Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-26, 08:27   #841
invi_08
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Invi macie gdzieś rossman ? W aptekach niech szuka ! Jesu No bez stoperów będzie ciężko , a słuchawki pchełki do uszu ? Tak żebyś spokojna muzyka zagłuszała babę ? Bo to bardzo ważne byś pospala i nabrała sił

Domi jesteś naprawdę boska Hihi
A No , z tym snem to przy niektórych dzieciach tka jest i żadne treningi snu i rady nie pomagają bo to ze czyjeś dziecko śpi cała noc nie oznacza ze ta osoba znalazła złoty środek- a ja szału dostaje bo jak ktoś mnie pyta jak Sara śpi j się okazuje ze jemu dziecko przesypia cała noc a mi nie to zawsze te osoby mi mówią dlaczego tak mam i dlaczego one tak nie miały

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Spokojna muzyka jej nie zagluszy, juz próbowałam. Musze sprawdzic gdzie tu rossman jest, bo ten koło nas dzis zamkniety. Pozostaje mi sie przespać jak najwiecej w dzien.

Wiem, marudze, sasiadow sie nie wybiera, ale ja podziwiam takie osoby co maja takie dobre spanie... ja tylko w domu tak dobrze spie i to tez nie zawsze... najbardziej mnie irytuje ze ona wstaje rano i jest'" hahah hihihi chyba tak mocno nie chrapalam co?"
No i co ja mam jej powiedzieć....

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Wczoraj pisalam z taka znajoma ze wsi, rodziła drugie dziecko jakis czas temu i mowi, ze na porodowke z lekkimi skurczami trafiła o 4:20 a 6:30 mala byla juz z nia... tak to i ja bym chciala...

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 08:29   #842
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Invi ale masz z ta baba... Moze w dzien sprobuj sie zdrzemnac? Chyba, ze w dzien tez spi i chrapie... Sprobuj sie nie nastawiac negatywnie mysl, ze dasz rade. Wierze, ze tym razem bedzie lepiej

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 08:34   #843
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Invi ale masz z ta baba... Moze w dzien sprobuj sie zdrzemnac? Chyba, ze w dzien tez spi i chrapie... Sprobuj sie nie nastawiac negatywnie mysl, ze dasz rade. Wierze, ze tym razem bedzie lepiej

W dzien tez spi, a jeszcze dzis juz nie kupujemy tv, tj ja sie nie dokladam, bo chce odpoczac, a ona chyba jutro wychodzi do domu, to i ona nie bedzie wrzucac i bedzie duzo spała... ale w dzien jakos jakby mniej zaciąga nizeli w nocy. Moze za dnia mi sie uda zdrzemnac

Stary 2017-11-26, 08:43   #844
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Invi macie gdzieś rossman ? W aptekach niech szuka ! Jesu No bez stoperów będzie ciężko , a słuchawki pchełki do uszu ? Tak żebyś spokojna muzyka zagłuszała babę ? Bo to bardzo ważne byś pospala i nabrała sił

Domi jesteś naprawdę boska Hihi
A No , z tym snem to przy niektórych dzieciach tka jest i żadne treningi snu i rady nie pomagają bo to ze czyjeś dziecko śpi cała noc nie oznacza ze ta osoba znalazła złoty środek- a ja szału dostaje bo jak ktoś mnie pyta jak Sara śpi j się okazuje ze jemu dziecko przesypia cała noc a mi nie to zawsze te osoby mi mówią dlaczego tak mam i dlaczego one tak nie miały

Moja szwagierka jak slyszala ze mlody nie spi po nocach, chodzi pozno spac i wstaje bardzo wczesnie to sie podsmiechiwala i mowila ze jej dzieci ida spac o 19 i spia cala noc az do 9-10 rano. W ciagu dnia jeszcze drzemke 2-3 godzinna mialy. A mnie krew zalewala od tego jej gadania teraz to ja sie w miare wysypiam (poza momentami kiedy mnie mlodsze dziecko ze snu wyrywa) a ona po nocach wstaje bo sie dzieciom nagle odmienilo i wcale tak duzo snu nie potrzebuja . Nie raz jest tak ze jej mlody zywcem spi o 17-18 zdrzemnie sie 15 minut i pozniej imprezuje do 1 w nocy teraz juz wie ze nie warto sie przechwalac i nasmiewac z innych

