Panny Młode 2008 cz.II - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 14:44   #4621
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

monai polecam się jakby słonko znów zawiodło
a co do mistrzostw-hmm... ja kibicuję ze względow estetycznycha wśród Holendrów też są bardzo wysportowani Piłkarzetakże bez obaw

piękny ten środkowy bukiet w 2 rzędzie
Stary 2008-06-17, 15:07   #4622
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Oooo biedactwo się nie przejmuj, pewnie jakiś PMS cię dopadł ja wszystko zwalam na PMS czasami to mam wrażenie, że zawsze jestem "przed" oprócz dni "w trakcie" no ale wracając do tematu, będzie dobrze nie ma co się smucić - chyba, że po to, żeby potem jeszcze mocniej się cieszyć tym dniem

ja jestem za Holendrami - mam nadzieję, że się nie pobijemy tutaj

Dzisiaj juz jest lepiej jestem juz po prostu na maxa zmęczona, codziennie 1000 spraw do załatwienia a nawet jak nic nie załatwiam to ciągle myślę co jeszcze powinnam załatwić. Normasznie koszmar. Stwierdziłam już, że w tym roku urlop potrzebny mi będzie jak nigdy. Już się nie mogę doczekać, zwłaszcza, że będzie to również podróż poślubna

A ja muszę sobie wybrać jaką drużynę. Za holendrami raczej nie jestem
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 15:16   #4623
agagmm23
Raczkowanie

A my wybieramy się do Karpacza w podróż poślubną, mamy zamówiony pokój w pensjonacie w cene w liczone są kwiaty i szampan na przywitanie, codziennie kolacja przy świecach i sauna do dyspozycji. Już sie nie moge doczekac

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 15:25   #4624
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Monai ja nie mam tego koncentratu tylko
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=221775

Kupiłam na allegro za 24,99 z tabletkami witaminowymi Radical.
Jedno opakowanie starczy na dwutygodniową kurację- warto więc nabyć dwa bo o ile po 2 miesiacach widać zmniejszenie wypadania to po miesiącu wyrażnie pod palcami czuć małe włoski
Spokojnie w dwa miesiace zauważysz różnicę. Bo jak na mnie zadziałało to domawiałam dla koleżanek-one same zapytały czy coś robiłam z włosami!!! Mam też w domciu dwa opakowania odłożone by ponowić kurację w sierpniu/wrześniu.
Gosia ja też chodze jak chmura gradowa, jestem jakaś podminowana i wkurza mnie wszystko- także to że nie mam już sił na tworzenie jakiś wniosków i użeranie się z całą tą machinerią!!! Mamy w mieszkaniu w sumie 5 komputerów więc teraz pracuję na kompie TZ i jest już lepiej ale co patrzę na moje pudło to chcę je kopnąć!!!

Hmm a kopie całkiem nieźle- gdyby Polacy wzięli mnie na stopera to Mistrzostwo byłoby nasze
Mam dryg do piłki w genach Po wujku i tatusiu dawnych Mistrzach Polski...Szkoda że ja pojawiłam się dużo póżniej po tych sukcesach
Tatuś nie ma synka siostrze było darowane bo była pierwsza. A ja jako 3 letni berbeć latałam po boisku. Hmm i mam zdjecie z trenerem wszechczasów Kaziem Górskim
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 15:33   #4625
biedronka19876
Rozeznanie

Hejka dziewczyny

Milibi ładne obrączki

Dziewczyny ile płacicie za wynajem autobusu z PKS-u??
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 15:39   #4626
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Przekopałam teraz wątek i mam kilka słów do Tiffi.
Przeczytałam całą Twoją ślubną relację, ech łezka mi się w oku zakręciła. Zdjęcia piękne, miałaś ładne upięcie włosów i w tej sukni wyglądałaś bardzo elegancko i kobieco. Biżuteria, którą ubrałaś była trafionym dodatkiem. Ślicznie się mieniła i dodawała Tobie uroku. Jestem pod wrażeniem.
Dziękuję za mile slowa

MOnai
Jeśli chcesz lilie weż lilie, tylko poproś o zabezpieczenie łodyg, ewentualnie chyba można wyciąć te pręciki żółte ale nie wiem. Pani wybierze ci mała lilię i będzie cudnie. Nie wiem czy tulipany będą w sierpniu to musisz poczekać, a co do frezji to są super.
Ja chciałam od poczatku tulipany, ale okazało sie, że ich nie bedzie, wiec wziełam frezje (koniecznie chciałam kolor fioletowy). Dzien przed zadzowniła do mnie moja florystka i powiedziała, ze kolor frezji jest brzydki a były tulipany więz wzięła tulipany. Poszłam wieczorem do niej i wziełam jednego zaniosłam mojej wizażystce i umalowała mnie w tych kolorach. Moim zdaniem frezje są cudne. Ten bukiet który pokazałaś super. Ja też wybrałam ten bukiet tulipanów, ale jak zauważysz na moich zdjeciach miałam inny trochę, bo ten sprawiał wrażenie gniazda
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:16   #4627
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
bardzo ale to bardzo podoba mi sie ten pomysl....a kicz??kiczem sa krasnale.z taka opinia gdzies sie spotkalam...
a my z TZ mamy teraz wspolny stres w zwiazku z jego klasa...jest wychowawca I klasy technikum.wrocil wczoraj z pracy i dzwoni pyta czy moze wpasc bo musi KONIECZNIE ze mna pogadac...myslalam ze znowu cos pzreskrobalam albo jego mamusia znowu cos wymyslila...a on mi mowi ze kilku jego uczniow dalo mu cynk ze jeden z kolegow pisze im na gg ze chce sie powiesic zeby zrobic prezent slubny swojej siostrze ktora ma slub za 2 tygodnie!!!!!TZ powiedzial ze pogadal z nimi opowiedzieli mu wszytsko od poczatku poszli do dyrektorki od nowa to samo i wezwali ojca...a ojciec tylko kiwnal glowa.....ale chlopak sie nie powiesil...ale chcialTZ zalamany...nie umialam mu nic powiedziec co moglo mu jakos poprawic nastroj....zal mi go
Współczuję TŻ-owi
Niestety, pewnych rzeczy nie da się przewidzieć - tutaj na szczęście w porę udało się uniknąć tragedii.

Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
Ja tez myslałam o zywych kwiatkach we włosach ale zdecydowała sie na cos takiego
Wygląda całkiem ciekawie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
jak ręczne mycie może dawać satysfakcję?

Cytat:
Ja naprawdę lubię myć naczynia . Moja siostra ma zmywarkę kilka, kilkanaście dobrych lat i widzę skutki jej używania po jej naczyniach. Porysowane miseczki, zdarte ozdoby na talerzach naprawdę elegancko i ładnie nie wyglądają. Dlatego ja na taki bajer nie mam potrzeby się kusić.

Idę teraz umyć sobie szklankę na kawkę .
Właśnie. Mnie zmywanie relaksuje, mam czas, żeby pomyśleć o różnych sprawach Oczywiście, bywa, że mi się wyjątkowo nie chce

Cytat:
Aby tabletki typu Silica zaczeły działac trzeba je brac conajmniej trzy miesiace wiem bo sama ich uzywałam.
Ja zażywam Belissę ponad dwa miesiące. Jedynym zauważalnym efektem było poprawienie się kondycji skóry... pod pachami Już nie jest aż tak wrażliwa po depilacji, jak dotychczas.
Paznokcie, niestety, nadal mi sie rozdwajają

Cytat:
tiffi1 olśniewająco wyglądałaś po prostu *_* no ja się boje trochę tego zapachu lilii.. ale ten bukiet bardzo mi się spodobał... w sumie tulipany były od początku moimi faworytami, ale potem ktoś mnie wystraszył że takie nietrwałe :P ale tak sobie myślę, że skoro je już przetestowałaś to oże i ja się zdecyduję jeżeli nie będzie z nimi problemu w sierpniu a jak nie to może frezje.. tylko znowu mocny zapach... ale są takie urocze... tylko że może za drobne do skuni z koronką? Właśnie te lilie mi tak pasują- że duży kwiat. No jeszcze czas żeby się zdecydować mniejwięcej takie bukiety mam teraz na świeczniku: te tulipany (5) były w moim pierwszym poście ;p potem spodobały mi się jeszcze frezje (4) a teraz lilie(1,3,6 - z różami)/amarylis(2)
Przepiękny kolor tych tulipanów w drugim rzędzie Marzy mi się właśnie taka kolorystyka: mocna, zdecydowana, w tonacjach różu/fuksji.

Kupiłam dziś skarbce modlitewne, dla mnie i TŻ (pisałam już kiedyś o nich) Czyli kolejna rzecz odhaczona.
Mierzyłam w Kruku różną biżuterię, głównie te pojedyncze perełki, które wklejałam wcześniej. No i nie jestem przekonana do nich Babka mi doradziła, że lepiej jednak w czymś błyszczącym, z cyrkoniami. Zaproponowała mi śliczne kolczyki, wiszące, ale nie za długie. Jednak wisiorek trzeba by dobrać, bo nie ma w komplecie, a nic mi się nie podobało. Czyli szukam dalej.
Chciałam zmierzyć wresznie upatrzone buty w Ryłko, ale nie było już ich Będę musiała polować w innych sklepach.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:24   #4628
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczynki, muszę się pochwalić, brat zrobił nam projekt zaproszeń

Może on ulec pewnym zmianom, ale pewnie niewielkim, czeka tylko na akceptacje TŻ-ta i polecą do druku Projekt w załączniku

I tekst trochę zgapiony z wizażu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 21:17   #4629
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Może on ulec pewnym zmianom, ale pewnie niewielkim, czeka tylko na akceptacje TŻ-ta i polecą do druku Projekt w załączniku

Pomysłowe i oryginalne zaproszenia

Ja przeszukuje internet w poszukiwaniu wiazanki slubej, 27 wrzesien jakie ja kwiaty dostane
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 21:26   #4630
monai
Rozeznanie

GG do monai

LilStar ja kiedyś polubiłam Holendrów za urodę któregos piłkarza - nie pamiętam już który to był i mi została taka sympatia

Cytat:
A my wybieramy się do Karpacza w podróż poślubną, mamy zamówiony pokój w pensjonacie w cene w liczone są kwiaty i szampan na przywitanie, codziennie kolacja przy świecach i sauna do dyspozycji. Już sie nie moge doczekac
o jaaaa.. zabierzcie mnie ze sobą dużo płacicie za te luksusy?

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Monai ja nie mam tego koncentratu tylko
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=221775

Kupiłam na allegro za 24,99 z tabletkami witaminowymi Radical.
Jedno opakowanie starczy na dwutygodniową kurację- warto więc nabyć dwa bo o ile po 2 miesiacach widać zmniejszenie wypadania to po miesiącu wyrażnie pod palcami czuć małe włoski
Spokojnie w dwa miesiace zauważysz różnicę. Bo jak na mnie zadziałało to domawiałam dla koleżanek-one same zapytały czy coś robiłam z włosami!!! Mam też w domciu dwa opakowania odłożone by ponowić kurację w sierpniu/wrześniu.
Hmm a kopie całkiem nieźle- gdyby Polacy wzięli mnie na stopera to Mistrzostwo byłoby nasze
Mam dryg do piłki w genach Po wujku i tatusiu dawnych Mistrzach Polski...Szkoda że ja pojawiłam się dużo póżniej po tych sukcesach
Tatuś nie ma synka siostrze było darowane bo była pierwsza. A ja jako 3 letni berbeć latałam po boisku. Hmm i mam zdjecie z trenerem wszechczasów Kaziem Górskim
aaaaAAaaa to ja się zastanowię które wybrać? chyba ta odżywka będzie konkretniejsza...

Ale Ci zazdroszczę *_* a którzy to Twoja reprezentacja była w PN?

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
MOnai
Jeśli chcesz lilie weż lilie, tylko poproś o zabezpieczenie łodyg, ewentualnie chyba można wyciąć te pręciki żółte ale nie wiem. Pani wybierze ci mała lilię i będzie cudnie. Nie wiem czy tulipany będą w sierpniu to musisz poczekać, a co do frezji to są super.
Ja chciałam od poczatku tulipany, ale okazało sie, że ich nie bedzie, wiec wziełam frezje (koniecznie chciałam kolor fioletowy). Dzien przed zadzowniła do mnie moja florystka i powiedziała, ze kolor frezji jest brzydki a były tulipany więz wzięła tulipany. Poszłam wieczorem do niej i wziełam jednego zaniosłam mojej wizażystce i umalowała mnie w tych kolorach. Moim zdaniem frezje są cudne. Ten bukiet który pokazałaś super. Ja też wybrałam ten bukiet tulipanów, ale jak zauważysz na moich zdjeciach miałam inny trochę, bo ten sprawiał wrażenie gniazda
Dzięki za rady przydadzą sie - Ty już jesteś doświadczona to możesz nam pomagać fajnie, że nie zostawiłaś nas i zaglądasz

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja zażywam Belissę ponad dwa miesiące. Jedynym zauważalnym efektem było poprawienie się kondycji skóry... pod pachami Już nie jest aż tak wrażliwa po depilacji, jak dotychczas.
Paznokcie, niestety, nadal mi sie rozdwajają

Przepiękny kolor tych tulipanów w drugim rzędzie Marzy mi się właśnie taka kolorystyka: mocna, zdecydowana, w tonacjach różu/fuksji.

Kupiłam dziś skarbce modlitewne, dla mnie i TŻ (pisałam już kiedyś o nich) Czyli kolejna rzecz odhaczona.
Mierzyłam w Kruku różną biżuterię, głównie te pojedyncze perełki, które wklejałam wcześniej. No i nie jestem przekonana do nich Babka mi doradziła, że lepiej jednak w czymś błyszczącym, z cyrkoniami. Zaproponowała mi śliczne kolczyki, wiszące, ale nie za długie. Jednak wisiorek trzeba by dobrać, bo nie ma w komplecie, a nic mi się nie podobało. Czyli szukam dalej.
Chciałam zmierzyć wresznie upatrzone buty w Ryłko, ale nie było już ich Będę musiała polować w innych sklepach.
Asiu a ja jakaś dziwna jestem nie wiem co to skarbce modlitewne? do czego potrzebne na ślubie?

Ten bukiet tez mi się podoba bardzo kolorystycznie i nie tylko

Cytat:

Wow bardzo oryginalne i z takim żarcikiem, goście będą na pewno zachwyceni ja jednak wolę takie proste formy w tekście ciekawe kiedy zacznę wypisywac swoje ciekawe no
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 22:08   #4631
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Wow oryginalne zaproszenia. Super pomysł z Waszymi zdjęciami.
Stary 2008-06-17, 22:11   #4632
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
dzasta110 trzymam kciuki za zakupy
chyba mocno trzymałaś te kciuki bo zakupy się udały. Kupiłam butki w Ryłko, tragicznie drogie, ale mama zadecydowała, ze je bierzemy no i jeszcze zakupiłam bransoletkę

wkleję zdjęcia, ale później lub jutro

Cytat:
o jaaa... ale fajnie

Cytat:

bardzo fajne

Toverek no nieciekawa sytuacja z tym uczniem, ale TŻ spisał się na medal

co do włosków to ja mam strasznie grube, ciężkie i dużo ich, ale ostatnio po przygodami z farbami trochę się na mnie pogniewały chyba i wypadają cholernie ale za to mam problem z pazurami, normalnie jakbym mogła to bym je wszystkie zerwała i sobie nakleiła nowe, są tak cienkie, słabe i rozdwajają się że aż strach zastanawiam się nad zakupem odżywki SALLY HANSEN NAILGROWTH MIRACLE, ale nie wiem jeszcze czy zamówię

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 22:14   #4633
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie co chodziłam niedawno po kwiaciarniach i każdy mi mówi, że ja frezji w sierpniu do bukietu ślubnego nie dostanę. A planowałam taki fajne połączenie z różami. No nic, może jak już zrobi się ten sierpień to zobaczę jakie kwiaty mają do zaoferowania.
Stary 2008-06-17, 22:16   #4634
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu a ja jakaś dziwna jestem nie wiem co to skarbce modlitewne? do czego potrzebne na ślubie?
E tam, nie jesteś dziwna Ja sobie wymyśliłam, że chcę mieć skarbiec modlitw i pieśni - są tam wszystkie modlitwy, piosenki, rachunek sumienia, omówienie obrzędów itp. To prawie to samo, co takie skarbczyki, jakie się dostaje na komunię św., ale w wersji dla dorosłych. Kupiłam dwa, dla siebie i narzeczonego, choć nie wiem, czy on będzie z tego korzystał W księgarni były dwie wersje, ze złoconymi napisami: "Pamiątka Ślubu" i drugi, zatytułowany po prostu "Skarbiec modlitw i pieśni". Różnica 7 zł w cenie, choć zawartość dokladnie ta sama Wahałam się, ale rozsądek zwyciężył i kupiłam wersję "zwykłą"

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-06-17, 22:18   #4635
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Agunia Twoje zaproszenie bardzo mi się podoba- najbardziej to zdjęcie na którym oboje jesteście wyluzowani i naturalni.
Monai tata i wujek grali w Unii Racibórz gdy świeciła ona jeszcze triumfy- teraz to 4 liga Ale stamtąd wywodzi się między innymi Franek Smuda, Hubert Kostka. Tato był stoperem a wujek bramkarzem.
Grali też w reprezentacji Polski młodzieżowców ale wtedy to była inna piłka niż teraz. Mój tato skończy w tym roku 63 lata. Hehe rocznik '45
A pan Kazimierz Górski to postać niezwykle skromna. Tato był prezesem lokalnego TKKF (Towarzystwa Krzewienia Kultury Fizycznej) i zaprosił go na spotkanie. Pan Kazio dojechał z Warszawy do Katowic pociągiem a potem musiał tam czekać ponad 2 h na połączenie z Raciborzem. Tato chciał wysłać po niego auto a on wtedy powiedział "nie jestem papieżem, nie zawracajcie sobie głowy". Wielki mądry skromny człowiek.
tiffi1 ludzka ciekawość zagnała mnie do twego profilu by prześledzić twoje wiadomości umieszczane na forum i dokopać się do Twoich zdjęć. Jesteś na nich taka...hm świeża. Wyglądasz bardzo dystyngowanie- jak księżna. Twoje uczesanie zrobiło na mnie wrażenie- bardzo skromne i niezwykle eleganckie, suknia dopełniała całości. Jednym słowem REWELACJA!!!
Gdybyście nie były takie fajne nabawiłabym się kompleksów

A skarbce modlitewne to takie książeczki z modlitwami. U nas za to będzie "Droga do Nieba" Mój Kamil jest z diecezji szczecińsko-kamieńskiej dlatego zawsze będąc u mnie dziwi się że tabuny ludzi idą z taką książeczką do kościoła. A u nas taką książeczkę dostaje się w dniu Komunii i to naprawdę był podniosły moment kiedy po raz pierwszy szło się ze swoją Drogą a nie pożyczoną od rodziców.W Drodze do Nieba pieśni są ponumerowane i na rzutniku pojawia się tylko numer a nie cały tekst tak jak w parafii TZ.

Asiuk pochwal sie o jakim modelu butów Ryłko marzysz?
Stary 2008-06-17, 23:06   #4636
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Pomysłowe i oryginalne zaproszenia
Cytat:
Wow bardzo oryginalne i z takim żarcikiem, goście będą na pewno zachwyceni ja jednak wolę takie proste formy w tekście ciekawe kiedy zacznę wypisywac swoje ciekawe no
Cytat:
Wow oryginalne zaproszenia. Super pomysł z Waszymi zdjęciami.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
bardzo fajne
Cytat:
Agunia Twoje zaproszenie bardzo mi się podoba- najbardziej to zdjęcie na którym oboje jesteście wyluzowani i naturalni.
w imieniu swoim, TŻ-ta i brata ślicznie dziękuje

Cieszę się że nam brat parę fotek pstryknął, chociaż trwało to króciutko bo się spieszył. Ale przynajmniej wiem czego się spodziewać po sesji ślubnej, też on nam będzie zdjęcia robił. W sumie to wyglądało to teraz tak że my tak sobie chodziliśmy, przytulaliśmy się, coś tam zapozowaliśmy a on pstrykał. I najfajniejsze były te, gdzie pozowania nie było. To co jest na zaproszeniu, to chwilę wcześniej robił pozowane, potem coś zaczął przy aparacie grzebać, myśleliśmy że chwila przerwy a on nam pstryknął fotkę w tym czasie

Ale i tak się śmieję, że przed plenerem to kilka głębszych wypije żeby się wyluzować

Stary 2008-06-17, 23:20   #4637
monai
Rozeznanie

GG do monai

dzasta110 dawaj butki

Cytat:
E tam, nie jesteś dziwna Ja sobie wymyśliłam, że chcę mieć skarbiec modlitw i pieśni - są tam wszystkie modlitwy, piosenki, rachunek sumienia, omówienie obrzędów itp. To prawie to samo, co takie skarbczyki, jakie się dostaje na komunię św., ale w wersji dla dorosłych. Kupiłam dwa, dla siebie i narzeczonego, choć nie wiem, czy on będzie z tego korzystał W księgarni były dwie wersje, ze złoconymi napisami: "Pamiątka Ślubu" i drugi, zatytułowany po prostu "Skarbiec modlitw i pieśni". Różnica 7 zł w cenie, choć zawartość dokladnie ta sama Wahałam się, ale rozsądek zwyciężył i kupiłam wersję "zwykłą"
ach u nas nie spotkałam się z taką nazwą po prostu dziękuję za wyjaśnienie

izazusia
to co piszesz o Górskim - robi wrażenie ale on w sumie nigdy nie dawał się poznać w inny sposób jak go pokazywali... wielka wyjątkowa postać

Cytat:
Ale i tak się śmieję, że przed plenerem to kilka głębszych wypije żeby się wyluzować
Ty się nie śmiej - bo mi w desperacji przez głowę taka myśl raz przeszła jak pomyślałam o plenerze mi jak TŻ robi zdjęcie to się spinam to co to będzie jak obcy ludzie będą się kręcić i pstry pstry no wiem co będzie - beznadziejny plener mam nadzieję, że w kościele chociaż o nich zapomnę...
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 23:33   #4638
dzasta110
Wtajemniczenie

oto moje dzisiejsze nabytki

butki na obcasie ok 7-8 cm, bardzo stabilny, ale trochę i tak się boje tej wysokości

bransoletka oraz moje dwa komplety biżuterii, jak myślicie pasuje

dzisiejszy dzień był pełen wrażeń, bo pierwszy raz popsuł nam się samochód i to na dodatek ja jechałam chyba za bardzo ostatnio go chwaliliśmy, że się nic nie psuje i nic przy nim nie robimy... mam nadzieję, że to nic poważnego, bo po portfelu poczujemy potem siedziałam ponad dwie godziny na seminarium podbiłam obiegówkę, no i znam już termin obrony a następnie już same przjemne rzeczy czyli zakupyyyy

Stary 2008-06-17, 23:39   #4639
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się nie śmiej - bo mi w desperacji przez głowę taka myśl raz przeszła jak pomyślałam o plenerze mi jak TŻ robi zdjęcie to się spinam to co to będzie jak obcy ludzie będą się kręcić i pstry pstry no wiem co będzie - beznadziejny plener mam nadzieję, że w kościele chociaż o nich zapomnę...
Ale ja w sumie myślę o tym jak najbardziej poważnie. Nawet pamiętam jak moja koleżanka robiła sobie sesję w studio profesjonalnym, to fotografka z nią najpierw piwko wypiła, żeby tamta nie była bardzo spięta. No i fotki wyszły rewelacyjne

Stary 2008-06-17, 23:55   #4640
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk pochwal sie o jakim modelu butów Ryłko marzysz?
Może nie tyle marzę, co uważam je za najlepsze dla moich nóg, i jednocześnie na obcasie

Cytat:
ach u nas nie spotkałam się z taką nazwą po prostu dziękuję za wyjaśnienie

Cytat:

butki na obcasie ok 7-8 cm, bardzo stabilny, ale trochę i tak się boje tej wysokości

Buty piękne To były jedne z moich faworytów, ale jednak mają za wysoki obcas. Mam jednak wrażenie, że widziałam w Ryłko strasznie podobne (być może ecru lub ciemniejsze), ale na mniejszym obcasie
Bransoletka też ładna, moim zdaniem będzie pasować

Dziewczyny, co myślicie o tej biżuterii? Czy nie jest zbyt "królewska"?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-06-18, 00:07   #4641
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Może nie tyle marzę, co uważam je za najlepsze dla moich nóg, i jednocześnie na obcasie

Buty piękne To były jedne z moich faworytów, ale jednak mają za wysoki obcas. Mam jednak wrażenie, że widziałam w Ryłko strasznie podobne (być może ecru lub ciemniejsze), ale na mniejszym obcasie

dzięki asiuk w tym sklepie co ja byłam, niższych nie było, tych "twoich" też nie widziałam... mierzyłam również na całkiem niskim obcasie, ale jednak nie przemówiły do mnie

co do biżu ze zdjęcia to rzeczywiście taka strojna troche, ładnie określiłaś "królewska"

Stary 2008-06-18, 07:11   #4642
katathea
Raczkowanie

Cytat:

śliczna biżuteria, aż pozazdrościłam ( niezłośliwie) bransoletki, w moim guście, butki też ładne, mam podobną wysokość obcasa i po troszku hartuje postawę będzie co będzie, albo gleba - albo pion
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 07:37   #4643
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
.
Gosia ja też chodze jak chmura gradowa, jestem jakaś podminowana i wkurza mnie wszystko- także to że nie mam już sił na tworzenie jakiś wniosków i użeranie się z całą tą machinerią!!! Mamy w mieszkaniu w sumie 5 komputerów więc teraz pracuję na kompie TZ i jest już lepiej ale co patrzę na moje pudło to chcę je kopnąć!!!

Hmm to masz w domu małe studio komputerowe ale to dobrze jeden się zepsuje to możesz korzystać z drugiego
Co do piłki nożnej to...SZACUNECZEK!!! U mnie w rodzinie nikt nie grał i ja też raczej jestem daleka od robienia prób w tym kierunku. Do niedawna to nawet meczu nie oglądałam, ale teraz jakoś mi się zmieniło. Już nawet zaczęłam się orientować co i jak i trochę rozpoznaję, kiedy jest spalony Poza tym lubię sobie popatrzeć na niektórych piłkarzy Szczególnie na jednego, czyli Ebiego (którego niestety już nie będę w tych mistrzostwach oglądać)

Cytat:

Bardzo fajne, wasze zdjęcia są na nich bardzo ciekawe.

Cytat:

Śliczne buciki, nawet za bardzo nie widać tej "wysokości" obcasika. Wyglądają na stabilne, więc myślę, że powinny być wygodne.

Cytat:

Biżuteria jak dla mnie ok, nie za królewska Buciki też ok, mają śmieszny obcas, ale wiem, że wygoda przede wszystkim. Moje np są na obcasiku typu grzybek, nie znoszę tego typu obcasów i tak normalnie, do chodzenia nigdy bym takich butów nie kupiła, ale pod suknią i tak będzie mało widać.
Stary 2008-06-18, 07:37   #4644
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzasta butki super- podoba mi się ich kształt- taki niebanalny. Ma w sobie coś że gdybym znalazla czarne chętnie dołączyłabym je do mojej kolekcji!!!
Asiuk zdjęcie które wkleiłaś przedstawia moje butki Obcasik 5 cm o ile ja pamiętam,ale ten wydaje się troche niższy. Dla mnie istotne było to, aby były wygodne i muszę powiedzieć że są. Chociaż i tak chcę znaleźć :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html
Kiedyś gdy ćwiczyłam i ciągle po sali biegałam na boso moje stopy miały twardą skórę, co może nie było jakieś super ładne ale buty mnie nie obcierały! A teraz jakaś straszna plaga- tylko w japonkach pomykam bez odcisków
Chociaż te Ryłko już używałam chodząc po domu ze 2 godzinki i wydawało się ze jest super. Ale przerorny zawsze ubezpieczony

Co do biżuterii to jest coś na czym sie kompletnie nie znam. Gdybyś umieścila to cacko na swojej szyi ubrała sukienkę byłoby łatwiej. Ja jestem jakaś upośledzona jeżeli chodzi o dobieranie dodatków - na ulicy często widzę dziewczyny u których właściwie "dodatek robi strój" strasznie mi się to podoba ale ja sama wygladam na przerysowaną i finał jest taki że "robienie stroju" pozostawiam moim torebkom i butom

Agunia 82 nie przesadż z tym alkoholem bo sesja zdjęciowa będzie tylko w jednej pozycji- na pijaną Pannę Młodą. Hmm koleżanka w dniu ślubu miała sesję zawsze spieta zawsze niechetna do pozowania a fotki miala super. Jak ją spytalam o sekret to stwierdziła że w tym dniu nie widzi się aparatu, nie widzi się nic czuje się tylko wszechogarniające szczęście- i to bylo widac na tych zdjęciach.
Dlatego staram się nie myśleć że będę musiała pozowac. Ale bardzo się cieszę że zdjęcia i sesję zrobi nam nasz Przyjaciel- zawsze to łatwiej niż przed obcym
Stary 2008-06-18, 07:41   #4645
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Chociaż i tak chcę znaleźć :
Kiedyś gdy ćwiczyłam i ciągle po sali biegałam na boso moje stopy miały twardą skórę, co może nie było jakieś super ładne ale buty mnie nie obcierały! A teraz jakaś straszna plaga- tylko w japonkach pomykam bez odcisków
Chociaż te Ryłko już używałam chodząc po domu ze 2 godzinki i wydawało się ze jest super. Ale przerorny zawsze ubezpieczony
No właśnie dziewczyny gdzie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html cudo można kupić, bo też zamierzam być przezorna
izazusia widzę, że niezły sportowiec z Ciebie.
Stary 2008-06-18, 07:53   #4646
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Tiffi1 mam wlosy za ramiona, mialam juz taka fryzure na probnej-kuzynka mi zrobila i wygadalo to swietnie i jakos nie wyobrazam sobie welonu wlasnie ....fryzura byla prawie taka sama, ze wlosy na jeden bok zebrane i luzno upiete, a bukiet bede miala ze slonecznikow ,to do wlosow tez chcialabym slonecznika

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 08:24   #4647
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Dziewczyny wiecie co chodziłam niedawno po kwiaciarniach i każdy mi mówi, że ja frezji w sierpniu do bukietu ślubnego nie dostanę. A planowałam taki fajne połączenie z różami. No nic, może jak już zrobi się ten sierpień to zobaczę jakie kwiaty mają do zaoferowania.
Dlaczego? To frezje są sezonowe? Ja je widzę teraz w kwiaciarniach Jeśli nie frezje, to może do róż eustoma albo goździk?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 09:01   #4648
agagmm23
Raczkowanie

Monai za te luksusy płacimy 760 zł od osoby w pokoju 2 osobowym za tydzień pobytu w Karkonoszach z całodziennym wyżywieniem, sauna od dyspozycji i bilard. Jest to tzw. pakiet dla nowożeńców.
Wiec cały pobyt wyniesie nas 1520 zł więc chyba nie jest to duzo. Zwłaszcz ze nie trzeba sie martwic o jedzonko.

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 09:26   #4649
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Dzasta butki super- podoba mi się ich kształt- taki niebanalny. Ma w sobie coś że gdybym znalazla czarne chętnie dołączyłabym je do mojej kolekcji!!!
Asiuk zdjęcie które wkleiłaś przedstawia moje butki Obcasik 5 cm o ile ja pamiętam,ale ten wydaje się troche niższy. Dla mnie istotne było to, aby były wygodne i muszę powiedzieć że są. Chociaż i tak chcę znaleźć :

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
No właśnie dziewczyny gdzie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html cudo można kupić, bo też zamierzam być przezorna
izazusia widzę, że niezły sportowiec z Ciebie.
polecam polecam to cudo szukajcie go w aptekach, albo w drogeriach ale raczej w aptekach, mam i uzywam chociaaz do wkladek sholla nie jedstem nadal przekonana. Troche drogie ale naprawde warto !!!

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Tiffi1 mam wlosy za ramiona, mialam juz taka fryzure na probnej-kuzynka mi zrobila i wygadalo to swietnie i jakos nie wyobrazam sobie welonu wlasnie ....fryzura byla prawie taka sama, ze wlosy na jeden bok zebrane i luzno upiete, a bukiet bede miala ze slonecznikow ,to do wlosow tez chcialabym slonecznika
uwazajcie na sloneczniki bo sa bardzo uczulajace, wiem bo jestem alergiczka i kiedys zrobilam sobie z tz sesje na polu slonecznikow, skonczylo sie szpitalem. i sloneczniki sa bardzo nietrwale
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 09:27   #4650
soffera
Zadomowienie

Cytat:

dzisiejszy dzień był pełen wrażeń, bo pierwszy raz popsuł nam się samochód i to na dodatek ja jechałam chyba za bardzo ostatnio go chwaliliśmy, że się nic nie psuje i nic przy nim nie robimy... mam nadzieję, że to nic poważnego, bo po portfelu poczujemy potem siedziałam ponad dwie godziny na seminarium podbiłam obiegówkę, no i znam już termin obrony a następnie już same przjemne rzeczy czyli zakupyyyy
Buty są super Niby wysokie ale powinny sie dobrze trzymac stopy ze wzgledu na dobrze zabudowana piete i pasek wokol niej, do mnie bardziej przemawia bizu nr 1

Asiuk bizu bogata ale jesli pasuje do sukni to bierz Ja tez mam bogata, dwukolorowa

DZiewczyny milego dnia, ja zmykam na zakupy Moze cos upoluje
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości