracy i ze juz troche obyty jestes ![]() na pewno daja jakis papierek - u nas daja ![]() AAA mam jeszcze pytanie Czy ja na ta moja rozmowe mam wziac jakies papierki?? Moje dyplomy, jakies zaswiadczenia o ukonczonych kursach, odbytych praktykach, jakies wczesniejsze umowy (w sumie to do tej pory pracowalam tylko na zlecenie), chyba nie co nie?? Ten koles co dzwonil nic mi nie powiedzial o tym. Dyplomu jeszcze miec nie bede bo obrone mam w czwartek a rozmowe w piatek, takze raczej nawet zaswiadczenia nie bede miala ![]() A w ogole to ja dzis pol dnia zamiast sie uczyc na obrone pralam ciuchy na wyjazd nad morze jutro bede prasowac kuzwa zebym tylko nie byla 1 przypadkiem ktory sie nie obroni Teraz troche poczytalam ale zrobilam sobie przerwe bo mnie glowa rozbolala od tych bzdur ktorych sie ucze
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

Dobrze ze poszlas sprawdzic ten test 

hhehe

wyglądaja jak doklejane sztuczne pazury