Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-16, 21:03   #1381
kumeika
Przyczajenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Mam metlik w glowie jesli chodzi o fotografa. mam umowionego Embingera. Jak szukalismy fotografa jego zdjecia najbardziej nam sie podobaly ale mielismy malo czasu na wybor, zdecydowalismy sie w jeden dzien i wybor padl na niego. Na samym poczatku tez wychodzilismy z zalozenia ze lepiej miec dobrego fotografa niz kamerzyste. Ale rodzice nalegaja, a w sumie oni ponosza wiekszosc kosztow i oni beda placic za film wiec mozliwe ze ulegniemy im prosbom
kumeika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 21:58   #1382
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość

Też o tym myślałam, ale na naszej atramentówce nie wyjdzie to najlepiej. Niby drukarki nie sa teraz drogie, ale nie bedziemy już kupować. Dlatego szukamy drukarni
Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
My też atramentowa, ustawiliśmy tylko rodzaj papieru na papier wysokiej jakości. Do tego drukowaliśmy też na kopertach. Więc wyszło korzystniej niż dalibyśmy do drukarni. Ale w drukarni chocia nie musisz sie martwić ze cos zepsuja, jak to sie nam przytrafilo z kilkoma sztukami.
my też drukowaliśmy na atramentowej zaproszenia, a prawdę mowiąc to ładniej nam wyszły na atramentowej niż na laserowej, bo i na tej i na tej próbowalismy

Tak duzo naskrobałyście że miałam aż 5 stron do czytania
A ja zdałam ostatni egzamin w sobotę i mogę sie w końcu zająć przygotowaniami bo to już za 19 dni

Gosiaczek naprawdę ślicznie wyglądaliście
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png

Edytowane przez Malpka
Czas edycji: 2008-06-16 o 22:03 Powód: dopisek
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 22:11   #1383
Joasia***
Rozeznanie

dziewczyny pomocy..... czy byłyście na weselu gdzie grał zespół Benefis????
co o nim sądzicie, przeszukałam posty i tylko jako jedyna Selka sie kiedyś z nimi umawiała ale opisu jak było nie znalazłam
no i mamy problem bo mieliśmy mieć inny zespół, zaklepałam już go dawno....na poczatku maja, pytaliśmy się czy nie przelac kasy żeby zarezerwowac to nie, że trzymają a dzis się okazuje że wcale tak nie było i stawia nas przed faktem dokonanym że albo benafis albo nic....no i mam problem bo tamten zespół był sprawdzony z dwóch wesel a tego nie znamy wcale :conf used:
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 22:14   #1384
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
co o nim sądzicie, przeszukałam posty i tylko jako jedyna Selka sie kiedyś z nimi umawiała ale opisu jak było nie znalazłam
no i mamy problem bo mieliśmy mieć inny zespół, zaklepałam już go dawno....na poczatku maja, pytaliśmy się czy nie przelac kasy żeby zarezerwowac to nie, że trzymają a dzis się okazuje że wcale tak nie było i stawia nas przed faktem dokonanym że albo benafis albo nic....no i mam problem bo tamten zespół był sprawdzony z dwóch wesel a tego nie znamy wcale :conf used:

Jejku, a który to zespół Was tak załatwił????
niestety ale nie znam tego zespołu Benefis, wiec nie moge pomoc
współczuje, ale mam nadzieje ze tez okaze sie bardzo fajny i wszystko bedzie ok!
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 23:06   #1385
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnula76 Pokaż wiadomość
Witam
Chciałam zachecić wszystkie was dziewczyny do robienia próbnych upięć. Ja miałam nie robić, ale namówiona doświadczeniem koleżanki poszłam zrobić. To był koszmar. Byłam w Oazie Urody na Zana
Ta oaza jest chyba na jana sawy?

Ana844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 07:49   #1386
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez kumeika Pokaż wiadomość
Witam po przerwie.
Dziewczyny pomóżcie i doradzcie.
Czy ktoras z was widziała zdjecia Embingera. Zaczynam sie zastanawiac nad zmiana fotografa. Gosiaczek masz piękne zdjecia. Juz id jakiegoś czasu sie wachałam czy dobrego fotografa wybrałam i Twoje zdjęcia wzmogły moj niepokoj. Może macie namiary na innych dobrych fotografów oprocz Zomera bo jego dzieło juz widziałam i podziwiałam
Mam jeszcze jedną prośbe. Możecie podać namiary na kamerzystę. Nie planowaliśmy mieć kamery na ślubie i weselu ale rodzice dość mocno naciskaja wiec możliwe ze bedziemy go potrzyebowac.
z góry dziekuje
Wydaje mi się, że Embinger to dobry wybór - z tego co widziałam na stronce ładnie się prezentuje

