![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
To lecę się szybko myc i do łózia ogądać meczyk.
Co do sukni - nie miałabym nic przeciwko takiej burej szmacie w mojej garderobie - atw. to nie zgodzę się na nazwanie jej burą szmatą ... ![]() ![]() ![]() Madziczko - ale fajne kolczyki, tak żałuję, że nie mogę nosić - ale moje uszy ( a konkretnie dziurki ) się buntują przeciwko wszelkim obcym przedmiotom, niezlażenie od tego z czego są zrobione. nawet stal chirurgiczna nie przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |||
BAN stały
|
No więc czas najwyższy zacząć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdybyś chciała "pogadać" - wiesz, gdzie jestem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, mam je ![]() Uroczość is my middle name... ![]() Cytat:
![]() Sabbacie, strój nieziemski doprawdy. Pięknie Ci w nim! ![]() Cytat:
![]() A po meczu... ![]() Jedyna moja refleksja: biedny Leo, wyglądał jakby na zawsze odechciało mu się trenować... ![]() Nie, przepraszam, jeszcze jedna: Roger chyba się przystosowuje. Parę zagrań spartolił na zaiste reprezentacyjnym poziomie. ![]()
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ![]() Moje uszy zniosą wszystko, jak uszy słoniowe ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o meczowe przemyślenia- Yoona może ty przemyśl sprawę i dla ogólnego dobra udostępnij nam Boruca... myślę,że parę chętnych do poświęceń się znajdzie i za jakiś czas wykluje się sporo Arturków juniorów (w sam raz by za parę lat powstała kadra złożona z samych juniorów pięknych po mamusiach i zdolnych po tatusiu <no pięknych oczywiście też>)
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Zasnęłam w drugiej połowie maczu, żenua
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
A ja na samym poczatku .....
![]() wstyd mi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie co, przepraszam, bo ja się zasadniczo sportem nie interesuję, ale jakoś zupełnie mnie nie dziwi fakt, ze kolejny raz dostaliśmy po ![]()
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cuda się zdarzają. Szkoda, że nie tym razem ![]() No ale cóż, życie toczy się dalej ![]() Biedny Boruc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
O rany, ale dzień. Zasypiam, ale tak serio. Siedzę i całą energię poświęcam na to, by trzymać oczy otwarte. O pracy jakoś nie myślę w takim stanie, to zrozumiałe
![]() Wypiłam kawę, ale niespecjalnie mi dała kopa, zaraz napiję się soku pomarańczowego- może dawka witaminy C pomoże. A propos kolczyków- ja niestety również nosić ich nie mogę, co jest dziwne, bo przez 20 lat życia nosiłam wszystko: złoto, srebro, stal chirurgiczną i przeróżne badziewia. Nic mi się nigdy nie działo. Tymczasem parę lat temu zaczęły mnie potwornie boleć uszy przy każdej próbie założenia kolczyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, dziewczęta, czyżbyście ze mnie dobry przykład brały? ![]()
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w spodniach moim zdaniem wyglądasz bardzo dobrze. Stwierdzam z czystym sumieniem na podstawie tego co widziałam na sabacie. Szkoda ze nie widziałam na żywo w sukience ![]() Cytat:
b. Ups! teraz zaczynam się zastanawiać czy ktos mi jej w szpitalu nie podmienił, tuz po urodzeniu Ewci zabrali ja na 2 minuty do innego pomieszczenia i pewnie wtedy musiała nastapić podmiana. opcja 3: UPS! zostałam rozgryziona. Na komplementy jestem łasa, przy czym straszny ze Mnie niedowiarek. A na spotkaniu byłam mocno podrasowana tynkami polichromia (i bielizna modelujaca) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie ogladałam wcale. Jak przyszła pora meczu to wyłaczyłam TV włozyłam stopery do uszu i wziełam się za czytanie ksiazki.
![]() |
#2236 |
Wtajemniczenie
|
![]() Witam po przerwie Co prawda do baru akurat rzadko zaglądałam, no ale gdzie się ładnie przywitać skoro nawet zapomniałam się dziś wyperfumować! ![]() Skuteczny odwyk perfumoholika nazywał się "przeprowadzka" ![]() ![]() Meczu.. yyy.. nawet nie oglądałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() O ile kieca wygodna, to ten kołnierz... Brrrr... Nie dość, że gniecie w zadek drutami, to jeszcze człowiek się w drzwi nie mieści. A spróbujcie wyobrazić sobie robienie siusiu w tym rynsztunku! ![]() Cytat:
Cytat:
Lekarze pracujący w rękawiczkach miewają ten problem. Pisał o tym kiedyś Zanussi w jednym ze swoich felietonów w Polityce. O uczuleniach na silikon w kontekście prezerwatyw. Pisał, że przy założeniu, że silikon w prezerwatywie może uczulić (a nie może raczej, bo czas kontaktu ze skórą za krótki), a uczulenie nie objawia się bólem, tylko opuchlizną to w czym problem? ![]() ![]() Rozwalił mnie tym. Cytat:
![]() Naprawdę uznaję jego klasę i szanuję (a nawet podziwiam czasem) jako dobrego piłkarza ![]() To, co wyczynia na meczach klubowych, jego wypowiedzi dotyczące innych (też chrześcijańskich) wyznań sprawiają, że nie mogę go polubić. No nie mogę... Choć gra świetnie i do tego rzeczywiście jest atrakcyjny fizycznie. ![]() A poza tym kibicuję Glasgow Rangers. ![]() A mnie przykro. Pod koniec meczu, kiedy na boisko wszedł (niewidoczny w poprzednich meczach) Smolarek i ustawił się na środkowym ataku, w miejscu gdzie dotychczas nie było nikogo, do kogo można byłoby dośrodkować... Miałam nadzieję. Ostatni minuty spędziłam usiłując od chłopaków wyżebrać choć remis... Żeby nie wracali z jednym punktem... ![]() Cytat:
![]() Nadzieja umiera ostatnia. Cytat:
![]() Ja też w takich sytuacjach bluzgam (a i w innych czasem też adekwatnie do emocji). Mierzi mnie kiedy ktoś upycha w wypowiedzi tych rodzynek tyle, że zaburza to komunikację i utrudnia zrozumienie tekstu. Nie chce mi się łowić sensu wypowiedzi między różnymi k... i ch... ![]() Cytat:
A co do oglądania w sukience - wszystko się może zdarzyć... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I nie pitol mi tu o rasowaniu, bo wszystkich ludzi widzisz przecież podrasowanych. A siebie to chyba nie tylko bez tuningu, ale i z wielka porcją złośliwego krytycyzmu. ![]() ![]() ![]() No właśnie niepojęte w miłości matczynej jest to, że człowiek wbrew naturalnym odruchom zamiast zwiewać od tego zgiełku gna w stronę przeciwną narażając się na stres i decybele. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2238 | |
BAN stały
|
Cytat:
No to dobrze że się dogadałyśmy ![]() Co do pracy to wszystko mam juz kilkanaście razy napisane ![]() Moze coś wieczorem jeszcze dopiszę. Póki co padam ze zmęczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiedziałam, wmawiano mi,że do wygojenia najlepiej założyć właśnie silikonowe, bo nie uczula... a z tą opuchlizną to fakt, tylko w kontekście ucha wydaje się ona mało przydatna... ![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o poglądy tego pana nie wypowiadam się, bo tu raczej bliższa bym była nakopania mu (znaczy spokojnego wyłożenia swoich racji) niż podania mu ręki...
![]() |
#2240 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie mówię, że wszystkie (na szczęście udało mi się kupić kilka takich, w których jest ok) Ale większość tych na wieszakach w sklepach - masakra
Cytat:
![]() Jeśli mogłabym jakoś pomóc to pisz śmiało Cytat:
![]() Naprawdę piłka jest dla Was aż tak ważna? ![]() A jak dzieci będą urodziwe jak tatuś a talent do piłki odziedziczą po mamusiach? ![]() ![]() ![]() Proszę mnie nie torturować Witaj w klubie ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym, co wymieniła już Sabbath, a więc przekonaniami Artura Boruca nie uważam go za pociągającego fizycznie. Może inaczej - dla mnie osobiście nie ma w jego fizyczności niczego, co wyzwalałoby we mnie jakieś "dzikie żądze", czy chociaż przyspieszony puls. Ładny jest i tyle. Ale to jest wszystko de gustibus... Ja mam np. dziwny gust i mnie się Slaven Bilić podoba (pozostając w klimatach piłkarskich). No wprost niesamowicie działa na mnie i na moją wyobraźnię ![]() Natomiast bramkarzem Boruc jest świetnym. Wiadomo ![]() Wracając do wczorajszego meczu, to podczas wspólnego oglądania w knajpie, wystąpiło u mnie coś na kształt małego rozdwojenia jaźni ![]() ![]() ![]() ![]() Żałuję, że Polacy odpadli tak szybko - jakkolwiek nie są chyba jeszcze gotowi na wyjście z grupy grając w imprezie tej rangi, bardzo cieszy mnie natomiast awans Chorwacji do ćwierćfinałów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musicie koniecznie trzymac jutro za mnie kciuki, bez tgo sie nie obejdzie. mam jeden z dwoch najtrudniejszych egzaminow na studiach ( drugi w przyszlym tyg.) i niewiele na niego umiem, a co wiecej jakos nie mam weny zeby sie naumiec. licze wiec na łut szczescia i Wasze kciuki. myla mi sie afazje z aprakcjami, apraksje z amuzjami i chyba wykorkuje zaraz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
niecnotliwa dziewica
|
Byłam w Inglocie. Nr 39 to rzeczywiście b. ładna czerń, ale mnie czerń jakoś nie kusi, czekoladowy brąz mi wystarcza. Zieleni w przyzwoitym (znaczy takim, jakbym ja chciała
![]() Vesenko, śliczny av - taki a la lata 20-te ![]() Yoono - no jakbyśmy mogły nie trzymać, oczywiście, ze trzymamy! ![]()
#2244 |
Zakorzenienie
|
Margot - ja też byłam dziś w Inglocie- same oliwki i seledynki właśnie, a ja pragnę czystej zieleni
![]() Za to kupiłam sobie tunikę w Reserved - moja wypłata z UP stała się historią ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja sobie kupiłam błyszczyk w Yves Rocher. Truskawkowy
![]()
#2246 |
Zakorzenienie
|
Co do błyszczyków - widziałam dziś holograficzne z Inglota. Fajny bajer
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a podobny do tatusia? ![]() ja znowu jestem padnięta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2248 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jak to gdzie. Po ulicy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż nie powiem, że nie zdarza mi się zakląć w żartach ... zdarza się .... czasami - no święta nie jestem, nie byłam i być nie chcę ![]() Cytat:
![]() Truskawciu. popatrzeć, pomarudzić, pokrzyczec, pokibicować. Ale całym moim życiem to na pewno nie jest - perfumy - to co innego - są ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj buszowałam po sklepach, testowałam, całe łapki miałam kolorowe ( ![]() ![]() ![]() Cytat:
A transmisja ważna dla mnie zaczyna się za niedługo... ![]() Mam nadzieje, że Rumunia przegra z Holandią, a Włochy ( ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Można by pokombinować z silikonowymi nacycnikami... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jestem w stanie oddzielić atrakcyjności człowieka od jego intelektu i charakteru. Najbardziej seksownym organem jest dla mnie mózg. Pewnie dlatego nigdy nie zachwycał mnie żaden aktor. Ale już rola (czyli postać filmowa, której charakter znam) owszem. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jako absolutny zieleninowy barbarzyńca nie przyjrzałam się dokładnie. Widziałam zielenie, jasne i ciemne. Nie przyszło mi do łba, że to nie takie zielenie... Wybacz... Dodam jeszcze, że rękawy tej długości zawsze grożą zanurzeniem się w kiblu... ![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam nadzieję, że Rumunia przegra z Holandią.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.