|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
Ja w woreczki pakuje z rosmana zapachowe, chyba bym na głowę Musiała upaść żeby wynosić każdego pampersa poza dom 🤦☠♀️ pakuje normalnie do kosza na śmieci i praktycznie codziennie kosz wynosimy. Nie wali mi z kosza Za to kupą mi walą wszystkie chusteczki nawilżane ![]() to już w głowie siedzi: chusteczki=kupa
|
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kazde wieczka od chustek sie odklejaja a niektore nawet jak sie odklejaja to chustki nie wysychaja mi. Z tesco lidla czu stare fitti nie schly w ogole Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle to wczoraj poczyniłam pierwszy internetowy zakup dla Misia
Teraz tylko czekam na kuriera Ależ jestem zajarana ![]() ![]() (zamówiłam kocyk bambusowy, ręcznik bambusowy, prześcieradło, szczotkę do włosów z myjką muślinową i misia z Effiki )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie i tak obrzydliwe bylo obieranie ziemniakow nad zuzytymi podpaskami. Ooj wesolo bedzie jak sie mala urodzi... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mojej mamy w łazience też nie ma kosza i dziwnie mi z tym. My mamy mały, więc 3-4 pampki i full
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na szybko odpisze nie czytając całości bo do pracy się szykuje.
No więc ktoś pytał czy sama sobie organizowałam a więc nie. Teściowa z szwagierką. A prezenty są z listy ale jak ktoś kupi coś nie z listy to nic się nie stanie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taaaak, to jest okropne przeżycie jak jest się u kogoś, kto nie ma śmietnika w łazience i trzeba z zawiniątkiem lecieć do kuchni 🤦☠♀️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1062 |
|
luckygirl
|
Właśnie czytam sobie rozdział nt 7 miesiąca i tam jest informacja, zeby od 28 tc liczyc ruchy dziecka - tak odnośnie wczorajszych rozmów.
Mam jutro wizytę u gina i ciekawa jestem czy on cos powie na ten temat. |
|
|
|
#1063 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bez żadnych woreczków oprozniany mniej więcej co dwa dni, nic nie było czućCytat:
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1064 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pochwal sie gdzie dokladnie kocyk zamówilas ?? Cytat:
![]() zrobilam posiew moczu - wyszly bakterie zrobilam mocz - wyszlo ok ja sie zalamię ostatnio straszyla mnie szpitalem, juz 2 antybiotyki mislam i ciagle jakies paskudztwo wylazi.tego pessara to ja sie chyba nie doczekam. będę się tak bujać z tym moczem do lutego. Aż sie zaczynam martwić bardziej niż szyjką ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze sporo zostało hehe ![]() Wszystko zamawiałam na stronie napiki.pl, a kocyk, prześcieradło i ręcznik brałam z firmy ColorStories. Jeszcze z kocykiem zastanawiałam się między LullaLove, ale jakoś na ColorStories się zdecydowałam. Nie martw się, lekarze będą wiedzieli co zrobić, żeby było dobrze i żeby Ci pomoc ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ktoregos_dnia Czas edycji: 2017-11-27 o 14:56 |
||
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Co w łazience nie ma kosza na śmieci? Dziwne strasznie, faktycznie nie bardzo z użytą podpaską po domu biegać
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Zalozylam drugie konto w rosku i dostane pieluszki za grosz!😎 tylko mam wziac z polki czy jak?
|
#1071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tzn. wierzę, że się można zatruć, ale teraz już wiem, że większość to rota i inne wirusy (jest ich cała masa). Przy rota i innych ogólnie lepiej jest jak męczy tą drugą stroną (organizm się szybciej wtedy pozbywa) i nie wskazane jest wstrzymywanie. Tak więc za każdym razem jak się coś zaczyna to mam opory przed podaniem czegoś na wstrzymanie. Najważniejsze jest uzupełnianie płynów. Chyba, że wiesz czym się strułaś to inna bajka.Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Magdalena który kocyk wzięłaś? Nie żebym nie miała dość kocyków, ale mi się podobają
|
||||
|
|
|
#1072 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ale juz jest ok, wiec albo robiło poranne albo cos mi zaszkodziło. Pomyślałam, ze nie awokado albo jajko - ale były ok.Troche mnie świdruje w brzuchu, tylko bie wiem czy to to czy Młody wariuje
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
W któryś wolny dzień razem skoczymy i będzie temat załatwiony ![]() Wzięłam dokładnie ten (tylko nie za tę cenę ):https://napiki.pl/glowna/1616-kocyk-...-85x105cm.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-11-27 o 15:47 |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Maila z rosmana dostalam takiego:
Już dziś możesz odebrać paczkę pieluszek Pampers☠w dowolnej drogerii Rossmannw☠dwóch prostych krokach: 1. Poproś o pieluszki obsługę sklepu okazując Twoją Wirtualną Kartę w☠aplikacji mobilnej Rossmann PL lub plastikową kartę Rossnę! 2. Twoja karta zostanie zeskanowana przy kasie, a obsługa sklepu po uiszczeniu przez Ciebie 1☠grosza , przekaże Tobie paczkę pieluszek . Poproś o pieluszki obsluge sklepu? Co oni je na zapleczu trzymają?😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubi kobieta miec wszystko po swojemu i koniec Kosz na bank jakis i tak kupimy bo jak to tak bez ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kosz trzymam przy komodzie i łóżeczku. Jak przewijam to siup i mam pod ręką. No ale tż wyrzuca codziennie, na noc nie chciałabym ich w pokoju
![]() No ale chyba teściowa zdaje sobie sprawę, że pojawi się dziecko i sporo się zmieni? my mieszkamy z moja mama, ale na szczęście dogadujemy się i jakoś nie wchodzimy sobie w drogę. Myślę, że pod koniec 2018 będziemy mieć już swoje mieszkanie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1079 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
Ja dostałam przy kasie bo one są oznakowane ze za free trzeba kupić cokolwiek z programu rosnę choćby mydełko dla dziecka i upomnieć się o pampki przy kasie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chwilowo mam bana na wyprawkę bo idzie do mnie już tyle paczek że nie ogarniam, miałam dziś już nic nie brać ale w H&M online cyberponiedziałek i rzuciłam się na topy do karmienia bo przecenione były i fajna koszula w kratę rozpinana też wygodna do Kp się wydawała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

w sobotę byli u nas znajomi z rocznym synkiem. Wiadomo, zmieniali mu pampersy bo zrobił kupę/siku i wrzucali do kosza w kuchni. Później nie dało się otworzyć szafki z koszem bo tak śmierdziało
jak Wy wyrzucacie pampersiaki? Jakieś woreczki/oddzielny kosz??
pakuje normalnie do kosza na śmieci i praktycznie codziennie kosz wynosimy. Nie wali mi z kosza
to już w głowie siedzi: chusteczki=kupa

Teraz tylko czekam na kuriera
)

U mojej mamy w łazience też nie ma kosza i dziwnie mi z tym. My mamy mały, więc 3-4 pampki i full 

ostatnio straszyla mnie szpitalem, juz 2 antybiotyki mislam i ciagle jakies paskudztwo wylazi.

nie mam problemów z zaparciami, wiec wydało mi sie to dziwne. Można zjadłam wczoraj cos co nie przypasowało 
tylko mam wziac z polki czy jak?