|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
no chwała bogu bo myslałam ze tylko ja nie chodze z TZ na imprezy, a tu taka niespodzianka
![]() napisał ze bedzie spał w samochodzie..wierze mu bo juz nieraz mi opowiadał ze zawoził tych farfocli a spał w aucie, w sumie nawet jakby poszedł na ta dyskoteke czy co tam to nic złego bo akurat zdrady to ja sie nie boje bo jakos dziwnie mu ufam ze mnie nie zdradzi i to na dyskotece...on nie z takich zeby laske do łazienki wyciągnać na numerek |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ilu ludzi tyle rodzajów zwiazku. Co dla Ciebie jest niepojęte w związku dla mnie jest całkiem normalne i na odwrót ![]() A to sie czasami przydaje np na takim forum żeby komuś coś poradzic ![]() Cytat:
A widzisz nie jesteś sama ![]() Dokładnie mam takie samo zdanie. Ja wiem że czasami sobie popatrzy ale od tego jeszcze nikomu nic sie nie stało. Facet to facet . Poza tym kiedyś wpadłam do klubu i widziałam jak sie bawi. On nie wiedział że jestem i Jestem totalnie spokojna jeśli o to chodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
ja to boje sie tego, ze np gdy bedziemy studiowac daleko od siebie poprostu sie od siebie oddalimy...boje sie ze poza tam dziewczyne, ktorą np bedzie widywał codzien z która bedzie rozmawiał, chodził na kawe i wybierze ją bo ona bedzie na miejscu a nie 200 km jak ja i przestanie o mnie powoli myslec pisac ze mna i kochac, a tego ze na imprezie mnie zdradzi to sie nie boje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
W takiej sytuacji to obawy są normalne myślę
![]() A on co mówi na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaka nuda ostatnio . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Jak udało Ci sie wyciągnąć TŻ z dragów to wielki szacun
![]() Ja dzisiaj odkryłam ze z seri 8 minut jest jeszcze streching ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
mówi ze głupia jestem i w niego nie wierze
usnełam na meczu z głowa na dół i mnie szyja napiernicza ide spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
On na szczescie nie był jakoś strasznie zadragowany, że tak powiem robił to od czasu do czasu i jeszcze mnie okłamywał, że nie, ale ja jestem strasznie przeciwna takim rzeczom, widziałam jego oczy wtedy i zamuły typowe .. Dałam radę, tez jestem z tego dumna
![]() Ja zaraz a6w ![]() Gosia, ja mam czesto z karkiem problemy bo wysoko poduszki klade w sensie ze opieram np.na biurko a rano mam tragedie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
a6w
![]() ja próbuje znaleśc coś na zamulenie ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
A nasze dziewczynki to chyba poszły na zabawy świetojańskie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Chyba joo. U nas kiedy? W poniedziałek chyba cos jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
A w głownym dziś nic sie nie działo ?
własnie sobie przypomniałam Twoj poranny post o powodzi w Orunii , Ty od dziecka tam mieszkasz i przezylas tą powodz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie dała rady ćwiczyć tak późno, do 22 najpozniej, pozniej mi sie nie chce (tzn. nie chciało, bo juz dawno nie cwiczylam i teraz ciezko mi zaczac znowu, jakas mobilizacja by sie przydala
![]() To ta noc świetojanska dzisiaj jest? Bo juz sie pogubilam
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest
![]() Ja tam tylko wieczorami cwicze |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie przeczytalam ze nie dzisiaj tylko 23-24
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
No jak to , przecież dzisiaj wianki rzucały panienki w tv pokazywali
![]() nie chce mi sie spać |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
http://www.nocswietojanska.swieta.biz/ czyli że dzisiaj Noc Kupały? a 23-24 N. Świe.? Ajj mniejsza z tym
![]() Uciekam spać, jutro rano Ł. przyjezdza ![]() Dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
"Noc Kupały, zwana też Kupałą lub Kupalnocką przypadała na najkrótszą noc w roku, z 21 na 22 czerwca." czyli prawdziwa noc swietojańska jest teraz dziś
![]() a obchodzona jest 23/24 ;] ha ! ;] bezsensu Connect czemu nie spisz jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
No tak, źle przeczytałam. Rzeczywiscie bez sensu.
A nie spie, bo uzależniona jestem od okołopółnocnego siedzenia przy komp., ale już uciekam ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo, w dodatku przyzwyczaiłam organizm do poznego chodzenia spania a zarazem poznego wstawania .
Eee rano jutro musze wstac, jade z tza rodzinką gdzieś na wyprawe do lasu i moze nad jakiegoś jeziorko. Dobranoc,choć spać nie ide,ale juz nikogo nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee w głównym nic ![]() W poniedzialek chyba Lady Pank Taaa mieszkam od urodzenia. I mieszkam 30 metrów od tego nieszczęsnego kanału. Woda podchodzila pod mój blok ale że mieszkam troche na wzniesieniu to nie doszła. Ale wszystko widziałam widziałąm jak przerwało wał w 3 miejscach. Widziałam wszystko oszlamione. Nie było prądu światło było tylko od syren policji straży karetek nic przyjemnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
a co powiedział??
![]() dzien doberek... ![]() to co dzis robimy?? bzykanko?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
tata mu zaproponowal wyjazd za granice do roboty, wiem ze marzy mu sie taki wyjazd bo moglby zarobic na auto,na mieszkanie i w koncu wyprowadzic sie od matki, poza tym wie ze ejsli wyjedzie to raczej tu nie wrocia zostal bo nie chce mnie tu zostawic i dlatego poczeka jeszcze troche, a pozniej wyjedzie i zarobi na mieszkanko i wtedy sciagnie do siebie uwaga :ZONE I DZIECI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewuszki
ja jestem obolala. dzi moze na jaka impreze wieczorem wyskocze mam nadzieje. filipijczyk sie juz odczepil ode mnie ufff wczoraj z holiday wrocil Lawand ten z Iraku ![]() obiecal mi ze mnie nauczy salsy ![]() takie tam smiechy chihy łoj nie mam sily wczoraj spoznilam sie do pracy godzine bo odwolali wszystkie metra z rana :/ masakra i cos sobie w reke zrobilam ale mi minelo juz na szczescie. mama mnie ciagnie do kosciola ale mi sie nie chce nio ale chyba pojde zeby mi pozwolila kupic spodnie (tak wyobrazcie sobie ze o wydanie MOICH ciezko zarobionych pieniedzy musze pytac o zgode o wydanie :/)
#4856 |
Zakorzenienie
|
a czemu mama nie chce dac Ci kasy? ja bym sie kłóciła..no bo co tu ma kościół do rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie.. co ma kosciol do tego?? to sa Twoje pieniadze wiec Ty mozesz je sama wydac.. chyba ze codzi o to ze Cie tu utzymuja wiec oddaj im czesc zarobionych pieniedzy i tyle..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
do kosciola ci sie nie chce isc a na zakupy pierwsza lecisz
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ł. już u mnie, spi sobie (po 3 zmianie i po małym conieco) ![]() Jego była do niego napisała coś w stylu: skoro sie przeprowadziles to bede ci pisac zboczone rzeczy. pozdrow madzie. buziaki -- zrobila to specjalnie zeby nas wkurzyc, ale mnie juz to nie rusza tak jak 2 lata temu. Pamietam jak mu napisala, ze jest sama w domu i moze by przyjechal -- ojj wtedy sie bardzo wkurzylam. A tak poza tym Ł. zmienil niedawno nr i w sumie nikomu go nie dawal (a na pewno nie jej) i sie zastanawialismy skad ma nr. Powiedzial ze o przeprowadzce wie z opisu, ale ja u niego zadnego opisu nie widze, musze z nim pogodac o tym. Znowu nic mi sie nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
eee to chocby moj ojciec...to idz do kosciola apozniej na zakupy i nie pytaj sie czy mozesz wydac bo to Twoje pieniadze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.