|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Z tymi Polakami też bym nie przesadzała - to są Niemcy i w złamane serce Podolskiego jak nam strzelał gole nie wierzę - to pobożne życzenia komentatorów. Wynik meczu Turcja -Chorwacj jest mi obojętny, byle zwycięzca pokonał Niemców. Włosi - kiedych lubiłam ich bardzo (ach, czasy Maldiniego, kiedy grał też obecny trener -Donadoni). Ale ostatnio już mi sie nie podoba ich gra ![]() A propos komentatorów http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...dzien_12_.html Boki zrywać
|
|
|
|
|
#2522 | ||
|
BAN stały
|
Dzięks za przepis
Brzmi... łatwo (obawiałem się niewiadomoczego )Cytat:
Przecież to święte słowa są ![]() Cytat:
![]() Co do czereśni - my już 2 tyg. po "zbiorach" ![]() Witamy Pani Nebrasko Nie możesz się pomieścić, bo nie wiesz, że na alkohol rezerwuje się osobną torbę Możemy podymić razem
|
||
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2524 | ||||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Urok został przełamany dopiero przez New Zealand Demeter, które dotychczas pozostają ulubionym zapachem mojego dziecka. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja obstawiam, że nie odpadną jednak. ![]() Cytat:
![]() Choć być może go krzywdzę, bo, w przeciwieństwie do Ronaldo, gra dla drużyny. No i w ogóle gra - w przeciwieństwie do kręcącego zadkiem na boisku Ronaldo. Bardzo atrakcyjna wizja. ![]() Cytat:
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy". Cytat:
Zapomniałaś o mnie... Wiedziałam... ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy jednak przyjdzie do starcia Niemcy : ktokolwiek, nie ma dla mnie żadnej alternatywy. Pamiętam finał z 1988 Niemcy : Holandia. Leżałam wtedy w szpitalu i robiliśmy zakłady przed każdym meczem (walutą były czekolady teoretycznie przeznaczone na łapówki dla pielęgniarek). Ponieważ w finale byłam jedyną osoba stawiającą na Niemców (choć Perun świadkiem, że zachwycał mnie futbol Holendrów) mistrzostwa zakończyłam jako posiadaczka chyba trzydziestu czekolad i obiekt nienawiści połowy piętra.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-06-20 o 00:01 |
||||||||||||
|
|
|
#2525 | ||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Nie no, mam b. blisko i od kilku miesięcy codziennie dojeżdżam tu do szkoły No i mam o tyle fajnie, że kiedy tylko mam ochotę mogę przyjechać na wieś, do miasteczka albo do Tri (wszystko w niedużych odległościach) - wszędzie kogoś mam i wszędzie mam gdzie spać Żyć nie umierać Cytat:
Super! A o czym prezentacja?Cytat:
![]() Działają Cytat:
I w ogóle dochodzi do tego jeszcze jedna dosłownie tragiczna i absolutnie nieprofesjonalna sytuacja w moim wykonaniu... Kiedy byłam na uczelni dostałam wiadomość, że stało się coś strasznego a byłam już tak rozbita, że wystarczył drobiazg żebym się rozsypała. No i się rozpłakałam Zobaczyła to pani dr (ta od filo) dała mi chusteczkę, pocieszała jak koleżanka, powiedziała, że to na pewno nie jest warte moich łez ( a jest ) itd. itd. To było wspaniałe z jej strony, uważam że jest świetnym człowiekiem ale i tak za każdym razem kiedy o tym pomyślę umieram ze wstydu. Jak ja mogłam sobie na to pozwolić...W każdym zaliczyłam na trójczynkę - ale byli i tacy, których nie przepuściła i zaprosiła za tydzień. Inna grupka od razu została zakwalifikowana na pisanie egzaminu od nowa No - w pierwszym terminie (nie zerówka, normalny pierwszy termin)zaliczyło... 20% Po duuuużym obniżeniu progu - 50% H. nie było Cytat:
![]() Robię w weekend! Cytat:
Chyba naprawdę nie ma nic gorszego niż utrata bliskiej osoby ...O matko, wiem co masz na myśli Nie palę, ale z okazji ostatnich wydarzeń musiałam się minimalnie przykurzyć kilkoma mentolowymi Vogue'ami. A wypaliłam w życiu całe 10 fajek ?
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co? ten róż to mi do Ciebie nie teges. kupimy czarne ...
chyba zaczynam już bredzić |
|
|
|
#2527 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Gwiazdeczki, tiule i brokacik?! ![]() No dobra. Niech będą czarne. ![]() A już się napaliłam na te różowości i "zapaszek" B.S.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak chcesz różowości - to nie ma sprawy - się skombinuje ![]() ps. jak sobie wyobrażę, to Ci powiem, że mogłoby wyglądać całkiem ... ten teges ..apetycznie. |
|
|
|
|
#2529 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wiem jak to boli, sama lamentowałam (niepotrzebnie zresztą) na forum po takiej akcji. Współczuję. Ja jeszcze tak w 100% nie doszłam do siebie po rozstaniu w ubiegłym roku, ale jest ok - tylko czasem nachodzą mnie durne myśli. Życzę, żeby Ci się ułożyło tak jak chcesz.irkax - znowu zajrzałam do Twojego podpisu - szkoda słów. Wolałabym kupować od Ciebie niż w sklepie. Bransoletka z zielonymi kulkami jest wspaniała. Masz może coś wystawione na All.? Burza się zbiera, już grzmi. I bardzo dobrze. Jestem zmęczona, znowu dyrektorka nas przegoniła w pracy - jutro odpoczywam, więc deszczowy dzień będzie idealny na lenistwo. Zuziuniu - gratuluję Co do czereśni, to nie przepadam, ale w tym roku polubiłam truskawki i jem dość sporo, mimo że mój żołądek za nimi nie przepada (pewnie dlatego całe życie ja za nimi nie przepadałam).Samotnie mi dzisiaj, a ja nie lubię samotnych nocy. |
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle, Sabb, mam dla Ciebie prezencik, więc proszę mi szybciutko adres na pw przesłać! ;D
|
#2531 | |||||
|
BAN stały
|
O badmintonie
W dżerman lengłydż ![]() Cytat:
Cytat:
) to już nie? Gryxiu musi zanabyć ów medykament ![]() Cytat:
A sytuacja z panią dr świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jesteś cholernie emocjonalną osobą. A to nie wada Cytat:
Myślałem, że miałaś ogólne typu: "Filozofia egzystencjalna Kierkegaarda" ![]() Cytat:
![]() W sprawie meczu Niemcy-Portugalia, rozmawiałem dzisiaj na uczelni z nativem z Niemiec i stwierdził, że nie wierzy w zwycięstwo swojej drużyny
|
|||||
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie same odczucia odnosnie niemieckiej druzyny... i to wlasnie im dzisiaj kibicowalam (jako jedyna z towarzystwa, w ktorym mecz ogladalam )Portugalii nie lubie tak samo jak druzyny wloskiej- aktorstwo pierwsza klasa ![]() Jutro wygra Chorwacja! [I piekny Slaven bedzie sie pieeeeeeeknie cieszyl ]
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
Wizaż wstał z martwych
![]() Ale aż się boję pisać, bo może zaraz znowu padnie... |
|
|
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
działamy? bo już tęskniłam
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis prawie rzygalam z nerwow w robocie w zwiazku z tym wczorajszym zestawieniem. koniec koncow udalo sie to dopiac na ostatni guzik. Ze Scotta pomoca.
Wczoraj widac bylo, ze byl zly. Dzis zestresowany, ja bardziej. Pozniej sie zdolowalam jakos. Na lunchu on usilnie probowal mnie pocieszac ale na mnie pocieszanie ma odwrotny smutek do zamierzonego. Wpadam w histerie. A ze chcialam tego uniknac to poszlam sobie usiasc sama. Wrocilam po lunchu a na biurku czekolada od niego zebym juz nie smutala. Po pracy wzial mnie na strone na rozmowe, nie powiem, ze sie znow prawie nie porzygalam z nerwow. A on tylko powiedzial 'Pomylki sie zdarzaja i z nich sie uczymy, pracujesz tu 3 miesiace i robisz bardziej odpowiedzialne i wazniejsze rzeczy niz ludzie, ktorzy pracuja tu dlugo. Pokazalas, ze potrafisz i juz nie smutaj' On jest poprostu niesamowity jakos szef. Bez podtekstow i ukrytych znaczen. |
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy da sie odzyskac stracone posty..
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście
Piątkowy wieczór bez wizazu jest do |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak czekałam aż się zmęczyłam i idę spać
Oczywiście żartuję, ale śpiąca jestem - to fakt![]() Tymeno - piątkowy wieczór bez wizażu to wieczór spisany na straty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
czy wy tez przez ostatnie godziny co jakis czas klikalyscie odswiez?
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Tak - i albo się ładowała strona główna a forum już nie, albo całkiem biało było
![]() Yoono- ja miałam nadzieję, że już jest po awarii około godziny 17.00, a tu pupcia zbita
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez.
ale za to jak nie bylo wizazu to sie troche z nudow pouczylam na poniedzialek:P a teraz chyba juz i tak pojde spac:/ |
|
|
|
#2542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dokończyłam czytać Panią Dalloway, Woolf, i straciłam trochę kalorii bawiąc się z kotami (dzikie gonitwy po domu, z chowaniem się za kanapę - koty były przeszczęśliwe)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Turcy to lubią te gole w ostatniej minucie...
|
|
#2545 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra z Ciebie pańcia, Madziczko
![]() Ja jestem leniwiec
|
|
|
|
#2546 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
o matko co za mecz... nudny maksymalnie przez 115 minut a koncowka super
![]() teraz będą karne!!!
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
mi się wydaje czy kawalek KWC zniknął ?
mogę miec urojenia,po 7 egz ledwo wiem jak sie nazywam
|
#2548 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() no i Chorwaci polegli w karnych, jednak za wczesnie zaczęli świętować
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
No nieeeeeeeeeeeeeeeeee.
Co za wieczor- bez wizazu i jeszcze Chorwacja d... dala |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

), ale muszę przyznać, czym pewnie Wam podpadnę
, że tę drużynę Niemiecką lubię i lubię patrzeć jak grają, nowi zawodnicy (w tym Polacy

)
Przecież to święte słowa są ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

w portugalskiej drużynie nie lubię tylko Ronaldo, a w niemieckiej... eee prawie wszystkich?
więc tym bardziej będzie fajna wycieczka
w dodatku latwo i szybko się je robi(...).