|
|
#391 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
|
|
|
|
|
#392 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podziwiam za pracę ze masz siłę waga super
|
|||||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuję chorych dzieciaczków.
Kciuki za szczepienia my mamy jutro drugą dawkę pneumokoki Wiki jak do tej pory nie gorączkowała więc oby i tym razem tak było. Dzis byłyśmy na spacerku już przed 10 ale Wiki nie pospała dlugo bo mi ją w sklepie obudzili. Teraz zasypia przy piersi. Wyszłabym na drugi spacer ale czekam na kuriera bo juz trzeci dzień do mnie się dobija. |
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Wiki dostała wczoraj od mojej mamy na mikołaja taką książeczkę i jak zobaczyłam koze od razu Vadi o tobie pomyślałam
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, a jaka branża? Jak nie chcesz tutaj to napisz na priv Mnie kusi zeby sie zapisać na kurs fryzjerski. Zawsze lubiłam strzyżenie i nawet mi wychodziło. Zanim brat meza został fryzjerem to go obcinałam, obcinałam tez babcię (i zawsze robiłam to lepiej od fryzjerki), drugą babcie i mamę z kolei farbowałam. Na razie Klaudia za malutka zeby ją zostawic, ale moze wiosną... poki co to taki luźny pomysł. Zniechęca mnie to, ze jak zrobię kurs i wrócę do pracy to nie bede miała czasu na dodatkową pracę, do tego ktoś musiałby sie zająć Klaudią na czas szkolenia. W koncu nie wiem czy to w ogole ma jakis sens. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#397 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może mu się zmieni?Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że działasz zawodowo, Timi koksik mały się robi ![]() Niko niby śpi, ale się rzuca.. U nas wieje masakrycznie i szarówka jest na dworze, nie chce mi się wychodzić, ale chyba na 20 min pójdę z nim na taras żeby sobie pooddychał świeżym powietrzem
|
|
#398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doradzaj jak najczęściej
|
|
|
|
|
#399 |
|
Rozeznanie
|
Dobra dobra
Przyznawac sie kto mi dziecko podmienil. Wspominalam ze wczoraj zrobila pobodke o 6 rano? Luziiiik. Sen jest dla slabych. Poszla spac dopiero dzis rowniez o 6 rano. Ledwo na oczy patrze. Tz mi z pracy pisze ze ledwo zyje. A moj maly demon teraz sobie odsypia. Miala dwie drzemki od 18 do 19 i od 24 do 1 w nocy. I na zmiane smiala sie i ryczala jakby ja ze skory obdzierali. 😣😣😣 Gdzie to moje grzeczne dziecko?!? A zauwazylam ze zawsze jest z nia taki problem jak odwiedza nas brat tz. Dziwne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia
Brawa za ćwiczenia. Ja też powinnam, ale ta blizna mnie ciągnie jeszcze :/ Pestycyda A jakiś nowy z JBL i tam akurat był... Ale gra masakrycznie! Mąż nie przestaje się uśmiechać. Anna. Oby gorączka minęła. Hihi Nulka Hugo ciągle tak robi, brawo dla Ady. Anusia Ja mam 63 Przy 157 cm... Więc nie marudz mi tu! Xzora Uwielbiam te czekoladki!! Mi też brakuje 1,5 kg. Noc z 8 pobudkami ale spokojna. Dzięki... A sprzet to głośniki Jon Super Bartuś śpi, a dzień... Ehhh Jutro będzie lepiej. Aggs My też walczymy z katarem... Współczuję i życzę zdrowia dla Was. Xzora Dokładnie... Z tym ciałem i wymiarami jest tak jak piszesz. Vadi Współczuję nocki... Piękna waga, przegonił Hugo! Wow! Myszowata Ja nie wiem co się dzieje z tymi Nockami... Ehhh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#402 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
A rak serio to mam różne dni. Raz jem co 2-3 godzinybtak jak mlody a są takie dni że zjem śniadanie, drugie śniadanie i caly dzien nie jestem glodna. Dopiero z męzem kolacje jem jak wraca. Alenu nas ro takie obiadokolacje bonon wraca ok 18tej zazwyczaj Cytat:
![]() Wierze ze tak wiecej nie zrobisz bo napewno sie wystraszylas biedna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam wstręt do wełnianych kocy bo jak bylam mala to babcia (ta druga, co juz nie żyje) miala same takie gryzące koce i zawsze na nich siedzielismy i nas nimi okrywala. Niecierpialam ich!! Ale z drufiej strony lubie wełne bo wiem jakie ma wlasciwosci.. i szukam koca niegryzącego, z jakiejś mieszanki wełen. Poki co jeden mi tesciowa wyprala dawno twmu w pralce i z rozm. 160x200 skurczył sie do 120cm i mi wystawaly nogi spod niego. A to wlasnie był taki niegryzący! A nie wiem gdzie kupiony bo stary był.. Oj ty jjz cale after eight zjadlas? Ty ty ![]() Cytat:
Cytat:
I brawo za szkolenia ![]() Cytat:
Ja juz dostalam dwie propozycje pracy odkąd urodzilam. Znajomi mnie polecają i tym sposobem chyba juz nie wroce do atarej firmy
|
|
|
#403 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, szczególnie do słodyczy mnie ciągnie :/
|
#405 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję nocki ![]() A to dobra mama jesteś moja jak wyła w wózku po urodzeniu to była dzida do domu ale jej nie brałam na ręce i jakoś jej przeszło Cytat:
jak TZ jechał po JBL to mu wybacz bo te głośniki są super tez mam
|
||
|
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#407 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
namawiacie na te Pampersy może się skusze skoro mają nie przeciekać![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#408 |
|
MerDer 4ever
|
Anna ja wole uspac na rękach i pospacerować dalej
Bosz kolejne auto robocze sie zepsuło. Nie moge juz Aaa w Peugeocie zanieczyścił sie olej bo pokruszył sie pasek rozrządu maja szczęście, że naprawia to w ramach gwarancji Mąż tak nakręcił sie na tego peugeota 5008, że dzisiaj jak opowiadał o nim mojej siostrze to mówił „nasze auto ma to i tamto” ... |
|
|
|
#409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jednak wolę pospać nieco dłużej zawsze, bo 5 rano to dla mnie noc Pestycyda mój też pcha palce aż do gardła! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie masz z tą pracą, ja do swojej raczej wrócę bo dobrze płacą a musimy kupić większe mieszkanie, ale przy dwójce dzieci nie widze siebie w pracy do 18 ...muszę wtedy coś znaleźć w normalnych godzinach najlepiej do 16
|
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha taedio to już decyzja zapadła
![]() Współczuję kolejnych napraw Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
W sumie ma1 dziecko a jego zona wiecej nie chce. Nie znam jego zdania na ten temat. Ale zawsze tak dziwnie sie na mala patrzy jakby chcial takiego malego szkraba jeszcze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#414 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cieżko mi się wbić tu dzisiaj Fajny spacer za nami, wreszcie słońce ![]() Mamy wyniki badań alergenów Amelki. Nie ma żadnej alergii, więc nadal nie wiem skąd te wymioty ![]() Cytat:
Ale miałaś poranek Moj pies wylizał wczoraj obkupczonego pampa nie mam pytań ![]() Cytat:
To moj tż ma szczęście, bo co wyjdę to Ami śpi. Cytat:
Współczuję nocki, Timi waga ciężka widzę ![]() Super z tym przebranżowieniem, będziesz szkolić jak zdobywać popularność w necie? ![]() Cytat:
Zdrówka dla Was ![]() Cytat:
Haha nieźle. Cytat:
Super, ja uwielbiam Ewkę, ale ostatnio tylko rower i brzuszki robię. Na nic innego nie mam siły, bo Ami usypia o 21:30, a w dzień słabo z czasem. Cytat:
Pampers pc są najlepsze wg mnie. Cytat:
Chciałabym napisac tak kiedyś o sobie. Cytat:
Ja mam dietę 1800kcal i zdarza mi się dojeść. Szczególnie słodkie mnie ciągnie, ale walczę z uwagi na cukier. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Okazało się że jednak maz będzie mógł wziąć urlop ojcowski na dg, pracując dalej i dostanie kasę z tego tytułu a w tym czasie mniejsza składkę jeszcze odprowadzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Myszowata - współczuje ciężkiej nocy.
Minini - niegryzący wełniany koc to skarb, szkoda ze sie sfilcował (akurat dziecięcy sie zdobił ). Ten który ma Klaudia z Effiki kolekcji kaszmirowej gryzie minimalnie (myśle ze wiele osób stwierdziliby ze jest niegryzący). Jest tez duża wersja. Ten który ja zamówiłam juz duzo bardziej gryzie. Idealny byłby 100% kaszmir, tylko pewnie kosztowałby fortunę.Pracuje jako przedstawiciel farmaceutyczny. Vadi - ciekawa branża. Super, ze taka okazja sie trafiła. Wlasnie fryzjer to taki zawód, ze zawsze bedzie potrzebny. Tylko nie miałabym kiedy go wykonywać. Dobrze, ze mam córkę - bede mogła się wykazać w robieniu fryzur ![]() Pestycyda - ja dzisiaj sobie powiedziałam - Pampers Premium i żadne inne. Nie muszę sie martwić o zmianę na noc jak np Klaudia wcześniej zaśnie czy o zapieranie po kupie. Niby są droższe, ale np innych zużyjesz 8 na dobę, a PP6. Emmos - dobrze, ze alergia sie nie potwierdziła. Oby wymioty przeszły. Karolinuusia - fajnie z tym urlopem ojcowskim. My po 15tej byłyśmy na spacerze. Znowu zasnęła, nieplakala. Poki co rewelacja ze spacerówką. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za pamięć dziewczyny. Wybaczcie, ze nic nie pisałam ale nie umiałam się wbić w rozmowę bo przez dłuższy czas nie miałam nawet czasu żeby wejsc na wizaż :/ U nas każdy dzień jest na wariackich papierach . Ja non stop biegam. Jak przyjdzie wieczór i maluchy zasną to nadrabiam zaległości domowe . Maxiu jest bardzo absorbującym dzieckiem i lubi jak się z nim jest. Kompletnie odwrotnie do mojego starszaka. Postaram się wpadać częściej. Pozdrawiam
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha - cieszę sie, ze odnalazłas wątek.
Dziewczyny - pamiwtajcie ze nie ma obowiązku nadrabiania czy odnoszenia sie do wszystkiego co tutaj piszemy. Siilmariien - Poprostu dziekuje za życzenia w imieniu Mikołaja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Sam, witaj witaj
Tęskniłyśmy Ale fajnych masz chłopakow Skoro nie masz na nic czasu to znaczy, że wszystko u Ciebie dobrze A jak Wasze nocki? Zęby idą? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

U mnie raz Klaudia da bardziej popalić mężowi raz mniej, jednak i tak wymaga dużej atencji. Z tego względu poki co tylko raz w tygodniu zostawiam ich samych.
a poranek niezły faktycznie!)

zaraziłam Bartka, by to szlag 

fajnie, że działasz zawodowo, Timi koksik mały się robi 

namawiacie na te Pampersy
W piątek miałam prowadzić szkolenie i zostawić ich samych na 5-6h, już jest umowa, że poprowadzę pierwszą część i wracam
maja szczęście, że naprawia to w ramach gwarancji

Moj pies wylizał wczoraj obkupczonego pampa
nie mam pytań 

dlatego mamy dwie zawieszki:słynną zebrę i laleczkę z Tiny love
A jak Wasze nocki? Zęby idą?