|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Jednak zobaczę, co to za specyfik Paulinka zaproponowała. Asiu, czy mogę zapytać co to za historia?
|
|
#2582 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja też. Nawet ostatnio mojemu chłopakowi o Niej mówiłam... Cytat:
![]() Cytat:
)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
damsko - męska, niestety na szczęście nic się nie wydarzyło, czego mogłabym się wtydzić, ale to okropne pytanie - co by było gdyby ?
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to dawaj
![]() Cytat:
Nie palę od jakichś 10 lat. Ale zawsze sobie powtarzam, że nawet jak wypalałam ponad paczkę dziennie to to nie był nałóg Ja paliłam po prostu dlatego, że lubiłam to robić. Nie chwaląc się - podobno było to widać Dla mnie wypalenie papierosa było przyjemnością równą wypiciu kubka aromatycznej kawy rano. Do tej pory zdarza mi się zapalić, np. w zadymionym pubie - kilkugodzinne siedzenie w dymie papierosowym jest łatwiejsze do zniesienia, kiedy samemu się pali Jednak zapach fajek na ubraniach, we włosach, itd na dłuższą metę jest naprawdę wredny, więc przestałam palić... Co do marek, to moimi ulubionymi były Lucky Strike, Marlboro i Astor (angielskie, w takim "złotym" opakowaniu), z "cienkich" - np. Mistral, ale zdaje się, że już ich nie ma. To były naprawdę dawne czasy ![]() Gratulacje
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Nie palę od ponad roku. Czasami mnie jednak ciągnie, mam smaka - ale ćwiczę silną wolę. Uwielbiałam Marlboro Lighty i L&M. Lucky Strike były dla mne za słodkawe w smaku. Paliłam bo lubiłam i jak byłam zdenerwowana. Tylko to było mnie w stanie uspokoić. Problem się oczywiście nie rozwiązywał, ale papieros pozwalał mi na zebranie myśli perwsze odreagowanie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
O! To ja czekam niecierpliwie przebierając nóżkami
|
#2587 |
|
BAN stały
|
Mam smutny dzień bo straciłam właśnie dzisiaj nadzieję...ale muszę mieć siłę na nową
![]() Spać mi się chce, popijam kawkę. Ale czuje ze bez godziny drzemki sie nie obejdzie. Dobrze ze mam 2 wolne dni teraz. |
|
|
|
#2588 | ||
|
BAN stały
|
No właśnie...
Gdzie się ta zaraza podziewa?! Cytat:
Ja w poniedziałek odtrąbię sesji... początek ![]() Cytat:
![]() ___________________ Angel, nie udało mi się odpowiedzieć wczoraj na Twojego posta, a dzisiaj już go nie ma Ale z tego, co pamiętam:das Badminton, der Federball (lotka) Cardiamid... no jeszcze nie kupiłem ( )Palę (czerwone Viceroy z filtrem węglowym to najlepsze fajki A co do bycia bossy... jesteś bossy o gołębim sercu. O!
|
||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na coś słodkiego. Niestety nie mam nic takiego w domu
Czy można coś stworzyć z mleka, masła, kakao, cukru i jajek? Proszku do pieczenia nie posiadam![]() HELP! - BO MI CUKIER GWAŁTOWNIE OPADA Będę całować w stópki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2590 | ||||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ehhh... no to zazdroszczę Ci, że umiesz tak ładnie palic Kilka razy czytałam wypowiedzi facetów, którzy twierdzą, że to może wyglądac sexy... ![]() Ja wyglądam z papierosem beznadziejnie, cały czas słyszę, że to do mnie nie pasuje itd Ciocia nauczyła mnie jak dobrze zapalac i strząsac popiół, bo nawet to mi nie wychodziło Na "naszych" studiach miałam jakiś czas temu o rytuale palenia papierosów i picia kawy - świetny film. Eh, no i od razu kojarzy mi się "Kawa i papierosy" Jarmusha - niezwykła sprawa - swoja drogą też był omawiany na jednych zajęciach ![]() Cytat:
Cytat:
Cały czas myślę jak się czuje i mam nadzieje, że wszystko się zacznie układac ... Cytat:
Naprawdę ?! Ja mam wrażenie, że zdaję to fuckaną sesję już od miesiąca ![]() Cytat:
Ja chcem poooosta do mnie ![]() Hehe... właśnie zwizualizowałam sobie jak to się wymawia ... Ten język jest dla mnie kosmiczny ![]() Cytat:
) Kurczę, a jak mogę wymóc na Tobie obietnicę, że nie kupisz ?Cytat:
Nabijalismy się, że zawsze kiedy idzie do kiosku/sklepu i prosi o Wajsroj to mu odpowiadają, że nie ma Podobno sklepikarze i kioskarze preferują wersje Wiceroje Cytat:
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2593 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam kisiel- gorący kubek !!!!!!!!!!!!
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu ...
Jeśli dobrze się domyślam o co chodzi - to w końcu się uda - głowa do góry gryxiu weź przykład z Feniksa i ciśnij to cholerstwo. Ja juz 3,5 roku nie palę - ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Favkesiku - a to się na ciepło je czy taką masę formuje w jakieś kupki
i czeka aż wystygnie. Rozumiem, że się wszstko razem do garnuszka i rozpuszcza, tak? Bo ja w te klocki ( czyli pieczenie i wyrób słodkości zielona jestem). Dziękuję za pomysł
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam, acz się nie zdziwię jak nie mam
Bo u mnie ciężko z akcesoriami typu foremki, łopatki czy co tam jeszcze![]() Póki co zaspokojonam kisielkiem Zmykam na film, ale jak kisielek nie pomoże, będą czekoladki Jeszcze raz dziękuję
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2600 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ja zdaję od... 15 maja
mozna mieć dość...
|
#2601 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziuniu, przytulam.
I jeśli dobrze zgaduję, o co chodzi - nie trać nadziei na przyszłość ![]() Słucham sobie Theli i próbuję pracować... Jak skończę podsumowanie konferencji, w nagrodę zrobię sobie obiad |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochane
|
|
|
|
#2605 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Potrafię wypalić półtorej paczki dziennie (imprezy itp.), a czasami wystarczają mi 3 papierosy Czasami pierwszą fajkę zapalam dopiero o ósmej wieczorem ![]() Łaski bez Cytat:
Ale "u nas" to taka świecka tradycja jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A niemiecki jest obłędnie boski ![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego zawsze mówię Wiceroje, bez względu na to, czy kupuję, czy też nie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2606 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak to wczoraj przeczytałam to Ł U M A R Ł A M !!!
Nie mówiąc jak strasznie "kosmate" (ale ogolone) miałam myśli. ![]() Cytat:
Tylko obiekt różowiusiego wyzyca artystycznego chyba trzeba bedzie przypiac pasami do fotela by mnie w połowie seansu "pienkności" nie udusił. ![]() A moze tak zamiast pseudonimu posługiwać się pełnymi personaliami? Cytat:
Cytat:
Ten teges tzn jak beza z lukrem?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Myślę, żę nie ma takiej potrzeby. Kaka to pseudonim, który towarzyszy mu już od najmłodszych lat, nie tylko wśród znajomych, na boisku także. Imię i nazwisko brzmią: Ricardo Izecson dos Santos Leite i podejrzewam, że w przypadku posługiwania się pełnymi personaliami, znalazłyby się osoby, które z pewnością nie zorientowałyby się, że chodzi właśnie o tego piłkarza, o Kakę. Na koszulce też nie widnieją pełne personalia, tylko krótki pseudonim.
|
|
#2609 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
(jeśli to to o czym myślę ).Cytat:
2 szklanki mąki 1 masło/margaryna 1 szklanka cukru 3 łyżki kakao 3 jajka pół szklanki wody Wodę, cukier, kakao, masło gotujemy (uwaga, bo ucieka - jak mleko), studzimy. Rozdzielamy białka - bijemy pianę - a żółtka do mąki. Dolewamy do mąki i żółtek tę ugotowaną masę, miksujemy, potem dodajemy pianę i do blaszki/tortownicy. 45 minut w 180 stopniach i gotowe ![]() Idę się malować, bo za chwilę rodzinka robi mi najazd
|
|
#2610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i przy okazji niezły ptyś z niego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

w dużym stopniu nasilenia na ramionach, niestety 

jak dobrze pójdzie to od poniedziałku będę miała wakacje! 

(czerwone Viceroy z filtrem węglowym to najlepsze fajki 
Naprawdę ?! Ja mam wrażenie, że zdaję to fuckaną sesję już od miesiąca
Ten język jest dla mnie kosmiczny
?
weź przykład z Feniksa i ciśnij to cholerstwo. Ja juz 3,5 roku nie palę - 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)