![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: DEPILACJA LASEROWA
Tylko że jak jest napisane urządzenie jakim wykonują, to przecież, jakby próbowali innym, można się nie zgodzić i reklamować.. Nie wiem.. nie korzystałam nigdy z gruponu. Ale wydaje mi się, że to przecież jest rodzaj umowy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#182 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- i życzę dobrych wyborów, a nóż wam się uda! dajcie znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
żeby faktycznie pozbyć się włosków to jak nic trzeba wykonać 6 do 8 zabiegów na jedną partię rzadko ale to bardzo rzadko zdarza się żeby 3-4 zabiegi wystarczyły
myślę że jeden i drugi laser poradzi sobie z ciemnymi włoskami ale oba lasery mimo wszystko się różnią, ja jestem osobiście zwolenniczką vectusa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() - - - - - - - - - - - - - - - - Cytat:
Cytat:
dzięki Dziewczyny za rady ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2017-11-21 o 13:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie na lighsher dużo bardziej bolało niż na vectusie i mimo ceny wolałabym dopłacić za vectusa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a robiłyście zabieg wokół br. piersiowych> ? mam kilka włosków dookoła wyrywam je ale gdzieś wyczytałam że się nie powinno tego robić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my SM-A300FU using Wizaz Forum mobile app
![]() |
![]() |
#193 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#195 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Widzę, że wiedza wyssana z palca, sama miałam wykonywane zabiegi dużą głowicą z lightsheer na pachy i fakt że zabieg jest praktycznie bezbolesny nie oznacza, że nie działa, kłamstwo piszesz i tyle, dużo wykonujemy zabiegów dużą głowicą i jak myślisz czy przy zmianie lasera w naszym gabinecie po pokazach obu szefostwo by dalej decydowało się na nieskuteczną technologie? Podczas pokazu wykonaliśmy test na ochotniczce, jedna pacha była zrobiona Vectusem, a druga dużą głowicą z Lightsheer, po miesiącu sprawdziliśmy efekty, różnica była niezauważalna. A ty jakie masz doświadczenie z laserami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Ja miałam duży problem z ciemnymi włosami na nogach, brzuchu, bikini, twachy, pachach. Dodatkowo mam bardzo wrażliwe ciało. Przeszlam wiele depilacji i wiele technologii. Od woskow przez ipl ktory jest porażka na laserach didowych kończąc. Byl lighser, vectus, alma i linscan. Alme pomine bo jest najslabsza w dzialaniu. Lighsher w efekcie ok ale bardzo bolal. Vectus w efektach dobry a ból mniejszy. Linscan w efektach najlepszy i sam zabieg najbardziej komfortowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z tobą ja też bardzo cenię wysoki standard i poczucie bezpieczeństw nie wyobrażam sobie sytuacji którą opisujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#200 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak myślicie... warto robić kolejny zabieg vectusem za ten powiedzmy określony odstęp pomiędzy zabiegami np. bikini między 4 a 6 tygodni jak po 6 - ciu tygodniach włoski jeszcze nie odrosły? mam tak dobre efekty że zbliża się kolejny zabieg a tu parę włosków na krzyż, dosłownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Ale dlaczego po 7 tygodniach? jak wszędzie podają informację że bikini powinno się robić co 4-6 tygodni? ja chodzę na Vectusa laser diodowy, w gabinecie gdzie mam zabiegi uzyskałam informację o odstępach między 4/6tyg. na innych stronach w gabinetów też widnieje ta informacja, więc dlaczego według Ciebie powinno się najwcześniej po 7 tygodniach a max do ilu tygodni kolejny zabieg?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Cześć! Jestem nowa na forum dlatego postanowiłam się przywitać
![]() Jestem już po jednym zabiegu depilacji laserowej łydek z kolanami oraz jednym zabiegu na bikini. Widzę kolosalną różnicę na łydkach, nie wiem po co mi będą potzrebne 4 zabiegi (bo kupiłam pakiet), a przy bikini jest różnica, ale nie aż taka jak przy łydkach, pewnie wykorzystam do końca pakiet. Z czego to wynika? Włosy bikini sa silniejsze? tak moze sie zdarzyć, że włosy w różnych partiach inaczej reagują na laser? Sorry, jeśli to głupie pytanie, jakoś nie do końca zgłębiłam temat ![]() Aaa jedno może się przydać, zabieg był prawie ebzbolesny. Łydki totalny relaks, bikini przy dwóch strzałach poczułam igiełki, a poza tym super ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-05-07 o 09:39 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Hej katee,
![]() Nie odpowiadem Ci na pytanie, bo nie wiem jak to jest, ale przy bikini chyba z jednej cebulki wyrasta często kilka włosów, może to jest przyczyną. Pewnie jakieś mądre głowy zaraz Ci dadzą znać. Możesz mi coś napisać o medicus. Mają tam teraz promocje na pachy i pakiety i się zastanawiam. Cena spoko ![]() Ty robiłaś właśnie z tej promocji? https://medicusself.pl/oferta-specja...acja-laserowa/
![]() |
#209 |
BAN stały
|
to jak zabieg będzie skuteczny zależy od pigmentu we włosie, mianowicie zabieg działa tak, że wiązka światła wnika we włos(przewodzona przez melaninę) i rozbija go od środka (mówiąc najprościej). Jeżeli włos jest ciemniejszy to łatwiej go "wykryć" jednak zwykle trzeba więcej zabiegów aby pozbyć się ciemnego owłosienia.
Jeżeli ktoś ma z natury jasne włosy (siwe lub rude) depilacja laserowa może nie przynieść efektów - niski poziom melaniny we włosie nie jest w stanie przenieść wiązki lasera aby go zniszczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Francuska Fantazja ja miałam zabiegi na Ligh Sheer i było ok później na Ligh Sheer Duet i nie było żadnych efektów, więc rzeczywiście Duet nie działa. Na Vectusie nie miałam zabiegów, ale miałam na - Mediostar Next Pro - , czyli nowszej wersji Mediostar Next i po jednym zabiegu już mi od miesięcy żadne włosy nie wyrastają ;/ Także jestem szczęśliwa. Salon we <ciach> a tam studiowałam..., więc miałam blisko po zajęciach. Bardzo też fajne ceny mają. Chcę tam przyjechać na inne części mimo, że już nie mieszkam we Wrocku. A ten Duet nie wiem czemu nie działa ;( A na Vectusie jak szybko efekt widać?
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-11-22 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.