![]() |
#1021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
- Ty piękny mój bajeczny, czasem ciut niegrzeczny... ;*
- walizka życzeń bez ograniczeń - powietrze pachnie jak malinowa mamba - poziomkowo - Fuck. Albo i nie fuck. - Nie lubię się - Błędy człowieka czynią go sympatycznym - Romeo! Gdzie jesteś cholero?! Marznę przez ciebie na balkonie! - Czyż świat nie jest jedną wielką wprawiającą w oszołomienie baśnią??
#1022 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cudo ![]() ![]() I ode mnie: Już nie chcę wiedzieć...rób co chcesz Zamykam oczy...zakryłam twarz Wiem masz dosyć...dość mam ja Jak długo jeszcze... to może trwać Nie ma już Ciebie...nie ma już nas To tylko puste słowa ... Zacznijmy od nowa wszystko budować I wszystko inne już teraz jest .. Łzy - Puste słowa polecam;]] Życie tylko jedno jest, więc podaruj go swojej miłości. być dla innych tylko tłem... A nocą z otwartymi oczami Udajemy sen odwróceni plecami.. Z marzeń buduję swoją nienawiść ...
![]() |
#1023 |
Wtajemniczenie
|
Wypłakałam już łzy wszystkie... Wypłakałam duszę...
Przy Tobie noc ma słońca blask... ;* PrzY ToBie PewNy KażDy KroK,Przy ToBie ZniKa SmuTku MrOk...! Powierzyłam Ci mój cały świat.. Ty tego nie byłeś wart! Nie wiem czym jest miłość, ale wiem czym jest lęk.. Łzy mówią zrozumiałym językiem tylko do tego, którego oczy płakały wyruszę na koniec świata.. jeżeli Ciebie znajdę tam.. chce byś o tym wiedział.. ja naprawdę byłam... Czasami trzeba skoczyć z mostu i liczyć,że skrzydła wyrosną po drodze That i don't need you in my life again... Ja nie potrzebuje Ciebie w moim zyciu ponownie... Don't look at me Everyday is so wonderful... Nie patrz na mnie, kazdy dzień jest cudowny... Something 'bout you caught my eye, Something moved me deep inside... Coś zatrzymało na Tobie mój wzrok Coś poruszyło mnie głęboko w środku... `..cO masz na sumieniu, że nawet w Oczy nie pOtrafisz spOjrzeć mi?..` Może to wszystko polega na tym, By żyć dla kogoś? ...deczko optymizmu w szarą codzienność... ![]() W życiu jak w tańcu - każdy krok ważny... "I nie potrzeba słów..." Tańczyć na deszczu, gonić wiatr... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |||
Raczkowanie
|
![]()
A dziekuję Koleżance bardzo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 1. Teraz Mały, to Cię mogę... dojechac autem na ulicy 2. Babcia z torebką za 200 pkt, teraz mam szansę zdobyć. Sama 3. Queen of all that f*cki' roads /Królowa wszystkich tych p*eprzonych dróg/ 4. I can run you down, trash your car ![]() /Mogę Cie rozjechac, 'rozwalić' samochód/ 5. Teraz Kotek, to sie chowaj za rogami nie przydtulaj do krawężników 6. Mam prawko dziecino... takze zejdź PANI z drogi ![]() 7. Od dzisiaj jazda z trzema pedałami pod stopami ![]() 8. Usiądź obok, złapię za kolano zamiast drążka zmiany biegów ![]() 9. Come on Baby I'll take you for a ride /Chodź 'Dziecino' wezme Cię na przejażdżkę/ 10. Za kierą groźniejsza, bardziej przebiegła, jeszcze bardziej cwana ![]() mam nadzieję, że coś wybierzesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hehe, widzę, że mój opis zreszta królował u Ciebie osatnio ![]() takich palantów trzeba jechać, więc chętnie pomoge ![]() 1. Panicz się k*rwa znalazł.. tylko od siedmiu boleści taki ![]() 2. Nie myśl, że jesteś jedyną butelka coli na pustyni ![]() 3. Ojjj, w morzu jest wieeeeele ryb, także raczej się nie przeceniaj^^ 4. Ty to masz chyba po prostu syndrom niedopchnięcia.. Niejestes wcale taki cool^^ 5. Schowaj blichtr do kieszonki dzieciaku, marny jest z Ciebie materiał na faceta ![]() 6. Bardziej pusty niz manekiny ![]() 7. Żal mi Ciebie chłoptasiu.. bo z Ciebie takie nic ![]() 8. Próżny, pusty, zadufany... jest coś gorszego niż bycie blondynką ![]() 9. Nie szarżuj Mały, nie masz czym ![]() 10. Nie myśl, że jestes 'nie do rzucenia' lub 'moge mieć każda'.. Wręcz przeciwnie ![]() 11. Książę z KULAWYM RUMAKIEM ![]() ![]() ![]() myśle, że coś sobie znajdziesz ![]() ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-06-18 o 16:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie nieziemskie ja kradne kradne i kradne ale zeby nie bylo wrzucam cos od siebie
![]() Nie do uniknięcia jest przeznaczenie, jeśli ma piękne oczy Lepiej zapalić świeczkę, niż narzekać na ciemność Nierzadko seks jest opatrunkiem po ukąszeniu przez życie W wojnie domowej linia ognia jest niewidoczna - przechodzi poprzez serca Oddanie pocałunku jest niekiedy kłopotliwym zwrotem długu Ten zasługuje na miano silnego człowieka, kto umiał z wroga zrobić przyjaciela Trzy ceny maja kobiece stroje: dla męża, dla przyjaciółek i prawdziwą. Niebo samo nie spadnie, trzeba je osiągnąć W życiu jak w jasełkach: zmiana dekoracji polega na odpięciu skrzydeł i przyprawieniu rogów Owszem, można sobie wybierać drogę, ale nie ludzi, których się spotyka. Zegary sa przesądne: nie wybijają trzynastek Czysta logika jest ruiną ducha Zgasić namietność to tak, jakby usunąć nerw z zęba - dolegliwość mija, lecz grozi martwica Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie. Życie jak zdrapka - wymaga pazura |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Przyczajenie
|
czy Ty nie masz zadnych uczuc?no nie masz?!-mam. g n i e w.
Niszcząc współczucie przyjaźń oraz miłość. ja jestem zerem wiesz?ale przynajmniej Cie nie zdradzam. Otworzyć oczy bez zmartwień Żeby było inaczej. Ja i ty w tym wszystkim nie jesteśmy razem. Twój świat jest bezwzględny mój świat jest inny. gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów... Czułym słowem rozpętać burze uczuć .. W pustce oczu rodzi się obłęd... wolna od złudzeń, Lecz splątana nićmi wspomnień. ...że w moim słowniku nie ma słowa "kocham..." patrz jej w oczy i czytaj co chce usłyszeć.
#1027 |
Zadomowienie
|
![]()
Ktoś chciał o czekoladzie ;dd
tylko nie wiem w jakim kontekscie, bo zapomniałam ![]() poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy ;* czy beze mnie czekolada też tak słodko smakuje? Uśmiechnięty czarodziej o czekoladowych oczkach ... ![]() Czekolada, plaża i Ty. ![]() ...a Ty czekoladą posmarujesz mi plecy... Czekolada jedzona z Tobą nie idzie w uda... ![]() Marzy Ci się bombonierka, taka jak ja... I odkrywać tę zagadke, po ostatnią czekoladkę... <3 ...odkryć tajemnice słodko, delikatnie zdjąć złotko.... A macie coś z piosenek System of a down i Marlina Mandsona... ? ![]() baaardzo proszę! ![]()
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
Ja wiem, ze już były ale może macie coś jeszcze, z takich opisów zaczepnych, troche dwuznacznych, lekko erotycznych xD?
A tu troszke moich bazgrołów: 1. dni tak jakby trochę żółwiem podszyte 2. tak sie nie mówi "do widzenia" nie można wyjść ot tak 3. Każda miłość trwa tak długo jak na to zasługuje 4. Jeżeli już mam być komuś lub czemuś wierna, to przede wszystkim sobie samej 5. Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień. 6. Naiwna wiara dziecka, że gdy się zamknie oczy,to wcale nie jest ciemno 7. Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi. 8. marzenia powodują raka i choroby serca. 9. musisz naiwność tłumić Bo uderzył cię raz to uderzy po raz drugi ![]() 10. Za dobra dla Ciebie Kotku...Obejdź się ze smakiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Raczkowanie
|
Elliannia, 12 Stonka- dziekujee ; ))) ; *
wspaniali ludzie nie powrócą już wehikuł czasu- to byłby cud tyle było dni do utraty tchu uczyń bym była z kamienia żal, że łapiemy wiatr w żagle, gdy pora je zwijać _________________________ ____ Cytat:
![]() |
#1030 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
![]()
Niezadowalająca cisza między nami .
Próbuje przestać ufać Ci . Brakuje nieustatnych rozmów. Zapomnę zdradę wypominając ją . I wokół bezsensowne oczekiwania. w jego czułych ramionach,szybko przychodził sen. myślałam - zgubi mnie w tłumie,zdradzi z Tobą,lub z nią - za jakiś czas. bałam się miłości,którą on chciał mi dać. powiedziałam coś głupiego i nie potrafię Ci zaufac - wybacz. Jak mogłam tak powiedzieć mu.? gdyby tylko teraz wiedział jak,jest mi źle. jak mogłam nie zatrzymać słów.? i pozwolić tak po prostu by - odejść mógł. ukrywam w sobie marzenia - dobrze wiedząc,że żadne z nich beze mnie nigdy nie spełni się. |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
I'm only at peace when I can hold you in my dreams / Jestem spokojna tylko wtedy kiedy widzę ciebie w moich snach
You bring sunshine into my life / Przywracasz słońce w moim życiu You take the clouds away / Odganiasz chmury I feel your love is all around me / Czuje twoją miłość wokół mnie Will the sun shine down on me? / Kiedy słońce zaświeci na mnie? When will the rain stop pouring on me? / Kiedy deszcz przestanie na mnie padać? When will the clouds disappear, and I find you standing here? / Kiedy odejdą chmury i ja zobaczę, że stoisz tutaj? I want you crying with your dirty ass in front of me ! / Chcę byś płakał z tym swoim brudnym tyłkiem naprzeciw mnie ! ..And i'm pouring crimson regret and betrayal.. /..I wylewam purpurowy żal i zdradę..
#1033 |
Rozeznanie
|
Macie może jakiś pomysł na opisy mówiące o zmianie siebie i próbie powrotu do dawnej... oraz jakieś demoralizujace
![]() ![]()
#1034 |
Raczkowanie
|
***Jednak serce pęka... znowu oprzeć się nie mogę***
![]() |
#1035 |
Przyczajenie
|
A macie coś o tym, że jutro mam zakończenie roku i zostawiam swoją klasę? Że będę tęsknić i wcale nie chcę wychodzić ze szkoły?
I jeszcze o tym, że wcale nie tak łatwo mnie zdobyć. I wolę być sama, nie dlatego, że mi z tym dobrze, ale tak jest łatwiej. Z góry dzięki. Wiedzieć, co czujesz to jak znać treść zamkniętej księgi. Chcialabym móc pokochać Cię znów, tak szczerą i otwartą miłością jak wtedy, gdy spotkaliśmy się po raz pierwszy. Pamiętasz? I znów bez skrępowania powiedzieć Ci, ile dla mnie znaczysz, że jesteś idealny... Ta cholerna, nietrwała i piep**ona Miłość Od Pierwszego Wejrzenia. Taki wierszyk, może się przyda ![]()
![]() |
#1036 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobre ![]() Czasami by spełnić swoje marzenia musisz złamać zasady ... Odłożyć pożegnanie z nadzieją, że zostanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Rozeznanie
|
Frizzelicious ........... Jesteś BOSKA !!
![]() Wykorzystam wszystkie opisy o Prawku jakie zaproponowałaś ![]() ![]() ![]() Opis: Jest w Twych oczach coś ekscytującego.. coś, czego nie mogę pojąć.. ![]()
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
ich wundere mich über nichts mehr.
nie dziwię się już niczemu. sie kämpfen um die freiheit. sie trauert um ihren sohn. er bittet um entschuldigung. oni walczą o wolność. ona opłakuje swojego syna. on prosi o wybaczenie. es liegt mir viel daran. bardzo mi na tym zależy. es ist einfach nur ein traum in deiner nähe zu sein. jest być prosto tylko snem w twojej bliskości.
![]() |
#1039 |
Przyczajenie
|
Macie jakies opisy o tym, że to juz koniec...
...ze trzeba isc do nowej szkoly, a z ta stara pozegnac sie? bardzo prosilabym ;** cos podobnego: I koniec gim, a wszystko zaczelo sie od pazdziernika 2005... _________________________ _________________________ ________ '...ten którego szukam być może jest obok mnie...(...)' 'p o z y t y w n i e 'Somewhere over the rainbow . 'the time is now... 'Popękany chodnik przetrzymał...ja też dam radę ! ;D '...if you let me fall .!
![]() |
#1040 |
Rozeznanie
|
"Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy,
na długo przed tym, nim spotkają się ciała". Coelho "Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej." Sakutaro (niestety całość sie nie zmieści, ale można coś wybrać) jakby bardziej odstresowana i bezczuciowa... że niby płacz jest oczyszczający... No i co? chyba poytrzebny zaje*isty kop, żeby pozbierac sie do kupy... złozona z części niespójnych przeczacych sobie...
#1041 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tyle żeśmy ze sobą przeżywali,a dziś już wspomnienia łącza nas... Cały wierszyk to taki ![]() Tak niedawno żeśmy się spotkali a już pożegnania nadszedł czas tyle żeśmy ze sobą przeżywali a dziś już wspomnienia łącza nas... Gdybym mogła cofnąć czas, przeżyła bym to jeszcze raz... Całe 9 lat!! Już mi was brakuje ![]() i misiastaaa może: w życiu trzeba być trochę niedostępnym... Co trudniej zdobyć bardziej się szanuje... A dziewczyny macie może coś o tęsknocie ale nie za kimś... chociaż to także... chodzi o to że kiedyś kogoś przez własną głupote stracilam.. teraz utrzymujemy kontakt jednak ja chciała bym by tamto wróciło bo wiem ze tego błędu bym już nie popełniła... jednak on kocha swoją byłą laskę ;( choć stwierdził ze wspomnień ze mną nigdy nie zapomni ![]() ![]()
![]() |
#1042 |
Raczkowanie
|
Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się, a każdy chce być kochany.
"Dziękuję..dzisiaj spełniło się moje marzenie, nawet dwa..A ile masz ich jeszcze?...jedno" "Uśmiechnij się jutro możesz nie miec czasu.." "Każdy ma prawo marzyć inaczej.." To co mozesz mi zawsze dać, to twój uśmiech... Zawsze jest cię na niego stać Kup sobie psa.. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze.." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
"Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę?"
"Przecież w marzeniach miało być lepiej. " "Może po drugiej stronie jest lepiej. " "Ile razy Bóg może dawać szanse? Ile razy śmierć może przegrać walkę?" |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zadomowienie
|
Macie cos na temat ze jestem bardzo slaba psychicznie i mnie wysztsko zalamuje?
![]() przepraszam rzadko dodaje opisy ale to moja pierwsza prosba..
#1046 |
Raczkowanie
|
Kochane macie coś o tym, że wyjeżdzam za granicę i będe bardzo tęskniła ?
![]() dziekuje ![]() cmok w krok ![]()
![]() |
#1047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ładne ![]() ![]() Opis: Uwielbiam, gdy zasypiając myślę - "to był cudowny dzień" ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Już za pare dni.. za dni pare będę daleko stąd.. lecz i tu pozostanę ![]() Znajome Twarze Śmieją Się, Gorący Wiatr Rozpala Mnie, Znowu Jestem TAM <wyjechałam> Cytat:
Płakałam wiele razy... lecz żadna z łez nie nauczyła mnie silną być... tylko to przychodzi mi do głowy...
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Przyczajenie
|
Kilka ode mnie, może się komuś spodoba:
Czarna owca. Związane dwa światy. Spotkał anioła, a ona diabła. Ten związek jest skazany na zgube. Miłości siła prowadzaca. Skazana na zagłade. Łobuzowi zawróciłaś w głowie. Dwa ciała pachnące. Nie zapomne o Tobie nigdy na pewno. Będzie jak w raju, a nie jak w horrorze. Hmmm i mam mała prosbe... Bylam z pewnym chlopakiem i moj byly mial wypadek i chcialam mu pomoc co spowodowalo ze tamten niestety mnie rzucil... Chce z nim byc ale nie wiem jak moge go odzyskac... Znalazlyby sie moze jakies opisy? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.