|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Jeju tak mnie to gardło boli że spać nie mogę
tak mnie rozebrało wieczorem . Wypilabym propolisu , ale on robiony na spirytusie :/ Ciekawe czy uda mi się dostać dziś do lekarza , ale podejrzewam że to angina już będzie i antybiotyk bo ledwo łykam ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też bezsennie...picie żelaza źle wpływa na mój zaladek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ciągle ścieka po gardle , wstaje to wypluwać , i boli , jakby nie mogło mnie wcześniej wczoraj złapać bo po 15 byłam z synem u lekarza kontrolnie to i mnie by zbadała ale wtedy jeszcze nic mi nie było :/
A dziś mam taki napięty dzień , muszę być przed 11 w szpitalu u córki a rano miałam też parę rzeczy ale chyba najpierw przychodnia Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Czy któraś dodała sobie nowe konto na rossne? Jako że jest w ciąży ? Czy to trzeba ten sam numer karty wpisać co już mam ? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IMG_1511938721.977345.jpg ostatnio gdzieś na fb wiedziałam
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Malpka, zdrówka! Ja zawsze mówię, że nie doceniamy jak jesteśmy zdrowi, bo nawet przeziębienie potrafi nieźle wykończyć. Tym bardziej w ciazy, kiedy trzeba o siebie najbardziej dbać. Ja dzisiaj mam luźny dzień, muszę tylko pomyśleć co na obiad i coś ogarnąć w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalozylam je tylko zeby dostac pieluchy wiec za bardzo sie nie wczytywalam w sumie. Dzis ide, zobaczymy czy cos zostalo 😊Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1332 |
|
luckygirl
|
Ja właśnie wracam z pobrania krwi - dzisiaj morfologia i alloprzeciwciala. Jestem w szoku, bo przepuścili mnie poza kolejnością w punkcie pobrań ![]() Wczoraj nie napisałam, ale dostałam skierowanie do poradni wad płodu i dzisiaj sie zapisaliśmy na 15.12 - wlanie w szpitalu gdzie bede rodziła. Jeszcze musze podjechać do pracy, podrzucić zwolnienie, ale wpierw odebrać dowód rejestracyjny w urzędzie. |
|
|
|
#1333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W pierwszym trymestrze jak byłam chora, rodzinna pozwoliła mi pić Stodal, który w składzie ma alkohol. Szybkiego powrotu do zdrowia Kochana! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1334 |
|
Wtajemniczenie
|
Złapałam jakąś deprechę ciążową
Każdy dzień wygląda tak samo, wstaję, idę z psem, jemy śniadanie, coś obejrzę, trening, spacer, ogarniam mieszkanie, obiad, mąż wraca z pracy, czasami wyjdziemy na spacer, ale ostatnio rzadko bo pogoda beznadziejna, film, prysznic i spać ![]() i tak każdego dnia |
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- I na dodatek to sie szybko nie zmieni bo jak bedzie dziecko to musi byc jeszcze większa rutyna, rytm dnia dziecka itp itd... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1336 |
|
luckygirl
|
Karska ja taka deprechę mam juz od tygodnia
|
|
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy dzisiaj „maraton” zajęć na szkole rodzenia. W zeszłym tygodniu mój był na wyjeździe i w środę nie poszliśmy na zajęcia o porodzie i odrabiamy je dzisiaj na 16:30 i od razu są kolejne planowe na 18 o szczepieniach... i pewnie wyjdziemy koło 20 🤦☠♀️ Oby zajęcia były na workach sako, bo na normalnym krześle nie wysiedzę 🤦☠♀️
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję choroby Małpka...ale leć do lekarza niech coś poradzi.
U nas mróz od rana. Cora na zabawę andrzejkowa poszla a ja oddałam auto do mechanika i wracałam na nogach. Fajny taki spacer w mrozie...ciągle autem jeżdżę więc tego ruchu mam.o wiele za mało! Wczoraj czy przedwczoraj zaczęłam czuć szyjke...tzn kłucie zaczyna się, pewnie się skraca...coś czuję że Święta spedze na lezaco ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie dziś dopadła, obudziłam się i aż się poryczałam z bezsilności
![]() dobrze, że mam psa, to chociaż cały dzień do niej gadam, inaczej bym zwariowała ![]() wydaje mi się, że jak pojawi się mały będzie inaczej bo jednak każdy dzień będzie zajęty i pewnie nie będzie kiedy myśleć o rutynie. Taką przynajmniej mam nadzieję |
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez moje kiepskie samopoczucie nie mogę robić tylu rzeczy które bym chciała...np teraz siedzę i nie mam siły. W nocy źle spałam rano zjadłam śniadanie i czuję jakieś mdłości takie nieprzyjemne uczucie...spać mi się chce. Chyba anemia wraca niestety nawet spacer nie pomógł żeby nabrać choć trochę siły. Najchętniej poszlabym w kojo....Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie poddawajcie się złym nastrojom. Przecież nie trzeba siedzieć w domu
ja dzisiaj zostaję w domu, bo chcę odpocząć ale w inny dzień zawsze coś sobie zorganizuję. Skorzystajcie z okazji, że jeszcze macie swobodę wyjścia kiedy chcecie, kawa z koleżankami, spacer, zakupy, do kina też można iść do 14 bo faktycznie z taką pogodą za oknem to się można podłamać w domu codziennie.---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już nawet siku mnie tak w nocy nie męczy ![]() MalpkaA na gardło polecam płukanie wodą z solą, mnie tak we wrześniu coś złapało i po 2-3dniach przeszło. Piłam jeszcze lipę z miodem albo z malinami
Edytowane przez klaudetka Czas edycji: 2017-11-29 o 10:27 |
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę kawę wypić, bo coś śnięta jestem
|
|
|
|
#1345 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Też człowiek przygnębiony chodzi, także myślę że to efekt końcówki ciąży i tej aury jesienno-zimowej. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
różnie to bywa, nie wkręcaj sobie, bo ja się tak spięłam, że nic tylko siedziałam i ostrożnie to ostrożnie tamto. A po wczoraj się uspokoiłam, że w sumie to mogę normalnie wyjść na ten spacer czy po bułki bez wciskania sobie w głowę, że coś sie potem stanie |
|||
|
|
|
#1346 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() 7.12 mam wizytę u lekarki, która pracuje w tym szpitalu, pozniej 15.12 w tej poradni, a u swojego prowadzącego dopiero 4.01.2018, ale to dlatego, bo u tej lekarki mam wizytę w swojej przychodni
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kłucie w bożence miałam całe ostatnie półtora miesiąca. Wiadomo, że organizm przygotowuje się do porodu, ale to nie znaczy, że jak pójdziemy na spacer to na drugi dzień urodzimy. Za proste by to było
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona z tego lekarza. Polecam go gdzie moge gdyby ciąża byla w 100% zdrowa to rodziłabym u niego w szpitalu, a tak musze u koleżanki ![]() Jasne, ze nie. Ja spaceruje jak moge i jak mam sile. I oczywiście jak pogoda dopisuje. |
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Jea mam pieluszki za grosz😎
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
A teraz mam taka niemoc że masakra. Tez ostatnio pisalam ze placze bez powodu albo byle powodu. I wyjsc sobie tez nie moge kiedy chce, phi! Nawet nie mam ochoty!😢 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Jesienno-zimowa szarówka za oknem nie sprzyja dobrym nastrojom. Ja też bym mogła leżeć godzinami i nigdzie się nie ruszać, ale się motywuję jakoś, bo bym zgniła sama w domu
Mam problem, odkąd biorę żelazo mam bóle brzucha i biegunki, co zjem przelatuje przeze mnie ;/ Nie wiem czy odstawić, brać co dwa dni ? Tylko z drugiej strony hemoglobina słaba a nic innego nie pomaga...i tak źle i tak niedobrze. Miała któraś z Was podobne doświadczenia ? Przeszło może z czasem ? Wizytę mam dopiero 15.12, ale w sumie zawsze mogę napisać do doktorki co o tym myśli niż sama się zastanawiać i martwić. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

tak mnie rozebrało wieczorem . Wypilabym propolisu , ale on robiony na spirytusie :/
05.07.2008 

hehe 

zaczyna się, pewnie się skraca...coś czuję że Święta spedze na lezaco 
przez moje kiepskie samopoczucie nie mogę robić tylu rzeczy które bym chciała...np teraz siedzę i nie mam siły. W nocy źle spałam rano zjadłam śniadanie i czuję jakieś mdłości takie nieprzyjemne uczucie...spać mi się chce. Chyba anemia wraca niestety