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
W dzien tez spi, a jeszcze dzis juz nie kupujemy tv, tj ja sie nie dokladam, bo chce odpoczac, a ona chyba jutro wychodzi do domu, to i ona nie bedzie wrzucac i bedzie duzo spała... ale w dzien jakos jakby mniej zaciąga nizeli w nocy. Moze za dnia mi sie uda zdrzemnac

Oby Ci sie udalo zdrzemnac i odpoczac choc troszke

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Poli spodziewaj sie wiadomosci pw ode mnie! Bo mam kilka pytan odnosnie chustowania 😍 ale to na spokojnie sie odezwe

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:00   #845
invi_08
Zakorzenienie

Moze zrobmy zbiorczy post na fb o chustowaniu? Moze ktos jeszcze sie zdecyduje przy okazji?
Ja ostatnio taka domowilam, kolka, zeby bylo lżej na początku 39a68a523e6313fc70300822d3ff9bda--ring-sling-rainbows.jpg
Stary 2017-11-26, 09:06   #846
Ojoanna29
Zakorzenienie

Oj Invi, ale Cię męczy ta sąsiadka, chyba bym jej palnela coś na takie głupie pytania o chrapanie
Może podpytaj pielęgniarek czy mają stopery? Może gdzieś mają coś takiego pewnie słyszą jaką masz uroczą sąsiadkę na sali, to może coś załatwia

41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:12   #847
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Wiesz.. Tylko, że psy rasowe również potrzebują domu. Wpisz sobie w Google "Rasowe bez domu" czy "SOS beagle"

Oj tak, szczególne na wsiach topienie zakopywanie żywcem szczeniaków, kociąt się zdarza..
Straszne to jest.. Ja mam dogadanie z urzędem miasta i razem z ciocią jak znajdujemy niechcianego, bezdomnego kota/psa to jedziemy z nimi do wskazanego weterynarza, są one leczone i kastrowane/sterylizowane na koszt urzędu miasta.. A potem albo szukamy domu, albo odwozimy do azylu dla zwierząt,gdy są po zabiegu i leczeniu..

Blanka, świetnie że masz dogadane tak z urzędem miasta i, że szukacie wtedy domku dla zwierząt.
Cytat:
Powiem Wam, ze nie wiem jak ja mam sie na jutro przespać, żeby miec sily... laska chrapie strasznie. Najpierw dlugo nie moge usnac. Pozniej jak chwile pospie to mnie straszaki budzą, znow potem ona chrapie, ciezko usnac, takie jest czuwanie bardziej.... nad ranem calkiem sie wybudzam bo tak jak dzis chwile po 5 mierzyly juz tempke i cisnienie... no i polezalam i kolo 6 zrobilam sie jak zwloki, lezalam, przysypialam... no i czuje sie taka niezywa jak nie wiem wlasnie w tym okresie 6-8.. drzemalam lekko jak miala ktg, teraz sie juz podnioslam ale czuje sie jak zwloki.... nie wiem jak ja jutro o 6 rano pójdę na ta indukcje i wytrzymam te skurcze do znieczulenia... masakra... u nas zadupie i nawet stoperow nie bylo gdzie kupić, tz w kilku miejscach pytal... Dol mnie zlapal, bo nie chce powtorki z rozrywki, ze nie bede miala na nic sily, zeby zawalczyc z tym bolem...

Invi, trzymam za Was mocne kciuki! I za to by szybko poszło, wierzę w to 😘

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Dzień dobry 😊 ale się wytańcowałam, pięknie było 😊 niestety, spać się kladlam o 5 a trzeba już wstawać i się ogarniać na zajecia, a tym bardziej, że mam egzamin 😁 miłego dnia 😊

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:19   #848
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, ze nie wiem jak ja mam sie na jutro przespać, żeby miec sily... laska chrapie strasznie. Najpierw dlugo nie moge usnac. Pozniej jak chwile pospie to mnie straszaki budzą, znow potem ona chrapie, ciezko usnac, takie jest czuwanie bardziej.... nad ranem calkiem sie wybudzam bo tak jak dzis chwile po 5 mierzyly juz tempke i cisnienie... no i polezalam i kolo 6 zrobilam sie jak zwloki, lezalam, przysypialam... no i czuje sie taka niezywa jak nie wiem wlasnie w tym okresie 6-8.. drzemalam lekko jak miala ktg, teraz sie juz podnioslam ale czuje sie jak zwloki.... nie wiem jak ja jutro o 6 rano pójdę na ta indukcje i wytrzymam te skurcze do znieczulenia... masakra... u nas zadupie i nawet stoperow nie bylo gdzie kupić, tz w kilku miejscach pytal... Dol mnie zlapal, bo nie chce powtorki z rozrywki, ze nie bede miala na nic sily, zeby zawalczyc z tym bolem...

A może w dzień się prześpisz?

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:24   #849
mialavi
Zakorzenienie

Dzień dobry 😘
Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Malavi, chcesz sierpniówki założyć?
Jeśli chcesz to załóż ja działam póki co z telefonu
Na kiedy masz termin?

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:31   #850
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Blanka, świetnie że masz dogadane tak z urzędem miasta i, że szukacie wtedy domku dla zwierząt.

Invi, trzymam za Was mocne kciuki! I za to by szybko poszło, wierzę w to 😘

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Dzień dobry 😊 ale się wytańcowałam, pięknie było 😊 niestety, spać się kladlam o 5 a trzeba już wstawać i się ogarniać na zajecia, a tym bardziej, że mam egzamin 😁 miłego dnia 😊

Powodzenoe na egzaminie 😀

Invi doczytałm że spróbujesz w dzień się kimnąć. Oby Ci się udało i żebyś wypoczęła.

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:44   #851
domii29
Zakorzenienie

Mala super ze impreza udana i powodzenia na egzaminie!

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 09:48   #852
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Moze zrobmy zbiorczy post na fb o chustowaniu? Moze ktos jeszcze sie zdecyduje przy okazji?
Ja ostatnio taka domowilam, kolka, zeby bylo lżej na początku Załącznik 7331281
Jestem za 👍
Mala powodzenia na egzaminie! 😘

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 10:12   #853
naamarelle
Zakorzenienie

Invi ja bym chyba budziła w nocy lokatorke, zeby pozycje zmienila czy cos... Wspolczuje bo jak mąż zaczyna chrapac to ja od razu wstaje i go szturcham
A co dopiero pol nocy z niedzwiedziem

Domi dzieci sa rozne i roznie chodza spać. Moje dziecko do 6mca nawet w nocy nie miałknelo a teraz potrafi się obudzic i ryczec bo nie moze znaleźć Bebolka- misia, ktory lezy koło jej glowy..
A u nas np ilosc/dlugosc drzemek nie miala najmniejszego znaczenia na jakosc snu wieczorem.. Cora potrafiła zasnac o godz 17, wstala o 18:30 i normalnie o 20:30-21 szla spac i przesypiala noc do 9 rano..

Asia tylko pozazdrościć kolezanek... Super ze Cię puscily

Duzo sil dla pracujacych dzis!

Mala.. Niezla jestes, ja bym musiala w taczkach jechać po takich baletach!
Powodzenia! ✊✊
Stary 2017-11-26, 10:19   #854
Polinezyjka
Zakorzenienie

Namarele Wow u nas drzemka o 17 kończyła się zawsze zabawa do później nocy
Ale tk jak piszesz nie ma jednej zasady.
Na wszystkie dzieci.

Moja. Nadal śpi !!!

21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 10:43   #855
gr8ania
Zakorzenienie

Dzień dobry

Stary 2017-11-26, 10:54   #856
naamarelle
Zakorzenienie

Polinezyjka u nas natomiast przetrzymanie dzrzemki działało tak, ze mloda ze zmeczenia nie mogla zasnac i chcialam sobie w leb strzelic o 22
Stary 2017-11-26, 11:03   #857
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość
Polinezyjka u nas natomiast przetrzymanie dzrzemki działało tak, ze mloda ze zmeczenia nie mogla zasnac i chcialam sobie w leb strzelic o 22
Nasz jak nie spi w dzien to jest taki ryk... Ale tez nie padnie wczesniej tylko i tak i tak najwcześniej o 22 czy spi w dzień czy nie. Takze kazde dziecko inaczej.
Jak spi jakos pozno, tj nieraz teściowa potrafila go uspic o 17, spal do 19 czy 19:30 to potem swirowal do 1

Stary 2017-11-26, 11:13   #858
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
To chociaż tyle
Jak ja się orientowałam kiedyś ile zachodu, papierów i czasu, zaangażowania o kasie nie mówiąc, trzeba włożyć w założenie, a potem utrzymanie hodowli, aby nie stała się pseudo hodowla to chylę czoła.. Więc ważne, aby to była przemyślana decyzja która ma ręce i nogi. Bo niestety może się z tego stać tragedia..
Powodzenia

Myślę że jak człowiek robi z głową hodowle to żadna tragedia się nie dzieje
Wczoraj jeszcze się 3kolejne pieski urodziły mamy 10 szczeniaków
Ahh co za emocjonujący listopad

Cytat:
Invi dobrze, ze troche makijazu tak poprawilo Ci humor 👍
Domii prosze mi tam nie szalec z tymi firankami
A ja dzis dowiedzialam sie, ze kuzyn meza w sylwestra o 11 chrzci corke my na impreze sylwestrowa 200km ponad jedziemy. Juz czuje jaki to bedzie dzien wariata

To mało myślący ludzie wiadomo jak to w sylwestra bywa.

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Ale kolega wybrał datę
Podczytalam że jedna ze styczniowek ma byc chrzestna u brata 4 dni przed terminem porodu tez nieźle pomyslane
To super Brat nie ma co;/
Cytat:
Wygrała moja faworytka w The Voice of Poland 🎉🎉🎉 ❤❤ Jaram sie. Oby nie olala tego nie znikla i dalej coś dzialala w branzy.

A ja właśnie nie byłam do niej przekonana.ta jej piosenka mi się mało podobała

Cytat:

Jak cie kopie w du....to zaczniesz myśleć pozytywnie że właśnie dasz radę!!

Cytat:

Ile palisz za tv bo ja 3zl za godzinę Placilam

Dobry
U nas super nocka czuje się wyspana zadowolona

Stary 2017-11-26, 11:19   #859
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Myślę że jak człowiek robi z głową hodowle to żadna tragedia się nie dzieje
Wczoraj jeszcze się 3kolejne pieski urodziły mamy 10 szczeniaków
Ahh co za emocjonujący listopad

To mało myślący ludzie wiadomo jak to w sylwestra bywa.

To super Brat nie ma co;/

A ja właśnie nie byłam do niej przekonana.ta jej piosenka mi się mało podobała

Jak cie kopie w du....to zaczniesz myśleć pozytywnie że właśnie dasz radę!!

Ile palisz za tv bo ja 3zl za godzinę Placilam

Dobry
U nas super nocka czuje się wyspana zadowolona

Tutaj jest tak ze za 5 zl jest na dwie godziny a za 10 na 24h. Wchodzą co prawda inne nomimaly, ale np jak wrzucisz niecale 10 zl, np 7 to masz niecale 3 godziny bo kazda dolozona złotówka po tych pieciu zlotych przedłuża aby o 25 minut, jesli nie dopelnisz do 10 zl 😬 wiec najkorzystniej wrzucić dyche na 24h.
Mega tanio jak na szpital, bo jak tz lezal ze zlamana reka w tym szpitalu gdzie Kube rodzilam to płacił 2 zl za godzine, 6 zl na 8 h, a za dobę chyba musieli 24 wrzucic. 😬 wiec tez dziwne stawki

Dzieki za kopa w tylek. Jakos to bedzie, z Kuba przetrwalam bez zadnych dodatkow to i teraz dam rade, boje sie jak taka ilosc oksy na mnie zadziala i czy w ogole ale musi sie Ewa urodzić, jak nie tak to i przez cc, takie zycie. Kto wie, moze tym razem pójdzie szybciej.

Wanillka, pozwalali Ci pic jak podali oksy?

Stary 2017-11-26, 11:24   #860
freya_ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
W tym miesiącu zaznaczam serduszka w moim kalendarzyku i dzisiaj 17 dc, a my cały czas co 2 dzień Tylko raz 3 dni przerwy Niestety nie wyczaiłam kiedy miałam owulacje, o ile miałam.
To my 3 razy w całym miesiącu

Cytat:
Ja ostatnio taka domowilam, kolka, zeby bylo lżej na początku Załącznik 7331281
Piękna

My wczoraj się odstresowaliśmy na tej parapetówce. Śmiesznie było. A teraz mamy poranek bez dziecka. Kocham moje dziecko, ale tak raz na jakiś czas sprzedać ją dziadkom i mieć wolną chatę
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 11:30   #861
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Tutaj jest tak ze za 5 zl jest na dwie godziny a za 10 na 24h. Wchodzą co prawda inne nomimaly, ale np jak wrzucisz niecale 10 zl, np 7 to masz niecale 3 godziny bo kazda dolozona złotówka po tych pieciu zlotych przedłuża aby o 25 minut, jesli nie dopelnisz do 10 zl 😬 wiec najkorzystniej wrzucić dyche na 24h.
Mega tanio jak na szpital, bo jak tz lezal ze zlamana reka w tym szpitalu gdzie Kube rodzilam to płacił 2 zl za godzine, 6 zl na 8 h, a za dobę chyba musieli 24 wrzucic. 😬 wiec tez dziwne stawki

Dzieki za kopa w tylek. Jakos to bedzie, z Kuba przetrwalam bez zadnych dodatkow to i teraz dam rade, boje sie jak taka ilosc oksy na mnie zadziala i czy w ogole ale musi sie Ewa urodzić, jak nie tak to i przez cc, takie zycie. Kto wie, moze tym razem pójdzie szybciej.

Wanillka, pozwalali Ci pic jak podali oksy?

No to bardzo tanio za tv u nas właśnie było 3zl za 1h 7zl za 3h

Dasz radę bez cc zapewne i za 24h będziesz mieć piękna córeczka i jak będzie już wiosna to znów się spotkamy i będą 2 śliczne dziewczynki się poznawać

Ja byłam tak przerażona tym czekanie że przy oxy piłam z 2 lyki wody bo było pewne że bd cc "zaraz"
A balonik na początek nie będą ci zakładać?

Sent from my SM-A510F using Wizaz Forum mobile app
Stary 2017-11-26, 11:33   #862
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Powodzenoe na egzaminie 😀

Invi doczytałm że spróbujesz w dzień się kimnąć. Oby Ci się udało i żebyś wypoczęła.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Mala super ze impreza udana i powodzenia na egzaminie!

Cytat:
Jestem za 👍
Mala powodzenia na egzaminie! 😘

Dziękuję przyda się 😘

Cytat:
Mala.. Niezla jestes, ja bym musiala w taczkach jechać po takich baletach!
Powodzenia! ��
Ja jestem ledwo żywa, zasypiam 😁 marzę tylko o łóżku 😁

Stary 2017-11-26, 11:44   #863
natim87
Rozeznanie

Zostawić Was na jeden dzień i od razu milion postów do nadrabiania wczoraj mój mąż wyprawił mi imprezę urodzinową niespodziankę, więc dzisiaj jestem półprzytomna

A z testowania jutro chyba nici, bo zaczęło mi się drobne plamienie, prawdopodobnie @ się rozkręci

natim87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 11:47   #864
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
No to bardzo tanio za tv u nas właśnie było 3zl za 1h 7zl za 3h

Dasz radę bez cc zapewne i za 24h będziesz mieć piękna córeczka i jak będzie już wiosna to znów się spotkamy i będą 2 śliczne dziewczynki się poznawać

Ja byłam tak przerażona tym czekanie że przy oxy piłam z 2 lyki wody bo było pewne że bd cc "zaraz"
A balonik na początek nie będą ci zakładać?

Sent from my SM-A510F using Wizaz Forum mobile app
Ginka proponowala ale nie zgadzam sie, wole od razu kroplowke, i Tobie bardzo on nie pomógł i na grudniowkach dziewczyna miala az dwa, wymeczyla sie aby z nimi.... a i tak nic nie daly... i tak bedzie bolalo i tak wiec biore od razu oksy, co ma byc to bedzie. Licze ze zzo trochę mnie podratuje.

No pewnie, wiosna sie spotkamy i lalki sie poznaja, duzo roznicy miedzy nimi tez nie bedzie

Stary 2017-11-26, 12:02   #865
nadzieja_nadzieja
Raczkowanie

Mała powodzenia na egzaminie!
Invi może dasz radę drzemnac się w dzień.

nadzieja_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 12:57   #866
naamarelle
Zakorzenienie

Jak mnie irytuje placenie za tv w szpitalu! No aż się gotuje we mnie tak samo jak jedzenie... Szajs totalny (nie zawsze, ale czesto ) a to dla niektorych starszych ludzi jedyna możliwość by zjedli cos normalnego, choc w szpitalu ;(

Wczoraj zrobilam rosół, zeby dzis leżeć i nic nie robić...
Z tego rosolu juz odlalam część na dzisiejszą porcje, odlalam do barszczu na jutro i gotuje buraczki w tej chwili, i jeszcze zostalo mi na tyle, że wrzucilam do zupowaru z pomidorami i jarzynami i mam pomidorowke do zamrozenia
Zaraz piekę babeczki bo przed 16ta mam gości, dziadki na kawe wybijają jedni i drudzy. Także jak kto glodny to zapraszam ! zup do wyboru, do koloru
Stary 2017-11-26, 13:38   #867
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na wozek czekalam 1.5 mca bo byl zamawiany, nie mieli na stanie..

U mnie teraz rosol na palniku jutro leżę, nie będę gotowac choc jego

Slyszalam duzo dobrego o tym kremie z la roche, ale jakos nie moge się zabrac za kupno

A ktoras z was uzywala tej odzywki 4lashes? Warto kupić?
Kurcze.. Przyjaciolka ma urodziny dzien po mnie i jakis drobiazg sobie kupujemy zawsze, zastanawialam się nad tą odzywka.. Chcialam jej kupic miniaturki z anabelle ale nie wiem ile by jej podeszlo tych miniatur... Szkoda ze kolorow samemu nie mozna wybrac
Jest bardzo skuteczna po 3 tygodniach są efekty ;-)

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-26, 13:41   #868
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mnie irytuje placenie za tv w szpitalu! No aż się gotuje we mnie tak samo jak jedzenie... Szajs totalny (nie zawsze, ale czesto ) a to dla niektorych starszych ludzi jedyna możliwość by zjedli cos normalnego, choc w szpitalu ;(

Wczoraj zrobilam rosół, zeby dzis leżeć i nic nie robić...
Z tego rosolu juz odlalam część na dzisiejszą porcje, odlalam do barszczu na jutro i gotuje buraczki w tej chwili, i jeszcze zostalo mi na tyle, że wrzucilam do zupowaru z pomidorami i jarzynami i mam pomidorowke do zamrozenia
Zaraz piekę babeczki bo przed 16ta mam gości, dziadki na kawe wybijają jedni i drudzy. Także jak kto glodny to zapraszam ! zup do wyboru, do koloru
A no, w więzieniu maja tv za free a my za jedyna rozrywke placimy...

Stary 2017-11-26, 13:52   #869
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
Mała powodzenia na egzaminie!
Invi może dasz radę drzemnac się w dzień.

Dziękuję 😊

Na szczęście już po, poszło dobrze 😊

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
A no, w więzieniu maja tv za free a my za jedyna rozrywke placimy...

Sprawiedliwość..

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Wróciłam do domu, idę leżeć i odpoczywać 😁

Stary 2017-11-26, 13:59   #870
Minita
Rozeznanie

HEJ
No znowu omineło mnie najważniejsze...
Zaraz po pracy w piątek miałam spotkanie w pracy, sobota cała na wykładach i zaliczeniach, no i dziś mam możliwość Was nadrobić, wieczorem muszę się spakować bo od poniedziałku zmykam na 3-dniowe szkolenie w Krakowie. Brakuje mi tchu i odpoczynku... Padam co wieczór nieżywa i śpię jak zabita.

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Jesteście wolne
BETA 110 !!!!!!!❤❤❤❤
Piękny przyrost, tak bardzo sie cieszę
Obyś teraz przekazywała nam same dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Hejka
I taki miałam spokój nawet z plamieniami, a od wczoraj znów i to już nie plamienie a krew
I ja u Cebie sytuacja??? Dalej Cię męczy?

Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam poważną rozmowę z tz. Ale chyba mi lepiej. Wyjaśniliśmy sobie co nieco... Będzie brał witaminy na popraw nasienia... Już mu zamówiłam.
Czyli nadal się nie zrażacie i działacie dalej?

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Ło matko przegapiłam nową część wątku
U nas od tygodnia szpital w domu.
Idę nadrabiać
No dawno Cie u nas nie było To co się dzieje??

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez natim87 Pokaż wiadomość
Zostawić Was na jeden dzień i od razu milion postów do nadrabiania wczoraj mój mąż wyprawił mi imprezę urodzinową niespodziankę, więc dzisiaj jestem półprzytomna

A z testowania jutro chyba nici, bo zaczęło mi się drobne plamienie, prawdopodobnie @ się rozkręci
To mówisz, ze było ostatkowe szaleństwo
Moze to nie na @
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości