![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet stroną bierną w seksie analnym?
Ja jestem facetem i mam w domu dildo analne. Lubię sobie wsuwać w tyłek i się masturbować, silniejsze doznanie. Czasem sobie wyobrażam, jak kobieta każe mi np nabijać się na takie dildo i wsuwa mi jeszcze strapona do ust każąc ssać. Może to dlatego, że podnieca mnie kobieca dominacja. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby wsuwała mi strapona do tyłka, wręcz przeciwnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Witam. Uwazam ze analek dla swojego mezczyzny moze byc niesamowitym przezyciem. Oboje z moim mezem preferujemy takie zabawy, dzieki temu jestesmy przeszczesliwi. Zaczelo sie niewinnie od paluszka. Potem byly 2, potem 3, potem 4 az zakupilismy zabawki. Krotko mowiac po jakims roku serwowalam mu ostre rzni..ecie wd....pe grubym duzym vibro plus moje usta na jego twardym. Konczyl czasami w 1 minute, czasem robilam tak po rzad 4 razy, ze nie mogl wstac z lozka. Goraco polecam wszelkie praktyki, ktore sa pozytywne dla obu partnerow, sami tworzymy granice, wazne by nie robic tego wbrew sobie. A co mi tam, od razu sie pochwale. Z przyjemnoscia wyznam, ze mamy swietna zabawe bo maz spelnia moje glupie fantazje,: wsadzilam mu wibrujace jajeczka w dziurke sterowane na pilota, kazalam sie ubrac i wyjsc przed balkon przed blok. Stal na chodniku i sterowalam jego doznaniami, byla kupa smiechu. W zamian oddalam mu sie w 100% i spelnial swoje wszystkie marzenia wykorzystujac mnie na wszystkie sposoby. Zachecam wszystkich do bycia w 100% szczesliwym. Dwojka dzieci w tym nie przeszkadza by spelniac sie w malzenstwie. Pozdrawiam
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Witam. Uwazam ze analek dla swojego mezczyzny moze byc niesamowitym przezyciem. Oboje z moim mezem preferujemy takie zabawy, dzieki temu jestesmy przeszczesliwi. Zaczelo sie niewinnie od paluszka. Potem byly 2, potem 3, potem 4 az zakupilismy zabawki. Krotko mowiac po jakims roku serwowalam mu ostre rzni..ecie wd....pe grubym duzym vibro plus moje usta na jego twardym. Konczyl czasami w 1 minute, czasem robilam tak po rzad 4 razy, ze nie mogl wstac z lozka. Goraco polecam wszelkie praktyki, ktore sa pozytywne dla obu partnerow, sami tworzymy granice, wazne by nie robic tego wbrew sobie. A co mi tam, od razu sie pochwale. Z przyjemnoscia wyznam, ze mamy swietna zabawe bo maz spelnia moje glupie fantazje,: wsadzilam mu wibrujace jajeczka w dziurke sterowane na pilota, kazalam sie ubrac i wyjsc przed balkon przed blok. Stal na chodniku i sterowalam jego doznaniami, byla kupa smiechu. W zamian oddalam mu sie w 100% i spelnial swoje wszystkie marzenia wykorzystujac mnie na wszystkie sposoby. Zachecam wszystkich do bycia w 100% szczesliwym. Dwojka dzieci w tym nie przeszkadza by spelniac sie w malzenstwie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli ktoś tu wspomina o gejostwie, kryptogejostwie czy jak tam zwał zapewne nie zdaje sobie sprawy choćby z faktu jaki wg badań procent gejów w USA stosuje anal jako praktykę seksualną?! Otóż śpieszę poinformować, że tylko nieco powyżej 30% !!! ![]() ![]() Tak, tak. To też są ludzie, mają swoje lęki, uprzedzenia, kłopoty z rozluźnieniem, itd, itp. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zabawiliśmy się całkiem niedawno (ale na bank powtórzymy) tak: Oczywiście po uprzednim wzajemnym nakręceniu. Pozycja oboje na wznak, na plecach tyłkami do siebie, głowami od siebie. Jej uda na moich. Dwustronne długie i grube dildo. Najpierw wsunąłem sobie, następnie jej w przedni otwór. Popracowaliśmy we wspólnym rytmie. Podciągałem Ją za uda w kierunku swoich bioder, a jej dłonie w tym czasie opiekowały się moim ,,kumplem" Doszła nader intensywnie, a ja wkrótce po ,,cream-ując" jej wzgórek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
lubię jak partnerka dobiera się do mnie od tyłu, zajefajne odczucia, inna erekcja i odlotowy seks dla partnerki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na początek proponuję niezbyt gruby wibrator analny, średnicy powiedzmy 3 cm. najlepiej z płynną regulacją wibracji. Popieść go pod główką (wędzidełko), wyłącz,a potem lubrykant i delikatnie, stopniowo wsuń i ustaw wibro na minimum ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to super! Rozwijaj to! Jest całe mnóstwo możliwości! Zresztą rzecz jasna w obie strony ![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No niech mnie...Wkiara, to w ogóle jesteś ekspertka, a przy tym chyba pierwszą wizazanka, która pisze, że to facetowi przy pierwszych razach bolało. Normalnie - laska z jajem. Tak trzymaj ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Wiem że to dziwne. Teraz jest zdecydowanie lepiej. Myślę że zdarzają się mezczyzni, których boli penis podczas pierwszego anala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tym bardziej jak byś mogła go użyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Hihi nic nie mów. Z chęcią bym przeleciała jego dupkę. Ale podejrzewam że dla niego to już za dużo. On ogólnie cały czas twierdził że to gejowskie. Zgodził się bo tęsknił. Był 8miesiecy sam za granicą zanim do niego dołączyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli był wibrator, strapon różni się tylko tym, że będziesz działać biodrami, a nie ręką ![]() mentalnej jak choćby to nieszczęsne ,,gejostwo" ![]() Spróbuj, najwyżej się nie spodoba. Ryzykujesz inwestycją kilku dych, a poziom frajdy może dać niezły odjazd. My używamy w tego typu akcjach strapless. Daje on jeszcze trochę dodatkowych możliwości ale to już inwestycja ciut większa ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Jest to można powiedzieć odpowiednik strapon, z tą różnicą. że zamiast pasów mocujących sprzęt do bioder na drugim końcu ma zagiętą pod kątem prostym końcówkę pasywną, którą należy wsunąć do waginy. Dalszy ciąg zabawy - identycznie jak strapon. Jest kilka różnych wariantów zabawki np feeldoe. My używamy tantus realdoe. Mało tego, że jest realistyczny (kobieta do złudzenia wygląda jak tranny to ma jeszcze wibracje. Tylko przed zakupem rozważ grubość bo realdoe to blisko 4 cm ale są też z cieńszymi końcówkami, Na twoim miejscu rozważyłbym grubość podobną do wibratora, którego używacie
![]() Aha, no i dobrej zabawy. ![]() ![]() Ps. są w necie filmy XXX gdzie tego używają, ale trafiłem tylko na akcje woman to woman, w których używają rajstop żeby sprzęt się dobrze trzymał w waginach. Jeśli z ,,keglem" masz wszystko OK będzie się trzymał i bez rajstop, a zawsze można przytrzymać trochę dłonią ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-12-16 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-12-18 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ha! No nie wiem czy pozazdrościć ale chyba moje pomysły z reguły Jej się podobają ![]() Kiedyś po grubszej kłótni, tak pół żartem, pół serio powiedziała, że gdyby nie to jaki dobry jestem w łóżku już dawno by mnie zostawiła ![]() Jeśli chodzi o drugą część pytania to ... różnie. Przeczytaj jeden z moich powyższych postów - ostatnio zabawiliśmy się właśnie w ten sposób. Czasem jest to tylko fragment wieczoru, nie prowadzący do orgazmu. Czasem dotykam się też sam. Zabawa z męskim tyłkiem jest o tyle ciekawa, że: 1. Może dojść do wytrysku i orgazmu bez pełnego wzwodu ![]() 2. Możliwy jest męski orgazm wielokrotny - taki bez ,,pełnego" wytrysku, a jedynie z nieco większą ilością preejakulatu. Tego jednak trzeba się niejako nauczyć i w tym przypadku pobudzam członka sam (na razie), bo wówczas wiem kiedy przerwać stymulację zanim będzie za późno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1.Ona tyłem się na niego "nadziewa" robiąc ci dobrze ustami. Efekt- tak jak by była z dwoma facetami. . 2. Odsuwasz ją kawałek do przodu sam się "nadziewasz" i jednocześnie ją od tyłu bzykasz. Jeden przedmiot i dwa scenariusze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pkt. 1 przerabialiśmy, rewelacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pkt. 2 KUPUJĘ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Ja lizałam facetom tylki i szaleli z zachwytu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Odpowiem jak ta mała z filmu ,,Jasminum" - A CO SIĘ DZIWISZ!?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.