![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Na stronie oriflame.pl mozna zamówic kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o polskie kosmetyki, to, tak jak już pisałam, kupiłam sobie wczoraj dwa
![]() Ten krem do twarzy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24936 I ten balsam brązująco-ujędrniający, wersja dla jasnej karnacji: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24942 Balsam pachnie bardzo słodko, jak delikatna kawa z mlekiem, z dużą ilością cukru ![]() Jakiś czas temu zaopatrzyłam się w masło Ziaji, wyszczuplające: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20749 Nie jestem jednak pewna, czy przypadkiem nie mam na niego uczulenia ![]() ![]() Edit: Jeśli chodzi o serię Giordani Gold, to podobno świetny jest podkład adaptacyjny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny, ja się uczę! To poważna sprawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie przejrzałam, poczytałam ...jednak na allegro jest za 50% ceny ze strony więc warto tam zajrzeć. Wczoraj jak zwykle łaziłam przez 3 godziny w poszukiwaniu jakichś super hiper kosmetyków, nic nie kupiłam a miałam w ręku już tony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 |
Zadomowienie
|
A jak ktoś będzie miał dużo kluczy to zostanie woźnym
![]()
#1749 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie, jak w kiepskim salonie fryzjerskim, gdzie wszystkie fryzjerki tną na jedną modłę, tylko w swoim guście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Etko Ty mnie nie denerwuj...więcej optymizmu proszę ![]() Madzia pisala ze nie odezwie się dziś bo nie ma netu w Olsztynie czy jakoś tak. Na wiadomosci od niej w kazdym razie musimy poczekać. Strasznie mało postow naskrobalyśmy..szok normalnie. Myslalam ze uduszę męza w nocy. Miał spotkanie z kumplem który przyjechal na urlop z Londynu i oczywiście przy meczyku pękła buteleczka ginu. Wrocilismy do domu ok 2 , mąz padl od razu do łozka i dal taki koncert chrapaniowy ze szok ![]() Przeniosłam sie do drugiego pokoju zamknęłam drzwi a i tak słyszałam ten warkot ![]() W przeprosinach za totalny brak reakcji z jego strony na moje szarpania i za nieprzespaną noc gotuje dziś obiad i robi pranie ![]()
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No racja, kiedyś miałam lepszą opinię na ich temat, w sensie wyszkolenia personelu, ale zawsze jak sie zaczyna drążyć temat to okazuje się, że za wiele to nie wiedzą ![]() Pewnie płacą im grosze więc jakość adekwatna do płacy ![]() Hej Haniu to niezły balet mieliście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie musze kupic nastepne opakowanie ![]() edit: teraz jest za 16.99 plus przesylka, cooooz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam raz na imprezie sportowej dla kobiet, gdzie jednym ze sponsorów była właśnie Sephora, a jedną z atrakcji były makijaże dla wszystkich uczestniczek. Makijaż był wykonywany przez profesjonalną wizażystkę po szkole (specjalnie ją pytałam o to), aja po wszystkim wyglądałam nie dość, że jak w masce, bo miałam puder tylko na twarzy (na szyję czy podbródek pani chyba było żal), to jeszcze jakbym miała podbite oczy. Wysmarowała mi powieki fioletowym cieniem dookoła. Niby fioletowy cień ok, do zielonych oczu...ale nie w takich ilościach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupilam tusz Glam Eyes Rimmela i jestem z niego zadowolona. Teatralnego efektu nie daje, ale ja na dzień raczej takiego nie potrzebuje.
Jednak jesli chodzi o tusze do rzęs to raczej sie do nich nie przywiązuję, więc może kiedyś wypróbuje ten Oriflame ![]() Cieplutko dzisiaj ![]()
#1757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarna nocko a spójrz na ten, czy to o ten model chodzi ? ![]() ![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=384418372 Cytat:
![]() Nie zapomnę nigdy sytuacji jak wybierałam takie pędzle do makijażu z kolekcji Sephora i chciałam taki ścięty/pod kątem i przyplątała się laska z S. - i mi mówi, że sobie nie poradzę z makijażem tym pędzlem-bo ona to co innego jest wizażystką - ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-18 o 11:45 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze chyba za dobra żoną jestem. Sama meża namowilam na to spotkanie, powiedziałam ze pojadę z nim autem żeby mógł sie napić, nie poganiałam go w tym piciu, jeszcze kumpla zawiozłam do domu, a na koniec poszlam spac do 2 pokoju ...nie no masakra. Muszę trochę się zzołzować ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wolę Douglasa i teraz już tylko tam kupuję, poza tym ostatnio zauważyłam bardzo duże różnice w cenach pomiędzy S. a D. np. jak kupowałam Pan Sticka z Max Factora, to był ponad 10 zł droższy w S. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam kosmetyki Ziaji ![]() Wróciłam z rozmowy. Jestem z siebie zadowolona i liczę na pozytywny odzew a piątek ![]() PS. nie rozumiem co ktoś kto skończył biologię, zrobił doktorat z biologii molekularnej i wieczorowo skończył psychologię, robi jako wykładowca od psychologii rozwoju ![]() ![]() jutro potrzebuję szczęścia tak dużego jak w lotka(żeby wygrać milion), żeby zdać ten egzamin... ![]() ![]() Lecę do nauki Dziewczyny ![]()
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo zgadzam się masakra, przegięłaś z dniem dobroci dla męża ![]() ![]() U mnie wczoraj podobnie, tzn. wraca z pracy spóźniony i dzwoni z głupkowatym pytaniem- czy nie chciałoby mi się odwieźć go na spotkanie z kolegą a później przywieźć- wszystko pod pretekstem wręczenia zaproszenia kumplowi.... Oczywiście rozbawiło mnie pytanie i odpowiedziałam mu, że ma bardzo ciekawą ofertę dla mnie na wieczór ale nie skorzystam ![]() Nie muszę dodawać, że nigdzie nie pojechał ![]() ![]() Więc Haniu spójrz na rasową zołze i bierz przykład ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu się zgodzę, więc można by rozróżnić dwie sytuacje- *wiesz co chcesz kupić, albo chcesz sobie powęszyć i nie potrzebujesz pomocy. *nie wiesz co chcesz kupić- ale chcesz coś extra i potrzebujesz fachowego doradztwa. Ja ostatnio prezentuję drugą postawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jest z tymi cenami? Są tam? Bałam się wziąć cokolwiek do ręki i wybadać bo to pewnie wywołałoby kolejny "atak" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczcie jakie skrajne opinie ![]() Co do Sephory i Douglasa, to teraz tez wole Douglas, bo panie sie nie narzucaja, ale zapytane daja sie wciagnac w mila pogawedke ![]() A mnie dopadl dziwny stan, wiekszosc znajomych TZ juz sie obronila i zaczynam nieco-troszenke zalowac, ze sama sie nie wyrobilam na czerwiec. I jestem taka melancholijna ciut. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię go bo za tą cenę to grzech go nie sprawdzić ...zobaczymy. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.