|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek idę do gina to może poproszę o skierowanie bo szkoda mi 3 dyszek na takie widzimisię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921258 6]Feliska do raportu! Ja tam nie widzę nic dziwnego w tym, że staraczki potrzebują innego miejsca, żeby się wysmarkać Kibicuję nadal! W końcu wątek zgodnie z nazwą pierwotnie służył staraniu się o drugiego kreska, a że lwia część się już wystarała, a niektórzy nawet byli uprzejmi przyjść już wystarani z dobrą radą no to jest tu kocioł niezły ![]() Ja kocham ten wątek za wsparcie, które mi dał w chwilach kiedy nie mogłam się nigdzie indziej podzielić problemami staraczkowymi i marzy mi się w grudniu jeszcze wysyp dobrych sików, zwłaszcza u weteranek [/QUOTE] Ja też trzymam kciuki za weteraki. Zobaczenie 2 kresków daje więcej wiary niż biel vizira od miesięcy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka ale to. Chyba nie twój problem ze komuś nie pasuje ? Jak nie psuje to sobie poszuka innego miejsca ? W ogóle całe to co piszecie dla mnie jest absurdalnie bez sensu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Poli, ale dziewczyny starajace sie niektore juz sie wypowiedzialy - ze nie wiedza o czym maja tu pisac jak same ciazowe tematy sie pojawiaja. Ja rozumiem co ma na mysli Blanka... Mi tez tu nie jest zle ale nie chce sprawiac przykrosci innym swoimi postami. Mi nie przeszkadzalo podczas staran czytanie o ciazy czy dzieciach, ale kazdy jest inny. A Invi czy Wanilka to juz w ogole nie wiem co tu jeszcze robia bo ani sie nie staraja ani w ciazy nie sa (wybaczcie dziewczyny moj czarny humor - wyjasnie tylko ze to mial byc zart 😘 bo oczywiscie ciesze sie, ze z nami jestescie!)
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi jest dobrze tak jak jest. Ale może jestem już pogodzona z losem staraczki i nie przeżywam wszystkiego tak jak w kilku pierwszych cyklach. Jeśli wątek nam się podzieli na dwa, to z czasem zginie śmiercią naturalną.
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aferki też nie szukam, bo nie mam lat 13czy15.. A jak widać to nie tylko ja zauważyłam problem odbij, bo ja ani dodatkowych nerwów ani problemów nie potrzebuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to takie niesprawiedliwe - raz czytam ze złe ze te co zaciążyły to odeszły z wątku i się nie udzielają , innym razem złe ze za mało nowych osób , złe ze to złe ze tamto . No nie dogodzimy każdemu
Stokrotka rozumie co macie na myśli z Blanka . Ja w ogóle uważam ze - wątki ciążowe są po to by wlasnie o ciążach pisać jak najwiecej , tu faktycznie piszemy o staraniach ale fajnie jak te co im się udało tez piszą co u siebie . No z mojej strony nie ma problemu bo uwielbiam z wami pisać was czytać cyz o tym.czy o tamthm ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Mi chodzi tylko o jedno - nie chce zeby z powodu natloku tematow ciazowych dziewczyny starajace sie nie pisaly wcale, bo to glownie dla nich powinno byc miejsce w tym watku. Jesli czuja sie w jakis sposob przytloczone tematami niezwiazanymi ze staraniami to chyba nie do konca jest w porzadu. Choc wiem, ze jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil i zawsze znajda sie jakies roznice zdan.
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce, aby osoby starające się odeszły z wątku, który jest przeznaczony w sumie tylko dla nich i tyle.. I też jest mi po prostu przykro, że staraczki uciekają na inne wątki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-11-27 o 23:12 |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie sugerowalam rozdzielenia watku. Po prostu chodzilo mi o to, zeby kazda ze stron rozumiala sie wzajemnie.ovecnie nie pisze, bo nie wiem co, a jedynie czytam na biezaco co u was.
Zzylam sie z wszystkimi i rozdzielenie watku jest bez sensu. |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na @ i później na laparo poza tym rozwijam się w szyciu (o ile można to nazwać rozwojem )a odnośnie sytuacji na wątku- mam wrażenie że co raz częściej robi się tu z igły widły... jak mnie jakiś temat nie interesuje/nie dotyczy/nie chcę żeby mnie dotyczył- to go po prostu omijam (bonjour- przepraszam że ominęłam temat wyboru wózka ) albo dać sobie po mordach, albo się uspokoić! Mikołaj patrzy i rózgi dostaniecie! ![]() powstanie drugiego wątku uważam za głupotę- takie trochę dziecięce "biorę swoje zabawki i idę do swojej piaskownicy"
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie osobny wątek jest bez sensu. To nie będzie to samo. Wypowiedziała się exciężarówka, obecna staraczka
Nie dziwię się, że staraczkom czasem robi się przykro jak leci kilkanaście stron tematu mamusiowego (a akurat trafi na zły dzień), ale wtedy zamiast robić aferę na wątku ,,za bardzo tu mamusiowo się zrobiło", można sobie iść poczytać na inny wątek, gdzie 80% jest staraczek, a nie mamuś i po prostu się pożalić, pomarudzić. Po prostu nie rozliczajmy się kto gdzie się udziela. Bo widzę, że same sobie tworzymy problemy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1365 | |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto się interesował, ten się włączył w temat. Nie oczekiwałam że wszystkie będziecie wzdychać nad moim wózkiem Naszykowałam sobie popcorn i lemoniadę na 22 na ostatni odcinek ślubu od pierwszego wejrzenia, a tu psikus - trzeba czekać do 23:35. Nic mi nie zostało z przekąsek. |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Piszesz o ciazy - zle, chcesz sie usunac zeby nie przeszkadzac - jeszcze gorzej.
![]() Ja juz odpadam z tej dyskusji. Bede po prostu robila tak jak dotychczas. A jesli ktos nie chce to moze nie czytac. A to, ze coraz wiecej przyszlych mamus mamy to akurat uwazam za sukces. Ja zawsze myslalam ze jesli tylu juz sie udalo to w koncu tez do nich dolacze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się do decyzji jaka zapadnie dostosuję
![]() Oby tylko nie było takich sytuacji jak są teraz, i żeby nie trzeba było się zastanawiać dwa razy czy to co chce się napisać jest na miejscu ![]() A teraz zmykam spróbować zasnąć dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1369 |
|
Konto usunięte
|
Mi się wydaje, że siłą wątku i to że się trzyma są osoby, które go tworzą. To był cały czas wątek offtopowy z jajem i swoim kolorytem inny od wszystkich typowo staraniowych. O śluzie, seksie ale i o kocie, psie, zupie, kolorze sypialni, paznokciach itd.
Ja bym przeniosła na społecznościowy i gadała o wszystkim i o niczym tak żeby być na bieżąco. Może nie będzie już takiego przemiału miliona postów dziennie, ale czy to coś złego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamusie mają majówki, czerwcówki, lipcówki...staraczki też mogą się udzielać gdzie indziej i powtórzę jeszcze raz: żałosne jest takie rozliczanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1372 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mnie jakiś temat nie dotyczy albo nie interesuje to czytam pobieżnie i przewijam dalej. I fakt, jak przychodzi @ i trafi się na wątku kumulacja wizyt ciężarówek to bywa przykro, ale takie jest życie, trzeba się pozbierać i iść dalej. I przede wszystkim warto nauczyć się cieszyć szczęściem innych ludzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oraz wielkie urazenie, że ktoś wrzucił zdjęcie wózka, kocyka czy innych rzeczy dla dziecka. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Każda z nas ma do niego prawo. Ja nikogo tutaj na siłę nie trzymam,jakbyś nie zauważyła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921583 6]Mi się wydaje, że siłą wątku i to że się trzyma są osoby, które go tworzą. To był cały czas wątek offtopowy z jajem i swoim kolorytem inny od wszystkich typowo staraniowych. O śluzie, seksie ale i o kocie, psie, zupie, kolorze sypialni, paznokciach itd. Ja bym przeniosła na społecznościowy i gadała o wszystkim i o niczym tak żeby być na bieżąco. Może nie będzie już takiego przemiału miliona postów dziennie, ale czy to coś złego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie przepuszcza takiego wątku na społeczeńsciowy, po to forum ma kategorie... Tam by ten wątek całkowicie już stracił sens. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921583 6]Mi się wydaje, że siłą wątku i to że się trzyma są osoby, które go tworzą. To był cały czas wątek offtopowy z jajem i swoim kolorytem inny od wszystkich typowo staraniowych. O śluzie, seksie ale i o kocie, psie, zupie, kolorze sypialni, paznokciach itd.
Ja bym przeniosła na społecznościowy i gadała o wszystkim i o niczym tak żeby być na bieżąco. Może nie będzie już takiego przemiału miliona postów dziennie, ale czy to coś złego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]I właśnie dlatego do Was dołączyłam. Bo to był (i mam nadzieję nadal będzie) wątek inny niż większość staraczkowych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pasuje tak jak jest ☺ cieszę się z każdych nowych kreseczek, wizyt itd. Lece spać. Dobranoc 😘
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
Mam nadzieję, że do jutra emocje opadną ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranocka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1379 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się nadrobiłam i popisze co nie co
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Choć sama udzielałam się tylko tu, to rozumiem, że ktoś szuka "szczęścia" gdzie indziej. I dlaczego takie prawo mu się zabiera i od razu takie komentarze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
😘 Cytat:
Ja to się tak bym roboczo zapytała skąd wy macie tyle czasu, by ogarniać milion innych wątków szukać gdzie są nasze mamusie i nasze staraczki i co tam jeszcze piszą jeśli ktoś tego czasu ma za dużo to niech mi go trochę odda bo ja ostatnio wiecznie w niedoczasie 😁Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
pamiętaj że ja histereskopię miałam chwilę przed owu majty zbierają moc na 2018 ![]() I zgadzam się z tym czasem- jak któraś ma za dużo to poproszę o chociaż godzinę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

[/QUOTE]

i Wam kibicować mocno 

Ponieważ ciężko mi się wyluzować/odpuścić kiedy cały czas tutaj zaglądam
(błagam tylko nie odpowiadaj śpiewająco
)
) albo dać sobie po mordach, albo się uspokoić! Mikołaj patrzy i rózgi dostaniecie!

ale przynajmniej zobaczysz pęcherzyk
za wizyty i wszystkie potrzebujące
Dużo zdrowia dla Taty