Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-03, 09:52   #2881
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Trombofilia jest związana z zakrzepicami i krzepnieciem - naczytałam się, że w ciąży to wszystko jeszcze bardziej szaleje, może się zrobić zakrzep i np zatkac pepowine albo jest problem z lozyskiem przez to.
Profesor i moja gin mówiły, że koniecznie trzeba czekać minimum 3 miesiące ze staraniami, ale ja jestem mądrzejsza że niby wszystko musi się zregenerować, odbudować, dojść do siebie.. Jak byłam u innego lekarza z infekcja jakoś niedługo po zabiegu to normalnie na mnie krzyczał, chociaż słowem nie wspomniałam że zaraz chcemy się znowu starać trafiłam na jakiegoś strasznego chama w luxmedzie, ale nie mogłam czekać i wzięłam pierwszego lepszego.. Z tym czekaniem ileś miesięcy po zabiegu to chyba zależy od podejścia lekarza np moja gin twierdziła, że badań się nie robi, bo to się zdarza, jedno poronienie to może być przypadek, ale hormony muszą dojść do siebie, endometrium musi się ogarnąć itd, chociaż po zabiegu już wszystko było zagojone, to i tak czekać nie wiem na co
A leki i zastrzyki to przez te mutacje - trombofilia może wystąpić z nimi w pakiecie, ale nie zawsze jest. Nawet jak mi kiedyś wyjdzie wszystko ok w tych badaniach, to przez geny muszę w każdej ciąży być na zastrzykach.

Teściowa powinna wziąć syneczka do siebie na noc i go pilnować, a nie zostawiac Tobie w ciąży na głowie miał pozwolenie od mamusi na picie to niech mamusia go ogarnia, a nie panikuje

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Jeszcze co do brzuchow.. Siostra Jak mnie teraz zobaczyła, to stwierdziła, że strasznie mnie wywaliło, ona taki brzuch miała w 8 miesiącu i niemożliwe, żeby mała była za mała, pewnie jednak mam cukrzycę i też się jakaś wielka urodzi, super
Pochwal sie nam brzuszkiem na grupie 😍 nie jest powiedziane, ze przy cukrzycy dziecko bedzie wielkie tez sie tego obawialam, ale gin mnie uspokoila ze to nic pewnego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:08   #2882
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry. W sumie to wcale nie taki dobry... Ciezka noc za mna. Nie na moje nerwy takie sprawdzanie czy oddycha, czy pompe ma dobrze podpieta, budzenie i kontrolowanie poziomu cukru. Ojjj czekaja nas dlugie ciche dni, no i mam do pogadania z tesciowa. Wczoraj byla najmadrzejsza, jak zwracalam mezowi uwage i mowilam ze jedziemy to komentowala "niech sie napije, gdzie sie tak spieszysz" a wieczorem wyzywala go od najgorszych, wyla, trzesla sie i panikowala. Dorosla kobieta a rozumu zero...

Współczuję nocy.. Nieodpowiedzialne zachowanie ze strony męża.. A teściowa też nie lepsza najpierw każe pić a potem przeżywa w jakim jest stanie..

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Dzień dobry 😊

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:11   #2883
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Pochwal sie nam brzuszkiem na grupie 😍 nie jest powiedziane, ze przy cukrzycy dziecko bedzie wielkie tez sie tego obawialam, ale gin mnie uspokoila ze to nic pewnego.

Ja z cukrzycą i mała urodziła się 2790 😀 noe martw się na zapas, mnie ciągle też straszyli, szczególnie w poradni cukrzycowej.
Umieram, gardło mi wysiadło i od rana nie mogłam nawet słowa powiedzieć. Muszę dzisiaj się troche podleczyć dopóki mąż w domu. Mogę dziś poleżakować i zamierzam korzystać.

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:12   #2884
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Asioka, zdrowka 😘

Stary 2017-12-03, 10:27   #2885
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dobry. Miałam straszny sen ale nawet nie wiem czy wam opowiadać.. W każdym razie dzisiaj obiad u teściów I życzę każdej miłego dnia

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Helooooł! Nadrabiac bede jutro

Wrocilismy z imprezy. W sumie ja wrocilam. Moj maz jak sie do alkoholu dorwie to nie zna umiaru, prosze go zeby przestal albo mowie ze musimy juz jechac bo sie np mlodemu spac chce i slysze caly czas "zaraz", "za chwile", "poczekaj" dzis bylo to samo. Od 19 do 21 prosilam zebysmy juz jechali bo chcialam jeszcze do apteki po syrop na kaszel. W koncu ubralam mlodego i siebie, zabralam kluczyki i wyruszylam do apteki. Jaki byl zdziwiony jak wyszedl a mnie nie bylo. Na jego szczescie jego siostra jechala w nasza strone to go do domu podrzucila. Od kad przyjechal (godzine temu) wymiotuje w wc - nie pozaluje go wcale, dobrze tak idiocie..

Za ucho i do domu z takim! Też bym nie pozalowala go. Niech teraz sobie cierpi

Stary 2017-12-03, 10:29   #2886
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Ja z cukrzycą i mała urodziła się 2790 noe martw się na zapas, mnie ciągle też straszyli, szczególnie w poradni cukrzycowej.
Umieram, gardło mi wysiadło i od rana nie mogłam nawet słowa powiedzieć. Muszę dzisiaj się troche podleczyć dopóki mąż w domu. Mogę dziś poleżakować i zamierzam korzystać.

Zdrówka
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:30   #2887
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Załącznik 7341201
To miała być awaryjna sukienka na chrzciny

Ładnie się odznacza brzusio, jest super

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Poszlam sprawdzic czy zyje. Az tesciowa zawolalam niech widzi jakiego idiote wychowala. Wszedl pod prysznic w ubraniach. Nie pytajcie jak wyglada lazienka...

Zrobilabym zdjęcie i to później męczyła ale mój na szczęście tylko mnie mocno kocha po alkoholu i sam za dużo wypić nie wypije bo poranki są za ostre po takim piciu i nauczył się,że nie warto.

Stary 2017-12-03, 10:33   #2888
naamarelle
Zakorzenienie

T. miala cukrzycę w ciąży, jakos w ogole pozno to i w ogóle i mąż ważył 4.5 kg! Rodzila normalnie. Ja bym uciekla ze szpitala chyba jakby mi powiedzieli teraz, że dziecko tyle waży

Asioka zdrówka

T. dzwonila i podrzuci nam za niedługo rosół i ciasto
Stary 2017-12-03, 10:34   #2889
bonjourbelle
Zakorzenienie

Mąż mi włączył vivaldiego na 'niedzielne rozbudzenie', ale kurcze powiem Wam, ze vivaldi kojarzy mi sie z krakowskim menelstwem niestety dlatego, że mieszkaliśmy kiedyś w samiutkim centrum w kamienicy i tam była taka patologia, że szok - libacje, bójki, awantury. Mieszkania z przydzialow socjalnych i te klimaty. Wytrzymalismy tam 2 miesiące, w tym miesiąc wypowiedzenia. No ale do sedna - jaka by nie była libacja czy awantura w sobotę wieczorem, to w niedziele rano vivaldi obowiązkowo leciał u tych ludzi na cały regulator
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:35   #2890
naamarelle
Zakorzenienie

Bonjourbelle, szacun dla zuli. Kultura nade wszystko!
Stary 2017-12-03, 10:49   #2891
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Asioka, zdrowka 😘

Dzięki dziewczyny 😘

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość
T. miala cukrzycę w ciąży, jakos w ogole pozno to i w ogóle i mąż ważył 4.5 kg! Rodzila normalnie. Ja bym uciekla ze szpitala chyba jakby mi powiedzieli teraz, że dziecko tyle waży

Asioka zdrówka

Stary 2017-12-03, 10:54   #2892
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość

Asioka zdrówka

Moja tesciowa cukrzycy nie miala a i maz i jego brat ponad 4500. Dwie cesarki miala. A mama bez cukrzycy ciazowej urodzila silami natury moja siostre, ktora miala 4200 👍 ja mialam 3700 mam nadzieje, ze moje dziecko pojdzie w tej kwestii w moje slady a nie swojego taty

Stary 2017-12-03, 10:56   #2893
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Moja tesciowa cukrzycy nie miala a i maz i jego brat ponad 4500. Dwie cesarki miala. A mama bez cukrzycy ciazowej urodzila silami natury moja siostre, ktora miala 4200 👍 ja mialam 3700 mam nadzieje, ze moje dziecko pojdzie w tej kwestii w moje slady a nie swojego taty

Moja tesciowa tez cukrzycy nie miala i urodzila meza 4500, szwagierka mega chudzina byla w ciazy a urodzila sn 2 synow, jeden wazyl 4600, drugi 5100 😱😱. Oczywiscie synow rodzila w odstepach kilku lat bo zabrzmialo to tak jakby blizniaki miala
Ja sie martwilam ze moje dziecko pojdzie w slady rodziny tzta i urodzi sie duze, mial zaledwie 2250 choc fakt faktem urodzil sie przed czasem.

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:00   #2894
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z cukrzycą i mała urodziła się 2790 😀 noe martw się na zapas, mnie ciągle też straszyli, szczególnie w poradni cukrzycowej.

Zdrówka 😘

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Mąż mi włączył vivaldiego na 'niedzielne rozbudzenie', ale kurcze powiem Wam, ze vivaldi kojarzy mi sie z krakowskim menelstwem niestety dlatego, że mieszkaliśmy kiedyś w samiutkim centrum w kamienicy i tam była taka patologia, że szok - libacje, bójki, awantury. Mieszkania z przydzialow socjalnych i te klimaty. Wytrzymalismy tam 2 miesiące, w tym miesiąc wypowiedzenia. No ale do sedna - jaka by nie była libacja czy awantura w sobotę wieczorem, to w niedziele rano vivaldi obowiązkowo leciał u tych ludzi na cały regulator
Vivaldi, kultura musi być mimo wszystko 😂

Stary 2017-12-03, 11:01   #2895
invi_08
Zakorzenienie

Hej
Mala pod wieczor sporo plakala ale jak strzelila kupę tak sie uspokoila i spala ladnie. Ze mna spala, bo mnie tak te końcówki od supelkow przy szwach kuja, ze ruszyc sie nie moge bez lez w oczach. Już stwardnialy, przyschly i bardzo kuja drażnią. Ale aby do jutra do 14ej, zdejmie mi i licze juz na wieksza ulge i szybsze gojenie.

Za bardzo starszaka pochwalilam, bo wczoraj jak lezelismy na lozku mala w srodku, Kuba sie bawil. I przyszedł nagle do nas, ladnie siedzi, niby glaska ja po glowce a za chwile bach uderzyl ja. Tz mowi, ze nie wolno, ze malutka dzidzia, jego siostrzyczka itp no to sie rozwyl i tyle z tego bylo. Ewidentnie zazdrosny byl, ze z nia lezymy. :/

Namarelle z tym oczyszczaniem to jeszcze cos tam leci ale malo. Na razie nosze duze wklady, w poniedziałek kupie duze zwykle podpaski.

Co do złotych rad teściowa cos zawsze sie madrzyla ale potem widziala ze nie ruszaja mnie jej madrosci. I tez mi za bardzo syna przegrzewala. W sierpniu przykrywala jak spal w samym body a ja odkrywalam i tak w kolko..miala głupie tlumaczenie, ze niby od much go okrywa. To mogla tetra a nie kocem. :/

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:07   #2896
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Zdrówka 😘

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Vivaldi, kultura musi być mimo wszystko 😂

Dzięki ☺
Wyleguje się w wyrku obecnie i muszę zagonić męża żeby mi herbatę zrobił 😀 muszę korzystać z tych chwil

Stary 2017-12-03, 11:14   #2897
natim87
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczyny

natim87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:25   #2898
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dzień dobry

Co do wagi dziecka, mój brat urodził się 3tyg przed terminem i ważył 3600, jakby się urodził w terminie, to by miał ponad 4kg.
Ciocia urodziła dzieci 4400 i 4950.
Żadna nie miała cukrzycy ciążowej
Moj mąż i szwgierka mieli tak po 3400-3700 urodzeni w terminie więc kulturalnie.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:34   #2899
invi_08
Zakorzenienie

Kuba urodził sie rowno w terminie, 3280. Ewa tydzień niecały wcześniej i 3460. U mnie najwięcej siostra ważyla, 3500, u tza tez max 3500 niecale bylo.

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:37   #2900
asioka92
Zakorzenienie

Z tą wagą to tak różnie, moja mama rodziła dzieci tak ponad 3 kg, tylko jeden brat się wyłamał i miał ponad 5 kg urodziła go sn nie muszę mówić jak to się dla niej skończyło.

Stary 2017-12-03, 11:38   #2901
Avina
Zadomowienie

Dzień dobry Pospałam dzisiaj do 10 Głowa mnie boli, coś czuję gardło i nos zatkany. Wystarczyło tylko wrócić do pracy i znowu przeziębienie Piję teraz kawkę i zastanawiam się czy iść później na siłownię, bo ponad 2 tygodnie nie byłam Wczoraj po lampce wina kręciło mi się w głowie
Byliśmy wczoraj w aldim. Przypomniałam sobie, że mam kupić jakieś mięso na rosół i zaczęłam tak przebierać te udka (a mięso leżało tak wysoko na takiej półce pod skosem). Nagle plastikowe zabezpieczenie z tej półki wyleciało. Wszystkie opakowania z mięsem zsunęły się na podłogę, a ja stałam na środku Mój maż wcześniej poszedł po inne rzeczy. Jak wrócił, to już stałam wśród tego mięsa, jego mina była bezcenna Jakaś kobieta powiedziała do męża:"Chodźmy stąd lepiej" Na szczęście przyszedł pracownik sklepu i zaczął to ogarniać. Chciałam mu pomóc, ale chyba wolał, żebym już nic nie ruszała

Co do wagi dzieci, to moja starsza siostra ważyła 4200, mama urodziła ją sn. Męczyła się ponad 12 godzin. Po tym porodzie miała taką traumę, że ja urodziłam się dopiero 6 lat później. Ważyłam 3750, ale poród trwał niedługo. Do szpitala trafiła po 6 rano, a ja byłam już o 8:30 na świecie

asioka Zdrówka Ci życzę

Edytowane przez Avina
Czas edycji: 2017-12-03 o 11:41
Avina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:41   #2902
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
Dzień dobry Pospałam dzisiaj do 10 Głowa mnie boli, coś czuję gardło i nos zatkany. Wystarczyło tylko wrócić do pracy i znowu przeziębienie Piję teraz kawkę i zastanawiam się czy iść później na siłownię, bo ponad 2 tygodnie nie byłam Wczoraj po lampce wina kręciło mi się w głowie
Byliśmy wczoraj w aldim. Przypomniałam sobie, że mam kupić jakieś mięso na rosół i zaczęłam tak przebierać te udka (a mięso leżało tak wysoko na takiej półce pod skosem). Nagle plastikowe zabezpieczenie z tej półki wyleciało. Wszystkie opakowania z mięsem zsunęły się na podłogę, a ja stałam na środku Mój maż wcześniej poszedł po inne rzeczy. Jak wrócił, to już stałam wśród tego mięsa, jego mina była bezcenna Jakaś kobieta powiedziała do męża:"Chodźmy stąd lepiej" Na szczęście przyszedł pracownik sklepu i zaczął to ogarniać. Chciałam mu pomóc, ale chyba wolał, żebym już nic nie ruszała

asioka Zdrówka Ci życzę
Dzięki 😘 ja Tobie też ☺

Stary 2017-12-03, 12:02   #2903
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej
Mala pod wieczor sporo plakala ale jak strzelila kupę tak sie uspokoila i spala ladnie. Ze mna spala, bo mnie tak te końcówki od supelkow przy szwach kuja, ze ruszyc sie nie moge bez lez w oczach. Już stwardnialy, przyschly i bardzo kuja drażnią. Ale aby do jutra do 14ej, zdejmie mi i licze juz na wieksza ulge i szybsze gojenie.

Za bardzo starszaka pochwalilam, bo wczoraj jak lezelismy na lozku mala w srodku, Kuba sie bawil. I przyszedł nagle do nas, ladnie siedzi, niby glaska ja po glowce a za chwile bach uderzyl ja. Tz mowi, ze nie wolno, ze malutka dzidzia, jego siostrzyczka itp no to sie rozwyl i tyle z tego bylo. Ewidentnie zazdrosny byl, ze z nia lezymy. :/

Namarelle z tym oczyszczaniem to jeszcze cos tam leci ale malo. Na razie nosze duze wklady, w poniedziałek kupie duze zwykle podpaski.

Co do złotych rad teściowa cos zawsze sie madrzyla ale potem widziala ze nie ruszaja mnie jej madrosci. I tez mi za bardzo syna przegrzewala. W sierpniu przykrywala jak spal w samym body a ja odkrywalam i tak w kolko..miala głupie tlumaczenie, ze niby od much go okrywa. To mogla tetra a nie kocem. :/

Kwestia czasu a mały się oswoi z siostrą. To bardzo dobra zazdrosc, z tego co mi wiadomo to gdyby zazdrości nie było.. trzeba by było się martwić. Także na spokojnie, przejdzie mu

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ja urodziłam się z wagą 2300 choć urodziłam się 2 dni przed terminem. Łożysko się mamie odkleiało, właściwie ani jej ani mnie miało nie być ale na szczęście cesarka uratowała sytuacje.

Stary 2017-12-03, 12:19   #2904
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej

To normalne, że na początku będzie zazdrość, w końcu był sam a teraz doszła Ewka. Ale z czasem przejdzie 😊

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Dzięki ☺
Wyleguje się w wyrku obecnie i muszę zagonić męża żeby mi herbatę zrobił 😀 muszę korzystać z tych chwil

Korzystaj, korzystaj 😁

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Avina, zdrówka dla Ciebie 😘

Niezła akcja z mięsem 😂

Stary 2017-12-03, 12:38   #2905
domii29
Zakorzenienie

Avina ale mialas przygode😁
Nie daj sie chorobie! Zdrowka zycze

Invi chyba wszedzie tak jest na poczatku. Niby spoko, starsze rodzenstwo sie cieszy a jak tylko cos jest nie po mysli to wyzywa sie na mlodszym... Przyzwyczai sie i mu przejdzie zobaczysz

Stary 2017-12-03, 12:50   #2906
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ja z zazdrości o mojego brata złamałam babci nos drzwiami

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 12:57   #2907
Avina
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny Zrobiłam sobie wodę z imbirem, miodem i cytryną I gotuję rosół
Invi Kobuś ma prawo być zazdrosny, w końcu do tej pory był sam Pomału i się przyzwyczai tak, że nie będzie świata widział poza siostrą
Avina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 13:00   #2908
liven
Zakorzenienie

Dzien dobry!

Domi wspolczuje sytuacji z mezem. Ja bym zrobila mu takie kazanie, zeby odechcialo mu sie pic alkoholu. Nieodpowiedzialny jest!

Mialavi piekny brzuch! Powodzenia na chrzcinach

Avina wyobrazilam sobie Ciebie jako "krolowa miesa" mi tez sie zdarza cos stracic z polek

Blanka kuchnia piekna! Ciasna, ale wlasna i o to chodzi

Wczoraj poszlam spac z bolem glowy przed 21, a dzis maz obudzil mnie po 5tej poszlam spac dalej i zas glowa mi peka razem z kregoslupem na dodatek mam katar i zapchany nos.
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 13:03   #2909
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość

Milutko

Tesciowa sprzata lazienke po tym ochlejmordzie...
Rano wstal i stwierdzil ze jest glupi, nie zaprzeczylam, a nawet dodalam ze to malo powiedziane. Takie kazanie rano dostal ze chodzi i sie podlizuje a ja traktuje go jak powietrze, zachowal sie nieodpowiedzialnie i musi poniesc kare. Glupio mu ze przez te nerwy wczorajsze boli mnie dzis brzuch, przepraszal. Niech sobie te przeprosiny gleboko w wsadzi, o!

Stary 2017-12-03, 13:25   #2910
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość

Blanka Ty jesteś niebezpieczna 😀
Ja mam to szczęście że byłam najmłodsza 😝
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Dzien dobry!

Domi wspolczuje sytuacji z mezem. Ja bym zrobila mu takie kazanie, zeby odechcialo mu sie pic alkoholu. Nieodpowiedzialny jest!

Mialavi piekny brzuch! Powodzenia na chrzcinach

Avina wyobrazilam sobie Ciebie jako "krolowa miesa" mi tez sie zdarza cos stracic z polek

Blanka kuchnia piekna! Ciasna, ale wlasna i o to chodzi

Wczoraj poszlam spac z bolem glowy przed 21, a dzis maz obudzil mnie po 5tej poszlam spac dalej i zas glowa mi peka razem z kregoslupem na dodatek mam katar i zapchany nos.
Zdrówka ☺

Avina podrzuć rosołu. My mieliśmy w zeszłym tygodniu ale przy chorobie mi się go bardzo chce. Na jutro zaplanowałam zupę dyniową więc lipa z rosołu, nawet nie mam z czego zrobić.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości