|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
dziekuję za zyczonka
![]() ja jakaś denna jestem ostatnio zle się czuję teraz ja wstaje w nocy do zuzi a moj maz odpoczywa w nocy i ja juz jestem wypompowana a jeszcze dodatkowo pranie sprzatanie itd nic mi sie nie chce kompletnie robić szooook |
|
|
|
#542 | ||
|
Rozeznanie
|
Serdeczne życzenia miesięcznicowe dla Zuzanki i Agatki
![]() Michał dziękuje ciociom za gratulacje Cytat:
Cytat:
A co do jaskini, to też wydaje mi się być świetnym pomysłem. Chętnie bym się wybrała. Edytowane przez myshia Czas edycji: 2008-06-18 o 10:41 Powód: podziękowania |
||
|
|
|
#543 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Niby moja Pucka śpi, ale czasem Ci zazdroszczę takiego śpiocha ![]() ![]() :dzie kuje:Cytat:
|
||
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak na szybko teraz.
Serdeczne życzenia dla Zuzi i Agatki Byłam u lekarza, zadzwoniłam nie było dzieci żadnych i pojechałam. Fałszywy alarm z zębami, Maja dostała pleśniawki, której nie widziałam. Teraz będziemy smarować. Mamy tez zrobić badanie moczu, bo nie powinno być stanu podgorączkowego, a ciągle jest. Lekarka powiedziała, że to niepokojące, ale czasem się zdarza przy silnym zapaleniu. |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
zapisalam dzis macka do zlobka jest 5 na liscie rezerwowej
|
#546 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Moc buziaków dla Agatki Cytat:
Serdecznie gratuluję Małemu Zębatkowi! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Należy świętować, zawsze .U nas tez ostatnio męki z zasypianiem. Jaś jest zmeczony, oczka mu się zamykają, ale wstaje dzielnie i pokrzykuje .Cytat:
.Ogród bardzo ładny, nie dziwię się, że lubisz tam przebywać. Cytat:
.[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7922276]Przespalam cala noc, Oli tez spal, jak czlowiek, nie jak zabkujacy potwor I teraz znowu spi, a ja z radosci nie wiem co mam robic, na razie pije kawe i jem ciacha [/QUOTE]Cieszę się, że macie chwilę odpoczynku . Oby trwała jak najdłużej, a kolejne ząbki nie dały się Wam we znaki.Nie było, mam nadzieję, że będzie . Może w przyszłą środę, 25 czerwca?Cytat:
Cytat:
. Piłka imponująca, my mamy mniejszą, gumową, Jaś ją uwielbia Nie przejmuj się brakiem ząbków czy brakiem zapału do przemieszczania się. Jedno i drugie mocno się daje we znaki rodzicom .Cytat:
Podejrzewam, że rozbrykana Weroniczka machnęła ją gdzieś beznamiętnie i pomknęła naprzód z rowianym włosem .Cytat:
Cytat:
![]() * * * U nas marnie pod względem jedzenia i spania, zarówno w dzień jak i w nocy. Idziemy na działę, jestem tak potwornie zmęczona, że nie mam nawet siły przebrać siebie i Jaśka na spacer, brudaski będą leżeć na kocu.
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
hej, nie wiem czy widzialyscie ta strone ale wydaje mi sie ze ma ciekawe pomysly na jedzonko dla naszych maluchow
https://mamotoja.pl/ksiazka_kucharska.html Do tej jaskini TZ ma sie zabrac z nami w sobote, jesli bedzie fajnie to chetnie wybiore sie tez z Wami. w sobote napisze jak bylo |
|
|
|
#548 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7922276]Juuupi, wracam do zycia I teraz znowu spi, a ja z radosci nie wiem co mam robic, na razie pije kawe i jem ciacha [/quote]Dobrze, że już kryzys minął Cytat:
Murmelius pewnie z siostrą szaleje po sklepach we Francji ![]() Cytat:
, koniecznie.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wpisałam się do listy marzeń... zapragnęłam mieć Ogródki Hermesa (3, a co jak marzenia to marzenia ) i Halloween (Sun, Water Lily i Freesia).Cytat:
, może na świeżym powietrzu Jasio nabierze chęci na jedzenie?Edit: Anetko stronka bardzo fajna |
||||||||
|
|
|
#549 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
nadal jestem zaczarowana ogolnie poza zabawa z Simula nie mam na nic ochoty. dlaczego lato tak na mnie dziala...nie wiem ![]() poogladalam sobie zdjecia i zazdroszcze dzieci wygladajacych jak Aniolki. Si do diabelek nie maruda, nie placzek,ale jaki urwis!!! nie moge sie doczekac jak bede mogla mu juz kupowac pampersy majtkowe. kazda zmiana pieluszki to prawdziwa escape trwa ok 15 min.ja tez dzis obdzwonilam zlobki i ide w piatek ogladac. w mojej okolicy znalazlam 3,ktore zrobily na mnie dobre wrazenie dobrze,ze zajelam sie tym teraz, bo juz uslyszalam,ze ciezko moze byc z miejscem,a kolezanki wmawialy mi,ze w sierpniu wystarczy jak sie zaczne rozgladac( start 18 wrzesnia) mysle o 2 calych dniach.cena tez milo mnie zaskoczyla,bospodziewalam sie 2 razy takiej ![]() moj Tz tez sie czasami dziwnie zachowuje.zaakceptowalam to ,ze cala rachunkowosc ja prowadze,a on jeszcze smie narzekac. powiedzialam mu,ze czuje sie bardzo niedoceniona. musze zalatwiac, internet,linie telefoniczne(to akurat jednorazowo) samochod,jego uzbepieczenie,placenie podatkow...no i podstawa ogloszenia w necie.on siedzi i dyktuje,a ja mam pisac ... od dzis mowie stanowcze NIE !!! sama go tego nauczylam i wiem,ze to moja wina. co do gotowania, to ja sie poddaje ;/ Si akceptuje wylacznie sloiki z Hippa. znow chcialam sprobowac innej firmy i szafka z prezentami do rozdania dla innych dzieci,tylko sie powieksza ;/ zupa jarzynowa i slodkie desery mu smakuja. poza tym NIC !!! jak jem kanapke to podchodzi i domaga sie gryza. dam mu polizac z 3 razy,a on sie cieszy jak szalony.stoi wtedy dumnie i udaje ze je,mlaska glosno i pomrukuje . po 3 niby kesach odchodzi i psoci dalej ![]() zastanawia mnie,dlaczego Si nie ma plesniawki,skoro on wszystko laduje do buzi i naprawde nie jestem w stanie tego powstrzymac ma zajady,ale poza tym nic.Barbeaa ja sobie wlasnie dzis wyobrazalam,ze mam coreczke i wpinam jej spineczki we wlosy,jakos tak sie rozmarzylam. mysle,ze spineczka sie znajdzie i niekoniecznie w brzuszku Weroniczki ja zjadlam pineske i nic mi nie bylo dzieki temu odzwyczailam sie spac ze smoczkiem, bo rodzice zapozmnieli zabrac do szpitala.Simulek spi, u nas leje niesamowicie. w domu 16 stopni, od kilku dni wlaczam ogrzewanie. teraz przymierzam sie do zadzwonienia na silownie tylko dla kobiet,zobaczymy czy milo zaskocza mnie cena ![]() znalazlam dzis ulotke,ze za miesiac mam FUNDAY w naszej dzielnicy. jazda na koniku,miniaturowy pociag,pompowany zamek,muzyka na zywo gry,malowanie twarzy wszytsko FREE (poza lodami ) nie moge sie juz doczekac, mimo iz Simon skorzysta pewnie tylkoz malowania buzki i popatrzenia na konika ![]() buziaki i milego dnia
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
Dla Agatki dużego buziaka slemy
Anetko to ja trzymam kciuki za ułozenie się miedzy wami Pysiu ale fajnie wyglada maly pysiek z ta piłką a co do zebow to sie nie przejmuj moja tez nie ma jeszcze berbeaa mam nadzieje ze jednak spineczka gdzies sie zawieruszyła ja zapinam jej baaardzo rzadko a jak juz to tylko na dwor Lea z ta prośbą to tylko tak zazartowalam jak demonik napisala ze ma prosbę ![]() mam nadzieje ze sie nie gniewasz :P |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny to nie chodzi o miejsce na liscie, tylko o sam fakt oddania dziecka do zlobka
myslalam ,ze beda go pilnowac babcie.jedna chce, ale sama nie da rady, a druga nie wykazuje zaintersowania Wczoraj uslyszalam takie slowa,ze szkoda gadac. Podjelam decyzje o zlobku(nie bede juz, nikogo o nic prosic), i dzis wybralam sie do dyrektorki. Mam sasiadke ktora pracujw w tej placowce, wiec pewnie cos pomoze, a po drugie ojciec pracuje w edukacji, to niech zalatwia
|
#552 |
|
Rozeznanie
|
Pojechałam do mamy bo sama w domu nie mogłam usiedzieć i wyczekać na męża! opowiadam tą historię ze spinką a mój brat mówi nie połkła ja ją znalazłem i położyłem w małym pokoju u Was!
bo był wczoraj u nas i jak ja wyszłam z małą na spacer to oni z mężem zostali w domu uffff ufff
|
|
|
|
#553 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
joli- dzięki za przepis na zupkę z buraczkiem- musze wykorzystać maatra- mam nadzieje ze fotki beda pysiamn- puchatek cudny i jaki elegancki w tej koszuli za komplementy dziękujemy dzisiaj było poranne wyjście z jeździkiem i Klauduni bardzo sie podobało była tez u nas babcia i nawet było całkiem miło- postępy są znaczne. a później byłam idebrać siostrze Damianka z przedszkola no i u niej.no i niestety nie mogłam napisac bo jak rano usiadlam to mała zaczela marudzic bo byl czas drzemki no i ja tez sie zdrzemnełam no i do 5 spała bez budznie mnie a jutro na prawie cały dzień przyjeżdza tż NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA AGATKI I ZUZI ![]()
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
ja tez dołączam się do życzen dla Agatki i Zuzi - żdrówka, zdrówka, zdrówka bo ono jest najważniesze
dzis czuję się o wiele gorzej, rano byłam u lekarza państwowo, to kazał zrobic wyniki krwi , jak poprosiłam o skierowanie na prześwietlenie to powiedział ze teraz to nie ma sensu i powiedział że dziwi sie ze po lekach mi nie przeszło a jak spytałam to co mi jest to powiedział ze nie wiem i że to dziwne i tyle - POPROSTU ZOSTAŁAM OLANA!!!!!! więc po południu mąz zawiózł mnie prywatnie na waryńskiego i tam pani lekarz która wypisywała mi skierowanie na przeswietlenie bardzo sie dziwiła ze pozwolili mi tak długo cierpiec , nawet pobiegła poszukac czy jakiś ortopeda jeszcze jest i mnie przyjmie - niestety do ortopedy jestem zapisana dopiero na jutro ale prześwietliłam cały kręgosłup - wyniki tez jutro - tylko tak sie zastanawiam skąd na to wszystko kasy nabrac - samo prześwietlenie kosztowało 225 zł a jutro 100 zł wizyta u ortopedy a ile już na leki wydałam to nawet nie wspomnę. Nie mam juz siły, ten ból odbiera mi wszystko, nawet sama nie jestem wstanie się ubrać - mąż mnie ubiera... naprawdę mam dosć!!!!!!!! mam nadzieję że jutro padnie jaks diagnoza i leczenie zacznie przynosic jakies rezultaty, boli mnie bez przerwy już tak długo, nie ma pozycji w której nie boli ....
|
#555 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem, zaraz coś napiszę. |
|||
|
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
Murmelius-
- czekamyesz- bidulko - trzymaj się i mam nadzieję że funduszy starczy na twoje wyleczenie. a ja wynalazłam taka słodziutka fotke sprzed kilku dni- to jedna z moich ulubionych
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze: tęskniłam za Wami i dobrze już tu znów być.
Przepraszam za milczenie, bardzo chciałam maksymalnie wykorzystać chwile z moją siostrą. Ogromnie mi smutno, bo dziś wyjechała i tęsknimy już za Nią mocno – Malwinka i ja. ![]() Po sklepach też się poszalajałyśmy oczywiście, poza tym spędzałyśmy całe dnie poza domem. Niestety, czas jest okrutny i znów trzeba wrócić do “normalnej” rzeczywistości. Na pocieszenie mam tylko to, że za miesiąc odwiedzimy również Polskę i znów się zobaczymy (ale wtedy to chyba ze dwa tygodnie będę musiała bez Was wytrzymać buuuuuu). Nie jestem w stanie odnieść się do postów, napiszę co u nas nowego i postaram się od dziś być na bieżąco. ![]() Malwinka ma siódmego zęba, ósmy w drodze. Nauczyła się mówić mama, dededede, dadada, oraz inne takie; tudzież zaczęła chrumkać jak świnka (kurą już się jej znudziło być). Poza tym rozpoczęła dziś normalne raczkowanie, nie pełza już tylko na brzuchu. Jednakowoż zaczyna wspinać się na mamę w pierwszej kolejości, potem ewentualnie na inne obiekty. Dorzucę jeszcze samodzielne siedzenie z przechyłami i to chyba już wszystko. ![]() Oczywiście dalej jestem niewyspana, bo mała śpi beznadziejnie. Dzis rano próbowałam sposobem Leosi zganić ją wzrokiem, ale miała jeszcze ucieczkę w cioci i biedna matka mogła stawać na głowie. I tak nic by nie pomogło. No cóż, taki los ![]() Nie będę narzekać, bo kocham moją łobuziarę .
|
|
|
|
#558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() :dzie kuje: . Chciałam trochę popisać, ale obowiązki małżenskie trzeba wypełnić , a postanowiłam kłaść sie wczesniej spać, bo Pucka robi pobudki o 6 rano i padam na nos.Dobranoc |
|
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluje wszystkich wyczynow,znolniacha mala Dorka-zdjecie naprawde slodkie... takie naturalne to i ja dla Agatki i Zuzi mialam nie skladac zyczen miesiecznicowych,bo bywam bardzo nieregularnie,ale glupio mi, bo dzis przeciez az 2 razy sie udzielilam
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#561 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za szczęście, że wszystko się wyjaśniło, brat mógłby trochę pomyśleć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w tym czasie? A nie będziesz mieć dostępu do neta? Jak jechałaś do Francji to też straszyłaś, że kabelka nie będzie, a tu proszę znalazł się, to może i w Polsce się znajdzie ![]() Cytat:
.---------------------------------- Moja Ola jak na razie wypuściła 2 kły i chyba myśli, że to już na tyle . Znów zacznę jej gderać nad głową o zęby i włosy, to może coś i z tego będzie
|
||||||
|
|
|
#562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Z racji mieszkania za wielką wodą widzą nas raz na dwa lata albo jeszcze gorzej, no i oczywiście Malwinka jest jeszcze przed debiutem na żywo! Z tym netem to niestety na 100% moja siostra nie posiada takowych kabelków w domu, bo korzysta głownie w pracy. Jeszcze się waham czy pojechać do rodziców, bo to ok. 350 km od siostry (za to mają kabelki ). Mała chyba przyspieszenia przy cioci dostała, sama się z niej śmieję. Bujnej czupryny jednak też ani widu ani słychu |
|
|
|
|
#563 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patryś na drugiej fotce chyba sobie myślał: co by tu zbroić. Już tak wydoroślał. Ślicznie macie na tej działce. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7922276]Juuupi, wracam do zycia I teraz znowu spi, a ja z radosci nie wiem co mam robic, na razie pije kawe i jem ciacha [/quote]Cieszę się, że u was lepiej. Oby kolejny etap ząbkowania przechodził spokojniej. Cytat:
Puchatkowy leniuszek pięknie się prezentuje w koszuli. Piłka widać sprawia mu dużo radości. Wcale nie jest tak leniwy jak mama pisze, a kto niby się próbuje dostać do przykrycia obiektywu?? ![]() Cytat:
Berbeea Cytat:
Spinka pewnie gdzieś leży w kącie. Mam nadzieję, ze ją odnajdziesz i obejdzie się bez prześwietleń. Wizyta była krótka ale miła, trafiłam na zły moment i nie było za dużo czasu na pogaduch. Za to udałam się na nieplanowane zakupy i o dziwno kupiłam nawet bluzkę i sukienkę oraz spódniczkę. Chyba częściej musze chodzić na nie planowane, bo z planowanych często wracam z niczym Majunia też skorzystała, dostała nowe śpiochy i 2 kaftaniki![]() Cytat:
A pewnie poodpoczywajcie sobie. Czasem fajnie poleżeć na kocyku Mam nadzieję, ze Jasiowi wróci szybko apetyt i chęć do spania. Cytat:
Najgorsze jest przemywanie, dostała Nystatynę i witaminę C. Jak przecieram tym roztworem to jeszcze w miarę można nazwać płacz, płaczem. Przy wit. C jest ryk, wrzask, prawie się zanosi od płaczu. Po zabiegach jeszcze 1,5 godziny co chwila popłakiwała. Ale będziemy dzielne ![]() Cytat:
.Cytat:
Sylwia przykro mi, że Maciuś nie może liczyć na obie babcie. Jednak w żłobku tez pewnie nie będzie mu źle. Przykre tylko, że do tego jeszcze są niepotrzebne komentarze. Cytat:
No i sprawa rozwiązana. Bardzo dobrze, że tak pozytywnie ![]() Cytat:
Eszewerio taka ta nasza służba zdrowia, że nic państwowo się nie da, prywatnie wszystko. Mam nadziej, że te wizyty przyniosła chociaż jakieś rezultaty. Trzymaj się Cytat:
Kurcze, świetne zdjęcie. Klaudunia wyszła cudnie, dziewczyna jak się patrzy ![]() Cytat:
Jak dużo postępów Malwina uczyniła w tak krótkim czasie. Pogratuluj jej nowych umiejętności i ucałuj. Oooooo jaka piękna mała dama z śnieżnobiałymi ząbkami na przedzie: Jaką fajną minkę zrobiłam na drugim zdjęciu, taki słodki dzióbek.Cytat:
Maja ostatnio puściła włosy tak jej trochę zgęstniały z tyłu głowy
|
|||||||||||||
|
|
|
#564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to zrobiłaś, że ona te włosy puściła ![]() ![]() Cytat:
i tak jak znam życie, to rodzice będą chcieli mieć wnuczkę przy sobie i wylądujesz tam gdzie kabelki ![]() A w jakich krainach będziesz? Jaka świnka, ja tam widzę cudną panienkę Edit: Jak moja Ola zdejmie czapkę z głowy, to do niej mówię: "Ola nie zdejmuj, wstyd tę łysinę pokazywać"
|
||
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7933321]
Mam pustke w glowie, ide spac [/quote]Przypominam, że u Ciebie jest 22:30, to ja mogę mieć pustkę w głowie, bo u mnie jest 23:30 ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7933321] PS. Rozmawialam wczoraj z mama przez telefon i jej opowiedam co u nas, takie tam, po czym po moim dluuugim wywodzie uslyszalam pytanie bumerang '' I co, ile juz schudlas ? '' ![]() ![]() Mialam ochote sie rozlaczyc [/quote]Współczuję i ona tak zawsze?
|
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
Masowałam miejsce gdzie miały pojawić się włoski ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7933321]PS. Rozmawialam wczoraj z mama przez telefon i jej opowiedam co u nas, takie tam, po czym po moim dluuugim wywodzie uslyszalam pytanie bumerang '' I co, ile juz schudlas ? '' ![]() ![]() Mialam ochote sie rozlaczyc [/quote]Może mama się zmartwiła waszymi przejściami i pomyślała, że drastycznie spadłaś z wagi. Nie przejmuj się Kochana, pewnie nie zdaje sobie sprawy, że tak plecie i Ci przykrość robi. |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7933455]Zawsze
![]() A ja staram sie wytlumaczyc, ze dla mnie to nie jest problem, ze waze wiecej niz kiedys, mi to na codzien nie przeszkadza, Tz tez nie, ale moja mama tego nie rozumie, wychodzi chyba z zalozenia, ze wszystko co chude jest piekne, a grubsze do podgatunek [/quote]To tym bardziej współczuję, niełatwo mieć taką mamę Teraz ja już będę zmykać, bo dzisiaj wstałam o 7 (a właściwie moje zakochane gruu gruu mnie obudziły), dałam ja dzisiaj jednemu mopem po zadzie (o ile gołąb ma zad )Edit: Od jutra Olcia będzie zatem masowana po glacy
|
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
wcale nie świnka - cudowny śmieszek i ma taka sukieneczke jak Klaudunia tylko my zieloną
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7933321]Ale sliczna Malwinka Co mi przypomnialo, ze mam zamrozone maliny, jutro je skonsumujemy z Olim Anusia: dzielne jestescie ![]() Mam pustke w glowie, ide spac ![]() PS. Rozmawialam wczoraj z mama przez telefon i jej opowiedam co u nas, takie tam, po czym po moim dluuugim wywodzie uslyszalam pytanie bumerang '' I co, ile juz schudlas ? '' ![]() ![]() Mialam ochote sie rozlaczyc [/quote]ale masz mamusię!nie ma to jak wsparcie! a ja musiałam raz wstać bo nie mogła sama sobie poradzić z butelką i trzeba było jej podać no i o 6 była juz głodna i nie chciała juz usnąć no i juz jesteśmy ubrane bo czsu juz mało zostało do przyjazdu tż.
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
Malwinka jest cudowna! a z ząbkami to poszła poszła....
Lea nie słuchaj mamy tylko żyj po swojemu i nie przejmuj się złośliwymi żartami z jej strony Poiss ale Ty chyba nie wzięłas na powaznie tych masazy głowy? Dorka miłego dnia z TŻ życzę a Klaudia na tym zdjęciu jak poranna rosa świeża! ide uśpić |
|
|
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To tyle co myślę, ale michała oddać nie mogę... JEgo skóra na to nie pozwala ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7933321]Ale sliczna Malwinka Co mi przypomnialo, ze mam zamrozone maliny, jutro je skonsumujemy z Olim Anusia: dzielne jestescie ![]() Mam pustke w glowie, ide spac ![]() PS. Rozmawialam wczoraj z mama przez telefon i jej opowiedam co u nas, takie tam, po czym po moim dluuugim wywodzie uslyszalam pytanie bumerang '' I co, ile juz schudlas ? '' ![]() ![]() Mialam ochote sie rozlaczyc [/QUOTE]Moja mama ostatnio powiedziała mojej starszej siostrze, ze jej się zmarszczki porobiły... Ach te matki... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

za wyjątkiem śpiocha...to chyba po tatusiu 
.

całe mieszkanie przeszukaliśmy z mężem on oczywiście nie omieszkał dogadać że bezmyślnie takiemu małemu bobu założyłam na głowę takie coś! nie znaleźliśmy i chyba dzis jedziemy na prześwietlenie ała ała ała DLACZEGO TEGO NIE DOPILNOWAŁAM???????? ale jak połkła tę spineczkę i ma ją w brzuszku to wstała dziś rano na nóżki w łóżeczku i piszczała z radochy. i tak sobie myślę czy jak by miała ją w brzuszku to by radosna była? i nowe umiejętności zdobywała?
. Należy świętować, zawsze 

, może na świeżym powietrzu Jasio nabierze chęci na jedzenie?
nie maruda, nie placzek,ale jaki urwis!!! nie moge sie doczekac jak bede mogla mu juz kupowac pampersy majtkowe. kazda zmiana pieluszki to prawdziwa escape 

- czekamy

mialam nie skladac zyczen miesiecznicowych,bo bywam bardzo nieregularnie,ale glupio mi, bo dzis przeciez az 2 razy sie udzielilam
[/quote]