Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-27, 23:02   #1351
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Bałaś się pisać ? Z jakiego powodu?

Jesli wam jest niewygodnie i nieprzyjemnie to pewnie, zróbcie nowy wątek - przecież nie chodzi o to byście miały się czuć niekomfortowo. Ale wydaje mi się ze to tylko w Twojej głowie. To ze staraczkom czasem smutno to chyba normalne uczucie? Czy jak się starałas to złe Ci się czytało o usg czy dolegliwościach ciążowych? I o kupowaniu wózku i inne takie?
Po prostu mam prośbę - skupcie się na swoich odczuciach - jak wam się złe pisze ze dziewczynami które się starają to róbcie nowy wątek, a jak zwalajcie ze to starającym się jest dziwnie to proszę poczekajcie niej one się wypowiedzą- bo narazie widzę ze tylko te co są w ciąży złe się tu czuja (co jest ok, macie prawo )

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bo miałam wrażenie, że będzie wielkie poruszenie z tego powodu, że znów wyjdę na te najgorsza, która chce wątek rozbić. Reszte napisałam w poście wyżej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:03   #1352
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Domi ja kompletnie nie umiem odnalesc sie na watku ostatnio. Tematy sa glownie ciazowo-mamusiowe, wiec co mam pisac?
Tytul a tematy na watku juz calkiem odbiegaja od siebie.

Cocci a sprawdzalas wartosc bety jaka masz obecnie?
Nieee, ale stawiam poniżej 100 ;-)
W piątek idę do gina to może poproszę o skierowanie bo szkoda mi 3 dyszek na takie widzimisię

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921258 6]Feliska do raportu!

Ja tam nie widzę nic dziwnego w tym, że staraczki potrzebują innego miejsca, żeby się wysmarkać
Kibicuję nadal!

W końcu wątek zgodnie z nazwą pierwotnie służył staraniu się o drugiego kreska, a że lwia część się już wystarała, a niektórzy nawet byli uprzejmi przyjść już wystarani z dobrą radą no to jest tu kocioł niezły

Ja kocham ten wątek za wsparcie, które mi dał w chwilach kiedy nie mogłam się nigdzie indziej podzielić problemami staraczkowymi i marzy mi się w grudniu jeszcze wysyp dobrych sików, zwłaszcza u weteranek [/QUOTE]

Ja też trzymam kciuki za weteraki. Zobaczenie 2 kresków daje więcej wiary niż biel vizira od miesięcy...

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:03   #1353
Polinezyjka
Zakorzenienie

Blanka ale to. Chyba nie twój problem ze komuś nie pasuje ? Jak nie psuje to sobie poszuka innego miejsca ? W ogóle całe to co piszecie dla mnie jest absurdalnie bez sensu

21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:04   #1354
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie chyba coś ominęło ? Nie zauważyłam żadnego problemu muszę się przyznać :/ albo po prostu olałam ten wątek jesli taki był

Oj był i to nie raz, że dziewczyny mają przystopować, ze wrzucaniem zdjęć wózków, kocykow czy innych na wątku czy na grupie na fb, bo staraczkom jest przykro i je to drażni.. Że to wątek dla staraczek, a my tutaj piszemy o ciążach i w ogóle.. Już kilka, kilka razy, a ostatnio coraz częściej niestety...

Stary 2017-11-27, 23:04   #1355
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Poli, ale dziewczyny starajace sie niektore juz sie wypowiedzialy - ze nie wiedza o czym maja tu pisac jak same ciazowe tematy sie pojawiaja. Ja rozumiem co ma na mysli Blanka... Mi tez tu nie jest zle ale nie chce sprawiac przykrosci innym swoimi postami. Mi nie przeszkadzalo podczas staran czytanie o ciazy czy dzieciach, ale kazdy jest inny. A Invi czy Wanilka to juz w ogole nie wiem co tu jeszcze robia bo ani sie nie staraja ani w ciazy nie sa (wybaczcie dziewczyny moj czarny humor - wyjasnie tylko ze to mial byc zart 😘 bo oczywiscie ciesze sie, ze z nami jestescie!)

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:05   #1356
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Rumianek relacja z wizyty na czerwcówkach

Ja też jestem z Wami zżyta i będę tu zaglądać choćby nie wiem co i Wam kibicować mocno
Feli, super, że kaczucha rośnie

Stary 2017-11-27, 23:05   #1357
Bruised
Wtajemniczenie

Mi jest dobrze tak jak jest. Ale może jestem już pogodzona z losem staraczki i nie przeżywam wszystkiego tak jak w kilku pierwszych cyklach. Jeśli wątek nam się podzieli na dwa, to z czasem zginie śmiercią naturalną.

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:06   #1358
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Blanka hormony Ci szaleją czy aferki szukasz? Coś napisałam, że to wątek mamusiowy?

Mi nie przeszkadzają tutaj tematy (tak wiem kiedyś miałam słaby dzień i co poniektórzy doskonale to pamiętają i zaraz wmówią mi że nadal mi wszystko co mamusiowe przeszkadza) bo czuję się w pewien sposób z Wami związana, chce poczytać co u Was, a wiadomo, że dużo jest mamuś i tematy są jakie są, co nie znaczy, że macie w ogóle się nie udzielać. Właśnie dobrze, że piszecie co u Was bo po to tu jesteśmy.

Ale na litość...nie zabraniam Wam pisać na wątkach mamusiowych, więc nie życzę sobie rozliczać mnie i inne staraczki, że się udzielamy na innych wątkach. To się robi żałosne, zaraz w inernetach się będziemy tłumaczyć między sobą

Staraczki się wyżalą na innych wątkach, mamusie większość spraw przedstawią na wątkach mamusiowych, a tu wszystkie piszemy co u nas słychać. Powinnyśmy się wszystkie cieszyć, że się tu spotykamy i tworzymy taką grupę a nie szukajmy problemów. Błagam...

Ty od moich hormonów to wiesz aferki też nie szukam, bo nie mam lat 13czy15.. A jak widać to nie tylko ja zauważyłam problem odbij, bo ja ani dodatkowych nerwów ani problemów nie potrzebuje

Stary 2017-11-27, 23:07   #1359
Polinezyjka
Zakorzenienie

Ale to takie niesprawiedliwe - raz czytam ze złe ze te co zaciążyły to odeszły z wątku i się nie udzielają , innym razem złe ze za mało nowych osób , złe ze to złe ze tamto . No nie dogodzimy każdemu
Stokrotka rozumie co macie na myśli z Blanka . Ja w ogóle uważam ze - wątki ciążowe są po to by wlasnie o ciążach pisać jak najwiecej , tu faktycznie piszemy o staraniach ale fajnie jak te co im się udało tez piszą co u siebie .

No z mojej strony nie ma problemu bo uwielbiam z wami pisać was czytać cyz o tym.czy o tamthm

21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:09   #1360
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Mi chodzi tylko o jedno - nie chce zeby z powodu natloku tematow ciazowych dziewczyny starajace sie nie pisaly wcale, bo to glownie dla nich powinno byc miejsce w tym watku. Jesli czuja sie w jakis sposob przytloczone tematami niezwiazanymi ze staraniami to chyba nie do konca jest w porzadu. Choc wiem, ze jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil i zawsze znajda sie jakies roznice zdan.

Stary 2017-11-27, 23:09   #1361
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Blanka ale to. Chyba nie twój problem ze komuś nie pasuje ? Jak nie psuje to sobie poszuka innego miejsca ? W ogóle całe to co piszecie dla mnie jest absurdalnie bez sensu

Niby nie mój problem, ale przykro mi się czyta, że te które są w ciąży już zapomniały jak to było się starać.
Nie chce, aby osoby starające się odeszły z wątku, który jest przeznaczony w sumie tylko dla nich i tyle..
I też jest mi po prostu przykro, że staraczki uciekają na inne wątki.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2017-11-27 o 23:12
Stary 2017-11-27, 23:10   #1362
liven
Zakorzenienie

Nigdzie nie sugerowalam rozdzielenia watku. Po prostu chodzilo mi o to, zeby kazda ze stron rozumiala sie wzajemnie.ovecnie nie pisze, bo nie wiem co, a jedynie czytam na biezaco co u was.
Zzylam sie z wszystkimi i rozdzielenie watku jest bez sensu.
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:18   #1363
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
Badałam progesteron, testosteron, DHEAS i te hormony tarczycy. Miałam robione hsg. Kilka razy byłam na wizycie u gina i był pęcherzyk dominujący, później było widać, że owulacja się odbyła. Cykle mam 28-29 dniowe. Raz zdarzył mi się 33 dniowy przez cały rok. Jeszcze mam w planie zbadać prolaktynę, chociaż mój gin od początku mówił, że wygląda na to, że z hormonami wszystko w porządku. Jakie jeszcze hormony mogłabym zbadać? Też nie chcę popadać w paranoje i zostawić w laboratorium całej swojej wypłaty

Jeśli mam problem przez to, że za bardzo chcę, to będę musiała rozważyć zrezygnowanie z udzielania się na forum Ponieważ ciężko mi się wyluzować/odpuścić kiedy cały czas tutaj zaglądam
badałaś insulinę?

