Panny Młode 2009 cz. III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 17:51   #2131
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

SAS
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:07   #2132
mala2241
Raczkowanie

sas gratuluje i wszystkiego najlepszegoi mam nadzieje ze zdjecia uda sie odzyskac
anula ciesze sie ale tez boje
a i dziewczynki powodzenia na obronie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 21:45   #2133
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Co tu dzisiaj taka ciszaaaa??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 21:49   #2134
baja_86
Zakorzenienie

No też się dziwię Trzeba rozruszać wątek
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 22:05   #2135
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
sas gratuluje i wszystkiego najlepszegoi mam nadzieje ze zdjecia uda sie odzyskac
anula ciesze sie ale tez boje
a i dziewczynki powodzenia na obronie
A czego się boisz konkretnie?
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 08:04   #2136
kliwia
Zakorzenienie

Z tymi dokumentami to jest tak, że kserokopie się składas na ogłoszenie o naborze
I jesli nie ma zapisu żeby zabrać oryginały na romzowę to się nie bierze, ale przezorny zawsze ubezpieczony, weź w razie co w teczkę i już.

Ja sobie dziś pomyślałam, żeby na wakacje - oprócz normlanej mojej prac - załatwić sobie jakies dorabianie po godzinach i w weekendy, jakieś solarium czy coś takiego.
Więc szukam.

No iw łąśnie przez przypadek natknęłam się na pracownie sukien slubnych z Poznania,
moje faworytki 85 i 81
http://www.anro.poznan.pl/kolekcja.htm

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-06-18 o 09:04
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 09:18   #2137
sas
Wtajemniczenie

czesc kochane...
jeszcze raz wszystkim wam dziekuje za gratulacje i cieple slowa ide chyba dzisiaj zanisc karte oamieci do serwisu zobaczymy cio sie da zrobic oby jak najwiecej odzyskac
anula- 3mam kciuki i wierze ze dostaniesz ta prace
ja jak szukalam pracy tutaj w cv mialam wszystkie nawet najmniejsze doswiaczenia w pracy i wszystkie praktyki podczas studiow uwzglednione, poza tym odpis dyplomu ze studiow, jakies wczesniejsze referencje i opinie z praktyk...co by nie bylo ze sie obijalam a tak powaznie to wydaje mi sie ze wszystko pomoga i lepiej to uwzglednic..

mala..jak juz bedziesz wiedziec to oczywiscie szybciutko nam powiedz fajnie ze onoje sie cieszycie
a ja mam dzis jakis spiacy dzien..normalnie nic mi sie nie chce a tu jeszcze 9 godz pracy ehh najcetmniej poszlabym llulu..
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 09:23   #2138
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Z tymi dokumentami to jest tak, że kserokopie się składas na ogłoszenie o naborze
I jesli nie ma zapisu żeby zabrać oryginały na romzowę to się nie bierze, ale przezorny zawsze ubezpieczony, weź w razie co w teczkę i już.

Ja sobie dziś pomyślałam, żeby na wakacje - oprócz normlanej mojej prac - załatwić sobie jakies dorabianie po godzinach i w weekendy, jakieś solarium czy coś takiego.
Więc szukam.

No iw łąśnie przez przypadek natknęłam się na pracownie sukien slubnych z Poznania,
moje faworytki 85 i 81
http://www.anro.poznan.pl/kolekcja.htm
dzieki No ja do tego hotelu poslalam tylko Cv, bo tylko to chcieli w ogloszeniu. Koles tez nic przez telefon nie mowil ze chcialby jeszcze jakies inne dokumenty, no ale moze cos tam wezme bo mam daleko na ta rozmowe wiec nie chcialoby mi sie jakby co jezdzic dwa razy

A Ty pracujesz w jakims biurze tak?? Fajnie bo chyba nie masz zbyt duzo roboty skoro tak sie na wizazu udzielasz, a w ktoryms tam watku wyczytalam ze zasnelas nad notatkami ze studiow Też bym chciala taka prace, bo jak pracowalam przez pol roku w biurze podrozy to normalnie masakra byla ;P jedna reka gadalam przez telefon, druga wysylalam faks i jeszcze w miedzy czasie sprawdzalam cos na kompie i tak caly dzien Nieraz to bylam taka wyrabana ze szok W sumie podobala mi sie ta praca, bo przynajmniej zawsze sie cos dzialo i nie bylo nudno, no ale nie bylo mowy zebym miala czas sobie pobladzic po stronach internetowych albo uczyc sie do szkoly - zwlaszcza ze szefowa na kompie obok

A ja zas zamiast uczyc sie na obrone robie pranie na wyjazd Nad morzem podobno ladna pogoda mam nadzieje ze nie bedzie nam lalo przez tydzien Obrona juz jutro
Stary 2008-06-18, 09:29   #2139
kliwia
Zakorzenienie

Tak w biurze, w administracji w dodatku mało mamy interesantów i w ogóle to bleee, ale myslę sobie że rok wytrzymam, i po magisterce poszukam ambitniejszej pracy.

No zamiast się uczyć to ja na wizażu siedzę ech
Ale już mi powoli wzrok siada :[ jest gorzej niz na początku ;/
Stary 2008-06-18, 09:42   #2140
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w biurze, w administracji w dodatku mało mamy interesantów i w ogóle to bleee, ale myslę sobie że rok wytrzymam, i po magisterce poszukam ambitniejszej pracy.

Przynajmniej masz czas z nami posiedziec i pogadac o *******ach A co do wzroku to kup sobie moze okularki takie specjalne do komputera. Ja jak pracowalam w tym biurze podrozy to po 8-10 h siedzialam na kompie i potem tez mnie tak oczy bolaly i wzrok sie pogorszyl ze szok A teraz jak pisalam prace magisterska to Tż mi pożyczyl swoje okularki - zerowki ale z tym jakims tam specjalnym filtrem i jest o niebo lepiej. Wzrok sie tak nie meczy i super!! Jak znajde jakas biurowa prace to koniecznie musze zainwestowac w takie bo w tych Tżta nie wygladam zbyt atrakcyjnie no a poza tym Tż teraz też szuka pracy wiec pewnie bedzie je chcial odzyskac
Stary 2008-06-18, 09:52   #2141
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:02   #2142
kliwia
Zakorzenienie

Samba nooo antyrefleks
ciekawe ile zerówki z tym kosztują, choć ja wiem że jedno oko mam 0,5 na pewno, a przynajmniej miałam

Hehehe no ja miałam z domu taką wyprawkę że busem musiałam to przywieść
Meble, ciuchy, no i graty
systematycznie kupuję to co mi brakuje, ale genralnie mam na czym jeść, w czym gotować, odcedzić i przechować, więc nie jest źle, i to nic że wszytsko nie od kompletu

Zadałam zapytanie tej pracowni,
model 81 - 2800 zł
85 - 1500 zł
a na stanie do wypożyczenia mają rozmiary 38. duży rozrzut ;]
Stary 2008-06-18, 10:14   #2143
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 12:47   #2144
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba nooo antyrefleks
ciekawe ile zerówki z tym kosztują, choć ja wiem że jedno oko mam 0,5 na pewno, a przynajmniej miałam

Hehehe no ja miałam z domu taką wyprawkę że busem musiałam to przywieść
Meble, ciuchy, no i graty
systematycznie kupuję to co mi brakuje, ale genralnie mam na czym jeść, w czym gotować, odcedzić i przechować, więc nie jest źle, i to nic że wszytsko nie od kompletu

model 81 - 2800 zł
85 - 1500 zł
z tego co mowil Tż to za swoje okularki dal ponad 200 zl, troche kasy to jest, ale na prawde ja czuje duza ulge
Stary 2008-06-18, 13:45   #2145
jaga_2001
Zakorzenienie

Sas, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!

To widze, ze nie tylko ja mam taki fatalny dzis dzien.

Kochane, powiedzcie, co mam zrobic ze swoja mama? Wczoraj zadzwonila (rozmawiamy przez net uzywajac kamerek internetowych). Pochwalila sie jakie to mi bluzki pokupowala (po ostatnich zakupach powiedziala, ze mi juz nic wiecej nie kupi, bo kupila bluzki, ktore teraz musze ludziom rozdawac, bo nie pasuja na mnie ; z reszta ona zawsze tak mowi; kiedys sie z nia pozarlam o majtki, ktore mi kupila a ktorych ja powiedzialam, ze nosic nie bede, bo mi sie nie podobaly). Pozniej przytachala dwie wielie torby, z ktorych wyciagnela reczniki, o ktorych juz wczesniej pisalam. Pozazala te nieszczesne niebieskie. Na szczescie kupila tez i biale i kremowe, ktore preferuje, ale oczywiscie oznajmila, ze kupi tez i zielone(!), bo jej sie podobaja, no i sa praktyczne, bo kazdy bedzie mial w innym kolorze (a moze u mnie nie bedzie dla kazdego innego koloru tylko inny wieszak? powiedzialam jej o tym, ale do niej chyba nie dotarlo). Oczywiscie nie interesuje jej, ze ja kolorowych recznikow nie preferuje, o czym wyraznie przy wczesniejszej rozmowie jej powiedzialam! Powiedziala jeszcze, ze kupi komplet poscieli. Dobrze, ze jej przypomniala, ze jeden juz lezy jedzony przez mole, to z pomyslu zrezygnowala. Ale za to oznajmila, ze kupi mi zelazko. Takie bajeranckie, elektroniczne, ze jednym palcem sie wszystko ustawia. Na co ja, ze nie potrzebuje, ze jedno zelazko juz w domu jest, ktorego i tak zadko kiedy uzywam (dla mnie wystarczy, ze odpowiednio ciuchy rozwiesze na suszarce i prasowac wtedy nie musze, taki trik ). Poza tym takie elektroniczne rzeczy maja tendencje do szybszego psucia sie niz te zwykle. I jak sie zepsuje to ani nie zloze reklamacji (zelazko z Anglii) a ciuchy to chyba tym palcem, ktorym sie wszystko ustawia wyprasuje jak bede musiala. Nie chce miec tez zelazka z angielska wtyczka a z polska i zadne przekladki nie wchodza w gre (po cholere mi 20 wtyczek wcisnietych jedna w druga). No i po co zelazko ma stac w pudelku do czasu az wogole je zaczne uzywac? Na co ona, ze bedzie sie uzywac juz teraz. Taaa, a jak chcialam tego robota kuchennego wyciagnac, by go uzywac to mi zabronila, bo ma stac az wezme slub. Wwszystko co kupuje to kupuje pod siebie nie patrzac na mnie. Nie pomysli, ze moze ja chce inaczej niz ona prowadzic dom? Moze sama chce sie cieszyc zakupami do mojego domu? Szlag mnie po prostu trafia!

Nie dosc, ze matka mnie wkurza, to jeszcze leb mnie boli, okres dostalam to jeszcze od wczorajszego poranka wody cieplej nie mam i nie mam jak sie umyc, bo remont rur robia i w zwiazku z tym wody do jutra miec nie bede.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 13:50   #2146
kliwia
Zakorzenienie

może lepiej poproś o pieniądze? Zrób sobie skarbonkę niech przysyła kase zamist kupowac coś co albo sprzedasz albo oddasz za darmo, kasa w błoto.
Ja swojej powiedziałam - bez mojej konsultacji nie kupuj, a jak kupisz i nie będę chodzić/używac, to nie miej do mnie pretensji.
Jak już bardzo chce - to daje kasę i mówi na co ma być i koniec.
Stary 2008-06-18, 13:56   #2147
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
może lepiej poproś o pieniądze? Zrób sobie skarbonkę niech przysyła kase zamist kupowac coś co albo sprzedasz albo oddasz za darmo, kasa w błoto.
Ja swojej powiedziałam - bez mojej konsultacji nie kupuj, a jak kupisz i nie będę chodzić/używac, to nie miej do mnie pretensji.
Jak już bardzo chce - to daje kasę i mówi na co ma być i koniec.
taaa, ale z nia to jak grochem o sciane. Nic nie daje, a kupowac i tak bedzie, bo tam taniej, bo promocje, bo tu tego nie ma i takie tam. To nic, ze czesto i gesto wszelkie nowosci pojawiaja sie i tu i tam jednoczesnie, ze cena czasem sie nie rozni po przeliczeniu, ba nawet u nas wychodzi taniej (brat kupil miesiac temu kamerke internetowa, wypasiona, ktorej w Polsce jeszcze nie ma, w 2 sek znalazlam na na naszym allegro.; jak to brat zobaczyl to w brode sobie plul, bo ostro przeplacil). W koncu skapitulowalam, bo ile mozna tlumaczyc, prosic, nalegac...

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-18, 14:08   #2148
kliwia
Zakorzenienie

No to ja bym jednak nie przymowała taki zakupów
Nie weźmiesz raz drugi to się nauczy
Stary 2008-06-18, 14:17   #2149
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

A ja zas zamiast uczyc sie na obrone robie pranie na wyjazd Nad morzem podobno ladna pogoda mam nadzieje ze nie bedzie nam lalo przez tydzien Obrona juz jutro
no ja się nie dziwię, wyjazd ciekawszy niż obrona pogoda będzie piękna bo zasłużyłaś a jutro cały wizaż trzyma kciuki
ciekawe jak madzialenka? pewnie pije z radości, że się obroniła

Cytat:

no to fajna praca nie przemęczasz się i dobrze

Cytat:
model 81 - 2800 zł
85 - 1500 zł
Ty nasz zwiadowco wizażowy hehe zawsze zorientowana w cenach jesteś

jaga co Ci poradzić, stanowcza bądź aż do skutku, może mamuśka w końcu odpuści. Powiedź jej właśnie to, że sama chcesz wszystko sobie kupić, że ona wydaje niepotrzebnie pieniądze, lepiej żeby je przeznaczyła na coś innego.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 14:25   #2150
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja bym jednak nie przymowała taki zakupów
Nie weźmiesz raz drugi to się nauczy
To sie obrazi. Sie "znerwuje" i nie podchodz do niej z kijem przez kilka dni. Ona to wogole jest ciekawa... Na innych narzeka, ze jak cos daja to malo praktycznego, ze sie nie zapytaja (raz sie ze swoja mama poklocila, bo ta jej dala sloik soku dla mnie i dla brata a my tych sokow wogole nie pijemy, bo nam nie smakuja, nie dosc, ze babcia sie obrazila - bo mama soku dla wnusiow nie wziela to jeszcze i mama - bo do babci nie docieralo, ze jak nie chce to nie chce; wiec u nas to chyba rodzinne, tak patrze) ze jaks cos daje to pewnie "sam sie nie najadl to innym dal". A sama robi niemalze identycznie...

Kochanka ojca TZ tez podobna. TZ ostatnio ciagle od niej dla mnie jedzenie przywozil. Jakbym ja sama nie potrafila czegokolwiek zrobic. Juz raz TZ powiedzialam, ze ma nic od niej nie brac (po co sie spoufalac, by pozniej miala jakies wymagania lub wypominala, bo roznie z ludzmi bywa przeciez), szczegolnie jesli sam tego jesc nie bedzie. Wczoraj odwiozl ocja do domu, a jego kochanka oczywiscie na odchodne wcisnela mu male wiadereczko bigosiku dla mnie. Nie chcial brac, ale ona i tak mu wcisnela... Oczywiscie bigosik pare dni w lodowce postoi i pujdzie do wywalenia, jak wiekszosc rzeczy, ktora od niej dostaje...

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-18, 14:41   #2151
kliwia
Zakorzenienie

jaga foch maminy zawsze przechodzi, nie bój się

baja, to popscene jest zwiadowca ja się nauczyłam od niej
Stary 2008-06-18, 14:54   #2152
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

napewno bedzie superr pogoda a troche odpoczynku przezd obrona- tego pyschicznego jest raczej na plusnie na minus...3mam kciuki napewno zdasz na 5

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzkiekuje bardzio...heh z tym gromadzenie to skads to znam...coprawda my z tz mieszkamy juz ponad rok razem wiec wiadomo trzeba bylo regularnie cos kupowac..ale niestety mieszkanie z innymi ludzmi nie bardzo pozwala cokolwiek utrzymac w ladzie i porzdalu zbyt dlugo..wszystko sie szybko niszczy...ale obiecalam sobie ze co miesiac bede wydwaac pare roszy na jakies cos do domku w pl...nio na razie udalo sie kupic komplecik super szklanek i szampanowki- sa sliczne...jenak to malo...nio, ale poniewazx mimo naszych zakazow dostalismy pare groszy na slub cyw. postanowilismy z tz ze wydamy te pianieazki na cos do domku...teraz tylko trzeba wbrac sie na zakupki
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Sas, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!

To widze, ze nie tylko ja mam taki fatalny dzis dzien.

Kochane, powiedzcie, co mam zrobic ze swoja mama? Wczoraj zadzwonila (rozmawiamy przez net uzywajac kamerek internetowych). Pochwalila sie jakie to mi bluzki pokupowala (po ostatnich zakupach powiedziala, ze mi juz nic wiecej nie kupi, bo kupila bluzki, ktore teraz musze ludziom rozdawac, bo nie pasuja na mnie ; z reszta ona zawsze tak mowi; kiedys sie z nia pozarlam o majtki, ktore mi kupila a ktorych ja powiedzialam, ze nosic nie bede, bo mi sie nie podobaly). Pozniej przytachala dwie wielie torby, z ktorych wyciagnela reczniki, o ktorych juz wczesniej pisalam. Pozazala te nieszczesne niebieskie. Na szczescie kupila tez i biale i kremowe, ktore preferuje, ale oczywiscie oznajmila, ze kupi tez i zielone(!), bo jej sie podobaja, no i sa praktyczne, bo kazdy bedzie mial w innym kolorze (a moze u mnie nie bedzie dla kazdego innego koloru tylko inny wieszak? powiedzialam jej o tym, ale do niej chyba nie dotarlo). Oczywiscie nie interesuje jej, ze ja kolorowych recznikow nie preferuje, o czym wyraznie przy wczesniejszej rozmowie jej powiedzialam! Powiedziala jeszcze, ze kupi komplet poscieli. Dobrze, ze jej przypomniala, ze jeden juz lezy jedzony przez mole, to z pomyslu zrezygnowala. Ale za to oznajmila, ze kupi mi zelazko. Takie bajeranckie, elektroniczne, ze jednym palcem sie wszystko ustawia. Na co ja, ze nie potrzebuje, ze jedno zelazko juz w domu jest, ktorego i tak zadko kiedy uzywam (dla mnie wystarczy, ze odpowiednio ciuchy rozwiesze na suszarce i prasowac wtedy nie musze, taki trik ). Poza tym takie elektroniczne rzeczy maja tendencje do szybszego psucia sie niz te zwykle. I jak sie zepsuje to ani nie zloze reklamacji (zelazko z Anglii) a ciuchy to chyba tym palcem, ktorym sie wszystko ustawia wyprasuje jak bede musiala. Nie chce miec tez zelazka z angielska wtyczka a z polska i zadne przekladki nie wchodza w gre (po cholere mi 20 wtyczek wcisnietych jedna w druga). No i po co zelazko ma stac w pudelku do czasu az wogole je zaczne uzywac? Na co ona, ze bedzie sie uzywac juz teraz. Taaa, a jak chcialam tego robota kuchennego wyciagnac, by go uzywac to mi zabronila, bo ma stac az wezme slub. Wwszystko co kupuje to kupuje pod siebie nie patrzac na mnie. Nie pomysli, ze moze ja chce inaczej niz ona prowadzic dom? Moze sama chce sie cieszyc zakupami do mojego domu? Szlag mnie po prostu trafia!

Nie dosc, ze matka mnie wkurza, to jeszcze leb mnie boli, okres dostalam to jeszcze od wczorajszego poranka wody cieplej nie mam i nie mam jak sie umyc, bo remont rur robia i w zwiazku z tym wody do jutra miec nie bede.
TOBIE tez dziekuje Jaga... ehhh przechlapane miec takiego uparciucha w rodzinie..ale mamy czasem takie sa..moze poprob jeszcze z nia delikatnie pogadac albo zaproponuj ze jak juz bardzo chce ci cos kupic to wybierzcie sie razem...zebys ty mogla zdecydowac ktora rzecz ci sie podoba...
wspolczuje z ta woda masakra..ale u nas bylo lepiej..poplso nam sie 3 mp-ce temu bojler i tu w anglii sa tace spece ze naprawialn nam go ok 3 tyg..i ani cieplej wody ani ogrzewania nie mielsimy myslalam ze wyjde z siebie i stane obok
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 15:14   #2153
zielony_motylek
Rozeznanie

jaga może lepszym pomysłem byłoby spróbwanie od 2 strony, tzn. jeśłi twoja mama koniecznie chce Ci coś kupować to powiedz, jej sama wcześniej co byś chciała i jakie to konkretnie ma być i niech wtedy kupi. Mama będzie zadowolona bo kupi, a Ty bo będziesz przynajmniej miała to co byś chciała
Stary 2008-06-18, 15:17   #2154
kliwia
Zakorzenienie

jaga juz mówiła nie raz
Stary 2008-06-18, 15:20   #2155
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
jaga może lepszym pomysłem byłoby spróbwanie od 2 strony, tzn. jeśłi twoja mama koniecznie chce Ci coś kupować to powiedz, jej sama wcześniej co byś chciała i jakie to konkretnie ma być i niech wtedy kupi. Mama będzie zadowolona bo kupi, a Ty bo będziesz przynajmniej miała to co byś chciała
juz probowalam, nawet ostatnio z tymi recznikami. POwwiedzialam jej jasno, ze ja lubie biale/kremowe/ecru reczniki. Takie kupila, ale oznajmila, ze jeszce zielone kupi, bo JEJ sie podobaja i szybko z polek znikaja. ALe to nie znaczy, ze ja takie wlasnie chce miec.

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-18, 15:25   #2156
kaska87
Zakorzenienie

moi rodzice zbieraja juz dla mnie kase na slub nie pomogło tłumaczenie, że sobie sami zapłacimy chcą zapłacic i tyle-ale za suknie i inne takie już sobie sama będe płacić moga zapłacić za przyjęcie a resztą my się zajmiemy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 15:59   #2157
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga foch maminy zawsze przechodzi, nie bój się
No tak, tylko ile ja się po drodze nasłucham to głowa mała. Z reszta jakbym powiedziała, że nie chce to ona ma zaraz na to odpowiednie zdanie: "to sie w d**e ugryz" lub "to sie w d**e pocaluj".

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-18, 16:27   #2158
popscene
Wtajemniczenie

Kliwia, dobrze zauważylaś

Przed chwilą dzwonil mój przyszly malżonek i mówil, że okazalo się, że jego kolegi z pracy żona jest w ciąży i ten kolega przyniósl zdjęcie USG. Na koniec TŻ dodal, że mu pozazdrościl Eh instynkt się wlączyl, mam nadzieję, że w podróży poślubnej zaczniemy starania...
Stary 2008-06-18, 16:37   #2159
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no ja się nie dziwię, wyjazd ciekawszy niż obrona pogoda będzie piękna bo zasłużyłaś a jutro cały wizaż trzyma kciuki
ciekawe jak madzialenka? pewnie pije z radości, że się obroniła
nie dziekuje na wszelki wypadek - jutro o tej porze juz bede po wszystkim, spakowana nad morze Noo a Madzialenka to mam nadzieje ze nie lezy gdzies w rowie z tej radosci

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
napewno bedzie superr pogoda a troche odpoczynku przezd obrona- tego pyschicznego jest raczej na plusnie na minus...3mam kciuki napewno zdasz na 5

Dzkiekuje bardzio...heh z tym gromadzenie to skads to znam...coprawda my z tz mieszkamy juz ponad rok razem wiec wiadomo trzeba bylo regularnie cos kupowac..ale niestety mieszkanie z innymi ludzmi nie bardzo pozwala cokolwiek utrzymac w ladzie i porzdalu zbyt dlugo..wszystko sie szybko niszczy...ale obiecalam sobie ze co miesiac bede wydwaac pare roszy na jakies cos do domku w pl...nio na razie udalo sie kupic komplecik super szklanek i szampanowki- sa sliczne...jenak to malo...nio, ale poniewazx mimo naszych zakazow dostalismy pare groszy na slub cyw. postanowilismy z tz ze wydamy te pianieazki na cos do domku...teraz tylko trzeba wbrac sie na zakupki
noo Tż mi to caly czas powtarza, ze on nie rozumie po co sie ucze, ze powinnam odpoczywac no ale jak mam odpoczywac jak nic nie umiem No ale wieczor bede odpoczywac bo za niedlugo przyjedzie Tż, wiec juz pewnie nie pozwoli mi sie dzis uczyc

A jak wy potem te wszystkie szklaneczki i rzeczy do domu do Polski przywieziecie??
Ja zaczne kompletowac wyprawke jak bede miala perspektywy ze kiedys sie gdzies wyprowadze

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2008-06-18 o 18:32
Stary 2008-06-18, 16:40   #2160
martucha84
Zakorzenienie

hej u mnie w pracy koniec roku wiec urwanie glowy... bozz ale do piatku i bedzie po 6 latkach.. a reszta ma koniec 30 wiec spokojnie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości