Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 09:57   #3301
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Aha. To chyba oglądałam tam te gatki i mnie nie urzekły... Widziałam niezłe w Decathlonie za 69, ale to było dawno no i nie po drodze mi tam
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 10:12   #3302
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja mojego nie rozcieńczałam, ale użyłam go może kilka razy i wywaliłam, nie mialam nerwów do niego Dla przykładu takiego MF 2000 Calorie używałam chyba z pół roku i jeszcze dobry jest Z tym, że ja maluję rzęsy tylko jak gdzieś wychodzę, czyli parę razy na miesiąc

Wreszcie dziś ładna pogoda, a ja akurat na dziś zaplanowałam się pouczyć hmmm...
Dla mnie 2000 sie nie nadawał
I też dziś chciałam się pouczyć, nawet po JOYa pod blok wysłałam siostrę żeby się nie rozpraszać i co? Wlazłam sobei beztrosko na Wizaż Zaraz cyknę fotkę aktualizacyjna na zbiory kolorówki bo wreszcie juz wszystko z maja mam u siebie
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A ile widziałaś kolorów cieni prasowanych?
Ja mentolowych błyszczyków nie lubię, więc mnie nie kusi
kolory standardowo- biały, złotobeżowy, jasny róż, brązowo-srebrny, kawowy, zielony, chyab tyle a szkoda. Nie danwo suzkałam fotek innych kolorów żeby sprawdzić czy jets po co ciągać MagJę po drogeriach angielskich, jak chcesz to Ci podrzucę linki
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
dziś nie zamierzam kupować żadnych kosmetyków skupię się na ubraniach

łaaa, cudeńka u nas takie malutkie będą w sprzedaży?
Ja też nie zamierzam dziś nic kupować, ale męczy mnie 20% sephorowe
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Mnie od 7 rano uczelnia podniosła ciśnienie, ja już nie mam do nich nerwów, nawet nie chce mi się pisac, o co chodzi Nie dość, że ta durna promotor mnie wkurzyła w poniedziałek, to teraz te zapisy na przyszły semestr..
Nigdy nei rozumiałam tych dziwnych wpisów na semestr, na egzamin, na ćwiczenia - u nas się tylko raz do roku we wrześniu stoi w kolejce do wpisu na rok i na tym koniec spotkań z dziekanatem, ewentualnie zapisy na fakultet

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Buuuu..przez dwie godziny szukalam materialow wczoraj do opracowania znalazlam pienke artykuly..ale Tz musial wejsc do internetu...zapisalam to w zakladkach a on aktualizowal oprogramowanie u siebie..u mnie tez zaktualizowalo i nie mam tego buuuu
Właśnie ostatnio tak mnie FireFox załatwił- wszystkie atlasy parazytologiczne, hematologiczne z zakładek poszły się !%%#&^%#@%^%$!
Podobno trzeba wybrac jakąś opcję 'eksportuj zakładki' czy cuś przed aktualizacją, ktoś mnie uświadomił.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie mam, bo nie mam takiej potrzeby. Mamy bardzo elastyczny regulamin studiów i na jednym i na drugim (jeszcze bardziej) kierunku. Na obu kierunkach mogę sobie dowolnie wybrać termin egzaminu, do którego podchodzę (na stosunkach to zazwyczaj 2 terminy w sesji, na prawie zazwyczaj przedtermin, często bardzo wczesny, 2 lub czasem nawet 3 terminy w sesji i jeszcze 2 terminy w sesji poprawkowej) i rzadko kiedy któraś katedra robi kłopot z podchodzeniem po raz pierwszy w sesji poprawkowej (zazwyczaj wystarczy po prostu się zapisać i przyjść i nikt żadnych cudów od nas nie wymaga). Ta, w której teraz zdaję egzamin to jedna z niewielu, i tak jak pisałam, wynika to bardziej chyba z formy egzaminu.

