![]() |
#2611 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu przypomniało mi sie jak z kolegami bawiliśmy się w zabawę kto w stanie nietrzeźwym (ja byłam trzeźwa i ze stoperem) szybciej i bez blednie wypowie całe personalia. Tak samo z formułką "Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceuta lub przeczytaj ulotkę dołączoną do opakowania".
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eenax, jest jeden sposób - zapodać Głupiego Jasia, przypiąć pasami Kandydatkę na Czarodziejkę i wtedy malować ![]() Annmarie- dziękuję za przepis. Wprawdzie głód na słodkie zaspokojony, ale przepis przekopiuję, jak mnie znowu ściśnie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Ja tam wolę Alessandra Nestę (
![]() ![]() Kaka jest wyjątkowy i moim skromnym zdaniem to właśnie on nadal jest najlepszym piłkarzem świata, a nie Cristiano Ronaldo ( ![]()
![]() |
#2615 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() I ja... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Głupoty i głupotki popełnia każdy człowiek. To, że potrafi przeprosić też jest siłą. To, że potrafi wybaczyć i nadal budować swoje szczęście - to oznaka wielkiej siły. I wielkiego rozumu trzeba dla rozgraniczenia, kiedy warto przepraszać i wybaczać dla własnego szczęścia, a kiedy przepraszanie, czy wybaczanie nie prowadzi do szczęścia, lecz do większego bólu - kiedy z siły staje się słabością. Nie mieszajmy honoru z zadęciem. ![]() Co zaś do samego poniżenia - tutaj sprawa jest prostsza. Nie poniża się osoby, którą się naprawdę kocha. Każdemu z nas (chyba każdemu, bo mnie na pewno) zdarza się wprawić w zakłopotanie swojego partnera. Ale celowe poniżanie, niszczenie, tłamszenie - to nie jest miłość i dlatego moim zdaniem takie relacje nie dają nadziei na szczęśliwą przyszłość. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo taka czekoladowa polewa z masła, cukru i kakao... Ja nie wlewam w foremki, tylko jem łyżeczką (a studzę wkładając rondelek do większego garnka z zimną wodą i mieszając zawartość, bo nigdy nie mogę się doczekać aż wystygnie samo). Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wolę różki. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2616 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze ciężko mi ta nauka idzie... nie dość, ze po miesiącu sesjowania mam juz dość to jeszcze psychologia ![]() ![]()
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Sabbath- dziękuję za kolejny przepis
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rzuć okiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale musisz przyznać, że nie da się go nie zauważyć. Ten brzydal jest na pierwszym planie i trudno go nie dostrzec... To przynajmniej, jeżeli chodzi o sport, w jednej kwestii się zgadzamy ![]()
![]() |
#2623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
MMmmm ale pyszne przepisy podajecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
I jest chamem, podobnie z resztą jak jego koledzy z reprezentacji (np. Klose, Ballack itd.) widziałam kilka meczy i na ich podstawie moge stwierdzić, że Niemcy nie zachowują się dobrze. Nie pamiętam który, ale jeden z piłkarzy (chyba Per Mertesacker) podeptał specjalnie, z premedytacją leżącego Cristiano Ronaldo, albo Ballack, który popchnął swojego kolegę klubowego z Chelsea Paulo Ferreirę.
Dla mnie ta reprezentacja nie istnieje, nie cierpię ich i bardzo bym chciała aby ktoś utarł im nosa. A jeżeli chodzi o Bastiana Schweinsteiger'a to ilekroć go zobaczę, od razu, automatycznie zapala się w mojej głowie lampka z napisem "fuj" ![]()
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz dzisiaj sie akurat ucze bardzo konkretnych rzeczy. a za godzinke w ramach odstresowania i odprezenia ide do kina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczorajszy mecz pokazał, że zawsze trzeba czekać do ostatniego gwizdka i nie warto cieszyć się przedwcześnie. Jutro wielkie emocje - Hiszpania zmierzy się z Italią ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja lubie się uczyć nawet trudnych ale konkretnych rzeczy-anatomia, fizjologia ![]() natomiast z tą psychologie to sie męcze... właściwie to jutro będę sie meczyć ![]() też byłam za Chorwatami wczoraj ale tak mnie rozczarowali, że nawet nie jest mi ich szkoda...
![]() |
#2630 | |
Wiedźma
|
No zgadzam się. Ptyś to trafne określenie.
![]() Nie lubię ptysoiwych mężczyzn. ![]() I ja muszę się zgodzić. Schweinsteiger jest paskudny. ![]() Cytat:
A już w porównaniu z aktorskimi popisami Włochów, którzy nagminnie symulują faule, prowokują słownie przeciwników, wykazują wielkie upodobanie do poszturchiwań bez piłki (kiedy sędzia nie widzi) mogliby Niemcy zostać ogłoszeni świętymi za życia. ![]()
![]() |
#2631 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze przyznam, że jeszcze nie widziałam żeby Włosi, czy np. Hiszpanie odstawiali takie akcje. Ja kibicuję Italii, Ty Niemcom i w tej kwestii nie dojdziemy do porozumienia.
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A w innym temacie: Paulinko, wielkie dzięki za recenzję Hawaiian Vanilla. ![]() Plułam sobie w brodę, że nie zamówiłam. Teraz mi lżej. ![]() Szczególnie, że nasz odbiór Demeterkowej waty cukrowej jest podobny. Cytat:
W każdym razie to, że Włosi są symulantami nie zmiana faktu, że są także brutalni. W ramach rozrywki filmik z treningu Włochów. ![]()
![]() |
#2635 | ||||||
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie jestem święta agnysko - potrafiłam zrobić wiele złego, ale ... przeszło, było, minęło. Wiem,z ę robiłam źle i więcej tego nie powtórzę. to wszystko kwestia doświadczenia, mądrości życiowej, której ... no cóż w moim przypadku wciąż jest zbyt mało. łatwo jest pisać - bo to tylko słowa. trudniej wprowadzić to wszystko w czyn. ![]() Cytat:
![]() A najbardziej sprawiedliwym sędzią jest Webb. Cytat:
![]() No wyobraź sobie, ze ja też ![]() I dobrze, bo tak Ci zdecydowanie lepiej. No teraz to mam nie tylko kosmate, ale i świńskie skojarzenia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() to nie moja opinia, przytaczam tylko to co przeczytałam kilka dni temu... ![]()
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
S. Sssss. SSSSS.
|
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem w szoku .... jednak strasznie naiwna jestem..... do głowy mi to nie przyszło ![]() ...... właściwie to śmieszne, ale ... no nie wiem ![]() wczorajszy mecz oglądałam w knajpie i pod koniec dogrywki, myśląc, że już po ptokach, wyszłam do toalety ![]() liczyłam na inny wynik i innego zwycięzcę, ale emocje były, fajnie jak wygrywa piłka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że wszyscy piłkarze są ptysiowi ![]() No i a propos Włochów przypomniała mi się taka sytuacja (przypominam, że piłką nie interesuję się w ogóle i wszyscy wokół są tego świadomi) Wchodzę do pokoju, mój tata ogląda mecz. Na murawie leży piłkarz, trzyma się za kolanko ze zbolałym wyrazem twarzy. Pytam "Co, Włosi grają?" Mój tata zszokowany "Tak! Skąd wiedziałaś?!!!" ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.