|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Dziewczyny a orientujecie się ile kosztuje filmowanie u Pana Serafina??
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-06-17 o 21:47 |
|
|
|
|
#1413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od 1200 do 2200 za pierwszy dzień oraz 250-650 za poprawiny. Ceny są sprzed 2 tygodni
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Małpka, pomoże nam w dokonaniu dobregowyboru |
|
|
|
|
#1416 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, mam pytanie o zespół Flash Dance...czy któraś z was widziała go w akcji? Mamy mały dylemat, gdyż nie wiem co zrobić, wybrać zespół o którym nie mamy opinii osób trzecich czy zespół do którego mamy opinie siostry znajomego u którego na weselu grali (czyli Flash Dance)...i było fajnie.
a wszystko przez to ze zarezerwowalismy sobie inny zespoł a jak przyszlo do umowy to wolny juz nie jest i zaproponowano nam nieznany zespol...
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Ja z zupełnie innym problemem. Dziewczyny, proszę, podpowiedzcie, gdzie mogę szybko (internet odpada) kupić w Lublinie dyplom wzorowej żony tudzież panny młodej? Organizuję wieczór panieński koleżanki trochę w biegu i nie mam pojęcia, gdzie się takie rzeczy kupuje w Lublinie. A może podpowiecie jakieś zabawy na taki wieczór? Od razu zaznaczam, że tancerze i tym podobne rzeczy odpadają. Z góry dziękuję za każdą pomoc!
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niebieska lwica super, że już masz tę swoją wymarzoną sukienkę. Teraz już tylko same najprzyjemniejsze chwile przed Tobą
Hania 5 marca 2011 r Edytowane przez *kaalinaa* Czas edycji: 2008-06-18 o 07:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kochane wizażanki już mężatki, jak któras upinała sie tam, to bardzo proszę o informacje - jak było, jak to wygląda. Ja po próbnym jestem zachwycona, ale obawiam się już właściwego bo naprawdę tam jest bardzo mało miejsca ![]() Fabryczna (nie wiem ile), ale na przeciw Gali, na I piętrze, nieopodal salonu Giselle Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-18 o 20:58 Powód: proszę nie pisać post pod postem |
||
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
Makijaż, fryzura
Kochane dziewczyny,
Ratujcie. Poszukuję makijażystki i fryzjerski w Lublinie. Mam malutko czasu. Co sądzicie o: 1. salonie Marie na Krolewskiej - makijaż i fryzury 2. salonie Agata na Organowej - makijaż 3. Gabinecie Kosmetycznym Aroma (pracują na Clarinsie) na Hempla Pozdrawiam Was wszystkie, życząc wielu chwil wolnego czasu na przygotowania, bo mi go straaaaaaszliwie brakuje |
|
|
|
#1421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Makijaż, fryzura
Cytat:
Pan który tam czesze jest świetny! ale on nie upina. Upina jakaś pani - i to jak dla mnie zależy, moja bratowa przed ślubem się u niej czesała to nawet fajnie ale dziewczyna która była wcześniej tragicznie (no chyba że sama tak chciała ) - to było we wrześniu 2007 więc może się z tymi upięciami coś zmieniło. Jeśli chodzi o makijaż to też OK.Kurcze dziewczyny dale jest boooom! na wesela. Kiedys spokojnie ludzie zaczynali załatwiać rok wcześniej. A jak się dziś dowiedzialam sala w której mam wesele (rezerwowana przez nas w styczniu) już jest zajęta do 3 października.. masakra!
|
|
#1422 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie może kiedy teraz zaczyna się cykl spotkań u Dominikanów "Zakochani na Złotej"
|
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Jak my kończyliśmy to ojciec Robert powiedział, że po wakacjach. Ale radze sie juz zapisywac, bo potem moze juz nie byc miejsca.
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Co do bukietów to dla osób które się zastanawiają się jaki wybrać i jaki do nich pasuje, to ostatnio w jednej kwiaciarni mi pani wytłumaczyła jak do siebie dobierać bukiet, w innych raczej się nie wysilali (chyba uważali że nie ważne jak będę wyglądać, ważne żeby był jak najdroższy
).Mam nadzieję że na coś przyda się ta wiedza . a) dla osób wysokich (podłużny tzw. łezka), b) dla osób niższych (kuleczka), c) dla osób bardziej puszystych (taki rozłożony na dwie strony). W załączniku zamieściłam takie przykładowe bukieciki. Może nie są najpiękniejsze ale zawsze to coś .PS: Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś inf. co do bukietów i ich dobierania do swojej postury, to niech się podzieli tą wiedzą |
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi tłumaczyli, że dokładnie odwrotnie - dla osób szczupłych i wysokich - kulka, dla osób niewysokich - wydłużony.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-18 o 17:54 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ta pani mówiła że bukiet to jest dodatek, i nie może być na pierwszym planie, i też mówiła że panny młode tak się rozpędzają w wybieraniu bukietach że później to wygląda tragicznie. Mi też się podobają podłużne ale cóż nie ma wzrosty do takich .PS: i jeszcze coś takiego: http://www.forum.wesele.opole.pl/buk...88721520c263fe " Wyobraźmy sobie niską, drobną dziewczynę dźwigającą ogromny bukiet z dużej ilości kwiatów, lub wysoką i postawną trzymającą w ręku mikroskopijną wiązankę w stylu biedermeier. Efekt niezbyt oszałamiający prawda? " Tutaj chyba coś jest na ten temat ogólnie bukietów więc się może przyda dziewczynki .PS: I jeszcze tutaj bukieciki są: http://abcslubu.pl/galeria/?root=12
Edytowane przez Ana844 Czas edycji: 2008-06-18 o 15:11 |
|
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
Gosia j. i Ostrowczanka - dzięki serdeczne za pomoc!
![]() Co do wieczorów u dominikanów, to można zapisywać się też mailowo, naprawdę najlepiej jak najszybciej. Adres ojca Roberta znajduje się na stronce lubelskich dominikanów. A same nauki szczerze polecam. |
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Parę dni mnie tu nie było, brak czasu mi nie pozwalał.
Wczoraj miałam obronę, w końcu upragniony magister ![]() Postaram się teraz więcej udzielać. Teraz muszę zacząć szukać pracy, pewnie będzie ciężko
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-18 o 20:57 Powód: proszę nie pisać post pod postem |
||
|
|
|
#1430 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś na ostatnich naukach u co pani psycholog powiedziała, tak dla przypomnienia, że spotkania w poradni trzeba odbyć w swojej, narzeczonego lub tam gdzie będzie ślub parafii - szczerze przyznam, że pierwszy raz o czymś takim słyszę
![]() A Wy co wiecie dziewczyny na ten temat ?
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale w weekend zawsze jest więc takie by nam pasowały poprosiłabym na priv jeśli można
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie w lublinie jest skle z dodatkami ślubnymi w sensie balony itp? oprócze tego "salon balon" Z góry dzieki
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Na Głębokiej.
|
|
#1438 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panny Mlode, jestem nowa na forum,nasz ślub odbedzie sie 1-go sierpnia 2009 jak narazie mamy tylko sale- Hotel Lwow przy ulicy Bronowickiej, obecnie poszukujemy zespolu, chcialabym Was prosic o pomoc, wiekszosc z tych ktore mnie interesuja( m.in. ALIEN,AVIS,IRYS,MAYDAY) sa juz zarezorwowane w dzien naszego wesela, jezeli macie jakies sprawdzone zepoly prosze pomozcie. Zastanawiam sie czy ktoras z Was slyszala cos o zespole Adio Band?? Zalezy mi tez na Waszej opinii co do Hotelu Lwow, jezeli ktoras z was byla na weselu organizowanym tam badz cos slyszala na ten temat to bardzo prosze o informacje
Pozdrawiam |
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o poradnię to pierwsze słyszę. Słyszałam tylko, że tam gdzie się zacznie trzeba skończyć, najlepiej u jednej Pani. My zrobiliśmy pierwszą u nas w parafii (tzn u mnie), na drugą byliśmy na poczekajce bo Pani u której w naszej parafii robiliśmy pierwsza akurat tam miała zastępstwo i nam ten termin pasował i nas tam przygarnęła. A na trzecią jesteśmy umówieni też na poczekajce choć u innej pani (bo tej naszej skończyło się zastępstwo a termin pasuje nam sobotni więc panie się ze sobą dogadały - przysługa za przysługę). I nikt za nic nam nie karze płacić
|
|
#1440 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z was wie gdzie odbędzie się 2 i 5 nauka?
Z góry dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

za 4 dni

no i czy macie jakiś "faworytów" na zespół itp.

....