|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
...Cytat:
Cytat:
Cytat:
miłej nauki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
|
|
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
Hej czytam was od dawna, kiedyś się tu udzielałam pod innym pseudonimem, ale zrezygnowałam przez to, że za dużo o sobie powiedziałam… miałam anoreksję, teraz wychodzę. Przytyłam do normalnej wagi, jem różnie raz 1000 raz 1500 ale średnio to 1200 i na tym tyję no cóż… ale chciałam powiedzieć wam, że się da J
Asilos – wiesz, wydaje mi się, że Twój najważniejszy problem to nie ED a depresja. Bo ED jest tylko fragmentem depresji. Chcesz mieć kontrolę nad jakimś fragmentem życia, bo depresja to często poczucie, że nie mamy wpływu na swoje życie. A tak naprawdę to nikt nie ma tylko ludzie z depresją to widzą ;p niestety… bo taki fałszywy optymizm jest fajny.. ale trzymam kciuki, wyjdziesz z tej swojej deprechy ![]() Krytia – ty jesteś naprawdę twarda! Serio! Jak widzę Twoje jadłospisy to jestem pod oooooooogromnym wrażeniem, że tak szybko potrafisz jeść jak człowiek. Ja startowałam od takiego jedzenia jak Ty (nie będąc tylko taką chudą) i nie potrafiłam przez cały rok nawet 2000 zjeść. A ty. Podziwiam J i gratuluję Funky – jesteś super J wszystkich tu pocieszasz i w ogóle, ale.. hmm chyba sama jeszcze do końca sobie nie radzisz, co? Ale wydaje mi się, że nie jest najgorsze to, że tniesz kalorie tylko to, że uważasz to za objaw ED. W końcu nie dodanie czegoś do potrawy, żeby była mniej tłusta etc nie jest nienormalne. Takie popadanie w skrajności – albo superdietetycznie albo z masłem nie jest dobre. Nie chcesz masła to nie jesz i olej. Słodyczy też nie musisz jeść – bez przesady. Aczkolwiek zjedzenie tortu było świetne J i właśnie o to chodzi – jesz tort bo jest okazja J Agness – sorry, ale uzalasz się nad sobą. wchodzisz tu po to, żeby pisać, co zjadłaś i ile ćwiczyłaś i oczekujesz, że po pierwsze dziewczyny Ci powiedzą, że za mało zjadłaś i za dużo ćwiczysz, a po drugie, że po raz setny upewnią Cię, że jesteś chuda. Jesteś i jesz mało – i co? Wcale ci takie zapewnienia nie pomogą… miotasz się, nie wiesz co robić – wydaje mi się, że teraz jest najlepszy moment, żeby iść do psychologa – jesteś prawie na dnie i łatwo się będzie odbić, tylko potrzebna pomocna ręka. Musisz zrobić tak mało, żeby z tego wyjść. Tylko czy ty chcesz? Bo twoje niejedzenie i rowerek stanowią tak wielką część twojego życia i twojej tożsamości, że jak nie będzie ED to będzie co…? Boisz się tej pustki… Hypnotic – pamiętam jeszcze jak byłaś w szpitalu a teraz proszę J jesz świetnie, wyglądasz świetnie – dziewczyno jak dla mnie to jesteś prawie zdrowa. Prawie, bo jeszcze myślisz o sobie jako o ‘Edkowej’ myśl o sobie jako o byłej-anorektyczce. Jesteś taką fajną dziewczyną nie warto się tak etykietkować J Siris – nie wkręcaj się w to. To, że trochę przecholowałaś z odchudzaniem to nie znaczy, że ED.. jesteś na pierwszym roku jeszcze mnóstwo autodiagnoz Cię czeka – jedz na zdrowie J a statystyka łatwa i przyjemna do zdania – a pani prof. bardzo miła J Weronika – jak pójdziesz do swojego psychiatry czy psychologa to raczej nie z ED tylko z borderline… zapytaj go o to… Enex – dziewczyno jak ja Cię doskonale rozumiem… też kuję jak głupia (tzn teraz nie bo już po sesji) ale ciągnę 2 kierunki i naprawdę dużo się uczę… i niby też to co kocham i wielbie (psychologia) to po pewnym czasie dość mam… i wymiękam. I do lodówki. Tylko, że się zapycham ogórkami.. ale wydaje mi się, że ty nie masz napadów tak klasycznie – tylko jesz sporo. Ale być może tyle twój pracujący wiecznie mózg potrzebuje J bardzo mooooocno trzymam kciuki za sesję J Plameczka – tak mi się twój login z kimś takim delikatnym, kruchym i wrażliwym kojarzy. Ale mimo to sobie poradzisz ze wszystkim. Nie tylko twardzielki sobie radzą z ED, mądre i wrażliwe dziewczynki też J Iza – dziewczyno jesteś super! Masz w sobie tyle energii na pocieszanie wszystkich i na opieprzenie niektórych. I wiesz co? Myślę, że jesteś świetnym przykładem tego jak można z tego wyjść. Oj owszem czasem są wyrzuty sumienia po orzeszkach, ale myślę, że to normalne. Że bardziej to jest tak, że myślisz sobie ‘oj za dużo’ i wyolbrzymiasz to do rangi Edkowych wyrzutów sumienia, niż że naprawdę zadręczasz się tym… odbieram cię jako mądrą i ambitną osobę – możesz osiągnąć co zechcesz ! Madlen – nowe liceum to najlepszy z możliwych wyborów! Tak było w moim wypadku. I nigdy nie będę tego żałować. Tylko.. nie oczekuj, że wszystko się zmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Najwięcej zależy od ciebie.. trzymam kciuki J Toffie – kochana, nie będę pisać – jedz, żeby mieć okres, bo ty to wiesz. widać, że chcesz z tego wyjść, ale mam wrażenie, że boisz się tej drogi. Jakbyś chciała zamknąć oczy i się obudzić zdrowa – nawet grubsza i z okresem, ale przeraża Cię ten proces, to, że musisz sama do tych kilogramów więcej doprowadzić. Jakby ktoś ci je przykleił byłoby lepiej, nie? Ale dasz radę poradzić sobie z nimi nawet wiedząc, że sama do nich doprowadziłaś – i to będzie super. Superchic(k) – kurcze.. myślałam, że ty już sobie z tym poradziłaś – miałaś takie zdrowe podejście do białka i twój blog… wiesz, nie wiem czy to dobry pomysł przechodzić na wegetarianizm dopóki nie wyszłaś z ED… bo to zmusza do myślenia o jedzeniu, a tobie to na razie nie potrzebne.. myślisz, że mogłabyś pogadać z mamą, tak, żeby przez tydzień – dwa, to ona kontrolowała wszystko co jesz? Robiła ci śniadania, obiady? Zobaczysz, że można jeść nie myśląc o tym obsesyjnie. I będziesz skupiała się na czym innym, bo myślenie o jedzeniu i tak nie wpłynie na to co zjesz… kurczę. Tak wierzyłam, że ty wyszłaś… Tyle was tutaj, że już nie pamiętam do kogo pisać.. ale znam w większości wasze historie i tak mi głupio było tylko czytać… więc się ujawniam i pozdrawiam J |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
abelardo - cieszę się,że wyszłaś z tego . mam tylko nadzieję,że z czasem zaczniesz jeść więcej.
i cieszę się,że napisałaś do mnie może trochę niemiłe,ale mocne i szczere słowa. tylko,że to nie jest tak,że ja piszę tutaj,oczekując zapewnienia,że jestem chuda i jem mało. w pewnych momentach naprawdę nie wiem co mam robić. I dzisiaj było lepiej. Zjadłam śniadanie takie które na redukcję się nie nadaje. Stwierdziłam,że przejdę na U,że tak będzie lepiej. Jednak potem byłam z mamą w sklepie,przymierzyłam spodnie. Wzięłam S i M. Inne rodzaje. W M weszłam,natomiast w S z innego materiału,nierozciągliweg o już nie. Załamałam się trochę,ale trudno,nie muszę wchodzić w S. Jednak tak mnie to potem dotknęło,że wzięłam M z tego samego rodzaju i miałam problem! Nasuwa mi się tylko jedna myśl. Przytyłam. I schudnę. Pewnie powtarzam to poraz setny,ale nie chcę mieć problemu z wejściem w rozmiar S. Mama od razu widziała moją minę. Rozszyfrowała mnie. Że znów jest coś nie tak. Nie musicie odpisywać na mój post. Znudziło Wam się zapewne ciągłe odradzanie mi redukcji i zapewnianie,że jestem szczupła. Chciałam się po prostu wygadać. Do psychologa pójdę. Na razie tylko po skierowanie. Ale pójdę.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę Cię, przecież patrz jakie połowa z nas ma problemy zdrowotne, połowa z nas jest na p!Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie nie wiem, może rzeczywiście to normalne takie wyrzuty. ale jeśli chodzi o pozostałe problemy, myślę, że psycholog jest mi potrzebny. poza tym irytuję moją rodzinę, jak gadam, że przytyję itp. pamietam siebie przed ed - w ogóle się nie przejmowałam kcal i to było takie piękne ![]() bardzo malutko jesz jakie masz bmi? rozumiem, że boisz się dalej zwiększać, by nie przytyć jeszcze, tak? ale wiesz, że całe życie na 1200 kcal łatwe i przyjemne nie będzie ![]() co do zmiany pseudonimu - rozumiem Cytat:
wg mnie to już nie tylko objaw ED, ale po prostu... głupota. albo inaczej - brak rozsądku? nie wiem ale załóżmy, że schudniesz jeszcze 10 kg i pójdziesz do sklepu i znów trafisz na takie rozmiarówki, że nie wejdziesz w S - to co wtedy? jeszcze kilka kg w dół?
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosenko - dobijają mnie teksty typu 'ważę 55kg przy wzroście 165cm i jestem gruba',mam dość myślenia o tym,że wyglądam grubo,nienawidzę uczucia kiedy nie mogę wejść w jakiś ciuch,co najgorsze z bluzkami nie mam problemu,za to w spodnie S nie wejdę ... wątpię,aby mieli takie gdzieś rozmiarówki,że bym weszła ...
Może to głupota z jednej strony. Jednak z drugiej,nie mogę wyglądać dobrze,skoro moja waga do niskich nie należy,a ja wysoka nie jestem,po prostu w to nie wierzę wiesz,że mam taką budowę,że niby wyglądam szczupło ...
|
|
|
#3336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życie Ci ucieka.. zrób coś z tym, proszę Cię.
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Żabki
.Mam dla Was wiadomość. Słuchajcie... DOSTAŁAM OKRES Jestem taka szczęśliwa . Co prawda to nie jest jeszcze miesiączka z prawdziwego zdarzenia, raczej dosyć prymitywna, ale ważne, że w ogóle JEST. Po siedmiu miesiącach oczekiwania, kiedy to już straciłam nadzieję... Warto było czekać.A co poza tym? Jest dobrze. Wczoraj rozmawiałam z mamą i powiedziała, że nie może się na mnie napatrzeć, mam taką piękną i kobiecą figurę, ale jeśli ja nie czuję się z tym dobrze, to mogę przejść na dietę. Bylebym nie przesadziła. Taki więc miałam zamiar, rano się zważyłam chcąc zapisać dokładną wagę początkową, a tu niespodzianka... minus jeden kg . Nie żebym się głodziła w ostatnich dniach, nie. Nawet nie było "lekkiej redukcji". Czy to dowód na to, że mój metabolizm wreszcie zaczął pracować na wysokich obrotach? Przy napadach nie tyłam, a jedząc normalnie, aczkolwiek sporo i do syta - chudnę . Wczoraj np. wpadło mi 1/2 blaszki ciasta drożdżowego, dziś kolejne 1/2 i jutro piekę nowe .W ogóle do szkoły nie chce mi się chodzić, dziś nie poszłam, wczoraj też nie . Jako że przez cały rok szkolny (a raczej II sem.) nie opuściłam żadnych lekcji (z wyjątkiem chorób), mama pozwoliła mi zrobić sobie dwa dni wolnego. Jutro już pójdę, w czwartek rozdanie stypendium (125 zł wpadnie do kieszeni) i dzień sportu, a w piątek KONIEC. Jak to szybko zleciało.Jedynie smutno mi, bo ojciec wrócił i znowu zaczął pić. Pije strasznie dużo, w domu i poza domem. Mama już nie ma do niego siły. Przykre. Cytat:
. Już nie.BTW. Zaintrygowałaś mnie tą zmianą nicka... .PS. Agness, napisz proszę ile ważysz na ile cm. Ciągle piszesz, że Twoja waga do niskich nie należy, a chciałabym wiedzieć jak jest naprawdę, bo wyczuwam czasami w Twoich postach kokieterię, no ale nie ważne .
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Hypnotic- dzięki za link do grona- śliczna z Ciebie dziewczyna, a jaką masz fajną fryzurkę
![]() Wysłałam zaproszenie. Supercick- gratulacje
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Hypnotic - ja też chcę Cię zobaczyć
Superchick - zaraz wyślę PW,a tak poza tym to gratuluję
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
Asilos, Iza, Abelarda, deMitia - dziękuję Wam dziewczyny
Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy To bardzo miłe z Waszej strony. Aż się zawstydziłam . A z Ciebie demitia to śliczna dziewczyna też jest. Masz twarz jak modelka, no i chudziutka jesteś (przynajmniej na twarzy) Superchick Gratuluję! Na R nie przechodź, bo to bezsensu. Na pewno masz świetną figurę i metabolizm też super! Ciesze się, że Ci się układa. Trzymam kciuki za twoje dalsze sukcesy ![]() Przeczytałam Wasze posty dość pobieżnie, bo spiesze się, ale wieczorem tu zajrzę !
|
|
|
|
#3341 |
|
Raczkowanie
|
S(k) -GRATULACJE !!!!
)Wiosenko dziękuję ![]() Kochane dziś jest dzień cudów Zjadłam na obiad pizzę!!!i mam ochotę jeszcze na coś słodkiego!!!Świat się kończy
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przeczysz sama sobie - krytykujesz innych za takie teksty a sama siebie postrzegasz jako jakiegoś potwora nawet choć jesteś szczupła. I powiedz jak mają wyglądać inni tacy ludzie co nie mają 40kg? Wszyscy do kitu? Zawsze mnie trochu gryzło, że nigdy wątła ja nie będę, bo mam sylwetkę atletyczną - nawet gdybym się upierała jak nie wiem, to będę masywne uda i klatę, nie ubiorę koszulki S i nie będę tak samo miała rozmiaru 36 spodni, na kilo wagi od BMI wagi niedożywienia miałam w udzie 54cm i nawet dalszych 10kilo by tego nie zmieniło, pogodziłam się z tym i pokochałam, ale twoje teksty po prostu dobijają... Spójrz co pisałaś na pierwszej stronie tej edycji wątku...i od tego czasu się raczej tylko pogorszyło... |
|
|
|
|
#3343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnych rzeczy nie da się zmienić.
|
|
#3344 |
|
Gość
|
S(k) chciałam ci pogratulować z całego serca
Abelarda - wiesz, czytałam o tym i to jest bardzo możliwe - wszystkie rzeczy się zgadzają - czyżby wreszcie poznałam swoją chorobę - na to wychodzi Ludowa - jeszcze raz chcę ci podziękować za kubeł zimnej wody - dziś nie miałam żadnych wyrzutów - a zjadłam (do tej pory, bo obiadek i kolacja będą) - 2 szklanki koktajlu z truskawek (specjalnie na tłustej śmietanie i z cukrem) + miseczkę mojej ulubionej sałatki, teraz czeka mnie rosół. A nad kolacją się zastanowię. Dziękuję jeszcze raz za otrzeźwienie umysłu |
|
|
|
#3345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę wiedzieć ile jadłaś dziennie kcal i jakie masz bmi? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. U mnie to raczej nie zanosi się na powrót okresu. |
|
|
|
|
#3346 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pycha!!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
). A zaznaczam że niektóre 25 wisząCytat:
Niektóre dziewczyny to chyba chcą wyglądać jak deska( hmm jak ja? )Niektóre bluzki to ja mam XL ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen
Kasiu- właśnie to jest najgorsze że wszystko tuszujesz Swoim humorem, i jak przychodzi co do czego to obracasz to w żart i zmieniasz temat, najwyższy czas pomyśleć o Sobie, Ed samo nie zniknie, doradzasz nam co powinnyśmy zrobić , a sama masz ten sam problem, psycholog nie gryzie i na prawdę jest w stanie pomóc, chcesz tak całe życie się męczyć ?? Jesteś młoda i wszystko przed Tobą, całe życie, proszę nie poddawaj się , chociaż spróbuj. Vixenn- czyżby następna duszyczka co wszystkim doradza psychologa , a sama się boi , Dziewczyny co z wami, pokażcie że potraficie, pójść pogadać , popłakać i od razu jest lżej an serduchu, po co się męczyćPlameczko- nawet nie wiesz jak mnie cieszą te posty, super że jest coraz lepiej, z jedzeniem jeszcze wiesz ,wszystko wróci do normy, tylko z czasem , już widzisz że wieczorami jest lepiej, a to dlatego że jesz ładnie w ciągu dnia. Oby tak dalej, będę trzymać za Ciebie kciuki i mogę chyba spokojnie lecieć do UK ![]() Powiedz mi czy to zaczelo sie zmieniać po wizycie u psychologa?? Chodzisz nadal?? Mogę również prosić o Nk ![]() Abelarda Dziękuję tez ostatnio doszłam do tego wniosku , że wcale nie muszę jeść słodkiego, czy tłustego, będę jeść co lubię, wcześniej obawiałam sie ze jest to nadal objaw ED, ale psycholog rozwiała moje obawy, powiedziała tez że każdy tworzy Swoją kuchnię . A jeśli chodzi o słodkie to teraz wiem że gdy sytuacja będzie tego wymagać to zjem i postaram sie nie mieć A Tobie szczerze radze iść do psychologa , zobaczysz jak pokonasz swój lęk to potem będzie jak z górki, bo powiem szczerze ja tez nie wyobrażałam sobie jak otworzę się przed psychologiem, ale się udało i Tobie również Werka- podobnie jak Abelarda , uważam że Ed nie jest Twoim największym problemem, albo w ogóle nim nie jest, tylko właśnie bordeline. Porozmawiaj o tym ze Swoim Psychiatrą. Wiosenko- i jak wizyta?? Agatko- lecę pojutrze aaaaaaaaaaaaa boję się ![]() ![]() ![]() S(K) ![]() Agness- szczerze już nie wierzę że pójdziesz do psychologa brak Ci wiary że możesz z tego wyjść i że cokolwiek może się zmienić. Jak patrzę w przeszłość to widzę jak po kolei przechodzisz przez te same etapy co ja, wiesz czym to sie skończyło , sięgnęłam dna.... Chcesz tego ?? ![]()
|
#3348 |
|
Gość
|
Dziewczyny - tak też jest, a ED tylko mu towarzyszy. Bowiem, jak ktoś ma borderline to ma większą (niestety
) możliwość zachorowania na ED.W czwartek zdaję relację z wizyty u psychiatry. Pozdrawiam |
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3350 |
|
Gość
|
Wiem, najgorszy był dzień kiedy byłam w poradni (wtedy jeszcze w Józefowie), i pani Dorota powiedziała mi te słowa :jesteś pierwszym takim przypadkiem". To mnie totalnie z nóg zbiło. Szukano wszystkich możliwości (jak chcesz to zajrzyj do wątku szpiega - link w podpisie - jestem stałą członkinią tej grupy) - od nadpobudliwości, przez Aspergera, ADHD, chorobę afektywną dwubiegunową. Dobrze (choć dopiero po 4 latach kuracji) dowiedziałam się na co tak na serio choruję - to jest borderline. Wszystkie objawy (czytałam na wikipedii) się zgadzają. Chorują na nią głównie kobiety - 75% przypadków i jest takich osób w populacji 1-2% (choć pewnie jest więcej, tylko niektórzy mają to źle rozpoznane, tak jak ja). I niestety często towarzyszy temu ED - mam bardzo niską samoocenę.
Pozdrawiam Werka |
|
|
|
#3351 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja wpadlam tylko na chwile, wiec tak na szybkiego...
Cytat:
Ale twarda i silna tez sie staram byc, a w szczegolnosci w walce z ED i wiem, ze uda mi sie to kiedys na pewno ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czy to zaczelo sie zmieniac po wizycie? Nie wiem, ale wiem, ze od wizyty to raczej duzo nie zalezalo. Moze troszeczke, ale psycholog, to byla kolejna osoba, ktora mowila mi to samo. To wyszlo samo ze mnie. Psycholog tez sie do tego przyczynila, ale nie tylko. Sama tego chce i silnie w tym postanowieniu trwam. Pierwszy raz. A wizyte mam jeszcze 26 czerwca, bedzie to 2 wizyta iza i jak wizyta u psychologa? ~~~~ Dzisiaj nie wytrzymalam i z ciekawosci sie zwazylam.. I.. nic nie przytylam, waga ani drgnela i wymiary te same Jestem w szoku i szczesliwa! Ja lece papa pozdrawiam wszystkie
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
Funky a co u Ciebie,jak się czujesz?
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kasiu , Kasiu znowu nic o Sobie
Ehhh ![]() ja dziś drinkuje ostroooooo na pożegnanie i WRACAM do życia![]() ![]() -
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
A ja znów wlewam dziś w siebie herbatki green clear i zieloną z mandarynką-pycha
Zastanawiam sie nad Reddsem ale sama nie wiem![]() U mnie oki,pizza zjedzona nawet małe wyrzuty sumienia,przed chwilą zjadłam ćwiartkę arbuza Siedzę sama w domku,koty mi śpią a ja buszuję po necie![]() Pozdrawiam
|
|
#3355 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czego się boisz- lotu czy pobytu w UK? vixeen89 S(K) gratuluję Kasik ja ważę o niecały kilogram mniej od Ciebie przy takim samym wzroście jak Ty
|
|
#3356 |
|
Raczkowanie
|
Agatko nie uwierzę z Ciebie jest przecież szczupła laska
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
Szczupła to jest Natalia Oreiro
Kasiu to nie kilogramy są ważne!!!! Waga to zło!!! Jeśli już brac coś pod uwagę to wymiary. Ty jesteś szczupła tylko tego nie widzisz- po prostu i dlatego psycholog bardzo by Ci pomógł. Naprawdę waże 54 kg. słownie- pięcdziesiąt cztery kilogramy!!!
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
Agatko wiesz co by mi pomogło?Wyrzucenie wagi za okno
![]()
|
|
#3359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny, u mnie masakra. Totalna masakra, nie jestem w stanie nic ogarnąć do tego egzaminu, nie wiem na którą mam iść, czuję, że polegnę i właśnie wpadam w histerię... nie daję już rady
|
|
#3360 |
|
Gość
|
Wynoszę sama po lekturze wikipedii, ale bardzo prawdopodobne, że się potwierdzi w czwartek (dam znać). Wszystkie objawy się zgadzają. Wcześniejsze choroby miały tylko zgodę pół na pół (część objawów wcale nie wchodziła w rachubę) - nie mam ani Aspergera (ponad połowa się niezgadza, tylko z 1/4), to nie manie (raczej zachowania destruktywne), afektywna dwubiegunowa też nie. Za dużo by było ADHD (mam za silne objawy - nie zgadzają się w 3/4), za dużo by była sama nadpobudliwość - dodatkowo potwierdza się jedna z przyczyn - przeżyta trauma w dzieciństwie (wydarzenia w gimnazjum).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Chcę odpowiedzieć na parę pytań mi tutaj zadanych
A po drugie tuszuję to że się martwię moim ed humorem..
...

proszę Cię, przecież patrz jakie połowa z nas ma problemy zdrowotne, połowa z nas jest na p!
Rety jak cudnie 

ale załóżmy, że schudniesz jeszcze 10 kg i pójdziesz do sklepu i znów trafisz na takie rozmiarówki, że nie wejdziesz w S - to co wtedy? jeszcze kilka kg w dół?
.
. Wczoraj np. wpadło mi 1/2 blaszki ciasta drożdżowego, dziś kolejne 1/2 i jutro piekę nowe 

!

pycha!!!