Jesli chodzi o kamerzystę to my mamy p.Widło http://www.video-artstudio.pl/
Polecam też p.Serafina http://www.filmowanie.com.pl/ - fajne bajerki robi
Ale najlepiej jak sięz kimś umówicie i obejrzycie co ma do zaoferowania - w końcu każdemu się co innego podoba

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:48   #1387
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
My bedziemy mieli zdjecia od Zomera w tym tygodniu. Ale widze ze pozy sa niektore te same . Fontanne tez mielismy. My mielismy sesję po Gosi, przynajmniej tak mi sie wydaje. Gosiu, mieliście w poniedzialek po slubie o 10? A zdjecia sa naprawde zachwycajace. Ciekawe jak nasze wyjdą .
Gosia koniecznie wklej zdjeciana pewno beda sliczne, wyobraz sobie ze fontanne zamkneli

Cytat:
Napisane przez kumeika Pokaż wiadomość
Witam po przerwie.
Dziewczyny pomóżcie i doradzcie.
Czy ktoras z was widziała zdjecia Embingera. Zaczynam sie zastanawiac nad zmiana fotografa. Gosiaczek masz piękne zdjecia. Juz id jakiegoś czasu sie wachałam czy dobrego fotografa wybrałam i Twoje zdjęcia wzmogły moj niepokoj. Może macie namiary na innych dobrych fotografów oprocz Zomera bo jego dzieło juz widziałam i podziwiałam
Mam jeszcze jedną prośbe. Możecie podać namiary na kamerzystę. Nie planowaliśmy mieć kamery na ślubie i weselu ale rodzice dość mocno naciskaja wiec możliwe ze bedziemy go potrzyebowac.
z góry dziekuje
Kamerzyste mogew polecic, choc wlasnego filmu jeszcze nie odebralam ale widzialam jego dzieleo u kuzyna i bylam zachwycona, moj maz rowniez
Thorgstudio-staszek pliszka http://www.thorg-studio.info/http://www.thorg-studio.info/
polecam
A odnosnie Embingera powiem wam jakie byly nasze opinie, Panowie potraktowali nas troche olewczo tzn. dali nam albumy i to bylo wszystko, nawet jak o cos pytalismy to mialam wrazenie ze z wielka laska uslyszelismy odpowiedz a druga sprawa nam nie odpowiadaja zdjecia z fotomantarzem, jakies samoloty, jakies statki.Stwierdzilismy ze rownie dobrze mozemy ubrac sie w dres i komputerowo doda nam suknie i garniturwiem przesadzam ale takie bylo nasze zdanie, oczywiescie nie krytykuje nikogo kto zdecydowal sie na ich zdjecia, to jest kwestia gustu a to jest sprawa indywidualna.
Pozdrawiam
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:36   #1388
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Ja też nie znam tego zespołu, ale siostra ostatnio była na weselichu, grał zespół Bravis, czy coś w tym stylu, podobno grali okropnie, same jakieś walczyki, goście się nie bawili, więc ostrzegam...
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:47   #1389
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek 82 Pokaż wiadomość
A odnosnie Embingera powiem wam jakie byly nasze opinie, Panowie potraktowali nas troche olewczo tzn. dali nam albumy i to bylo wszystko, nawet jak o cos pytalismy to mialam wrazenie ze z wielka laska uslyszelismy odpowiedz a druga sprawa nam nie odpowiadaja zdjecia z fotomantarzem, jakies samoloty, jakies statki.Stwierdzilismy ze rownie dobrze mozemy ubrac sie w dres i komputerowo doda nam suknie i garniturwiem przesadzam ale takie bylo nasze zdanie, oczywiescie nie krytykuje nikogo kto zdecydowal sie na ich zdjecia, to jest kwestia gustu a to jest sprawa indywidualna.
Pozdrawiam
Nas potraktowali bardzo miło, siedzieliśmy u nich ze 40 minut, obejrzeliśmy zdjęcia, puścił nam kilka prezentacji jakie później robią z tych zdjęć, pytaliśmy o wiele rzeczy i na każde pytanie usłyszeliśmy satysfakcjonującą nas odpowiedź. Nie widziałam żadnych zmontowanych zdjęć wśród tych co oglądaliśmy

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:48   #1390
niebieska.lwica
Rozeznanie

a ja tak z innej beczki. wreszcie przyszła moja suknia idę dzisiaj mierzyć i mam nadzieję, że jutro będę ją już miała w domu

tak swoją drogą to jak nie liczyć tego stresu z sukienką to w ogóle się ślubem nie stresuję, nie mam żadnych koszmarów ani nic z tych rzeczy. już się zaczynam zastanawiać czy wszystko ze mną ok
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:55   #1391
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
a ja tak z innej beczki. wreszcie przyszła moja suknia idę dzisiaj mierzyć i mam nadzieję, że jutro będę ją już miała w domu

tak swoją drogą to jak nie liczyć tego stresu z sukienką to w ogóle się ślubem nie stresuję, nie mam żadnych koszmarów ani nic z tych rzeczy. już się zaczynam zastanawiać czy wszystko ze mną ok
Myślę, że wszystko jest z Tobą w porządku Ja w ogóle nie odczuwam, że szykuję się do wesela. Ale u mnie to normalne, zacznę się stresować dopiero dzień przed albo w dniu ślubu, mam bardzo dobrze wypracowany mechanizm odsuwania od siebie stresujących myśli- inaczej nie wytrzymałabym nerwowo na studiach

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:59   #1392
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Ja też nie znam tego zespołu, ale siostra ostatnio była na weselichu, grał zespół Bravis, czy coś w tym stylu, podobno grali okropnie, same jakieś walczyki, goście się nie bawili, więc ostrzegam...
Z ciekawości weszłam na stronkę tego Bravis, nic ciekawego.... mam nadzieję, że to nie był Benefis

Cytat:

To Super..... oszczędziło ci to mnóstwa kłopotów, ale po Twojej sprawie już tam nie zajrzę

A czy któraś z Was bawiła się na weselu gdzie był zespół Mix Band?
Stary 2008-06-17, 13:06   #1393
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

My już załatwiliśmy (w końcu!) godzinę w kościele Już wiemy, że będziemy mieli ślub o 16.00 w Boboli . Byliśmy pierwsi na ten dzień i mogliśmy sobie wybrać każdą godzinę. Wahałam się nad 16 i 17 ale stwierdziłam, że jak 16 to z niczym nie trzeba się bedzie śpieszyć zresztą wesele dłużej potrwa .

Chyba powoli zaczniemy chodzić na nauki, im szybciej tym lepiej - będzie z głowy. A skąd mamy wziąć te indeksy? z mojej lub TŻta parafii?

Wiecie znalazłam fotografa z (chyba?) Gdańska (a w zasadzie fotografów, bo jest ich dwoje) i myślę czy nie zamówić u nich pleneru. (Byłby to już nasz drugi plener, ale po 1) marzą mi się zdjęcia nad morzem a po 2) co mi za 10 lat zostanie ze ślubu jak nie zdjęcia?) Robią (przynajmniej jak dla mnie) genialne zdjęcia. To ich strona http://www.bw.dj.pl/ . Wszystko ślicznie tylko cena mniej śliczna . Wyjechalibyśmy parę dni po ślubie nad morze i tam zrobilibyśmy 2gi plener co o tym myślicie?

Panny Młode 2009 jak u was stoją przygotowania? Bo wiadomo, że Panny Młode 2008 (szczególnie letnie) dopinają już wszystko na ostatni guzik zazdroszcze Ja nie wiem co u nas załatwiać dalej...
Stary 2008-06-17, 13:19   #1394
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Chyba powoli zaczniemy chodzić na nauki, im szybciej tym lepiej - będzie z głowy. A skąd mamy wziąć te indeksy? z mojej lub TŻta parafii?
No im szybciej załatwicie tym potem mniej problemów
Wiem coś o tym
Indeksy bierzecie albo z Twojej parafii albo Tż

Cytat:
Wiecie znalazłam fotografa z (chyba?) Gdańska (a w zasadzie fotografów, bo jest ich dwoje) i myślę czy nie zamówić u nich pleneru. (Byłby to już nasz drugi plener, ale po 1) marzą mi się zdjęcia nad morzem a po 2) co mi za 10 lat zostanie ze ślubu jak nie zdjęcia?) Robią (przynajmniej jak dla mnie) genialne zdjęcia. To ich strona http://www.bw.dj.pl/ . Wszystko ślicznie tylko cena mniej śliczna . Wyjechalibyśmy parę dni po ślubie nad morze i tam zrobilibyśmy 2gi plener co o tym myślicie?
Rzeczywiście fajną ofertę mają - zresztą już wcześniej miałam okazję trafić na tą stronkę i urzekły mnie ich ujęcia
Z ciekawości - wiesz już mniej więcej ile sobie życza za plener ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:27   #1395
niunka1985
Raczkowanie

Hej,bardzo dziekuje za pomoc w sprawi hurtowni z dekoracjami
Mirra jesli potrzebujesz fotografa z gdanska to moge polecic ci mojego brata ciotecznego,mieszka i pracuje w gdanskurobi swietne zdjecia bardzo zaluje ze nie moze do mnie przyjechac ale ma w piatek przed moim slubem sesje w nocy na weselu i skonczy kolo 2 w nocy to padniety by przyjechal
Stary 2008-06-17, 13:50   #1396
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
My już załatwiliśmy (w końcu!) godzinę w kościele Już wiemy, że będziemy mieli ślub o 16.00 w Boboli . Byliśmy pierwsi na ten dzień i mogliśmy sobie wybrać każdą godzinę. Wahałam się nad 16 i 17 ale stwierdziłam, że jak 16 to z niczym nie trzeba się bedzie śpieszyć zresztą wesele dłużej potrwa .

Panny Młode 2009 jak u was stoją przygotowania? Bo wiadomo, że Panny Młode 2008 (szczególnie letnie) dopinają już wszystko na ostatni guzik zazdroszcze Ja nie wiem co u nas załatwiać dalej...
Nam zostało podpisać umowę z zespołem, nie wiem co to będzie w końcu...mam nadzieję, że okażą się fajni....
I podpisanie umowy z kamerzystą.
I godzinka Ślubu, chcemy to załatwić w ciągu najbliższych dwóch tygodni
Stary 2008-06-17, 14:16   #1397
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Z ciekawości - wiesz już mniej więcej ile sobie życza za plener ?
1800 zł standardowy - w dwóch miejscach, 2500 zł niestandardowy czyli jak chce sie cos extra. . Kurcze tyle co oni za standardowy plener chcą to my u Pana Z. płaciliśmy za całość. Więc to troszkę dużo. No ale zdjęcia mają fajne.

niunka1985 bardzo chętnie! Zawsze to będzie jakaś alternatywa jeśli się zdecydujemy na to morze
Stary 2008-06-17, 14:29   #1398
*kaalinaa*
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny nie wiem co jest z tym wizażem, pół dnia próbowałam się zalogować żeby coś napisać i się nie dało. A jak się już w końcu wściekła cała zalogowałam to zapomniałam w jakiej sprawie chciałam zabrać głos

skleroza o zgrozo starość nie radość

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:16   #1399
Joasia***
Rozeznanie

No mi też się tak pół dnia jakiś 'error' pojawiał i smutno mi było, że nie mogłam zajrzeć... mój nałóg to zaglądanie tu co jakiś czas żeby sprawdzić co ciekawego słychać
Stary 2008-06-17, 16:38   #1400
Sylwia_84
Raczkowanie

A ja strasznie sie stresuje. Miałam miec dzisiaj obronę pracy mgr ale przełożyli mi na jutro :/ A w sobote wielki dzień, a ja jeszcze "daleko w polu" :/ Ważne ze dzisiaj sukieneczkę odebałam, z tego jestem bardzo zadowolona Ale wkleję dopiero po sobocie bo zapewne nie będę miała czasu zeby tu zajrzec na dłużej. Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego dla sobotnich panien młodych, bawcie sie dobrze
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:50   #1401
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:

Miira, my jak na razie mamy tylko salę, i rozglądamy się powolutku za zespołem, bo mamy teraz sesję, więc nie mamy z bardzo na to czasu
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:02   #1402
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Miira, my jak na razie mamy tylko salę, i rozglądamy się powolutku za zespołem, bo mamy teraz sesję, więc nie mamy z bardzo na to czasu
A kiedy dokładnie bierzecie ślub czy dobrze myślę, że to 26.09.2009? No i pochwal się gdzie macie w końcu sale no i czy macie jakiś "faworytów" na zespół itp.
Stary 2008-06-17, 18:39   #1403
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Hehe,mówiłam,że wszystko będzie dobrze
Stary 2008-06-17, 18:47   #1404
Ciri24
Przyczajenie

Witam,
zapewne ten temat był już poruszany, ale może pomożecie Chodzi mi o fryzjera i makijażystkę w Lublinie lub okolicach. Mieszkam na co dzień w Wawie i nie mam zielonego pojęcia gdzie się wybrać, a ślub zbliża się wielkimi krokami (16.08.2008)
Ciri24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 19:13   #1405
wrobelek0403
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czarnula76 Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj poszłam do "Fryzjera u Ani" i jestem zachwycona - Pani zrobiła mi od początku wszystko, umyła, poskręcała, pozapinała spinkami. I fryzura mi sie trzyma do teraz.Fotki zrobione, wieć później przyjdę tylko z wydrukowanymi, aby jej przypomnieć i już Mogłabym iść szaleć bo gotowa jest jak już ta właściwa. Naprawdę zachwycona jestem podejsciem. Nie wiem jak sie robi próbne upięcia, ale podejscie "U Ani" jestem zachwycona i dzielę się tym. Róbcie próbne upięcia-moze to oczywiste, ale dla mnie dopiero od teraz Kilka złotych więcej a jakie poczucie, że jest super
czarnula, a jak ogólne wrażenie z salonu??? bo w zeszłym roku było sporo krytycznych postów, ze bałagan, ze nie dbają o klientki, ze długo się czeka mimo ustalonej godziny itd. ???? Daj znac prosze, bo ja się wstępnie zapisałam i mocno mnie te posty zmartwiły.
wrobelek0403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 19:16   #1406
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciri24 Pokaż wiadomość
Witam,
zapewne ten temat był już poruszany, ale może pomożecie Chodzi mi o fryzjera i makijażystkę w Lublinie lub okolicach. Mieszkam na co dzień w Wawie i nie mam zielonego pojęcia gdzie się wybrać, a ślub zbliża się wielkimi krokami (16.08.2008)
Serdecznie polecam P. Martę Banach!! Dziewczyna robi genialne makijaże, widać że z zamiłowania wybrała tą drogę Jej tel: 505507364

Mogę Ci wysłać zdjęcia przykładowego make up'u przed i po jak i wyślesz maila na PW.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 19:27   #1407
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wrobelek0403 Pokaż wiadomość
czarnula, a jak ogólne wrażenie z salonu??? bo w zeszłym roku było sporo krytycznych postów, ze bałagan, ze nie dbają o klientki, ze długo się czeka mimo ustalonej godziny itd. ???? Daj znac prosze, bo ja się wstępnie zapisałam i mocno mnie te posty zmartwiły.

a gdzie jest ten "Fryzjer u Ani"?
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 19:30   #1408
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
a gdzie jest ten "Fryzjer u Ani"?
Na Fabrycznej, tutaj stronka http://www.takczeszemy.pl/

Ja sie tam czesałam na swój ślub i byłam bardzo zadowolona , ale kiedyś na ślub koleżanki się czesałam i trafiłam na inną dziewczynę - i niestety porażka...

Pewniakiem jest właścicielka, Pani Ania. Ona zawsze zrobi super.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 20:08   #1409
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Na Fabrycznej, tutaj stronka http://www.takczeszemy.pl/

Ja sie tam czesałam na swój ślub i byłam bardzo zadowolona , ale kiedyś na ślub koleżanki się czesałam i trafiłam na inną dziewczynę - i niestety porażka...

Pewniakiem jest właścicielka, Pani Ania. Ona zawsze zrobi super.
Pani Ania czesała moją siostrę na ślub i zrobiła jej bardzo ładne upięcie. Trzymało się całą noc i wyglądała ślicznie. Moją fryzurkę robiła inna dziewczyna i niestety troszkę jej nie wyszło. Przez pierwszą godzinę może i ładnie wyglądała. Ale jak teraz oglądam zdjęcia z kościoła i widzę tę fryzurkę to wydaje mi się, że sama lepiej bym ją zrobiła. Może dlatego, że byłam czesana w biegu, w ostatniej chwili, mimo, ze byłam umówiona dużo wcześniej niż zaczęła mnie dziewczyna czesać.
Mam nadzieję, że teraz coś się zmieniło i będziecie zadowolone z wyboru fryzjera. Ale trzeba się o swoje upominać - jak umawia się na konkretna godzinę, to trzeba pilnować, żeby nikogo przed Wami nie czesały. Mnie siostra powstrzymała przed zrobieniem awantury, ale miałam ochotę te babki
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 20:17   #1410
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Serdecznie polecam P. Martę Banach!! Dziewczyna robi genialne makijaże, widać że z zamiłowania wybrała tą drogę Jej tel: 505507364

Mogę Ci wysłać zdjęcia przykładowego make up'u przed i po jak i wyślesz maila na PW.
Czy mogłabym prosić o zdjęcia makijaży P. Marty na PW? Dzięki!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości