|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Aha. To chyba oglądałam tam te gatki i mnie nie urzekły... Widziałam niezłe w Decathlonie za 69, ale to było dawno no i nie po drodze mi tam
|
|
|
|
#3302 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też dziś chciałam się pouczyć, nawet po JOYa pod blok wysłałam siostrę żeby się nie rozpraszać i co? Wlazłam sobei beztrosko na Wizaż Zaraz cyknę fotkę aktualizacyjna na zbiory kolorówki bo wreszcie juz wszystko z maja mam u siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- u nas się tylko raz do roku we wrześniu stoi w kolejce do wpisu na rok i na tym koniec spotkań z dziekanatem, ewentualnie zapisy na fakultet ![]() Cytat:
Podobno trzeba wybrac jakąś opcję 'eksportuj zakładki' czy cuś przed aktualizacją, ktoś mnie uświadomił. Cytat:
A Ty jeszcze masz czelność narzekać ![]() U nas tez obowiązkowe tylko ćwiczenia, ale np ten prof z biochemii klin. to robi znaczki przy liście egzaminacyjnej kto i jak chodził na jego wykłady, ja akurat byłam w większości, tylko pod koniec miesiąc sobie odpuściłam ![]() Cytat:
![]() Dostałam wreszcie okres i az boję się iść na śniadanie- w lodówce nic nie zostanie po mojej wizycie na dole w kuchni póki co wypchałam sobie pół żołądka tictacami melonowymi
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też potrzebuję słonka do życia
Właśnie robię sobie plan zakupów i wychodzi, że potrzebuję: ze 2 bokserki(najlepiej biała i czarna); spodenki do kolan(capri się to chyba fachowo nazywa), ale takie bardziej eleganckie; jeszcze jeden sweterek zapinany na guziczki(marzy mi się taki we wściekle fuksjowym kolorze, ewentualnie fiolet lub coś w odcieniach niebieskiego ).Z kosmetyków mi narazie trzeba tylko spreju do włosów(pewnie kupię Gliss kur), szamponu, ładnie pachnącego balsamu do ciała(muszę odreagować po karmelu z cynamonem z Farmony
|
#3304 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nie zaglądałam do Was prawie tydzień . Byłam odcięta od świata, zepsuł się nam modem z UPC, a przez komórkę net chodzi, że pożal się Boże .Niestety nie mam czasu na nadrabianie zaległości w postach, bo przygotowuję się do sobotniego egzaminu. Jeszcze w życiu się tak nie bałam. Z nerwów nie śpię po nocach i mam biegunkę , do tego odchorowuję jeszcze festiwal (na koncercie tak się wydzierałam, że do dziś boli mnie gardło ).Zakupy kosmetycznie zupełnie mi nie w głowie A propos TZ ma tydzień urlopu i ciągle przeszkadza mi w nauce
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Pomozcie
bo przeszukuje watek i nie moge znalezc info na temat maeczki nawilzajacej z YR o ktorej pamietam,ze pisalyscie.Chce zlozyc zamowienie i dumam nad ta maseczka ale z checia poczytam ponownie Wasze opinie
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx ja ją bardzo lubię, moim zdaniem warto zakupić, moja opinia jest na KWC
![]() Aga trzymam kciuki za egzamin!
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Wezme ja tymbardziej,ze skladowo jest naprawde swietna i nie dziwie sie,ze opinie sa bardzo dobre Mam wrazenie,ze YR poprawilo na korzysc wiele ze swoich kosmetykow w ostatnim czasie.
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny avatar Hexx
Dopiero teraz zauważyłam
|
|
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach i nic nie kupiłam, 20proc. do Sephory chyba nie wykorzystam w końcu:/
Cytat:
Cytat:
Straszne są te gratisy, my dziś nie wzięłyśmy tej torebkigratisowej.
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Ale upał
![]() Najgorsze, że robię wszystko byleby się nie uczyć. Przejrzałam notatki(w sumie 5 plików w Wordzie, każdy ma po ok. 30-50 stron + kilka ustaw Nie nauczę się tyle na niedzielę, nie ma szans ![]() Cóż, idę na strzał - napiszę to będzie, nie napiszę to się na poprawkę nauczę(jak zawsze ).Apropos maseczek, to ja zużyłam już 1 opakowanie saszetkowe tej nawilżającej Under 20 i uważam, że jest dobra Wogóle ja generalnie jestem zwolenniczką zmywania maseczek, nawet tych, które są nawilżające i można je wklepać jak krem A nad tą YR też dumam wciąż I może kupię niedługo jak mi się saszetki znudzą
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
isa fajnie, ze Ci maseczka przypasowala
ja jak nakladam to nie zmywam, nie mam czego resztki wklepuje w twarz i ide spac a rano myje buzie zelem ![]() przyszly w koncu moje t-bary z allegro. czekam jeszcze na jedna pare
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi cera wariuje od jakiegoś tygodnia i cokolwiek nałożę na twarz na noc rano się kończy nowymi wypryskami
|
|
#3313 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
A jak już mi przyjdzie wybierać romanistykę (której chyba wcale nie chcę studiować) między UJ i AP to chyba nie dam rady. ![]() snow, rzyrafka, przerażacie mnie tym co piszecie. ![]() Dobra, zobaczymy za kilka tygodni.
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Thx
wprowadza mnie w urlopowy nastroj bo odliczam juz dni Cytat:
najczesciej siegalam po cos saszetkowego bo ogolnie sporadycznie siegam po maseczki ale pamietam,ze dziewczyny wypowiadaly sie o niej bardzo dobrze,recenzje na KWC tez ma dobre i do tego sklad,ktory jednoznacznie dolozyl sie do podjecia decyzji o zakupie.Zaowienie poszlo
|
|
#3315 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() niestety o !zakupy w YR? co kupilyście?![]() Cytat:
Dasz sobie rade napewno ** Obżarlam sie jak bączek..zjadlam mnóstwo pierogów ruskich a na deser truskawki ze smietana a teraz pije herbate zielona ktora pachnie jak prawdziwe maliny...
|
|
#3316 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja się tylko nie mogę zmobilizować. Zawiozłam podanie o przeniesienie (tym razem do sekretariatu a nie bezpośrednio do profesora ) i po weekendzie mam mieć decyzję.Cytat:
![]() Cytat:
Fantastyczna jest, polecam.![]() --- Kupiłam sobie krem tonujący Benefit You Rebel Lite. Bohatersko ( ) oparłam się błyszczykowi Clinique, bo jednak mi się ten wściekły róż i jeszcze jedne mniej wściekły róż podoba (tego nie było w GC jak oglądałam). Ale co odwyk, to odwyk i nie złamałam go jednak.L'oreal wypuścił nowe odcienie szminek i nie wiem, czy jeszcze jutro nie wstąpie po jakąś, bo takie ładne... ![]() Nie pisałam hiszpańskiego, jak zobaczyłam test, to zwątpiłam i wyszłam, umówiłam się na zaliczenie na przyszły tydzień.
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, chyba powinnam się do Was dołączyć
![]() mam sporą ilość kosmetyków (ale kiedyś była większa) i powoli się ograniczam ...ale wciąż jest tak,że jak nie kupię czegoś w miesiącu to CHORA CHODZĘ no i co tu zrobić? Taka moja nautra ![]() Więc Witam.
|
#3318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro jade do rodzicow ,musze ja dorwac.Dziekuje za informacje IceCytat:
Cytat:
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy
![]() Snow łączę się z Tobą , mam nadzieję, że Twoja sprawa rozstrzygnie się pomyślnie ! Gayenko bardzo dobrze to ujęłaś Najważniejsze to, żeby się nie poddawać przez te absurdy, mimo, że strasznie potrafi to podciąć skrzydła Ja się nie poddam, nie po to tyle studiowałam i nie po to tyle pracy włożyłam w to wszystko. Obronie się, najwyżej w innym terminie i u kogo innego. A od pażdziernika i tak chce zacząć nowy kierunek ![]() Byłam na pedikiurze - od razu lepiej się czuję Strasznie mi naskórek twardnieje, już nie mogłam chodzić Muszę podliczyć swoje finanse i zastanowić się, czy mogę pozwolić sobie na jakieś szopingowe odstresowanie
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam wzięła chusteckzi Pure Calmille - ona używa ich nałogowo, odstawiła toniki i inne produkty do demakijażu. Więc musi mieć duuuży zapas
![]() Ja NIC nie kupiłam ![]() Cytat:
Mam sporo maseczek w saszetkach, chcę to zużyć.Maska Mincera w saszetkach - miód i melon jest cudowna, cała się wchłonęła, ładnie pachnie, skóra jest taka mięciutka
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym mogła cofnąć czas do I roku studiów to na pewno bym się tak nie przejmowała tym wszystkim Dobrze, że chociaż na III roku odpuściłam z tym stresowaniem się studiami. Zastanawiam się od pewnego czasu co będę robić po skończeniu lic. Na pewno nie będę z administracji robić mgr(a kiedyś chciałam) Myślę raczej o pójściu na roczne lub 2-letnie studium w kierunku grafiki komputerowej, fotografii, tworzenia reklamy itp. Wypatrzyłam takie coś na AP Edukacji, ale nie wiem czy ta szkoła jest dobra ![]() ------------------- Umówiłam się na poniedziałek do fryzjerki. Jednak będę tylko balejaż robić, nie chcę znów włosów farbować
|
|
#3322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
** co mnie podkusilo zeby oglądac kolorówke i pielegnacje Estelli? No co? przez to mysle znowu o Pudrze swiątecznym z YR bo widzialam go jescze u mnie...i oczywiscie wypatrzylam 2 cuda z nuxe ![]() * Posprzatalam,wymylam gary (fuuj) sporzadzilam tymi ręcami salatke z burakow i teraz czekam tylko na Tz ta przygotowując zagadnienie do egzaminu,bo ktos mi musi powiedziec ze jestem idealem kobiety
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję was tak jednym okiem, jutro nadrobie dokładnie i na spokojnie ...
Jutro mam rozmowe w sprawie pracy ... UWAGA!! zgodnej z wykształceniem Ale ile nerwów mnie to kosztowało - okazało się dzisiaj że szanowna poczta nie dostarczyla moich dokumentów do Krakowa a lista kandydatów była już wczoraj zrobiona, jutro o 9 rozmowa Poruszyłam wiec niebo i ziemie (wole nie widzieć rachunku za komórke ), wszelkie mozliwe "kontakty" i moge przyjsc jutro z dokumentami i dowodem nadania przesyłki A jutro, po rozmowie zrobie grandę na poczcie ![]() Trzymajcie więc kciuki
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ledwie wczoraj wróciłam z Wawy, dzisiaj znowu tam byłam ![]() Wreszcie mam CK Truth za ~1/3 ceny ![]() i prawie napadłam na Rossmana.. przede wszystkim szukałam wilgotnych ściereczek do kurzy itp itd i tonika ogórkowego Ziaji (którego nigdzie nie znalazłam kupiłam 3 mini-odżywki do włosów na 1 użycie każda Gliss Kur, pędzel do różu złamałam odwyk , zmywacz rossmannowski, minimleczko do ciała Dove, mój ulubiony żel pod prysznic Isana pomarańczowy, peeling pod prysznic, peeling do stóp, peeling ogórkowy Ziaji, filtr Sun Ozon dla dzieci 50tke (te dla dzieci są stabilne, prawda?), mini antyperspirant w sprayu Rexony do torebki, czerwony intensywnie pielęgnujący krem Garniera, szczoteczkę do paznokci i żel Nivea good-bye cellulite ![]() Dostałam w końcu smsa od Sephory, ale mnie babka przy kasie wkurzyła. Kupiłam tylko dla Mamy zmywacz do paznokci SH i dla siebie wymarzony pędzelek, za który kilka innych puszcze w świat z rabatem zapłaciłam nieco ponad 60zł i nie dość, że bardzo dokładnie czytała tego smsa, to jeszcze wszystkim dała próbki, tylko nie mi chamstwo i tyległównie pojechałam szukać letnich ciuchów, a kupiłam zaledwie sukienke na ramiączka, którą zamierzam nosić jako długą bluzkę
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
gayenka jest kierunek "Wizaż" w AP Edukacji
http://www.apedukacja.pl/wizaz__polecamy,229.htmlGłupio tylko, że nigdzie na stronie nie piszą ile kasy za każdy semestr. Trąbią tylko o wpisowym 0 zł. Mi się podoba kierunek: Reklama i Multimedia, ale szkoda, że 2-letni. Z rocznych jest Grafika komputerowa i tu się skłaniałabym bardziej ![]() Hosenko
|
#3326 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko, trzymam kciuki za rozmowę.
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukam teraz jakiegoś kremu tonującego, Sis zaczyna używać Smashbox Tinted Moisturizer, więc może któryś z tych kupię po Waszych opiniach ofca ile to Twoje cudo kosztowało? nowe szminki? to nie brzmi dobrze ![]() owszem i te żółte chyba 20 wzwyż
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, Aguś - trzymam kciuki.
![]() Za resztę zdających egzaminy - również.
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś odebrałam khola białego
boski jest a ile się na niego naczekałam :/
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a żółte mnie nie interesowały, bo nie było 50tki musze sobie zrobić ściągawke z filtrów i nosić przy sobie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Zaraz cyknę fotkę aktualizacyjna na zbiory kolorówki bo wreszcie juz wszystko z maja mam u siebie 

Nie dość, że ta durna promotor mnie wkurzyła w poniedziałek, to teraz te zapisy na przyszły semestr..
- u nas się tylko raz do roku we wrześniu stoi w kolejce do wpisu na rok i na tym koniec spotkań z dziekanatem, ewentualnie zapisy na fakultet
póki co wypchałam sobie pół żołądka tictacami melonowymi
).
. Byłam odcięta od świata, zepsuł się nam modem z UPC, a przez komórkę net chodzi, że pożal się Boże 
dziekuje 

Nie nauczę się tyle na niedzielę, nie ma szans 

a teraz pije herbate zielona ktora pachnie jak prawdziwe maliny...