Na prawie w ogóle nie można sobie wziąć indywidualnego toku studiów, taka instytucja nie istnieje, bo nie ma zajęć obowiązkowych i student musi się na wydziale pokazać tylko na egzaminie, żeby dalej być studentem. Na stosunkach obowiązkowe mam tylko ćwiczenia, a na czwartym roku to w ogóle nie wiem, czy cokolwiek będzie.
No to nic- tylko się uczyć A Ty jeszcze masz czelność narzekać
U nas tez obowiązkowe tylko ćwiczenia, ale np ten prof z biochemii klin. to robi znaczki przy liście egzaminacyjnej kto i jak chodził na jego wykłady, ja akurat byłam w większości, tylko pod koniec miesiąc sobie odpuściłam

Cytat:
A miałam Cie spytać, gdzie kupiłaś spodenki surfera? Bo ja też poszukuję, ale wszystkie, które widziałam, kosztowały powyżej 100 zł i nie jestem pewna, czy chcę wydać tyle pieniędzy
Ja mam takie bardzo niebieskie Brugi z makro z zeszłorcznej przeceny za 12 zł, w kwiatki

Dostałam wreszcie okres i az boję się iść na śniadanie- w lodówce nic nie zostanie po mojej wizycie na dole w kuchni póki co wypchałam sobie pół żołądka tictacami melonowymi
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 10:16   #3303
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja czuje glod slonca, ostatnie dni byly szare i bure
Ja też potrzebuję słonka do życia U mnie ciepło dziś, ale co do tego?.....oczywiście wiatr wieje

Właśnie robię sobie plan zakupów i wychodzi, że potrzebuję: ze 2 bokserki(najlepiej biała i czarna); spodenki do kolan(capri się to chyba fachowo nazywa), ale takie bardziej eleganckie; jeszcze jeden sweterek zapinany na guziczki(marzy mi się taki we wściekle fuksjowym kolorze, ewentualnie fiolet lub coś w odcieniach niebieskiego ); torebkę(mam upatrzoną w H&M, ale nie wiem czy ją kupię, bo nie ma zamknięcia na zamek tylko sam zatrzask ).

Z kosmetyków mi narazie trzeba tylko spreju do włosów(pewnie kupię Gliss kur), szamponu, ładnie pachnącego balsamu do ciała(muszę odreagować po karmelu z cynamonem z Farmony ) i chyba jeszcze kupię farbę do włosów, ale nie wiem czy siem lepiej farbować na blond czy znów zrobić balejaż
Stary 2008-06-19, 11:09   #3304
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Witam
Nie zaglądałam do Was prawie tydzień . Byłam odcięta od świata, zepsuł się nam modem z UPC, a przez komórkę net chodzi, że pożal się Boże .
Niestety nie mam czasu na nadrabianie zaległości w postach, bo przygotowuję się do sobotniego egzaminu. Jeszcze w życiu się tak nie bałam. Z nerwów nie śpię po nocach i mam biegunkę , do tego odchorowuję jeszcze festiwal (na koncercie tak się wydzierałam, że do dziś boli mnie gardło ).
Zakupy kosmetycznie zupełnie mi nie w głowie . Mam nadzieję, że wrócę do życia po testach.
A propos TZ ma tydzień urlopu i ciągle przeszkadza mi w nauce .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 11:36   #3305
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Pomozcie bo przeszukuje watek i nie moge znalezc info na temat maeczki nawilzajacej z YR o ktorej pamietam,ze pisalyscie.
Chce zlozyc zamowienie i dumam nad ta maseczka ale z checia poczytam ponownie Wasze opinie
Stary 2008-06-19, 11:39   #3306
snowqueen
Zakorzenienie

Hexx ja ją bardzo lubię, moim zdaniem warto zakupić, moja opinia jest na KWC

Aga trzymam kciuki za egzamin!
Stary 2008-06-19, 11:49   #3307
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:

Aga trzymam kciuki za egzamin!
Snow dziekuje
Wezme ja tymbardziej,ze skladowo jest naprawde swietna i nie dziwie sie,ze opinie sa bardzo dobre a potrzebuje czegos na szybko
Mam wrazenie,ze YR poprawilo na korzysc wiele ze swoich kosmetykow w ostatnim czasie.
Stary 2008-06-19, 11:58   #3308
snowqueen
Zakorzenienie

Fajny avatar Hexx Dopiero teraz zauważyłam
Stary 2008-06-19, 12:18   #3309
Estella
Zakorzenienie

Byłam na zakupach i nic nie kupiłam, 20proc. do Sephory chyba nie wykorzystam w końcu:/

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
kolory standardowo- biały, złotobeżowy, jasny róż, brązowo-srebrny, kawowy, zielony, chyab tyle a szkoda. Nie danwo suzkałam fotek innych kolorów żeby sprawdzić czy jets po co ciągać MagJę po drogeriach angielskich, jak chcesz to Ci podrzucę linki
Chodziło mi o serię mini, te duże już widziałam i macałam
Cytat:
AAAlbo sephora moglaby zrobic przecene -50% to pobieglabym pierwsza

Ja chce moj kuponik!!! ja chce olejek jakis czy cos!!wrrrrr! jak mi ni eprzysla to pojde do tego sklepu i sie zapytam co to ma byc!
Mogłaby, oj mogłaby, ale to raczej niewykonalne.
Cytat:
Też to dostałam a gratis jest jakiś przedziwny sportowy plecaczek. Mogli sobie podarować taki gratis.
Straszne są te gratisy, my dziś nie wzięłyśmy tej torebkigratisowej.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:19   #3310
isa666
Zakorzenienie

Ale upał Goniłam za psem w tym skwarze, bo mi gupek uciekł w 2-metrowe trawsko Jak nie przyniósł jakiegoś kleszcza w sierści to będzie cud

Najgorsze, że robię wszystko byleby się nie uczyć. Przejrzałam notatki(w sumie 5 plików w Wordzie, każdy ma po ok. 30-50 stron + kilka ustaw Nie nauczę się tyle na niedzielę, nie ma szans Nawet nie wiem czy to będzie test, czy opisówka; ba! nawet sam prof. jeszcze tego nie wie
Cóż, idę na strzał - napiszę to będzie, nie napiszę to się na poprawkę nauczę(jak zawsze ).

Apropos maseczek, to ja zużyłam już 1 opakowanie saszetkowe tej nawilżającej Under 20 i uważam, że jest dobra Tylko, że po niej mam na twarzy takie uczucie lepkości, więc ją zmywam tonikiem tak po ok. 10 minutach.
Wogóle ja generalnie jestem zwolenniczką zmywania maseczek, nawet tych, które są nawilżające i można je wklepać jak krem
A nad tą YR też dumam wciąż I może kupię niedługo jak mi się saszetki znudzą
Stary 2008-06-19, 13:24   #3311
zizou
Zakorzenienie

isa fajnie, ze Ci maseczka przypasowala ja jak nakladam to nie zmywam, nie mam czego resztki wklepuje w twarz i ide spac a rano myje buzie zelem

przyszly w koncu moje t-bary z allegro. czekam jeszcze na jedna pare
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 14:03   #3312
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
isa fajnie, ze Ci maseczka przypasowala ja jak nakladam to nie zmywam, nie mam czego resztki wklepuje w twarz i ide spac a rano myje buzie zelem

przyszly w koncu moje t-bary z allegro. czekam jeszcze na jedna pare
U mnie bez zmycia się nie obejdzie, tzn. mogłabym zostawić maseczkę na noc, ale boję się że rano mogłabym się obudzić z zapchaną twarzą Coś mi cera wariuje od jakiegoś tygodnia i cokolwiek nałożę na twarz na noc rano się kończy nowymi wypryskami
Stary 2008-06-19, 14:08   #3313
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ojoj znam ten ból Emuś nie przejmuj sie ja przy mojej maturze i egzaminach najadlam sie tyle stresu ..i teraz wiem,ze zupelnie niepotrzebnie.Nie ucz sie wiec na moich błędach Choc wiem ze to bardzo trudne sie zdystansowac...
Ja najbardziej boję się, że się nigdzie nie dostanę, a tuż potem boję się, że dostanę się na wszystkie trzy kierunki. Jestem prawie pewna, że będzie tak jak u Ciebie - będę sobie pluć w brodę, czegokolwiek bym nie wybrała. Tylko że Ty jednak byłaś zdecydowana na tę filologię czeską, ja nie jestem zdecydowana na nic. A jak już mi przyjdzie wybierać romanistykę (której chyba wcale nie chcę studiować) między UJ i AP to chyba nie dam rady.

snow, rzyrafka, przerażacie mnie tym co piszecie.

Dobra, zobaczymy za kilka tygodni.
Stary 2008-06-19, 14:15   #3314
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny avatar Hexx Dopiero teraz zauważyłam
Thx wprowadza mnie w urlopowy nastroj bo odliczam juz dni

Cytat:

Apropos maseczek, to ja zużyłam już 1 opakowanie saszetkowe tej nawilżającej Under 20 i uważam, że jest dobra Tylko, że po niej mam na twarzy takie uczucie lepkości, więc ją zmywam tonikiem tak po ok. 10 minutach.
Wogóle ja generalnie jestem zwolenniczką zmywania maseczek, nawet tych, które są nawilżające i można je wklepać jak krem
A nad tą YR też dumam wciąż I może kupię niedługo jak mi się saszetki znudzą
Nie lubie zostawiac maseczek na twarzy i tez za kazdym razem je zmywam najczesciej siegalam po cos saszetkowego bo ogolnie sporadycznie siegam po maseczki ale pamietam,ze dziewczyny wypowiadaly sie o niej bardzo dobrze,recenzje na KWC tez ma dobre i do tego sklad,ktory jednoznacznie dolozyl sie do podjecia decyzji o zakupie.Zaowienie poszlo
Stary 2008-06-19, 14:37   #3315
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie ostatnio tak mnie FireFox załatwił- wszystkie atlasy parazytologiczne, hematologiczne z zakładek poszły się !%%#&^%#@%^%$!
Podobno trzeba wybrac jakąś opcję 'eksportuj zakładki' czy cuś przed aktualizacją, ktoś mnie uświadomił.

Dziekuje za wiadomosc rzyrafkonastepnym razem tak zrobie Nie wiedzialam tego ale kurcze Tz jets informatykeim to moglby wiedziec jednak
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Pomozcie bo przeszukuje watek i nie moge znalezc info na temat maeczki nawilzajacej z YR o ktorej pamietam,ze pisalyscie.
Chce zlozyc zamowienie i dumam nad ta maseczka ale z checia poczytam ponownie Wasze opinie
Cytat:
O jaka maseczke chodzi? bo szukam ciagle ajkiegos nawilzacza ktory bylyb rownie dobry co moja ukochana Lancome i ...tanszy

Cytat:

Mogłaby, oj mogłaby, ale to raczej niewykonalne.
niestety

Cytat:
Straszne są te gratisy, my dziś nie wzięłyśmy tej torebkigratisowej.
o !zakupy w YR? co kupilyście?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja najbardziej boję się, że się nigdzie nie dostanę, a tuż potem boję się, że dostanę się na wszystkie trzy kierunki. Jestem prawie pewna, że będzie tak jak u Ciebie - będę sobie pluć w brodę, czegokolwiek bym nie wybrała. Tylko że Ty jednak byłaś zdecydowana na tę filologię czeską, ja nie jestem zdecydowana na nic. A jak już mi przyjdzie wybierać romanistykę (której chyba wcale nie chcę studiować) między UJ i AP to chyba nie dam rady.

snow, rzyrafka, przerażacie mnie tym co piszecie.

Dobra, zobaczymy za kilka tygodni.
Em kochana chyba kazdy z nas mial tak ze chcial rzucic studia i pracowac na spawarce.. wiec nie przerazaj sie zawczasu..w sumie lepsza juz kleska urodzaju i trzy kierunki niz nic.. Dasz sobie rade napewno

**
Obżarlam sie jak bączek..zjadlam mnóstwo pierogów ruskich a na deser truskawki ze smietana a teraz pije herbate zielona ktora pachnie jak prawdziwe maliny... i ogladalam do obiadu Magde M..mimo ze wiem jak sie skonczy jakos mi tak smutnoooo
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 15:05   #3316
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
No to nic- tylko się uczyć A Ty jeszcze masz czelność narzekać
U nas tez obowiązkowe tylko ćwiczenia, ale np ten prof z biochemii klin. to robi znaczki przy liście egzaminacyjnej kto i jak chodził na jego wykłady, ja akurat byłam w większości, tylko pod koniec miesiąc sobie odpuściłam
Czy ja narzekam? Ja się tylko nie mogę zmobilizować. Zawiozłam podanie o przeniesienie (tym razem do sekretariatu a nie bezpośrednio do profesora) i po weekendzie mam mieć decyzję.

Cytat:
Ja mogę się podpisać pod powyższym.

Cytat:
O jaka maseczke chodzi? bo szukam ciagle ajkiegos nawilzacza ktory bylyb rownie dobry co moja ukochana Lancome i ...tanszy
O maseczkę winogronową Masque Aqua Tonic. Fantastyczna jest, polecam.

---

Kupiłam sobie krem tonujący Benefit You Rebel Lite. Bohatersko () oparłam się błyszczykowi Clinique, bo jednak mi się ten wściekły róż i jeszcze jedne mniej wściekły róż podoba (tego nie było w GC jak oglądałam). Ale co odwyk, to odwyk i nie złamałam go jednak.

L'oreal wypuścił nowe odcienie szminek i nie wiem, czy jeszcze jutro nie wstąpie po jakąś, bo takie ładne...

Nie pisałam hiszpańskiego, jak zobaczyłam test, to zwątpiłam i wyszłam, umówiłam się na zaliczenie na przyszły tydzień.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 15:11   #3317
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Kurcze, chyba powinnam się do Was dołączyć

mam sporą ilość kosmetyków (ale kiedyś była większa) i powoli się ograniczam ...ale wciąż jest tak,że jak nie kupię czegoś w miesiącu to CHORA CHODZĘ

no i co tu zrobić? Taka moja nautra

Więc Witam.

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 15:12   #3318
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej moja mama ma te maseczke jutro jade do rodzicow ,musze ja dorwac.Dziekuje za informacje Ice

Cytat:
L'oreal wypuścił nowe odcienie szminek i nie wiem, czy jeszcze jutro nie wstąpie po jakąś, bo takie ładne...
Tez ogladalam niedawno..cudne sa
Cytat:
Nie pisałam hiszpańskiego, jak zobaczyłam test, to zwątpiłam i wyszłam, umówiłam się na zaliczenie na przyszły tydzień.
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-06-19, 15:12   #3319
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy

Snow łączę się z Tobą , mam nadzieję, że Twoja sprawa rozstrzygnie się pomyślnie !

Gayenko bardzo dobrze to ujęłaś Prawda niestety bardzo smutna, ale prawdziwa.

Najważniejsze to, żeby się nie poddawać przez te absurdy, mimo, że strasznie potrafi to podciąć skrzydła Ja się nie poddam, nie po to tyle studiowałam i nie po to tyle pracy włożyłam w to wszystko. Obronie się, najwyżej w innym terminie i u kogo innego. A od pażdziernika i tak chce zacząć nowy kierunek

Byłam na pedikiurze - od razu lepiej się czuję Strasznie mi naskórek twardnieje, już nie mogłam chodzić
Muszę podliczyć swoje finanse i zastanowić się, czy mogę pozwolić sobie na jakieś szopingowe odstresowanie

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 15:57   #3320
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
o !zakupy w YR? co kupilyście?
Mam wzięła chusteckzi Pure Calmille - ona używa ich nałogowo, odstawiła toniki i inne produkty do demakijażu. Więc musi mieć duuuży zapas
Ja NIC nie kupiłam
Cytat:
Oglądałam ta maseczkę, ale nie byłam do końca przekonana, czy ją kupić Mam sporo maseczek w saszetkach, chcę to zużyć.
Maska Mincera w saszetkach - miód i melon jest cudowna, cała się wchłonęła, ładnie pachnie, skóra jest taka mięciutka

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 15:58   #3321
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Najważniejsze to, żeby się nie poddawać przez te absurdy, mimo, że strasznie potrafi to podciąć skrzydła Ja się nie poddam, nie po to tyle studiowałam i nie po to tyle pracy włożyłam w to wszystko. Obronie się, najwyżej w innym terminie i u kogo innego. A od pażdziernika i tak chce zacząć nowy kierunek
Święte słowa
Jakbym mogła cofnąć czas do I roku studiów to na pewno bym się tak nie przejmowała tym wszystkim Dobrze, że chociaż na III roku odpuściłam z tym stresowaniem się studiami.
Zastanawiam się od pewnego czasu co będę robić po skończeniu lic. Na pewno nie będę z administracji robić mgr(a kiedyś chciałam)
Myślę raczej o pójściu na roczne lub 2-letnie studium w kierunku grafiki komputerowej, fotografii, tworzenia reklamy itp. Wypatrzyłam takie coś na AP Edukacji, ale nie wiem czy ta szkoła jest dobra
-------------------
Umówiłam się na poniedziałek do fryzjerki. Jednak będę tylko balejaż robić, nie chcę znów włosów farbować
Stary 2008-06-19, 16:36   #3322
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wzięła chusteckzi Pure Calmille - ona używa ich nałogowo, odstawiła toniki i inne produkty do demakijażu. Więc musi mieć duuuży zapas
Ja NIC nie kupiłam
Jestem z ciebie dumna
Cytat:
Oglądałam ta maseczkę, ale nie byłam do końca przekonana, czy ją kupić Mam sporo maseczek w saszetkach, chcę to zużyć.
Maska Mincera w saszetkach - miód i melon jest cudowna, cała się wchłonęła, ładnie pachnie, skóra jest taka mięciutka
Az sie zainteresuje ta maska ..potrzebuje czegos super nawilzajacego ostatnio ( kwasy..)

Cytat:

Myślę raczej o pójściu na roczne lub 2-letnie studium w kierunku grafiki komputerowej, fotografii, tworzenia reklamy itp. Wypatrzyłam takie coś na AP Edukacji, ale nie wiem czy ta szkoła jest dobra
Ja gdzies slyszalam ze u nich jest wizaz...ciagle mysle czy nie pojsc sobie dodatkowo tak za rok...

**
co mnie podkusilo zeby oglądac kolorówke i pielegnacje Estelli? No co? przez to mysle znowu o Pudrze swiątecznym z YR bo widzialam go jescze u mnie...i oczywiscie wypatrzylam 2 cuda z nuxe pisalas gdzies moze jak sie sprawuja Estellko?
*
Posprzatalam,wymylam gary (fuuj) sporzadzilam tymi ręcami salatke z burakow i teraz czekam tylko na Tz ta przygotowując zagadnienie do egzaminu,bo ktos mi musi powiedziec ze jestem idealem kobiety
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-06-19, 17:36   #3323
Hosenka*
Zakorzenienie

Podczytuję was tak jednym okiem, jutro nadrobie dokładnie i na spokojnie ...

Jutro mam rozmowe w sprawie pracy ...

UWAGA!!

zgodnej z wykształceniem

Ale ile nerwów mnie to kosztowało - okazało się dzisiaj że szanowna poczta nie dostarczyla moich dokumentów do Krakowa a lista kandydatów była już wczoraj zrobiona, jutro o 9 rozmowa Poruszyłam wiec niebo i ziemie (wole nie widzieć rachunku za komórke ), wszelkie mozliwe "kontakty" i moge przyjsc jutro z dokumentami i dowodem nadania przesyłki Siedze więc teraz w ustawach i notatkach ze studiów i PRÓBUJĘ sobie wszystko przypomnieć

A jutro, po rozmowie zrobie grandę na poczcie

Trzymajcie więc kciuki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 17:37   #3324
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

dzien dobry
ledwie wczoraj wróciłam z Wawy, dzisiaj znowu tam byłam skorzystałam z tego, że Tata jechał z bratem do ortodonty i połaziłam po Złotych Tarasach

Wreszcie mam CK Truth za ~1/3 ceny ale skończyły im się gratisowe atomizety
i prawie napadłam na Rossmana.. przede wszystkim szukałam wilgotnych ściereczek do kurzy itp itd i tonika ogórkowego Ziaji (którego nigdzie nie znalazłam ), a wyszlam z pełną torbą zakupów
kupiłam 3 mini-odżywki do włosów na 1 użycie każda Gliss Kur, pędzel do różu złamałam odwyk , zmywacz rossmannowski, minimleczko do ciała Dove, mój ulubiony żel pod prysznic Isana pomarańczowy, peeling pod prysznic, peeling do stóp, peeling ogórkowy Ziaji, filtr Sun Ozon dla dzieci 50tke (te dla dzieci są stabilne, prawda?), mini antyperspirant w sprayu Rexony do torebki, czerwony intensywnie pielęgnujący krem Garniera, szczoteczkę do paznokci i żel Nivea good-bye cellulite

Dostałam w końcu smsa od Sephory, ale mnie babka przy kasie wkurzyła. Kupiłam tylko dla Mamy zmywacz do paznokci SH i dla siebie wymarzony pędzelek, za który kilka innych puszcze w świat z rabatem zapłaciłam nieco ponad 60zł i nie dość, że bardzo dokładnie czytała tego smsa, to jeszcze wszystkim dała próbki, tylko nie mi chamstwo i tyle

głównie pojechałam szukać letnich ciuchów, a kupiłam zaledwie sukienke na ramiączka, którą zamierzam nosić jako długą bluzkę
Stary 2008-06-19, 17:45   #3325
isa666
Zakorzenienie

gayenka jest kierunek "Wizaż" w AP Edukacji O tu http://www.apedukacja.pl/wizaz__polecamy,229.html
Głupio tylko, że nigdzie na stronie nie piszą ile kasy za każdy semestr. Trąbią tylko o wpisowym 0 zł.
Mi się podoba kierunek: Reklama i Multimedia, ale szkoda, że 2-letni. Z rocznych jest Grafika komputerowa i tu się skłaniałabym bardziej

Hosenko
Stary 2008-06-19, 17:48   #3326
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hosenko, trzymam kciuki za rozmowę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 18:09   #3327
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie krem tonujący Benefit You Rebel Lite. Bohatersko () oparłam się błyszczykowi Clinique, bo jednak mi się ten wściekły róż i jeszcze jedne mniej wściekły róż podoba (tego nie było w GC jak oglądałam). Ale co odwyk, to odwyk i nie złamałam go jednak.

daj znać jak się spisuje szukam teraz jakiegoś kremu tonującego, Sis zaczyna używać Smashbox Tinted Moisturizer, więc może któryś z tych kupię po Waszych opiniach ofc
a ile to Twoje cudo kosztowało?

nowe szminki? to nie brzmi dobrze

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
filtr Sun Ozon dla dzieci 50tke (te dla dzieci są stabilne, prawda
owszem i te żółte chyba 20 wzwyż
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 18:20   #3328
AsikS
Zakorzenienie

Hosenko, Aguś - trzymam kciuki.

Za resztę zdających egzaminy - również.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 18:27   #3329
Organzza
Zakorzenienie

Dziś odebrałam khola białego boski jest
a ile się na niego naczekałam :/
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 18:31   #3330
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
daj znać jak się spisuje szukam teraz jakiegoś kremu tonującego, Sis zaczyna używać Smashbox Tinted Moisturizer, więc może któryś z tych kupię po Waszych opiniach ofc
a ile to Twoje cudo kosztowało?

nowe szminki? to nie brzmi dobrze

owszem i te żółte chyba 20 wzwyż
uff bo juz sie balam, ze tylko 30tka w sprayu (ale to byloby bez sensu ) a żółte mnie nie interesowały, bo nie było 50tki
musze sobie zrobić ściągawke z filtrów i nosić przy sobie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości