Scent Bar IV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-16, 23:00   #2221
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes
Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Bo Niemcy grają i Ballack strzeli gola.
To lecę się szybko myc i do łózia ogądać meczyk.

Co do sukni - nie miałabym nic przeciwko takiej burej szmacie w mojej garderobie - atw. to nie zgodzę się na nazwanie jej burą szmatą ...

gdyby za bardzo zabolało

Madziczko - ale fajne kolczyki, tak żałuję, że nie mogę nosić - ale moje uszy ( a konkretnie dziurki ) się buntują przeciwko wszelkim obcym przedmiotom, niezlażenie od tego z czego są zrobione. nawet stal chirurgiczna nie przejdzie
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 23:00   #2222
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Doskonale wiesz, że w mojej rodzinie tylko ja nie noszę okularów
No więc czas najwyższy zacząć

Cytat:
To że nie obchodzą mnie grzechy też wiesz
Więc nazwę to... złą karmą

Cytat:
ale beznadziejny mecz.... Chyba najgorszy jaki widziałam na tym Euro
Wiedziałem, co robię, postanawiając nie oglądać...

Cytat:
Dziś jeden z najgorszych dni w moim życiu Ehhhh... Ale na wizażu jestem po to, żeby się zrelaksować i żalić się nie będę... Kurczę, będzie chyba lepiej no. Gorzej już naprawdę być nie może...
Aż tak źle?

Gdybyś chciała "pogadać" - wiesz, gdzie jestem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 23:11   #2223
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Szukam szminki, która pozostawi na ustach ciemno-czerwoną, deliktaną powłokę koloru, koloru, który będzie wyglądał naturalnie, drobinki są niekoniecznie mile widziane.
Szukam czegoś podobnego do starej dobrej Nivea Lip Care Cherry.
Wszystkie mocno nasycające barwą, tudzież krzykliwe czy wyzywające swą kolorystyką szminki odpadają.
Czy ktoś (nasze specjalistki od kolorówki ) może mi coś polecić ?
Ja nie specjalistka, ale wiem, że kilka osób chwaliło serię transparentnych szminek Lumene.
O, mam je KLIK
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Ewa ma się świetnie. I Voila! FOTKA.
Uroczość is my middle name...
Cytat:
A jeszcze a'propos mojego wyjazdu, pokażę Wam mój świrnięty strój z Diuny w wersji kompletnej i okrojonej. Zdjęcia kiepskiej jakości, ale na razie nie dysponuję lepszymi.

Sabbacie, strój nieziemski doprawdy. Pięknie Ci w nim!
Cytat:
O, jeszcze co do ubioru męskiego. Dziś na egzamin siwy, około sześćdziesięcioletni doktor przyszedł ubrany w kamizelkę khaki z kieszeniami (wiecie, taką jak na wypad na ryby ), zramolały t-shirt, rozwleczone bojówki i uwaga, uwaga... brązowe sandały z dziurami wywietrznikami a do tego białe skarpety
Ma się ten luz i stajl
Skojarzył mi się od razu policjant Lester, zapalony wędkarz z "Kto zabił ciotkę Cookie", jednego z moich ulubionych filmów

A po meczu...
Jedyna moja refleksja: biedny Leo, wyglądał jakby na zawsze odechciało mu się trenować...
Nie, przepraszam, jeszcze jedna: Roger chyba się przystosowuje. Parę zagrań spartolił na zaiste reprezentacyjnym poziomie.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 23:15   #2224
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Madziczko - ale fajne kolczyki, tak żałuję, że nie mogę nosić - ale moje uszy ( a konkretnie dziurki ) się buntują przeciwko wszelkim obcym przedmiotom, niezlażenie od tego z czego są zrobione. nawet stal chirurgiczna nie przejdzie

Szkoda

Moje uszy zniosą wszystko, jak uszy słoniowe Może jedynie zbuntowałyby się na tunel

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 06:31   #2225
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Moje uszy zniosą wszystko, jak uszy słoniowe Może jedynie zbuntowałyby się na tunel
zazdroszczę jest tyle pięknych kolczyków, których nigdy nie założę mam tak jak Fav, uszy i nie tylko buntują mi się na ciała obce, nawet stal chirurgiczną i ponoć nieuczulający silikon.

A jeśli chodzi o meczowe przemyślenia- Yoona może ty przemyśl sprawę i dla ogólnego dobra udostępnij nam Boruca... myślę,że parę chętnych do poświęceń się znajdzie i za jakiś czas wykluje się sporo Arturków juniorów (w sam raz by za parę lat powstała kadra złożona z samych juniorów pięknych po mamusiach i zdolnych po tatusiu <no pięknych oczywiście też>)

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 06:43   #2226
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Zasnęłam w drugiej połowie maczu, żenua
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 06:44   #2227
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

A ja na samym poczatku .....
wstyd mi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 07:42   #2228
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Dziś jeden z najgorszych dni w moim życiu Ehhhh... Ale na wizażu jestem po to, żeby się zrelaksować i żalić się nie będę... Kurczę, będzie chyba lepiej no. Gorzej już naprawdę być nie może...
Aniołku, skoro gorzej już być nie może to znaczy tylko, że teraz już musi być lepiej A jakbys się chciała pożalić to pisz, wiesz gdzie

Wiecie co, przepraszam, bo ja się zasadniczo sportem nie interesuję, ale jakoś zupełnie mnie nie dziwi fakt, ze kolejny raz dostaliśmy po . Rozumiem rozczarowanie kibiców, ale czego innego można się było spodziewać? Cudu?
Stary 2008-06-17, 07:44   #2229
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Aniołku, skoro gorzej już być nie może to znaczy tylko, że teraz już musi być lepiej A jakbys się chciała pożalić to pisz, wiesz gdzie

Wiecie co, przepraszam, bo ja się zasadniczo sportem nie interesuję, ale jakoś zupełnie mnie nie dziwi fakt, ze kolejny raz dostaliśmy po . Rozumiem rozczarowanie kibiców, ale czego innego można się było spodziewać? Cudu?
Tak Kochana, Cudu
Cuda się zdarzają. Szkoda, że nie tym razem
No ale cóż, życie toczy się dalej
Biedny Boruc.
Stary 2008-06-17, 08:20   #2230
asia_102
Wtajemniczenie

Cytat:
Specyficzny facet - niby jak się pierwszy raz spojrzy to taki "budyń z soczkiem" Ale to wrażenie psuje jego wzrok - ostry, przeszywający. Mnie osobiście jego oczy przypominają oczy Ralpha Fiennes'a
ja lubię taki wzrok... panowie mili z wyglądu są mniej interesujący

(¨`·.·´¨)
`·.(¨`·.·´¨)
` ·.,.·´
asia_102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:26   #2231
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

O rany, ale dzień. Zasypiam, ale tak serio. Siedzę i całą energię poświęcam na to, by trzymać oczy otwarte. O pracy jakoś nie myślę w takim stanie, to zrozumiałe
Wypiłam kawę, ale niespecjalnie mi dała kopa, zaraz napiję się soku pomarańczowego- może dawka witaminy C pomoże.

A propos kolczyków- ja niestety również nosić ich nie mogę, co jest dziwne, bo przez 20 lat życia nosiłam wszystko: złoto, srebro, stal chirurgiczną i przeróżne badziewia. Nic mi się nigdy nie działo. Tymczasem parę lat temu zaczęły mnie potwornie boleć uszy przy każdej próbie założenia kolczyków Ostatnio nosiłam kilka godzin jedną parę i w sumie nic się nie działo strasznego, więc może mi to powoli mija. Nie wiem, będę musiała jeszcze popróbować.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:38   #2232
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:

Margot zgadzam sie w 100%
Stary 2008-06-17, 13:08   #2233
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Specyficzny facet - niby jak się pierwszy raz spojrzy to taki "budyń z soczkiem" Ale to wrażenie psuje jego wzrok - ostry, przeszywający. Mnie osobiście jego oczy przypominają oczy Ralpha Fiennes'a
Madzik, tylko mi tu Ralpha nie wrzucaj w avatar, bo orła wywinę Na ten "budyń z soczkiem" o wzroku "ja Cię zaraz zjem mała" aż palpitacji dostaję!

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Cytat:
wstyd mi.
O, dziewczęta, czyżbyście ze mnie dobry przykład brały?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:13   #2234
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Madzik, tylko mi tu Ralpha nie wrzucaj w avatar, bo orła wywinę Na ten "budyń z soczkiem" o wzroku "ja Cię zaraz zjem mała" aż palpitacji dostaję!
Jakas dziwna jestem, mnie nie powala

Cytat:
O, dziewczęta, czyżbyście ze mnie dobry przykład brały?
Stary 2008-06-17, 13:16   #2235
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Eenax, brawa dla kolegi. Na niektórych młodych ludzi tylko takie metody działają. Czasem to aż uszy więdną, jak niektórzy zamiast przecinków wstawiają "K". Nie mówię że jestem święta, zdarza mi się zakląć, ale to podczas meczu albo jak się bolesnie w cos hukne i mi się wyrwie. Ale żeby co drugie słowo, to nie
No ja tez raczej nie przeklinam. Nie powiem ze nigdy bo czasami jak sie walnę przysłowiowym młotkiem w palec lub się na cos bardzo zdenerwuję.

Cytat:
Każdy chyba wmawia sobie czasem, że jest za gruby/za chudy, za pękaty, zbyt wklęsły, za krzywy, za prosty albo za jakikolwiek...
Ja osobiście nie podobam się sobie w żadnych spodniach. Jedyne, co mogłabym kupować jak leci to sukienki. Mam taką sukienkową figurę, że w każdej wyglądam ładnie. Albo przynajmniej mam taki skrzywiony gust, że mi się tak wydaje.
Nie masz skrzywionego gustu i nic Ci się nie wydaje.
A w spodniach moim zdaniem wyglądasz bardzo dobrze. Stwierdzam z czystym sumieniem na podstawie tego co widziałam na sabacie.

Szkoda ze nie widziałam na żywo w sukience

Cytat:
Eeee?
W obliczu tego szczególnego oświadczenia przyszło mi do głowy, że:
a. Mamusia raczej jest niedowidząca.
b. Ewcia jest adoptowana i mamusią nie jest Eenax.

Trzeciej opcji nie widzę.

No dobra. Mamusia może jeszcze podstępnie wyłudzać komplementy w ten dziwny sposób.
I jeśli wyłudza, to ja dam się komplementowo obsępić i napiszę, że nie zgadzam się. A mam prawo, bo widziałam.
Chyba, że Eenax na spotkanie ze mną zamiast przyjść w swojej własnej rzekomo brzydkiej osobie wynajęła jakieś bardziej urodziwe zastępstwo.
a. wprawdzie mam wade wzroku ale nosze soczewki a lustro mam duze i w dobrze oświetlonym pomieszczeniu
b. Ups! teraz zaczynam się zastanawiać czy ktos mi jej w szpitalu nie podmienił, tuz po urodzeniu Ewci zabrali ja na 2 minuty do innego pomieszczenia i pewnie wtedy musiała nastapić podmiana.

opcja 3: UPS! zostałam rozgryziona.
Na komplementy jestem łasa, przy czym straszny ze Mnie niedowiarek.
A na spotkaniu byłam mocno podrasowana tynkami polichromia (i bielizna modelujaca)

Cytat:

edit:
A jeszcze a'propos mojego wyjazdu, pokażę Wam mój świrnięty strój z Diuny w wersji kompletnej i okrojonej. Zdjęcia kiepskiej jakości, ale na razie nie dysponuję lepszymi.
Strój jest poprostu fantastyczny. CUDO!

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Pozdrowienia dla słodkiej Ewci

Cytat:
Wiesz, stroje SF czy fantasy zwykle wychodzą efektowniej niż ściśle historyczne.
A suknię szyłyśmy z kumpelą przez trzy dni.
.

Cytat:
Eenax, miło znowu czytać tak spokojne Twoje wypowiedzi Oby tak dalej
Staram sie ostatnio ponadrabiac ciut przebywanie na wizażu.

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Uroczość is my middle name...
. Jak krzyczy "JEŚĆ" to juz nie wygląda tak uroczo.

Cytat:
Cytat:
wstyd mi.
A ja nie ogladałam wcale. Jak przyszła pora meczu to wyłaczyłam TV włozyłam stopery do uszu i wziełam się za czytanie ksiazki.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 14:13   #2236
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Witam po przerwie

Co prawda do baru akurat rzadko zaglądałam, no ale gdzie się ładnie przywitać skoro nawet zapomniałam się dziś wyperfumować!
Skuteczny odwyk perfumoholika nazywał się "przeprowadzka" Co prawda szaleństwo jeszcze trwa, ale znów Was podglądam

Meczu.. yyy.. nawet nie oglądałam

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 15:11   #2237
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Co do sukni - nie miałabym nic przeciwko takiej burej szmacie w mojej garderobie - atw. to nie zgodzę się na nazwanie jej burą szmatą ...

gdyby za bardzo zabolało
Favkes, a kiedy byś ją nosiła?

Cytat:
Ja noszę kolczyki z byle czego (pod warunkiem, że nie zawierają niklu - ten uczula z pół godziny) po kilka godzin, a potem zdejmuję. Na trwałe tylko srebro. Złoto też bym pewnie mogła, ale nie widzę się w złocie nijak.

Cytat:

Sabbacie, strój nieziemski doprawdy. Pięknie Ci w nim!
Dziękuję.
O ile kieca wygodna, to ten kołnierz... Brrrr... Nie dość, że gniecie w zadek drutami, to jeszcze człowiek się w drzwi nie mieści. A spróbujcie wyobrazić sobie robienie siusiu w tym rynsztunku!

Cytat:
Madziu, na tunle to mogłaby zbuntować się Twoja psychika, nie ciało. Powoli, bez bólu i pęknięć naskórka rozpychany tunel nie jest dla organizmu bardziej inwazyjny, niż normalne kolczyki.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
zazdroszczę jest tyle pięknych kolczyków, których nigdy nie założę mam tak jak Fav, uszy i nie tylko buntują mi się na ciała obce, nawet stal chirurgiczną i ponoć nieuczulający silikon.
Vesenko, silikon uczula na 100%.
Lekarze pracujący w rękawiczkach miewają ten problem.
Pisał o tym kiedyś Zanussi w jednym ze swoich felietonów w Polityce.
O uczuleniach na silikon w kontekście prezerwatyw.
Pisał, że przy założeniu, że silikon w prezerwatywie może uczulić (a nie może raczej, bo czas kontaktu ze skórą za krótki), a uczulenie nie objawia się bólem, tylko opuchlizną to w czym problem?

Rozwalił mnie tym.

Cytat:
A jeśli chodzi o meczowe przemyślenia- Yoona może ty przemyśl sprawę i dla ogólnego dobra udostępnij nam Boruca... myślę,że parę chętnych do poświęceń się znajdzie i za jakiś czas wykluje się sporo Arturków juniorów (w sam raz by za parę lat powstała kadra złożona z samych juniorów pięknych po mamusiach i zdolnych po tatusiu <no pięknych oczywiście też>)
Oj, na mnie nie liczcie.
Naprawdę uznaję jego klasę i szanuję (a nawet podziwiam czasem) jako dobrego piłkarza , ale w kategorii "człowiek" to dla mnie postać, z którą nie bardzo chciałabym mieć coś wspólnego. Katolicki kołtun pełen uprzedzeń dla innych wyznań i ksenofobicznych narowów.
To, co wyczynia na meczach klubowych, jego wypowiedzi dotyczące innych (też chrześcijańskich) wyznań sprawiają, że nie mogę go polubić. No nie mogę...
Choć gra świetnie i do tego rzeczywiście jest atrakcyjny fizycznie.

A poza tym kibicuję Glasgow Rangers.

Cytat:
wstyd mi.
A mnie przykro.
Pod koniec meczu, kiedy na boisko wszedł (niewidoczny w poprzednich meczach) Smolarek i ustawił się na środkowym ataku, w miejscu gdzie dotychczas nie było nikogo, do kogo można byłoby dośrodkować... Miałam nadzieję. Ostatni minuty spędziłam usiłując od chłopaków wyżebrać choć remis... Żeby nie wracali z jednym punktem...

Cytat:
Ano tak.
Nadzieja umiera ostatnia.

Cytat:
No ja tez raczej nie przeklinam. Nie powiem ze nigdy bo czasami jak sie walnę przysłowiowym młotkiem w palec lub się na cos bardzo zdenerwuję.
I taka jest funkcja niecenzuralnych wyrazów. Wyrażanie emocji.
Ja też w takich sytuacjach bluzgam (a i w innych czasem też adekwatnie do emocji).
Mierzi mnie kiedy ktoś upycha w wypowiedzi tych rodzynek tyle, że zaburza to komunikację i utrudnia zrozumienie tekstu. Nie chce mi się łowić sensu wypowiedzi między różnymi k... i ch...

Cytat:
Nie masz skrzywionego gustu i nic Ci się nie wydaje.
A w spodniach moim zdaniem wyglądasz bardzo dobrze. Stwierdzam z czystym sumieniem na podstawie tego co widziałam na sabacie.

Szkoda ze nie widziałam na żywo w sukience
Dziękuję pięknie, ale to było kilka kilogramów temu.
A co do oglądania w sukience - wszystko się może zdarzyć...

Cytat:
a. wprawdzie mam wade wzroku ale nosze soczewki a lustro mam duze i w dobrze oświetlonym pomieszczeniu
b. Ups! teraz zaczynam się zastanawiać czy ktos mi jej w szpitalu nie podmienił, tuz po urodzeniu Ewci zabrali ja na 2 minuty do innego pomieszczenia i pewnie wtedy musiała nastapić podmiana.
Prawdę mówiąc usiłowałam sprowokować Cię do wyciągnięcia innego wniosku.

Cytat:
opcja 3: UPS! zostałam rozgryziona.
Na komplementy jestem łasa, przy czym straszny ze Mnie niedowiarek.
A na spotkaniu byłam mocno podrasowana tynkami polichromia (i bielizna modelujaca)
Ja wiem. Ja znam to. Ja generalnie nie mam nadziei, że moje oświadczenie cokolwiek zmieni, ale ja naprawdę nie zauważyłam, że jesteś brzydka. Co więcej! Okazałam się tak ślepa i głupia, że pomyślałam sobie, że jesteś ładna. No normalnie wstyd, jaka jestem mało bystra!
I nie pitol mi tu o rasowaniu, bo wszystkich ludzi widzisz przecież podrasowanych. A siebie to chyba nie tylko bez tuningu, ale i z wielka porcją złośliwego krytycyzmu. Ale to tez znam z autopsji...

Cytat:
Strój jest poprostu fantastyczny. CUDO!

Cytat:
. Jak krzyczy "JEŚĆ" to juz nie wygląda tak uroczo.
No właśnie niepojęte w miłości matczynej jest to, że człowiek wbrew naturalnym odruchom zamiast zwiewać od tego zgiełku gna w stronę przeciwną narażając się na stres i decybele.

Cytat:
A ja nie ogladałam wcale. Jak przyszła pora meczu to wyłaczyłam TV włozyłam stopery do uszu i wziełam się za czytanie ksiazki.
Twardzielka.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:06   #2238
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Miłego macania.

Wiem.
Napisałam.

To normalne. Człowiek zawsze jest przerażony w takich momentach, nawet jeśli rozum mówi mu, że nie ma powodu.
Ale to minie i zostanie satysfakcja.

No wiesz, trudno tak bez znajomości całej pracy doradzać zakończenie.
Może napisz coś w stylu twierdzenia, że internet, jak wszystko w życiu, wymaga umiejętności zachowania umiaru i dokonywanie właściwych wyborów. Jest skarbnicą wiedzy i oknem na świat, ale kiedy czerpiemy z tej skarbnicy bezrozumnie i bez umiaru staje się niebezpieczny i może być szkodliwy?
Kurczę, to truizmy...

No to dobrze że się dogadałyśmy

Co do pracy to wszystko mam juz kilkanaście razy napisane i tak znowu powtarzać?
Moze coś wieczorem jeszcze dopiszę.

Póki co padam ze zmęczenia
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:24   #2239
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko, silikon uczula na 100%.
Lekarze pracujący w rękawiczkach miewają ten problem.
Pisał o tym kiedyś Zanussi w jednym ze swoich felietonów w Polityce.
O uczuleniach na silikon w kontekście prezerwatyw.
Pisał, że przy założeniu, że silikon w prezerwatywie może uczulić (a nie może raczej, bo czas kontaktu ze skórą za krótki), a uczulenie nie objawia się bólem, tylko opuchlizną to w czym problem?

Rozwalił mnie tym.
umarłam...leżę i kwiczę...
nie wiedziałam, wmawiano mi,że do wygojenia najlepiej założyć właśnie silikonowe, bo nie uczula...
a z tą opuchlizną to fakt, tylko w kontekście ucha wydaje się ona mało przydatna...

Cytat:
Oj, na mnie nie liczcie.
Naprawdę uznaję jego klasę i szanuję (a nawet podziwiam czasem) jako dobrego piłkarza , ale w kategorii "człowiek" to dla mnie postać, z którą nie bardzo chciałabym mieć coś wspólnego. Katolicki kołtun pełen uprzedzeń dla innych wyznań i ksenofobicznych narowów.
To, co wyczynia na meczach klubowych, jego wypowiedzi dotyczące innych (też chrześcijańskich) wyznań sprawiają, że nie mogę go polubić. No nie mogę...
miałam na myśli właśnie umiejętności i wygląd
jeśli chodzi o poglądy tego pana nie wypowiadam się, bo tu raczej bliższa bym była nakopania mu (znaczy spokojnego wyłożenia swoich racji) niż podania mu ręki...

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 16:25   #2240
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Sorry Truskawko, ale jakoś ani trochę Ci nie wierzę...
Nie mówię, że wszystkie (na szczęście udało mi się kupić kilka takich, w których jest ok) Ale większość tych na wieszakach w sklepach - masakra

Cytat:

Jeśli mogłabym jakoś pomóc to pisz śmiało

Cytat:

Naprawdę piłka jest dla Was aż tak ważna?

A jak dzieci będą urodziwe jak tatuś a talent do piłki odziedziczą po mamusiach?

Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
ja lubię taki wzrok... panowie mili z wyglądu są mniej interesujący
Nawet mi o tym nie mów...

Cytat:
o wzroku "ja Cię zaraz zjem mała" aż palpitacji dostaję!

Proszę mnie nie torturować

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Meczu.. yyy.. nawet nie oglądałam
Witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Póki co padam ze zmęczenia

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:35   #2241
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, na mnie nie liczcie.

Na mnie też nie
Poza tym, co wymieniła już Sabbath, a więc przekonaniami Artura Boruca nie uważam go za pociągającego fizycznie. Może inaczej - dla mnie osobiście nie ma w jego fizyczności niczego, co wyzwalałoby we mnie jakieś "dzikie żądze", czy chociaż przyspieszony puls. Ładny jest i tyle. Ale to jest wszystko de gustibus... Ja mam np. dziwny gust i mnie się Slaven Bilić podoba (pozostając w klimatach piłkarskich). No wprost niesamowicie działa na mnie i na moją wyobraźnię
Natomiast bramkarzem Boruc jest świetnym. Wiadomo

Wracając do wczorajszego meczu, to podczas wspólnego oglądania w knajpie, wystąpiło u mnie coś na kształt małego rozdwojenia jaźni , ale cóż, nie ukrywam, że kibicowanie obu drużynom w równym stopniu nie jest możliwe To chyba jednak sprzeczne z ludzką naturą Z regułami gry w piłkę i rywalizacją w ogóle - też...
Żałuję, że Polacy odpadli tak szybko - jakkolwiek nie są chyba jeszcze gotowi na wyjście z grupy grając w imprezie tej rangi, bardzo cieszy mnie natomiast awans Chorwacji do ćwierćfinałów (wywalczony już przed meczem z Polską).
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:55   #2242
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
nie oddam

Cytat:

ja tam sie spodziewalam dokladnie tego co sie stalo

Cytat:

Oj, na mnie nie liczcie.

mnie sie tam jego poglady tez nie podobaja. ale zasadniczo go nie slucham,tylko ogladam. bo sliczny to on jest

musicie koniecznie trzymac jutro za mnie kciuki, bez tgo sie nie obejdzie. mam jeden z dwoch najtrudniejszych egzaminow na studiach ( drugi w przyszlym tyg.) i niewiele na niego umiem, a co wiecej jakos nie mam weny zeby sie naumiec. licze wiec na łut szczescia i Wasze kciuki.
myla mi sie afazje z aprakcjami, apraksje z amuzjami i chyba wykorkuje zaraz

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:28   #2243
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Byłam w Inglocie. Nr 39 to rzeczywiście b. ładna czerń, ale mnie czerń jakoś nie kusi, czekoladowy brąz mi wystarcza. Zieleni w przyzwoitym (znaczy takim, jakbym ja chciała ) odcieniu niet, jest ta oliwkowa i jakieś seledynki. No nic, bedę szukać dalej.

Vesenko, śliczny av - taki a la lata 20-te

Yoono - no jakbyśmy mogły nie trzymać, oczywiście, ze trzymamy!
Stary 2008-06-17, 17:48   #2244
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Margot - ja też byłam dziś w Inglocie- same oliwki i seledynki właśnie, a ja pragnę czystej zieleni

Za to kupiłam sobie tunikę w Reserved - moja wypłata z UP stała się historią

Frank Zappa

Stary 2008-06-17, 17:52   #2245
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja sobie kupiłam błyszczyk w Yves Rocher. Truskawkowy
Stary 2008-06-17, 17:56   #2246
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Co do błyszczyków - widziałam dziś holograficzne z Inglota. Fajny bajer I do tego mają konsystencję, którą lubię - gęste i ciut się chyba kleją ( tak, ja lubię takie). Następnym razem się skuszę

Frank Zappa

Stary 2008-06-17, 17:59   #2247
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
No nie da się ukryć, że ostatnie dwa mecze to były pojedynki Austria, Chorwacja - Artur Boruc...

Więcej piłkarzy Bozia nam nie dała
no wlasnie czy w takim duzym kraju nie ma 10 facetów, którzy umieją grac w piłkę????????

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
prawda,prawda ma sie dobrze i kibicuje tatusiowi
a podobny do tatusia?

ja znowu jestem padnięta ale miałam dzis ostatnie zajęcia jeszcze tylko 2 egzaminy i wakacje

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:08   #2248
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Favkes, a kiedy byś ją nosiła?
Jak to gdzie. Po ulicy Straszyłabym ludzi wieczorami na chodnikach

Cytat:
O ile kieca wygodna, to ten kołnierz... Brrrr... Nie dość, że gniecie w zadek drutami, to jeszcze człowiek się w drzwi nie mieści. A spróbujcie wyobrazić sobie robienie siusiu w tym rynsztunku!
OMG wyobraziłam sobie.

Cytat:
Oj, na mnie nie liczcie.
Nie znam gościa. Broni świetnie, wygląda okej - ale dzieci mieć z Nim nie chcę Wolę swojego Ciachulca 100 razy
Cytat:
A mnie przykro.
Pod koniec meczu, kiedy na boisko wszedł (niewidoczny w poprzednich meczach) Smolarek i ustawił się na środkowym ataku, w miejscu gdzie dotychczas nie było nikogo, do kogo można byłoby dośrodkować... Miałam nadzieję. Ostatni minuty spędziłam usiłując od chłopaków wyżebrać choć remis... Żeby nie wracali z jednym punktem...

Ano tak.
Nadzieja umiera ostatnia.
Ja tez ją miałam, do samego końca. Do ostatniej minuty. Do ostatniego gwizdka .. i co? I psińco
Cytat:
I taka jest funkcja niecenzuralnych wyrazów. Wyrażanie emocji.
Ja też w takich sytuacjach bluzgam (a i w innych czasem też adekwatnie do emocji).
Mierzi mnie kiedy ktoś upycha w wypowiedzi tych rodzynek tyle, że zaburza to komunikację i utrudnia zrozumienie tekstu. Nie chce mi się łowić sensu wypowiedzi między różnymi k... i ch...
Te słowa są mi potrzebne.Przekleństw używam w przypadku konieczności. Kiedy nic innego nie wyraża dostatecznie tego co czuję. Wiem, że można się bez nich obyć ale pomagają wyrazić emocje w skrajnych przypadkach.
Chociaż nie powiem, że nie zdarza mi się zakląć w żartach ... zdarza się .... czasami - no święta nie jestem, nie byłam i być nie chcę
Cytat:

Naprawdę piłka jest dla Was aż tak ważna?

A jak dzieci będą urodziwe jak tatuś a talent do piłki odziedziczą po mamusiach?
No, nie. No bez przesady
Truskawciu. popatrzeć, pomarudzić, pokrzyczec, pokibicować. Ale całym moim życiem to na pewno nie jest - perfumy - to co innego - są ale piłka ? Nie

Cytat:

musicie koniecznie trzymac jutro za mnie kciuki, bez tgo sie nie obejdzie. mam jeden z dwoch najtrudniejszych egzaminow na studiach ( drugi w przyszlym tyg.) i niewiele na niego umiem, a co wiecej jakos nie mam weny zeby sie naumiec. licze wiec na łut szczescia i Wasze kciuki.
Ja juz trzymam zobacz .. trzymam i nie puszczam never
Stary 2008-06-17, 18:20   #2249
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
BeneTint Benefit-u pownien spełnić Twoje oczekiwania

http://www.benefitcosmetics.com/gp/s...ize=9&node=APS
Cytat:
Myszko, jest taka pomadla Lancome Juicy Rouge - szminka i błyszczyk w jednym. Jest półtransparentna, mocno nabłyszczająca i bezdrobinkowa Wypróbuj. Ja mam w kolorze malinowo-wiśniowym nr 336.
Cytat:
Szminka-Walentynka Avonu, odcień Beating Heart Tylko nie wiem, czy nie jest trochę zbyt jasna, to nie jest taka ciemna, krwista czerwień, powiedziałabym, że jeśli krew, to tętnicza
No i chyba już wycofali ten odcień

Może Miss Sporty Sheer ma czerwień? Nie orientuję się za bardzo w ich odcieniach, ale efekt jest właśnie taki transparentny.
Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
Bourjois coś takiego wprowadza - Liptint, który zostawia efekt lekko 'podkolorowanych' ust aczkolwiek nie wiem dokładnie, kiedy będzie u nas dostępny ale może na Allegro.
Cytat:
Ja nie specjalistka, ale wiem, że kilka osób chwaliło serię transparentnych szminek Lumene.
O, mam je KLIK
Dziewczyny, dziękuję bardzo za wasze typy Jesteście kochane !
Dzisiaj buszowałam po sklepach, testowałam, całe łapki miałam kolorowe (), niestety niektórych propozycji nie było, nie umiałam znaleźć (np. Lumene), ale poszukiwania zakończyły się sukcesem - wpadła mi w oko najnowsza szminka Dior'a: Dior Addict High Shine i zamierzam ją kupić (nawet malutkie drobinki mi nie przeszkadzają... )

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Myszko, a czy to ma być pielęgnacyjna, czy zwykła? I jaki masz swój kolor ust? No i ciepła, czy chłodna ?
Ja bym poszukała w Maybelline.
Wolałabym odrobinę pielęgnującą, ale przeboleję jeżeli to będzie tylko zwykła, kolorowa szminka, poza tym odcień czerwieni obowiązkowo chłodny, a mój kolor ust to raczej blady, przygaszony róż.

Cytat:
Dla mnie ważniejsza transmisja zacznie się o 00.10.
A transmisja ważna dla mnie zaczyna się za niedługo...
Mam nadzieje, że Rumunia przegra z Holandią, a Włochy () pokonają FRancję i tym samym awansują dalej.

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Kuba Wojewodzki ladnie podsumowal to cale Euro w jednym swoich programow, kiedy to Maryla Rodowicz snula plany jak to zwyciezamy, ona mowi 'Wyjdziemy z grupy', Kubus tylko zasmial sie szyderczko '...chyba na lotnisko'.
Boskie

Cytat:
Daguś, mam nadzieję, że dzisiaj wszystko jest już dobrze

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Boruc-on kompletnie do tej reprezentacji nie pasuje... to jest klasa.
Ewidentnie - pasuje jak przysłowiowy "kwiatek do kożucha"

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Eurożenua w naszym wykonaniu.
Wstyd.

Szkoda gadać.
A najbardziej mi żal kibiców, którzy pojechali zobaczyć tę żenadę na żywo.

A piłkarze nasi oczywiście będą mówić, że tak się starali, a jakoś nie wiedzieć czemu nie wyszło. Cóż.
Joasiu, święte słowa
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:40   #2250
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

No to dobrze że się dogadałyśmy

Co do pracy to wszystko mam juz kilkanaście razy napisane i tak znowu powtarzać?
Moze coś wieczorem jeszcze dopiszę.
Zuziu, nie ma co się szczególnie szarpać. Podsumowanie to podsumowanie - nie ma zawierać nowych, odkrywczych idei, lecz jedynie stanowić skrót wniosków z pracy. To, co nowatorskie zawarłaś już w treści.

Cytat:
umarłam...leżę i kwiczę...
nie wiedziałam, wmawiano mi,że do wygojenia najlepiej założyć właśnie silikonowe, bo nie uczula...
a z tą opuchlizną to fakt, tylko w kontekście ucha wydaje się ona mało przydatna...
No, w naszym kręgu kulturowym nie bardzo.
Można by pokombinować z silikonowymi nacycnikami...

Cytat:
miałam na myśli właśnie umiejętności i wygląd
jeśli chodzi o poglądy tego pana nie wypowiadam się, bo tu raczej bliższa bym była nakopania mu (znaczy spokojnego wyłożenia swoich racji) niż podania mu ręki...
Ja wolałabym ani nie kopać, ani nie podawać.
Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Na mnie też nie
Poza tym, co wymieniła już Sabbath, a więc przekonaniami Artura Boruca nie uważam go za pociągającego fizycznie. Może inaczej - dla mnie osobiście nie ma w jego fizyczności niczego, co wyzwalałoby we mnie jakieś "dzikie żądze", czy chociaż przyspieszony puls. Ładny jest i tyle. Ale to jest wszystko de gustibus... Ja mam np. dziwny gust i mnie się Slaven Bilić podoba (pozostając w klimatach piłkarskich). No wprost niesamowicie działa na mnie i na moją wyobraźnię
Natomiast bramkarzem Boruc jest świetnym. Wiadomo
Anuschko, mnie też zupełnie nie kręci osobiście. Zbyt pyzaty i za wielki ma zadek. Ale ja lubię ostre rysy i wąskie biodra. Nie mówiąc już o długich włosach...

Cytat:
mnie sie tam jego poglady tez nie podobaja. ale zasadniczo go nie slucham,tylko ogladam. bo sliczny to on jest
No więc ja tak nie potrafię.
Nie jestem w stanie oddzielić atrakcyjności człowieka od jego intelektu i charakteru. Najbardziej seksownym organem jest dla mnie mózg.
Pewnie dlatego nigdy nie zachwycał mnie żaden aktor. Ale już rola (czyli postać filmowa, której charakter znam) owszem.

Cytat:
Masz trzymanie jak w banku.

Cytat:
Margot - ja też byłam dziś w Inglocie- same oliwki i seledynki właśnie, a ja pragnę czystej zieleni
Kurczę, Madziu, przepraszam Cię...
Jako absolutny zieleninowy barbarzyńca nie przyjrzałam się dokładnie. Widziałam zielenie, jasne i ciemne. Nie przyszło mi do łba, że to nie takie zielenie...

Wybacz...

Cytat:
OMG wyobraziłam sobie.
Dodam jeszcze, że rękawy tej długości zawsze grożą zanurzeniem się w kiblu...

Cytat:
Te słowa są mi potrzebne.Przekleństw używam w przypadku konieczności. Kiedy nic innego nie wyraża dostatecznie tego co czuję. Wiem, że można się bez nich obyć ale pomagają wyrazić emocje w skrajnych przypadkach.
Chociaż nie powiem, że nie zdarza mi się zakląć w żartach ... zdarza się .... czasami - no święta nie jestem, nie byłam i być nie chcę

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
A transmisja ważna dla mnie zaczyna się za niedługo...
Mam nadzieje, że Rumunia przegra z Holandią, a Włochy () pokonają FRancję i tym samym awansują dalej.
Też mam nadzieję, że Rumunia przegra z Holandią.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości