![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018
Dla dziewczynki.imię.Malwinka ,a dla chlopca nie mamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Tak tak od Aneczki ![]()
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Tez jestem za grupa facebookowa choć nie udzielam sie czesto(praca na to nie pozwala) to czytam Was regularnie. Na Facebooku moze byłoby łatwiej.
Blanka komentarzy nie skomentuje. Ludzie czasem nie maja za grosz taktu. Rety jaki objad ktos jadł. Zjadłabym taki talerz frytek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
My imiona też mamy wybrane
![]() dla dziewczynki Julia dla chłopczyka Bartosz ![]() dziewczyny pomózcie! co wam pomaga na mdłości ? ja jej migdały i pomagają ale na krótki czas.....
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Nie dopuszczaj.do uczucia głodu,pij wodę,jedz lekkostrawnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Wtajemniczenie
|
Folinka ale ja nie.denerwuje sie Maluszkiem, tylko mam takie poboczne sprawy, ktore powoduja duzy stres....i potem sie zaczynam martwic czy te stresy nie zniechęca Maluszka do mieszkania w brzuszku mamusi
![]() Blanka te problemy zwiazane sa z kasa..... prawie dwa lata temu pozyczylismy bardzo duzo kasy dla zaufanego czlowieka, i do dzis splacil nam tyle co nic, przez co nam porobily sie dlugi i raka kicha.... teraz zapewnial ze da nam jakies pieniadze i juz tak zapewnia dwa tygodnie i jest czasem tak ze nie moge sie do niego dodzwonic, albo dzwoni i mowi ze jeszcze nie ma ale na pewno w czwartek, a w czwartek okazuje sie ze znowu nie ma itp itd.... a ja juz sobie poustawialam niektore rzeczy zwiazane z kasą, no i jeszcze święta....i ciagle placz i nerwy... ech.... Norka, tak myslalam ze z tym przepisem moze Ci o ta zupke chodzic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
U nas będzie Lenka albo Piotruś, chociaż ja jakoś podświadomie czuję, że to chłopiec. Za to mój tż obstawia dziewczynkę. Nie wiem, może i się mylę, po prostu tak czuję, nie to że wolałabym, bo dla mnie to całkowicie obojętne ze względu, że to dopiero pierwsza ciąża, a nie chciałabym na tej jednej już poprzestać
![]() Mnie ciągle pobolewa podbrzusze, jak za dużo pochodzę itp. i z tego względu nadal mam brać duphaston no i l4. Na szczęście plamienia już nie wróciły. Już szału można dostać w domu, chciałam wrócić choćby w grudniu na trochę do pracy, ale byłam we wtorek u lekarki i nie zgodziła się. Trudno dla dziecka wszystko ![]() ![]() Ja byłam na 1 usg w 5t był pęcherzyk, potem w 7t- bijące serduszko, teraz kolejne dopiero ok 13 tyg, czyli w styczniu, nie wiem jak ja wytrzymam. Moja gin jest przeciwna częstym usg, jeśli nie ma wskazań i to nie chodzi o kasę, bo i tak chodzę prywatnie, więc co by jej zależało zarobić więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u nas też słabo z kasą w tym miesiącu, święta, trzeba buty na zimę kupić, kilka rzeczy do kuchni.. W ogóle dopiero w poniedziałek będzie przelew wstyd się przyznać ale mam chyba z 20zl w portfelu..przesadziłam w tym miejscach z wydaniem kasy na głupoty.. Mamy oszczędności, ale tego nie ruszamy pod żadnym pozorem.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
Hej, nie wyrabiam coś ostatnio z czytaniem :-(
To tak mniej więcej napisze co pamiętam ![]() Tak,juz jestem w domu od wczoraj,jeszcze troche plamie,ale nie jest źle,tesciowa nam gotuje obiady :-D Ze spaniem na brzuchu to popieram wypowiedzi dziewczyn- póki tak jest wygodnie to można spać ;-) Blanka,nie przejmuj sie zawistnymi ludźmi,nie wiem jak tak mozna powiedzieć do dziewczyny w ciąży :-/ ja za to po porodzie uslyszalam od ciotki,ze mi sie przytyło. Miałam ochotę jej odpowiedzieć,ze jej też tylko ze ja schudne a ona juz raczej nie 😈😈😈 Co do grupy fejsbukowej, to my sie przenioslysmy na fejsa jak juz wszystkie urodzilysmy. Część jeszcze tutaj pisze, większość na fejsie, jest kilka ktore ogarniaja i tu i tu ![]() Co do imion to ja nawet nie myślę o dziewczecym,bo czuję,ze to bedzie chłopiec. Ale nie mozemy sie z mężem dogadać wiec pewnie do końca bedziemy wybierać. W ostateczności bedzie jakis Michaś albo Pawełek ![]() Dziękuję Folinka za dodatkowe argumenty,mi sie skończyły, ale tak jak mówisz każdy musi sam zdecydować co wybierze,jakiego lekarza,jakie badania zrobi (ja sie zdecyduje tylko na usg genetyczne,bez żadnych testów,chyba ze lekarz zasugeruje cos innego). W kazdym razie tak jak mówicie dobrze jest czuć sie zaopiekowanym,a dla kazdego to oznacza cos innego ;-) Pisalyscie tez o nieobecności tż,mój ma często delegacje, na szczęście z młodą mi sie nie nudzi ![]() Folinka,dopiszesz mnie do listy? 27 lat,2 ciąża, termin 30.07, córka 1.5 roku Witam nowe Dziewczyny, rozgosccie się :-* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
Blanka, sytuacja jest na tyle skomplikowana, ze policja niestety nic tu nie da....to nie jest czlowiek który boi sie takich rzeczy
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z 2 strony nie wiem jak tak można zrobić 2 człowiekowi,w takie bagno go wpuścić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi dziewczyny. Ale takie jest przysłowie âdobry zwyczaj nie pożyczajâ mi Tz zawsze powtarza jesli nie chcesz stracić przyjaciela to nie pożyczaj. Daj jesli chcesz chcesz pomoc. I ja przyjaciółce ktorej sie gorzej powodzi czesto daje. Natomiast znajomemu nie pożyczyłabym
![]() Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2017-12-08 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Blanka, jestem w szoku, że ktoś ma taki tupet, by rzucać takie komentarze odnośnie wyglądu /wagi w ciazy. Masz malutki brzuszek ale wygląda on super. Szkoda słów na takich ludzi. My dziś na obiad mieliśmy łososia pieczonego i frytki. Objadlam się masakrycznie. Nie wierzyłam ze to wszystko zmieszcze, a jednak ![]() Co do gr na FB - jestem na tak ale za jakiś czas ![]() A odnośnie imion to chłopiec to będzie Kuba. Dla dziewczynki nie mamy jeszcze imieni: mi się podoba Nadia i Aniela ew Julka, a tz - Sara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||
Zadomowienie
|
Nie szkodzi!
![]() Cytat:
![]() To powiem Ci tak - jeśli masz na to jakiś wpływ, to zrób co możesz, a jak nie, to postaraj się o tym nie myśleć, bo szkoda nerwów i myślenia, jak nic nie da się zrobić! Maluszek jest u Ciebie już tak dobrze zadomowiony, że tak łatwo na pewno nie da się wykurzyć. Wiadomo, że lepiej jak mama jest zawsze szczęśliwa, ale życie nie jest idealne i zawsze jakieś stresy się znajdą... Cytat:
![]()
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Postarałam się nadrobić, ale aktywny weekend mam...
Blanka spokojnie, ja po trzech ciążach nadal rozmiar 34, naprawdę da się ![]() ![]() Ja nie jestem za grupą na fejsie, można chyba założyć klub na wizażu? Jest nadal coś takiego? ![]()
#2121 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym nie dopuszczala do uczucia głodu Ale badan skoki cukru i nie mogę ciagle jesc ani tez za duzo :-((((
#2122 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój M. powinien wrócić do domku o 1wszej, już niewiele zostało. Ale tak czy siak, chyba idę już spać, coby jutro znów nie wstać o 11.. ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2017-12-08 o 22:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie schowałam te rzeczy do szafy.. Szkoda mi ich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po prostu nie znoszę fb ogólnie i uzależnienia od niego ![]() ![]() Kluby na pewno ciągle istnieją, ale tam potrzeba, zdaje się, dużo się naklikać, żeby dodać zdjęcie, stąd większość osób woli fb. I niestety klubów nie ma w aplikacji, to też dla wielu osób spory minus...
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, to słabo, że klub nie funkcjonuje na aplikacji... mimo to, jestem jednomyślna z Folinką
![]() ![]()
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mialam straszny koszmar,snilo mi si,ze mialam zalozony pessar,ale to nie bylo najgorsze,krwawilam brunatna krwia.Cos strasznego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Wtajemniczenie
|
Wszystko wyjdzie w praniu, założymy czy nie, może się okazać, że najnaj będzie tu, na wizażu, nawet bez klubu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2017-12-09 o 06:51 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Pola moja Mama powiedziałaby, że sny odczytuje się na opak
![]() Słabo ze spaniem dziś u mnie w nocy, będę cały dzień zombie...
#2129 |
Wtajemniczenie
|
Blanka ale szok z tym parabankiem.... Masakra
![]() Karolina widzisz, teraz wiem...bo drugi raz juz bym nie pożyczyła, wtedy zaufalam i jak na tym wyszliśmy ? A juz moglibysmy zaczynac budowe domu.... Folinka, dziekuje za dobre slowa... 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.