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Gr8ania co u Ciebie ? (błagam tylko nie odpowiadaj śpiewająco )

czekam na @ i później na laparo poza tym rozwijam się w szyciu (o ile można to nazwać rozwojem )

a odnośnie sytuacji na wątku- mam wrażenie że co raz częściej robi się tu z igły widły... jak mnie jakiś temat nie interesuje/nie dotyczy/nie chcę żeby mnie dotyczył- to go po prostu omijam (bonjour- przepraszam że ominęłam temat wyboru wózka nie znam się to się nie wypowiadałam i tyle ) albo dać sobie po mordach, albo się uspokoić! Mikołaj patrzy i rózgi dostaniecie!
powstanie drugiego wątku uważam za głupotę- takie trochę dziecięce "biorę swoje zabawki i idę do swojej piaskownicy"
Stary 2017-11-27, 23:21   #1364
Coccinellla
Zakorzenienie

Dla mnie osobny wątek jest bez sensu. To nie będzie to samo. Wypowiedziała się exciężarówka, obecna staraczka

Nie dziwię się, że staraczkom czasem robi się przykro jak leci kilkanaście stron tematu mamusiowego (a akurat trafi na zły dzień), ale wtedy zamiast robić aferę na wątku ,,za bardzo tu mamusiowo się zrobiło", można sobie iść poczytać na inny wątek, gdzie 80% jest staraczek, a nie mamuś i po prostu się pożalić, pomarudzić. Po prostu nie rozliczajmy się kto gdzie się udziela. Bo widzę, że same sobie tworzymy problemy...

Stary 2017-11-27, 23:24   #1365
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Dla mnie osobny wątek jest bez sensu. To nie będzie to samo. Wypowiedziała się exciężarówka, obecna staraczka

Nie dziwię się, że staraczkom czasem robi się przykro jak leci kilkanaście stron tematu mamusiowego (a akurat trafi na zły dzień), ale wtedy zamiast robić aferę na wątku ,,za bardzo tu mamusiowo się zrobiło", można sobie iść poczytać na inny wątek, gdzie 80% jest staraczek, a nie mamuś i po prostu się pożalić, pomarudzić. Po prostu nie rozliczajmy się kto gdzie się udziela. Bo widzę, że same sobie tworzymy problemy...

Dokładnie

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:24   #1366
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
bonjour- przepraszam że ominęłam temat wyboru wózka nie znam się to się nie wypowiadałam i tyle
dajże spokój kobieto, za co Ty mnie przepraszasz kto się interesował, ten się włączył w temat. Nie oczekiwałam że wszystkie będziecie wzdychać nad moim wózkiem

Naszykowałam sobie popcorn i lemoniadę na 22 na ostatni odcinek ślubu od pierwszego wejrzenia, a tu psikus - trzeba czekać do 23:35. Nic mi nie zostało z przekąsek.
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:24   #1367
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Piszesz o ciazy - zle, chcesz sie usunac zeby nie przeszkadzac - jeszcze gorzej.
Ja juz odpadam z tej dyskusji. Bede po prostu robila tak jak dotychczas. A jesli ktos nie chce to moze nie czytac.
A to, ze coraz wiecej przyszlych mamus mamy to akurat uwazam za sukces. Ja zawsze myslalam ze jesli tylu juz sie udalo to w koncu tez do nich dolacze.

Stary 2017-11-27, 23:25   #1368
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ja się do decyzji jaka zapadnie dostosuję
Oby tylko nie było takich sytuacji jak są teraz, i żeby nie trzeba było się zastanawiać dwa razy czy to co chce się napisać jest na miejscu

A teraz zmykam spróbować zasnąć dobranoc

Stary 2017-11-27, 23:28   #1369
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Mi się wydaje, że siłą wątku i to że się trzyma są osoby, które go tworzą. To był cały czas wątek offtopowy z jajem i swoim kolorytem inny od wszystkich typowo staraniowych. O śluzie, seksie ale i o kocie, psie, zupie, kolorze sypialni, paznokciach itd.
Ja bym przeniosła na społecznościowy i gadała o wszystkim i o niczym tak żeby być na bieżąco. Może nie będzie już takiego przemiału miliona postów dziennie, ale czy to coś złego?

85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:28   #1370
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Piszesz o ciazy - zle, chcesz sie usunac zeby nie przeszkadzac - jeszcze gorzej.
Ja juz odpadam z tej dyskusji. Bede po prostu robila tak jak dotychczas. A jesli ktos nie chce to moze nie czytac.
A to, ze coraz wiecej przyszlych mamus mamy to akurat uwazam za sukces. Ja zawsze myslalam ze jesli tylu juz sie udalo to w koncu tez do nich dolacze.

Podpisuje się pod tym rękami i nogami

Stary 2017-11-27, 23:29   #1371
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Niby nie mój problem, ale przykro mi się czyta, że te które są w ciąży już zapomniały jak to było się starać.
Nie chce, aby osoby starające się odeszły z wątku, który jest przeznaczony w sumie tylko dla nich i tyle..
I też jest mi po prostu przykro, że staraczki uciekają na inne wątki.

Ja naprawdę nie rozumiem jaki jest problem, że staraczki udzielają się na innych wątkach? Robicie z igły widły normalnie...żadna jeszcze nie uciekła a już jest aferka. I nie sądzę żeby któraś ze starych staraczek znikła na amen po tylu miesiącach udzielania się tutaj

Mamusie mają majówki, czerwcówki, lipcówki...staraczki też mogą się udzielać gdzie indziej i powtórzę jeszcze raz: żałosne jest takie rozliczanie.

Stary 2017-11-27, 23:32   #1372
Bruised
Wtajemniczenie

Jak mnie jakiś temat nie dotyczy albo nie interesuje to czytam pobieżnie i przewijam dalej. I fakt, jak przychodzi @ i trafi się na wątku kumulacja wizyt ciężarówek to bywa przykro, ale takie jest życie, trzeba się pozbierać i iść dalej. I przede wszystkim warto nauczyć się cieszyć szczęściem innych ludzi

Stary 2017-11-27, 23:33   #1373
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja naprawdę nie rozumiem jaki jest problem, że staraczki udzielają się na innych wątkach? Robicie z igły widły normalnie...żadna jeszcze nie uciekła a już jest aferka. I nie sądzę żeby któraś ze starych staraczek znikła na amen po tylu miesiącach udzielania się tutaj

Mamusie mają majówki, czerwcówki, lipcówki...staraczki też mogą się udzielać gdzie indziej i powtórzę jeszcze raz: żałosne jest takie rozliczanie.

A dla mnie żałosne jest to, że sie dobitnie zaznacza, że staraczki straciły swój wątek i nie mają się jak udzielać.
Oraz wielkie urazenie, że ktoś wrzucił zdjęcie wózka, kocyka czy innych rzeczy dla dziecka.

Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Każda z nas ma do niego prawo.

Ja nikogo tutaj na siłę nie trzymam,jakbyś nie zauważyła

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921583 6]Mi się wydaje, że siłą wątku i to że się trzyma są osoby, które go tworzą. To był cały czas wątek offtopowy z jajem i swoim kolorytem inny od wszystkich typowo staraniowych. O śluzie, seksie ale i o kocie, psie, zupie, kolorze sypialni, paznokciach itd.
Ja bym przeniosła na społecznościowy i gadała o wszystkim i o niczym tak żeby być na bieżąco. Może nie będzie już takiego przemiału miliona postów dziennie, ale czy to coś złego?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Nie przepuszcza takiego wątku na społeczeńsciowy, po to forum ma kategorie... Tam by ten wątek całkowicie już stracił sens.
Stary 2017-11-27, 23:36   #1374
Bruised
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921583 6]Mi się wydaje, że siłą wątku i to że się trzyma są osoby, które go tworzą. To był cały czas wątek offtopowy z jajem i swoim kolorytem inny od wszystkich typowo staraniowych. O śluzie, seksie ale i o kocie, psie, zupie, kolorze sypialni, paznokciach itd.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]I właśnie dlatego do Was dołączyłam. Bo to był (i mam nadzieję nadal będzie) wątek inny niż większość staraczkowych.

Stary 2017-11-27, 23:51   #1375
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A dla mnie żałosne jest to, że sie dobitnie zaznacza, że staraczki straciły swój wątek i nie mają się jak udzielać.
Oraz wielkie urazenie, że ktoś wrzucił zdjęcie wózka, kocyka czy innych rzeczy dla dziecka.

Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Każda z nas ma do niego prawo.

Ja nikogo tutaj na siłę nie trzymam,jakbyś nie zauważyła

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Nie przepuszcza takiego wątku na społeczeńsciowy, po to forum ma kategorie... Tam by ten wątek całkowicie już stracił sens.
Ja o chlebie, Ty o niebie...

Stary 2017-11-27, 23:51   #1376
asioka92
Zakorzenienie

Mi pasuje tak jak jest ☺ cieszę się z każdych nowych kreseczek, wizyt itd. Lece spać. Dobranoc 😘

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 23:53   #1377
Bruised
Wtajemniczenie

Dobranoc Mam nadzieję, że do jutra emocje opadną

Stary 2017-11-27, 23:56   #1378
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Dobranoc Mam nadzieję, że do jutra emocje opadną

Gdy emocje już opadną
Dobranocka!

Stary 2017-11-28, 00:33   #1379
mialavi
Zakorzenienie

Obudziłam się nadrobiłam i popisze co nie co

Cytat:
Oj na serducho będzie za wcześnie ale przynajmniej zobaczysz pęcherzyk

Domi jak tak przeglądałaś wątki to mogłaś dostrzec jakie tematy były w części 4 a jakie w 10 nie dziw się, że staraczki potrzebują zmiany klimatu z resztą...sama udzielałaś się na kilku wątkach staraczkowych, niektóre mamusie też rzadko tu zagladają, więc troszkę bez sesnu Twoja pretensja ukryta pod smuteczkami

Avina - kurczę...wyniki miód malina! Bo lekarza jesteś pewna? To może daj sobie ze 2 cykle bez zastanawiania się co jest nie tak? Wiem, wiem, że się łatwo mówi i przypuszczam jak czujesz jak nie wychodzi a nie wiadomo dlaczego...

Invi - Ewcia jest cudowna będzie łamała serca

Ja po pierwszym dniu pracy po L4 było naprawdę ok
Zamówienia z allegro dotarły testy o czułości 10 za 1.1 pln i przetestowałam bo byłam ciekawa ile bety hcg mam jeszcze w organizmie...Załącznik 7333931

Zamawiam taki test w Nowym roku

Życzę Ci takich kresek w przyszłym roku 😘

Cytat:
Napisane przez Fragaria_ Pokaż wiadomość
Spoko Na zdrowie! Ja się teraz zadowoliłam kanapkami z pracy, bo nie miałam kiedy ich zjeść wcześniej.

Mam nadzieję, że jutro będę mogła być z Wami w miarę na bieżąco, bo przez to nadrabianie całego dnia nic w sumie nie wiem

Ale trzymam za wizyty i wszystkie potrzebujące

Życzę zdrowia wszystkim chorowitkom

Vanessa tulę mocno Dużo zdrowia dla Taty
Mam to samo z tym nadrabianiem i solidaryzuje się dziś z Tobą sytuacja w pracy
Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że będzie zachwycony tą mała istotką

Miałam kiedyś robione USG tarczycy i wszystko było w jak najlepszym porządku.

Tak jak Cocci pisze, chyba potrzebujemy zmiany klimatu Ale tutaj przecież też się udzielamy

Skoro sam chce, to tylko się cieszyć Z tego co pamiętam, to niektórych trzeba było prawie siłą zmuszać

Też się nastawiałam, że pójdzie raz dwa. Tylko mój mąż był dość sceptycznie nastawiony i domyślał się, że trochę nam zejdzie

Bardzo się cieszę, że drugi poród będziesz wspominać o niebo lepiej niż pierwszy Musiałaś być bardzo dzielna!

Też się cieszę, że wyniki w porządku Już się bałam, że teraz zacznie się chodzenie po endokrynologach... Spróbuję zrobić tak jak radzisz. W grudniu zrobię tylko badanie prolaktyny i na dwa miesiące daje sobie spokój z lekarzami, badaniami. Myślałam tylko, żeby zacząć mierzyć temperaturę, ale jeszcze zobaczę
Wyślij link do testów
Kochana mam nadzieję, że te wszystkie wyniki szybciej doprowadza Cię do dwóch kresek niż Ci się wydaje

Cytat:
Blanka hormony Ci szaleją czy aferki szukasz? Coś napisałam, że to wątek mamusiowy?

Mi nie przeszkadzają tutaj tematy (tak wiem kiedyś miałam słaby dzień i co poniektórzy doskonale to pamiętają i zaraz wmówią mi że nadal mi wszystko co mamusiowe przeszkadza) bo czuję się w pewien sposób z Wami związana, chce poczytać co u Was, a wiadomo, że dużo jest mamuś i tematy są jakie są, co nie znaczy, że macie w ogóle się nie udzielać. Właśnie dobrze, że piszecie co u Was bo po to tu jesteśmy.

Ale na litość...nie zabraniam Wam pisać na wątkach mamusiowych, więc nie życzę sobie rozliczać mnie i inne staraczki, że się udzielamy na innych wątkach. To się robi żałosne, zaraz w inernetach się będziemy tłumaczyć między sobą

Staraczki się wyżalą na innych wątkach, mamusie większość spraw przedstawią na wątkach mamusiowych, a tu wszystkie piszemy co u nas słychać. Powinnyśmy się wszystkie cieszyć, że się tu spotykamy i tworzymy taką grupę a nie szukajmy problemów. Błagam...

Mama może mieć inny wątek staraczka już nie ? Też tego nie rozumiem
Choć sama udzielałam się tylko tu, to rozumiem, że ktoś szuka "szczęścia" gdzie indziej. I dlaczego takie prawo mu się zabiera i od razu takie komentarze.

Cytat:

Dokładnie Poli zgadzam się z Tobą😘

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Mi jest dobrze tak jak jest. Ale może jestem już pogodzona z losem staraczki i nie przeżywam wszystkiego tak jak w kilku pierwszych cyklach. Jeśli wątek nam się podzieli na dwa, to z czasem zginie śmiercią naturalną.

Ty pogodzona z losem pamiętaj o mnie co??? ❤😘

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
badałaś insulinę?

czekam na @ i później na laparo poza tym rozwijam się w szyciu (o ile można to nazwać rozwojem )

a odnośnie sytuacji na wątku- mam wrażenie że co raz częściej robi się tu z igły widły... jak mnie jakiś temat nie interesuje/nie dotyczy/nie chcę żeby mnie dotyczył- to go po prostu omijam (bonjour- przepraszam że ominęłam temat wyboru wózka nie znam się to się nie wypowiadałam i tyle ) albo dać sobie po mordach, albo się uspokoić! Mikołaj patrzy i rózgi dostaniecie!
powstanie drugiego wątku uważam za głupotę- takie trochę dziecięce "biorę swoje zabawki i idę do swojej piaskownicy"
Grania z tego czekania na laparoskopię wychodzą czasem cuda poza tym to wygrałaś majty więc to formalność i niebawem też będziesz szukać swojej piaskownicy 😘

Cytat:

Dokładnie 😘

Ja to się tak bym roboczo zapytała skąd wy macie tyle czasu, by ogarniać milion innych wątków szukać gdzie są nasze mamusie i nasze staraczki i co tam jeszcze piszą jeśli ktoś tego czasu ma za dużo to niech mi go trochę odda bo ja ostatnio wiecznie w niedoczasie 😁

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-28, 06:02   #1380
gr8ania
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Obudziłam się nadrobiłam i popisze co nie co

Życzę Ci takich kresek w przyszłym roku 😘

Mam to samo z tym nadrabianiem i solidaryzuje się dziś z Tobą sytuacja w pracy

Kochana mam nadzieję, że te wszystkie wyniki szybciej doprowadza Cię do dwóch kresek niż Ci się wydaje

Mama może mieć inny wątek staraczka już nie ? Też tego nie rozumiem
Choć sama udzielałam się tylko tu, to rozumiem, że ktoś szuka "szczęścia" gdzie indziej. I dlaczego takie prawo mu się zabiera i od razu takie komentarze.

Dokładnie Poli zgadzam się z Tobą😘

Ty pogodzona z losem pamiętaj o mnie co??? ❤😘

Grania z tego czekania na laparoskopię wychodzą czasem cuda poza tym to wygrałaś majty więc to formalność i niebawem też będziesz szukać swojej piaskownicy 😘

Dokładnie 😘

Ja to się tak bym roboczo zapytała skąd wy macie tyle czasu, by ogarniać milion innych wątków szukać gdzie są nasze mamusie i nasze staraczki i co tam jeszcze piszą jeśli ktoś tego czasu ma za dużo to niech mi go trochę odda bo ja ostatnio wiecznie w niedoczasie 😁

Jakbym w tym cyklu zobaczyła dwie kreski, to zacznij wypatrywać na niebie gwiazdy i trzech kolesi jadących ze wschodu pamiętaj że ja histereskopię miałam chwilę przed owu majty zbierają moc na 2018

I zgadzam się z tym czasem- jak któraś ma za dużo to poproszę o chociaż godzinę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości